-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πρακτικα εχω δει οτι κανεις στην Ελλαδα δεν βγαζει λεφτα,πλην αυτων που ανακαινισαν με δικα τους λεφτα καποιο ηδη υπαρχον οικημα.
Οσοι πηραν δανεια και εφτιαξαν κατι καινουριο,απλα απεκτησαν εναν πιεστικο συνεταιρο (τραπεζα) σε μια αποτυχημενη επενδυση απο την οποια το κρατος θελει συνεχως περισσοτερους φορους.
Βεβαιως υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα ειναι πραγματικα λιγες.Αν είναι να δανειστείς σαφώς και δεν αξίζει.
Εμείς έχουμε κάνει αίτηση για ΕΣΠΑ (με καλές πιθανότητες λόγω σπουδών μου κτλ) κι ακόμα κι αν δεν κάτσει, θα πάμε πιο αργά με δικά μας κεφάλαια.
Θα πλήρωνες να μένεις κάπου με αυτή τη θέα;
Αν ειναι φρυνι ουτε με σφαιρες, επισης αν ειναι πουθενα χωμενο μες στους τσουκαλαδες παλι οχι
Βεβαια πολλοι ξενοι δε θα λεγαν οχι -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπαίνεις στο τριπαντβάιζορ, βαζεις 5-10 μουσαντένια 5αστερα ριβιουζ και είσαι αρχων της οικουμένης.Πάντως είναι πολύ overhyped νησί η Λευκάδα, λογικά θα γίνει κάποτε size down ειδικά τωρα που το πλεονέκτημα της μη χρήσης ακτοπλοΐας έχει πάψει να είναι τόσο σημαντικό, με τις τιμές που παίζουν στη μπεντζίνα
Τι λες μωρε, σε ολα τα αλλα νησια βαζεις εκτος απ αυτο το κοστος ΚΑΙ τα ακτοπλοικα.
-
Aπευθύνεσαι σε κατοίκους Πρεβεζης; Γιατί η Λευκάδα απέχει από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη 200 ευρώ σε βενζίνη και διόδια.
-
Ενω η Ναξος ποσα ευρω απεχει; μιλαμε για οικογενεια μ.ο 4 ατομα
-
Ωραια, βαλε το αμαξι σου σε ενα καραβι και πηγαινε σαμοθρακη η χιο η λεσβο και πες μας τιμες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα πληρωνα και εχω πληρωσει στο παρελθον,αλλα το θεμα για τον επενδυτη ειναι α) πόσα θα πληρωνα και β)αν θα ερχομουνα πχ τον Απριλιο για να κατσω 2 εβδομαδες.Αν καποιος προσπαθει με 3 μηνες δουλειας να βγαλει λεφτα για εξοδα 12 μηνων,ειναι παντα μια δυσκολη αποστολη.Οσο για το ΕΣΠΑ,τα κεφαλαια που ζητανε οι υποψηφιοι επενδυτες ειναι 4 φορες τα διαθεσιμα κεφαλαια (βεβαια καποιες αιτησεις ειναι για τον λουτσο με το καλημερα),οποτε θα παιξουν ρολο πολλα πραγματα τα οποια δεν εχουν να κανουν με σπουδες.Τοπικα γραφεια που ξερουν να παρακολουθουν και να χειριζονται αυτα τα θεματα υπερκαλυψης, θα εχουν πλεονεκτημα.
Τοπικό γραφείο το χειρίζεται που έχει πάρει πολλές επιδοτήσεις στο παρελθόν.
@Εδι Ασχολούμαι με το Internet από το 1998, εν έτη 2004 έβγαζα $2000 το μήνα από το Ebay και ξέρω τι εργαλείο είναι το Internet, έχω πτυχίο Marketing και ΜΒΑ, και γενικά, χωρίς να το παίζω παντογνώστης, εντάξει κάτι καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ωραια, βαλε το αμαξι σου σε ενα καραβι και πηγαινε σαμοθρακη η χιο η λεσβο και πες μας τιμεςΘασο πήγα με 150 πήγαινε έλα. Εδωσα 25 ευρώ σε δωμάτιο αντίστοιχο με αυτό που έβαλε σε φωτό ο KWSN (στο χωριό πάνω δηλαδή). Διαμερισμα με κουζίνα. Στα εστιατόρια έδινα ΤΟ ΠΟΛΥ 30 ευρώ με ενα παιδί. Και οι παραλίες είναι τουλάστιχον ισάξιες (ας μην αρχίσουμε είναι υποκειμενικό το ζήτημα).
Σαμοθράκη πάμε και εκεί στα 200 ευρώ (εχω όμως να πάω από τότε που έκανα παιδί) μετάβαση. Διαμέρισμα βρίσκεις με ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 30 ευρώ και τρώει οικογένεια με ένα παιδί με 25 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ (εκτός αν φάει κατσικάκι με το κιλό που είναι καπως τσιμπημένο). Και η βραδυνη διασκέδαση είναι τζαμπέ ολε με μπύρες από το σουπερμάρκετ.
Μη με συγκρίνεις μάτια μου
-
Ε δεν ξέρω το βιογραφικό όσων γράφουν εδώ, γι αυτό και έγραψα δυο αράδες.
Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία του κάνω το προϊόν και περιμένω να έρθουν τα πελατάκια να το ψωνίσουν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπαίνεις στο τριπαντβάιζορ, βαζεις 5-10 μουσαντένια 5αστερα ριβιουζ και είσαι αρχων της οικουμένης.Πάντως είναι πολύ overhyped νησί η Λευκάδα, λογικά θα γίνει κάποτε size down ειδικά τωρα που το πλεονέκτημα της μη χρήσης ακτοπλοΐας έχει πάψει να είναι τόσο σημαντικό, με τις τιμές που παίζουν στη μπεντζίνα
Καλά κάτσε να τελειώσει ο δρόμος κάποια στιγμή να φτάνεις από Αθήνα σε 2 ώρες και τα ξαναλέμε.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ντόπιοι που περιμένουν να βγάζουν λεφτά με ότι έφτιαξαν πριν 20 χρόνια, είτε αυτό είναι ενοικιαζόμενα δωμάτια με μία τουαλέτα για 10 δωμάτια είτε κάτι μπαρ της πλάκας είτε άθλιες ταβέρνες.
-
Αρα λοιπον εισαι στα ιδια με τη λευκαδα.
Εμεις ας πουμε που ειχαμε παει λεσβο ειχαμε πληρωσει κανα 400ρι για τον ταξιαρχη πριν χρονια και καναμε 11 ωρες.
Για ενα αμαξι με 4 ατομα, το κοστος του να ερθει καποιος λευκαδα ειναι αστειο για παρα πολλες μεριες της ελλαδας και οχι μονο, γι αυτο αλλωστε και προτιμαται, χωρις να προσφερει σοβαρες υπηρεσιες ( ιμο ΓΤΠ υπηρεσιες προσφερει)
Τωρα, παραλιες θασου vs λευκαδας, ε οχι, δεν ασχολουμαι καν ειναι σα να τρολαρω trident στα πολιτικα
-
Δεν είμαι στα ίδια γιατί η Λευκάδα είναι 100% ακριβότερη στα πάντα, είναι οριακά ακριβότερη στη μετάβαση και ΔΕΝ εχει καλύτερες παραλίες, άσε που αυτές που έχει είναι άμεσα προσβάσιμες. Πας στον Παράδεισο σε 20' από το Λιμένα (λιγότερο από το βασικό θέρετρο μεταξύ Παναγιάς και Ποταμιάς), είναι παραλία ισάξια (τουλάστιχον) από τις 2 (και μόνο αυτές) της Λευκάδας και την ώρα που πάω παρκάρω στα 30 μέτρα από εκεί που θα ξαπλώσω στη σκιά. ΟΚ στις φακές υπερέχει η Λευκάδα, αλλά αυτός δεν είναι επαρκής λόγος προτίμησης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωραια, βαλε το αμαξι σου σε ενα καραβι και πηγαινε σαμοθρακη η χιο η λεσβο και πες μας τιμες
Θασο πήγα με 150 πήγαινε έλα. Εδωσα 25 ευρώ σε δωμάτιο αντίστοιχο με αυτό που έβαλε σε φωτό ο KWSN (στο χωριό πάνω δηλαδή). Διαμερισμα με κουζίνα. Στα εστιατόρια έδινα ΤΟ ΠΟΛΥ 30 ευρώ με ενα παιδί. Και οι παραλίες είναι τουλάστιχον ισάξιες (ας μην αρχίσουμε είναι υποκειμενικό το ζήτημα).
Σαμοθράκη πάμε και εκεί στα 200 ευρώ (εχω όμως να πάω από τότε που έκανα παιδί) μετάβαση. Διαμέρισμα βρίσκεις με ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 30 ευρώ και τρώει οικογένεια με ένα παιδί με 25 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ (εκτός αν φάει κατσικάκι με το κιλό που είναι καπως τσιμπημένο). Και η βραδυνη διασκέδαση είναι τζαμπέ ολε με μπύρες από το σουπερμάρκετ.
Μη με συγκρίνεις μάτια μου
Δηλαδή οκ, φαντάζομαι παντού έχει μπύρες στα supermerket.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν είμαι στα ίδια γιατί η Λευκάδα είναι 100% ακριβότερη στα πάντα, είναι οριακά ακριβότερη στη μετάβαση και ΔΕΝ εχει καλύτερες παραλίες, άσε που αυτές που έχει είναι άμεσα προσβάσιμες. Πας στον Παράδεισο σε 20' από το Λιμένα (λιγότερο από το βασικό θέρετρο μεταξύ Παναγιάς και Ποταμιάς), είναι παραλία ισάξια (τουλάστιχον) από τις 2 (και μόνο αυτές) της Λευκάδας και την ώρα που πάω παρκάρω στα 30 μέτρα από εκεί που θα ξαπλώσω στη σκιά. ΟΚ στις φακές υπερέχει η Λευκάδα, αλλά αυτός δεν είναι επαρκής λόγος προτίμησηςΝαι, πες μου ότι βρήκες και έφαγες φακές Εγκλουβής. Ούτε οι Λευκαδίτες δε βρίσκουμε.
Αγοράζουν από το Lidl και σας τις δίνουν ρεεεε
-
Για Σίφνο τι feedback έχουμε? Ισχύουν οι διθύραμβοι?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και οι παραλίες είναι τουλάστιχον ισάξιες -
Δεν είμαι στα ίδια γιατί η Λευκάδα είναι 100% ακριβότερη στα πάντα, είναι οριακά ακριβότερη στη μετάβαση και ΔΕΝ εχει καλύτερες παραλίες, άσε που αυτές που έχει είναι άμεσα προσβάσιμες. Πας στον Παράδεισο σε 20' από το Λιμένα (λιγότερο από το βασικό θέρετρο μεταξύ Παναγιάς και Ποταμιάς), είναι παραλία ισάξια (τουλάστιχον) από τις 2 (και μόνο αυτές) της Λευκάδας και την ώρα που πάω παρκάρω στα 30 μέτρα από εκεί που θα ξαπλώσω στη σκιά. ΟΚ στις φακές υπερέχει η Λευκάδα, αλλά αυτός δεν είναι επαρκής λόγος προτίμησης
Ναι, πες μου ότι βρήκες και έφαγες φακές Εγκλουβής. Ούτε οι Λευκαδίτες δε βρίσκουμε.
Αγοράζουν από το Lidl και σας τις δίνουν ρεεεε
Καλα, αυτο με τις φακες εγκλουβης ειναι ανεκδοτο
O μονος που εχει φαει ειναι ο cavallino
-
Γιατί να είσαι διακοπές και να θες να φας φακές και να πιεις μπύρες απ' το περπιπτερο?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για Σίφνο τι feedback έχουμε? Ισχύουν οι διθύραμβοι?Ωραία είναι. Έχει και ησυχία, έχει και τζερτζελέ. Μ' αρέ. Επίσης Αμοργός.
-
Δηλαδή οκ, φαντάζομαι παντού έχει μπύρες στα supermerket.
Γιατί πρέπει να απαντήσεις σε ΚΑΘΕ ποστ που δεν καταλαβαίνεις που αναφερόμαστε;
Γιατί να είσαι διακοπές και να θες να πιεις μπύρες απ' το περπιπτερο?
Γιατί εχεις πάει στη Σαμοθράκη. Απλά.
Τρωτε φακές; Μπραβο!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Για Σίφνο τι feedback έχουμε? Ισχύουν οι διθύραμβοι?
Ωραία είναι. Έχει και ησυχία, έχει και τζερτζελέ. Μ' αρέ. Επίσης Αμοργός.
Τιμές? Δεν πιστεύω να παίζει σε τίποτα Σαντορινιώτικα επίπεδα?
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)