-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πρέπει να έκανα κανένα 5ωρο με 2 στάσεις και σχετικά χαλαρό ρυθμό. Υπάρχουν σημεία που μπορείς να πας πολύ γρήγορα και να μειώσεις το χρόνο, αλλά εγώ έχω κόφτη στα 140.Αμα του ρίξεις σφαλιάρα δυνατή απενεργοποιείται
-
Τον θόρυβο εννοώ. Πάνω από 140 παραέχει φασαρία.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τον θόρυβο εννοώ. Πάνω από 140 παραέχει φασαρία.Άμα έπαιρνες κούρσα και οχι το αμάξι της barbie κομμώτριας δεν θα είχες τέτοια προβλήματα
-
Καλά η νάξος πολύ ανοργάνωτη. Για σούπερ μάρκετ πρέπει να πας σε κεντρικό μέρος, τα τοπικά μάρκετ αισχροκερδούν αηδιαστικά κ σε μεγάλα κομμάτια έχει χωματόδρομο. Καστράκι μένουμε αλλά σκέφτομαι να μεακομίσουμε προς αγ. Γεώργιο
Μια ομπρέλα παραλίας πόσο να κάνει πάνω κάτω; Μια που έχω είναι μισοδιαλυμένη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μια ομπρέλα παραλίας πόσο να κάνει πάνω κάτω; Μια που έχω είναι μισοδιαλυμένηΚανένα 20άρικο περίπου. Απαραίτητος εξοπλισμός διακοπών!
-
Για 20 ευρώ να κοιτάξεις το πανί να μην είναι διαπερατό και να έχει το κούμπωμα με τη ροδέλα.
-
Καλά η νάξος πολύ ανοργάνωτη. Για σούπερ μάρκετ πρέπει να πας σε κεντρικό μέρος, τα τοπικά μάρκετ αισχροκερδούν αηδιαστικά κ σε μεγάλα κομμάτια έχει χωματόδρομο. Καστράκι μένουμε αλλά σκέφτομαι να μεακομίσουμε προς αγ. ΓεώργιοΜια ομπρέλα παραλίας πόσο να κάνει πάνω κάτω; Μια που έχω είναι μισοδιαλυμένη
δεσ και τη Βιγλα, εχει και σουπερμαρκετ και ομπρελες και μερικες ταβερνες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ομπρέλα παραλίας πόσο να κάνει πάνω κάτω; Μια που έχω είναι μισοδιαλυμένη
Κανένα 20άρικο περίπου. Απαραίτητος εξοπλισμός διακοπών!
οι καλυτερες ομπρελες ειναι αυτες που εχουν κρουστικο κονταρι
ειναι μεν πιο ακριβες, αλλα αυτο το πραγμα και δε χαλαει με τιποτα (απο οσες ομπρελες εχουμε τοσα χρονια μονο αυτη δεν εχει παθει τιποτα το κονταρι της) και καρφωνεται **παντου ** για πλακα
φυσικα ολοι σε κοιτανε που καρφωνεις σιδερα και κανεις πολυ θορυβο, αλλα η ικανοποιηση ερχεται αν πιασει αερας
ακομα και σε τρελα μποφορια δε φευγει
επισης ειναι και ευκολες στη χρησηhttp://www.dimitriadis.gr/eshop/summer- ... uct_id=468
επισης απαραιτητα ειναι και καρεκλακια
-
λες το κοντάρι που έχει μηχανισμό που το πας πάνω κάτω (το κοντάρι ) 'χτυπώντας' το; είδα σήμερα μια τέτοια
-
Με την καλη εννοια;
-
λες το κοντάρι που έχει μηχανισμό που το πας πάνω κάτω (το κοντάρι ) 'χτυπώντας' το; είδα σήμερα μια τέτοιαναι αυτο εννοω, δε γινεται να μη σε κοιτανε οι αλλοι καθως την ομπρελα σου
αλλα το καρφωνεις και τελειωνεις, το συνιστω ανεπιφυλακτα -
Υπάρχει και το άλλο που 'βιδώνεις' και δεν κάνει φασαρία. Μια χαρά είναι.
Σε περίπτωση αέρα το αποτελεσματικότερο είναι λίγο σχοινάκι και μια πέτρα -
Καλά η νάξος πολύ ανοργάνωτη. Για σούπερ μάρκετ πρέπει να πας σε κεντρικό μέρος, τα τοπικά μάρκετ αισχροκερδούν αηδιαστικά κ σε μεγάλα κομμάτια έχει χωματόδρομο. Καστράκι μένουμε αλλά σκέφτομαι να μεακομίσουμε προς αγ. ΓεώργιοΜια ομπρέλα παραλίας πόσο να κάνει πάνω κάτω; Μια που έχω είναι μισοδιαλυμένη
Μπορείς να πάς επίσης Αγ. Προκόπιο, η καλύτερη παραλία της Νάξου. Η μισή είναι οργανωμένη (και ελαφρώς καγκούρικη) αλλά η άλλη μισή όχι και έχει λίγο κόσμο. Έχει και μεγάλο σούπερ μάρκετ εκεί (Κουτελιέρης) και αν έχεις αυτοκίνητο η χώρα είναι 10 λεπτά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο που 'βιδώνεις' και δεν κάνει φασαρία. Μια χαρά είναι.
Σε περίπτωση αέρα το αποτελεσματικότερο είναι λίγο σχοινάκι και μια πέτρατο βιδωτο δε το χω δοκιμασει
το σκοινι και η πετρα ειναι φασαρια να ψαχνεις και να κουβαλας κοτρωνες , το καρφωτο παντως δε θελει πετρα , δε κουνιεται με τιποτα οσο κι αν φυσαει
-
Δεν κουβαλάς κοτρώνες ρε συ, στην παραλία είσαι, κάπου θα βρεις κάτι... Σχοινί πρέπει να κουβαλάς. Και πάει σε συνδυασμό με μία από τις άλλες 2 μεθόδους (το 'καρφωτό' και το 'βιδωτό')
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Υπάρχει και το άλλο που 'βιδώνεις' και δεν κάνει φασαρία. Μια χαρά είναι. ....
το βιδωτο δε το χω δοκιμασει
..... πάει σε συνδυασμό με μία από τις άλλες 2 μεθόδους (το 'καρφωτό' και το 'βιδωτό')
....
-
Ντροπη!!!
-
Οκ θα τσεκάρω αύριο στα σ/μ γιατί σήμερα ήταν κλειστά.
Περί μάσας, μόλις φάγαμε στο τυπογραφείο, 1 σαλάτα κ 2 πιάτα, πανάκριβα κ γκουρμέ φάση, νόστιμα όμως.
-
υπάρχει κανά ανεπίσημο καϊκάκι που να σε πηγαίνει κουφονήσι; τα κλασσικά της 'γραμμής' και είναι ακριβά και σε αφήνουν λίγο και κάνουν και 2 ώρες. καλύτερα να φεύγει δλδ από νοτιοανατολικά που είναι δίπλα. ή αν μπορώ να νοικιάσω κανά ταχύπλοο ξερω γω (έχω δίπλωμα)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν κουβαλάς κοτρώνες ρε συ, στην παραλία είσαι, κάπου θα βρεις κάτι... Σχοινί πρέπει να κουβαλάς. Και πάει σε συνδυασμό με μία από τις άλλες 2 μεθόδους (το 'καρφωτό' και το 'βιδωτό')οι ομπρελες που εχω εγω παντως εχουν σχοινι
πετρες βαριεμαι να ψαχνω και να φερνω , ευτυχως δε βαριεται η γυναικα που για καποιον ανεξηγητο λογο παει και φερνει συνεχεια ακομα και αν δε της ζητησω
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)