-
Όποτε πήγαινα έμενα σε φίλο, αλλά και σε φαΐ κτλ σίγουρα όχι τόσο τσιμπημένα όσο Σαντορίνη. Έχει παρόλα αυτά και τα ακριβά της μαγαζιά. Επίσης για Σέριφο ακούω καλά λόγια τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει τύχει να πάω, όπως και Κύθηρα.
-
Σιφνο εγκρινω στεφαν, μ αρεσε πολυ
Ησυχο και ποιοτικο νησι, μπορεις να βρεις καλο φαγητο. Για ποτο χωρα εχει 3-4 μπαρακια ενω στην ουσια εχει ενα σοκακι που ειναι ολα τα μαγαζια. Βεβαια εχει πολλα σοκακια για περπατημα γυρω γυρω. Αρχοντικο νησι θα το χαρακτηριζα, βγαζει μια ποιοτητα γενικοτερα. Απο παραλιες ειχα επισκεφτει κανα 4αρη αν θυμαμαι καλα (Βαθυ, μακρυ γιαλο, διπλα απο Χρυσοπηγη και στον Φαρο). Δεν ειναι φοβερα εντυπωσιακες αλλα εχουν κλασσικα παρα πολυ ωραιες θαλασσες και υπηρχε ησυχια. Βεβαια ειχα παει 1η Σεπτεμβριου στο νησι και γενικα υπηρχε μια γαληνη και μια ηρεμια που μου αρεσε πολυ. Σε ολες τις παραλιες εχει ωραια ταβερνακια με φαγητο πανω απ το μεσο ορο. Θυμαμαι αυτο στην Χρυσοπηγη ηταν πολυ δυνατο. Αν θες να πας με το μωρο και να χαλαρωσεις ειναι πολυ καλη επιλογη.
Απο τιμες φυσιολογικα πραγματα μου ειχαν φανει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πας στον Παράδεισο σε 20' από το Λιμένα -
Πολύ σημαντικό αυτό για την ποιότητα που λες. Δεν θέλω βλαχοτουρισμό. Θέλω τζέρτζελο αλλά ποιοτικό τζέρτζελο. Αμάξι χρειάζεται λογικά ε?
@ σινανάις
Κύθηρα έχω φάει το καλύτερο ψάρι στη ζωή μου αλλά δεν μου αρέσει καθόλου σαν τοπίο. Συν οι μέτριες παραλίες.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαμοθράκη πάμε και εκεί στα 200 ευρώ (εχω όμως να πάω από τότε που έκανα παιδί) μετάβαση. Διαμέρισμα βρίσκεις με ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 30 ευρώ και τρώει οικογένεια με ένα παιδί με 25 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ (εκτός αν φάει κατσικάκι με το κιλό που είναι καπως τσιμπημένο). Και η βραδυνη διασκέδαση είναι τζαμπέ ολε με μπύρες από το σουπερμάρκετ.
Δηλαδή οκ, φαντάζομαι παντού έχει μπύρες στα supermerket.
Γιατί πρέπει να απαντήσεις σε ΚΑΘΕ ποστ που δεν καταλαβαίνεις που αναφερόμαστε;
Γιατί να είσαι διακοπές και να θες να φας φακές και να πιεις μπύρες απ' το περπιπτερο?
Γιατί εχεις πάει στη Σαμοθράκη. Απλά.
Τρωτε φακές; Μπραβο!
Πάρε σκηνή και πήγαινε στα Πευκούλια και κάνεις και γυμνισμό άμα γουστάρεις. Τρέχουν και νερά και κρατάνε τις μπύρες κρύες.
Γιατί πρέπει να απαντάς μαλακίες σε κάθε ποστ;
-
Πράγματι, ο Λεμπέσης στη Χρυσοπηγή πολύ δυνατό ταβερνάκι, με απίθανο κατσικάκι σκεπαστό σε φύλλο με τυριά κτλ.
Επίσης μη χάσεις ηλιοβασίλεμα μετά πολύ καλού φαγητού στο... Ηλιοβασίλεμα, στο Τρουλάκι.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πας στον Παράδεισο σε 20' από το Λιμένα
Ε δεν το λες και παράδεισο αυτό το μπεζ πράγμα.
-
Αμαξι χρειαζεται ναι. Αποψη μου ειναι να μεινεις κοντα στην χωρα. Καλυτερα να τα κανεις τα χιλιομετρα το πρωι για παραλιες παρα να πηγαινοερχεσαι βραδιατικα περα δωθε.
Παρε και μερικες φωτο.
http://www.flickr.com/photos/tkalamaras ... 529336852/
Βεβαια εμενα μ αρεσει παρα πολυ η ολη φαση στο νησι γιατι ειχα βρει δωματιαρα τοτε και το πληρωναμε 100 το βραδυ ενω το 15αυγουστο το δινε 250 ευρω... Αν ενδιαφερεσαι να τα σκασεις πες μου...
-
+1
Απολλωνία (Χώρα), Αρτεμώνας (που είναι σαν ένα με Απολλωνία) και Εξάμπελλα, λίγο παρακείθε, είναι πολύ καλά για να μείνεις. Ειδικά Εξάμπελλα έχει πολλή ησυχία και είσαι 2' με αμάξι απ' την Απολλωνία.
-
ΟΚ μάγκες. Thanks!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πάρε σκηνή και πήγαινε στα Πευκούλια και κάνεις και γυμνισμό άμα γουστάρεις. Τρέχουν και νερά και κρατάνε τις μπύρες κρύες.Γιατί πρέπει να απαντάς μαλακίες σε κάθε ποστ;
Δεν κατάλαβες τι συζητάμε, δεν μπορείς (δε φταις εσύ - κανεις δεν μπορεί) να πιάσεις τη φάση στη Σαμοθράκη αν δεν εχεις πάει εκεί, ΑΣΤΟ!!!!
Γενικά δεν καταλαβαίνω τον πατριωτισμό σας να αποδείξετε ότι η Λευκάδα δεν είναι overprised & overhyped νησί. Είναι. Εχω πάει σε πάνω απο 20 αξιολογότερα ως τουριστικούς προορισμούς νησιά στη χωρα, τα 3-4 στο Ιόνιο μάλιστα. Τι συζητάμε τωρα;
-
@stefan
Σίφνος:- Χώρα φανταστική
- Παραλίες μέτριες
- Φαί ΓΑΜΑΤΟ
- Αν έχεις τζηπ ή αμάξι για σπάσιμο και δεν κωλώνεις σε παράξενες ανηφόρες ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ
- Αστακομακαρονάδα στον Καπετάν Ανδρέα στο λιμάνι (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Παραλίγο να φάμε και τα πήλινα.
-
Βαριέμαι πιο πολύ να σου απαντήσω απ' ότι να ψάξω να βρω μια μαλακία του λογιστή. Φαντάσου.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πάρε σκηνή και πήγαινε στα Πευκούλια και κάνεις και γυμνισμό άμα γουστάρεις. Τρέχουν και νερά και κρατάνε τις μπύρες κρύες.
Δεν κατάλαβες τι συζητάμε, δεν μπορείς (δε φταις εσύ - κανεις δεν μπορεί) να πιάσεις τη φάση στη Σαμοθράκη αν δεν εχεις πάει εκεί, ΑΣΤΟ!!!!
Γενικά δεν καταλαβαίνω τον πατριωτισμό σας να αποδείξετε ότι η Λευκάδα δεν είναι overprised & overhyped νησί. Είναι. Εχω πάει σε πάνω απο 20 αξιολογότερα ως τουριστικούς προορισμούς νησιά στη χωρα, τα 3-4 στο Ιόνιο μάλιστα. Τι συζητάμε τωρα;
Εγω προσωπικα δεν εκανα καμια τετοια προσπαθεια, απλα τα δεδομενα παρεθεσα, αλλωστε το ειπα ξεκαθαρα οτι θεωρω τις υπηρεσιες ΓΤΠ.
Ο πατριωτισμος σου για τη Θασο κανει μπαμ παντως -
Aν σου πω ότι δεν έχω κανένα κόψιμο για διακοπές στη Θάσο και η γυναίκα δε σηκώνει κουβέντα; Και αντικειμενικά (όπως μου τα παράθεσε) το VFM της Θάσου βαράει ταβάνι. Στο χιλιάρικο 2 βδομάδες με παιδί, όταν για Χαλκιδική ξεκινάς από 50% πάνω και για μακρινά νησιά πας στο διπλάσιο +
-
Αντιλαμβανομαι τι λες, απλα το τι θεωρεις εσυ ως VFM ειναι σχετικο, αυτο λεω.
Εμενα ΔΕ μου αρεσε σαν μερος, οποτε και φτηνο να ειναι ουδολως με απασχολει.Να ξαναπω οτι η Λευκαδα εχει συγκεκριμενα πλεονεκτηματατα οποια ειναι αδιαμφισβητητα και ενα εξ αυτων ναι η ευκολη προσβαση χωρις αναγκη προγραμματισμου.
Οι δε παραλιες της ειναι κορυφαιες πανελλαδικα και το λεω εχοντας παει σε ουκ ολιγες.Απο κει και περα και καλα και φτηνα μερη για να μεινεις εχει, στο φαγητο μας τα χαλαει, αλλα κι εκει αν ξερεις καπως παλευεται
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγω προσωπικα δεν εκανα καμια τετοια προσπαθεια, απλα τα δεδομενα παρεθεσα, αλλωστε το ειπα ξεκαθαρα οτι θεωρω τις υπηρεσιες ΓΤΠ.
Ο πατριωτισμος σου για τη Θασο κανει μπαμ παντωςΒασικά κι εγώ τα ίδια είπα για υπηρεσίες αλλά...
Παρεμπιπτόντως, δε σου απάντησα πριν. Δεν είναι στην κοτσυλιά το Φρύνι ούτε στους Τσουκαλάδες (το τιμημένο κεφαλοχώρι ) αλλά πάνω από τη Φανερωμένη, εκεί ακριβώς που σταματάνε όλοι για να χαζέψουν και να βγάλουν φωτογραφίες.
-
Δεν μπορω να φανταστω πιο αδιαφορο νησι απο την Σιφνο.
Δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο ενα τυπικο κυκλαδιτικο νησι σε κανενα τομεα. -
τιμες
-
Μιας και το πιασαμε, στο χιλιαρικο που ειπες γρεο, τι περιλαμβανονταν?
Μαγειρευατε σπιτι?
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)