-
Επισης Λευκαδα, οπωσδηποτε πας στη Ραχη. Απ τα μαγαζια που εχω παει και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο κυριως για την τοποθεσια του. Επισης απο ποιοτητα ειναι δυνατο
-
Συμφουνώ!
-
καλά τα λέτε
-
εκτος απο θεα, ποιοτητα, σερβις...να προσθεσω και καλες τιμες...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ!
οπως ηδη ανεφερα οι παραλιες εχουν επιλεγει...εχει γινει μια λιστα απο 30 (σε συνολο 70) παρολαυτα μια επιπλεον συμβουλη παντα ειναι χρησιμη ιατι μπορει το ματι καποιου να δωσει ωραιες ιδεες....τα χιλιομετρα ειναι το δυνατο μας χαρτι (χανια, λασιθι, κερκυρα, λευκαδα, ζακυνθος) ειναι τα πιο προσφατα νησια στα οποια κατα μεσο ορο καναμε περι τα 1000/εβδομαδα. οποτε με εξαιρεση το κοστος βενζινης δεν μας προβληματιζουν οι αποστασεις. τι ειναι μωρε 110χμ πηγαινε ελα αργοστολι φισκαρδο? (lol) τιμη απο οτι βλεπω παιζει περι τα 15 λεπτα πανω απο αττικη στο 1,75 (για βενζινη βλεπω μαζι με τα πηγαινε ελα κανα 250)
θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μπορουσες να στειλεις προτασεις σε χαρτη οπως ειπες για παραλιες εστιατορια και αξιοθεατα
ευχαριστω και παλι...
Όπως έγραψες και εσύ απο παραλίες άλλο τίποτα...
Αυτές όμως που δεν θα χάσω ευκαιρία να επισκεφτώ είναι στον παρακάτω χάρτη. Εγώ έχω σαν βάση την 'Αγ. Κυριακή'.
Σημαντικό για να τις ευχαριστηθείς είναι η εποχή και ο καιρός.
Πχ: δεν υπάρχει λόγος να πας Μύρτο, Αύγουστο και με βοριά. Σκουπίδια, κόσμος και αφρισμένη θάλασσα...Διάλεξε μια παραλία για καθημερινό προορισμό και ανάλογα χτίσε και την υπόλοιπη μέρα.
'Δαφνούδι' με φαγητό ή καφέ το απόγευμα στην Άσσο.
'Σπηλιά' έξω απο το Φισκαρδο για βουτιές και εξερεύνηση, μαζί με χάζεμα και κοσμοπολίτικο ποτάκι.
'Αντίσαμο' ή 'Αγ. Ευφημία' μαζί με σπήλαιο Μελισσάνης και φαί στον Δενδρινό ή scuda.
'Αι Χέλης' γιατι ξενυχτήσατε το προηγούμενο βράδυ και πάτε για μπάνιο στις 3:00, μαζί με gourmet φαγητό στα Σβορωνάτα...
'Aγ. Ελένη' γιατι δεν μασάτε απο χωματόδρομο και οι Πετανοί έχουν κόσμο, μαζί με φαγητό στο Ληξούρι.
κλπ κλπΓια φαγητό τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω κάποια σίγουρα... Ένα ιταλικό στην Ριζοσπαστών και ίσως κανα δυο κοντά στο αεροδρόμιο..... ας είναι καλά το φαγητό της θείας!!!
Οτι θέλεις ρώτα.
Υπάρχουν πολλοί Κεφαλονίτες στο φόρουμ (όχι σαν εμένα τον εξ αγχιστίας) απλώς δεν έχουν δει ακόμα την συζήτηση.
Εκείνη την εποχή μάλλον θα είμαι και εγώ εκει... το ελπίζω δηλαδή....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωρα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αγαπησα πολυ την Κεφαλονια πριν 2 χρονια που πηγα, αλλα ο Μυρτος ειναι η πιο overrated παραλια που εχω παει στη ζωη μου. Ωραια να τη βλεπεις απο ψηλα, να σταματησεις να βγαλεις φωτογραφια. Αλλα δεν αξιζει τον κοπο να κατεβεις κατω να κανεις μπανιο ΙΜΟ. Εχει πολυ πιο ομορφες παραλιες η Κεφαλονια.εγώ την αγάπησα την Κεφαλονιά ποιο πρίν,αλλα στα υπόλοιπα που λές +1.Αυτό που ίσως αξίζει στο Μύρτο, είναι η μικρή σπηλιά τέρμα αριστερά.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωρα
Οι εγκρεμνοι δεν ειναι για οσους εχουν προβληματα με τα γονατα,350 σκαλια στο λιοπύρι ειναι για οσους το εχουν κανει τάμα χωρις αυτο να σημανει οτι οποιος παει δεν θα βρει κοσμο,τουναντιον.Επισης αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στο πορτο κατσικι, και σαν το πορτο κατσικι,δεν ειναι κατι διαφορετικο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωραΟι εγκρεμνοι δεν ειναι για οσους εχουν προβληματα με τα γονατα,350 σκαλια στο λιοπύρι ειναι για οσους το εχουν κανει τάμα χωρις αυτο να σημανει οτι οποιος παει δεν θα βρει κοσμο,τουναντιον.Επισης αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στο πορτο κατσικι, και σαν το πορτο κατσικι,δεν ειναι κατι διαφορετικο.
Έχει μεγάλη διαφορά στο μήκος, δε θυμάμαι αν η παραλία αυτή καθ'αυτή ήταν διαφορετική...
Χαλάλι όμως τα σκαλοπάτια, είναι άλλη εμπειρία, μπορεί να μην είναι κρυστάλλινα τα νερά αλλά το κολύμπι στο τυρκουάζ αυτής της παραλίας δεν έχει καταφέρει να συγκριθεί με τίποτα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωρα
Φίλε,kubiak τι ζημιά είναι αυτή που μας κάνεις μεσημεριάτικα???
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωραΦίλε,kubiak τι ζημιά είναι αυτή που μας κάνεις μεσημεριάτικα???
Άσε ρε συ, κάθε φορά που τη θυμάμαι κάνω διάλλειμα από την πραγματικότητα....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ!
οπως ηδη ανεφερα οι παραλιες εχουν επιλεγει...εχει γινει μια λιστα απο 30 (σε συνολο 70) παρολαυτα μια επιπλεον συμβουλη παντα ειναι χρησιμη ιατι μπορει το ματι καποιου να δωσει ωραιες ιδεες....τα χιλιομετρα ειναι το δυνατο μας χαρτι (χανια, λασιθι, κερκυρα, λευκαδα, ζακυνθος) ειναι τα πιο προσφατα νησια στα οποια κατα μεσο ορο καναμε περι τα 1000/εβδομαδα. οποτε με εξαιρεση το κοστος βενζινης δεν μας προβληματιζουν οι αποστασεις. τι ειναι μωρε 110χμ πηγαινε ελα αργοστολι φισκαρδο? (lol) τιμη απο οτι βλεπω παιζει περι τα 15 λεπτα πανω απο αττικη στο 1,75 (για βενζινη βλεπω μαζι με τα πηγαινε ελα κανα 250)
θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μπορουσες να στειλεις προτασεις σε χαρτη οπως ειπες για παραλιες εστιατορια και αξιοθεατα
ευχαριστω και παλι...
'Aγ. Ελένη' γιατι δεν μασάτε απο χωματόδρομο και οι Πετανοί έχουν κόσμο, μαζί με φαγητό στο Ληξούρι.
κλπ κλπthank you thank you
οχι μονο δεν μασαμε απο χωματοδρομο αλλα αντιθετως θα θελαμε να κανουμε ΚΑΙ χωματινες διαδρομες εξερευνισεις (jimny...) οποτε αν υπαρχει καμια προταση ακομα καλυτερα.....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Επισης Λευκαδα, οπωσδηποτε πας στη Ραχη. Απ τα μαγαζια που εχω παει και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο κυριως για την τοποθεσια του. Επισης απο ποιοτητα ειναι δυνατοΠου είναι αυτό;
-
Δε σου λέμε
-
Σε 1-2 βδομάδες θα ανεβάσω τη δική μου φωτό από το μέρος.
εδιτ: Στο Νυδρί ειναι; 10 μέρες εκεί έμενα και δεν το πήρα χαμπάρι.
εδιτ2: Μάλλον άλλο είναι γιατί αυτό που βρήκα είναι στους καταρράκτες και αποκλείεται να είναι εκεί.
εδιτ3: Βρέθηκε γατάκια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
εδιτ2: Μάλλον άλλο είναι γιατί αυτό που βρήκα είναι στους καταρράκτες και αποκλείεται να είναι εκεί.
Γατάκι, 10 μέρες στην τρύπα στο Νυδρί έμεινες;
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαν τη Χαλκιδική δεν έχειΠιτσιρικας τα καλυτερα μπανια στη ζωη μου στη Τορωνη τα ειχα κανει..
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Γατάκι, 10 μέρες στην τρύπα στο Νυδρί έμεινες;
Σε ένα χωριό εκεί κοντά, δε μπορώ να θυμηθώ το όνομα. Δεν το είχα κανονίσει εγώ.
btw το καλύτερο μέρος για να μείνεις στη λευκάδα είναι μόνο η πόλη της Λευκάδας από αυτά που έχω δει. -
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, του χρόνου το καλοκαίρι, αν υπάρχει το forum, θα σας κάνω ειδικές τιμές σε βίλες.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)