-
Απλα διαβαζω το τοπικ και ζηλευω οσο δε παει φετος..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απλα διαβαζω το τοπικ και ζηλευω οσο δε παει φετος..Έλα Γενεύη! Σε φιλοξενώ με 30€/βραδυά
Στην τιμή περιλαμβάνεται και βόλτα με το μπουρδελοσάξο 1.5 ντίζελ. -
Τι μαλάκες είναι στην Blue Star Ferries ρε σεις; Δεν υπάρχει τρόπος να εκδοθούν εισητήρια στην Θεσσαλονίκη αν έχει γίνει κράτηση;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Έλα Γενεύη! Σε φιλοξενώ με 30€/βραδυά
Στην τιμή περιλαμβάνεται και βόλτα με το μπουρδελοσάξο 1.5 ντίζελ.Eγω δινω 33 ευρω αρκει να μην παμε με το saxo
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Για Σκόπελο ξέρουμε κάτι;
Ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων
εχει πολλα κουνουπια
Πολλές σφήκες έχει.
Όταν λέμε πολλές, εννοούμε εκατομμύρια. Έχει πολύ βλάστηση, γι αυτό.
Υπάρχουν κυρίως εκεί ακριβώς που δεν τις θες...στην παραλία...Πολύ εκνευριστικό.Πέρα από τις σφήκες, η Σκόπελος δεν λέει απολύτως τίποτα. Μετά δυσκολίας θυμίζει νησί. Γενικώς, μόνο αν με πλήρωναν θα ξαναπήγαινα. Πήγαινε Σκιάθο, πολύ καλύτερα.
Βέβαια, γούστα είναι αυτά, σε άλλους μπορεί να άρεσε και να σου πουν τα αντίθετα.
Εγώ σου συνιστώ να μην πας.Δεν θυμάμαι σφήκες, αλλά έμενα στη Χώρα, ίσως γι' αυτό.
Πολύ ωραίες παραλίες (Στάφυλος...), νορμάλ φαγάκι, ηρεμία μπόλικη, ευγενικός κόσμος, πράσινο (αν και κάηκε πριν κάποια χρόνια, αφού είχα πάει, και δεν ξέρω πώς δείχνει σήμερα). -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Έλα Γενεύη! Σε φιλοξενώ με 30€/βραδυά
Στην τιμή περιλαμβάνεται και βόλτα με το μπουρδελοσάξο 1.5 ντίζελ.Eγω δινω 33 ευρω αρκει να μην παμε με το saxo
Γιατί?? Υπονοείς τίποτα για το ρημάδι??? Ποιό αργό και απο τον θάνατο είναι!!!
-
με το σαξο στο μπουρδελο πόσο κοστίζει?...
-
Γεια χαρά στην παρέα.
Μόλις γύρισα από τις διακοπές που δυστυχώς πέρασαν πολύ γρήγορα
Πήγαμε στην Θάσο (Σκάλα Ποταμιάς) από Κεραμωτή, περάσαμε πολύ καλά και την συνιστώ ανεπιφύλακτα αν και για μας τους νότιους είναι πολύ μακρυά (έκανα συνολικά πάνω από 2.200 χλμ)
Οι τιμές σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν σχετικά φτηνές. Εκεί που πέρυσι και πρόπερσι για 4 άτομα θέλαμε κατά μ.ο 55-60 ευρώ για φαγητό, φέτος με 40 είμασταν κομπλέ
πχ ενδεικτικά ο μέσος όρος στην χωριάτικη ήταν τα 5 ευρώ και της ώρας πχ. χοιρινές μπριζόλες τα 7 ευρώ ενώ οι ξαπλώστρες το σετ έπαιζαν μεταξύ 2-7 ευρώ
Αν εξαιρέσεις πως ήταν τίγκα στον τουρισμό Β' κατηγορίας από τα Βαλκάνια (Ρουμάνους, Βούλγαρους, Σέρβους και Τούρκους) ήταν πολύ καλά
Και του χρόνου -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
.....και θα παει Κερκυρα....22-28 Kερκυρα και για μενα (το μωρο ειναι απο εκει)
8 Σεπτ μεχρι 26 Αθηνα (αλλα δε θα ειμαι εκει ολο το καιρο, προβλεπεται αλωνισμα around)
-
χθες πεταχτηκα σε ενα αλλλο παραλιακο χωριο διπλα στα 20χλμ.Σουβλακι με πιτα κανονικου μεγεθους στα 2,40 **με μειωμενο φπα **:whatever: Μακαρι να περασει ο σδοε και να του το κλεισουν.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
χθες πεταχτηκα σε ενα αλλλο παραλιακο χωριο διπλα στα 20χλμ.Σουβλακι με πιτα κανονικου μεγεθους στα 2,40 **με μειωμενο φπα **:whatever: Μακαρι να περασει ο σδοε και να του το κλεισουν.και με το φθηνότερο χοιρινό του κόσμου....
εχω τη συνήθεια (στις διακοπές) να πηγαίνω για φαγητό σε παλιά μαγαζιά, μακρυα από παραλία και με ηλικιωμένους (ντόπιους)πελάτες...
θεωρώ (δεν εχω μετανοιώσει ποτέ) οτι τρωω καλύτερα, πιο παραδοσιακά και πιο οικονομικά, συνδυάζοντας ενδιαφέρουσα κουβεντούλα με ντόπιους σχετικά με την τοπική ιστορία και λαογραφία.
φετος ακουσα και το εξής : τα τουριστικά μαγαζιά εχουν μαγειρευτά φαγητά που τα προμηθεύονται από εταιρείες κατεψυγμένα..
έτσι αποφεύγουν τα έξοδα κουζίνας (προσωπικό, ΔΕΗ κά) και δεν αναγκάζονται να πετάξουν αυτά που θα περίσσευαν.
εκτοτε διαπίστωνα οτι πολλά τουριστικά εστιατόρια-ταβέρνες είχαν ακριβώς τα ίδια μαγειρευτά και ο αριθμός των πιάτων ήταν παράλογα μεγάλος σε σχέση με την κίνηση που είχαν.... -
Πότε είχα πάει τελευταία φορά διακοπές;
Το 2010... Πέρασαν 3 χρόνια;
Την άλλη βδομάδα θα το ξαναεπιχειρήσω...
20 μέρες μόνος στο σπίτι στο νησί...
Για να δούμε. Θα αντέξω ή θα βαρέσω μπιέλα από την βαρεμάρα και θα γυρίσω πίσω... ;Μόνη παρηγοριά το σκούτερ .
Με αυτό θα πάω, οπότε θα ξεκινήσω τις βόλτες σε παραλίες για ατελείωτα μπάνια σε ερημικές παραλίες με μάσκα, βατραχοπέδιλα και αθλητικό κολύμπι... -
επιστρεφοντας απο 2 βδομαδες διακοπες στην Κεφαλονια (και μια μερα Ιθακη)
εχοντας κανει περισσοτερα απο 1400χμ στο νησι
εχω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο ολα τα νησια του Ιονιου (Κερκυρα, Ζακυνθο, λευκαδα)πολλες και καλες παραλιες, καθαρα νερα, ωραια τοπια, πανω απο 40 το συνολο....επισκευτηκαμε για μπανιο 12 και ειδαμε αλλες τοσες...το 90% προσβασιμες
οπου και ανα φαγαμε μειναμε απο ικανοποιημενοι εως πολυ ικανοποιημενοι απο την ποιοτητα και την ποσοτητα (τιμες απο 30-80 ε το ζευγαρι - δεν τρωγαμε φτηνα αν οποιος θελει μπορει να φαει απο 20-30 ε το ζευγαρι ανετα...)
σερβις πολυ καλο ευγενικο γρηγορο χαμογελαστο, οπως πρεπει να ειναιοδικο δικτυο αρκετα καλο δεδομενων των συνθηκων...(πολυ ορεινο νησι)
γενικα το νησι ηταν πολυ καθαρο και δεν εβλεπες σκουπιδια πεταμενα πουθενα
οι ξενοι παρα πολλοι σε αναλογια 80-20 με τους ελληνες (οι οποιοι ξενοι γενικα αφηναν λεφτα)
κυριως οικογενειες ή ζευγαρια
νυχτερινη ζωη πολυ μετρια με λιγες επιλογες (δεν μας ενοχλησε)
απειρα ενοικιαζομενα αυτοκινητα στους δρομους
οτι αλλο θελετε ρωτηστε
-
Μελισσάνη πήγες;....Πόρο για μπάνιο;....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μελισσάνη πήγες;....Πόρο για μπάνιο;....και Μελισσανη και Δρογκαρατη
Πορο πηγα στην παραλια αλλα δεν εκανα μπανιο -
Για μένα οι καλύτερες παραλίες της Κεφαλλονιάς είναι η Αντίσαμος, οι Πετανοί, τα Κηπούρια και η Αγ.Κυριακή. Ο δε Μύρτος είναι απογοήτευση
-
δεν με απογοητευσε τοσο οσο νομιζα...βασικα δεν με απογοητευσε
ισως συντελεσε το γεγονος οτι η 8αλασσα ηταν λαδι κυριολεκτικα, καθαρη και δεν σκασαμε στην ζεστη -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πότε είχα πάει τελευταία φορά διακοπές;
Το 2010... Πέρασαν 3 χρόνια;
Την άλλη βδομάδα θα το ξαναεπιχειρήσω...
20 μέρες μόνος στο σπίτι στο νησί...
Για να δούμε. Θα αντέξω ή θα βαρέσω μπιέλα από την βαρεμάρα και θα γυρίσω πίσω... ;Μόνη παρηγοριά το σκούτερ .
Με αυτό θα πάω, οπότε θα ξεκινήσω τις βόλτες σε παραλίες για ατελείωτα μπάνια σε ερημικές παραλίες με μάσκα, βατραχοπέδιλα και αθλητικό κολύμπι...Τα καλύτερα μπάνια είναι τα μοναχικά. Καφές, εφημερίδα/περιοδικό/βιβλίο και λιώσιμο στην παραλία μέχρι να πέσει ο ήλιος
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν με απογοητευσε τοσο οσο νομιζα...βασικα δεν με απογοητευσε
ισως συντελεσε το γεγονος οτι η 8αλασσα ηταν λαδι κυριολεκτικα, καθαρη και δεν σκασαμε στην ζεστηΓια μένα η μαγεία του Μύρτου όπως τον βλέπεις από ψηλά χάνετε όσο πλησιάζεις ...
-
Προτάσεις για ζάκυνθο έχουμε;
Δεν έχω ξαναπάει ποτέ. Ούτε η κυλλήνη δεν ξέρω που πέφτει.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)