-
Νιωθω οτι αδειασε η πολη...εφυγε το πρωτο κυμα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
challenge acceptedΠολλές στροφές έβαλες, καλύτερα να πάω από τον παλιό δρόμο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δηλαδή θα συνεχίσω ως το σημείο Β; Και μετά για Κισσό;
Πολύ πρασινάδα βλέπω προς τα κει και καθόλου δρόμο.Και με πινακίδες πλέον, δε δικαιολογείται να χαθείς.
http://www.magnesianews.gr/News/?Entity ... bd66fff5c4 -
Τελικά τα κατάφερα και χάθηκα...
Το Πήλιο ήταν εξαιρετική επιλογή και χάρηκα πολύ που δεν έμπλεξα με βαπόρια φέτος.
Από τεράστια κωλοφαρδία -καθότι κλείσιμο της τελευταίας στιγμής- έκλεισα στην καλύτερη παραλία.
Το όλο ταξίδι χαρακτηρίστηκε από τις παρακάτω ελλείψεις.
-Έλλειψη 6ης σχέσης (οι 180αρες με 5η πονάνε)
-Έλλειψη τετρακίνησης
-Έλλειψη πινακίδων
-Έλλειψη χρόνου να καθόμουνα άλλες 2 μέρες τουλάχιστον.Σχετικά με την τετρακίνηση: δεν θα ξανακράξω ποτέ μου ιδιοκτήτη SUV.
Μιλάμε ζαλίστηκα από τις ανηφόρες και τα σημεία που πραγματικά χρειαζόσουνα τετρακίνηση. Απορώ πως η Alfa πέρασε ένα σημείο (αρκετές φορές) που ζορίζονταν ακόμα και τζηπ.
Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα στο ίδιο σημείο αλλά με 4κίνηση.Σχετικά με τις πινακίδες: είναι τραγικό το ότι δεν υπήρχαν πινακίδες ούτε για πλάκα για να πας από το ένα χωριό στο άλλο.
Έπρεπε να βασιστείς σε οδηγίες τύπου 'Εκεί που πας θα δεις ένα τσέλιγκα να σαλαγάει πρόβατα. Στην κατηφόρα που βόσκουν 3 προβατίνες στρίψε.'ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ παραλίες (ποιές Κυκλάδες; ), ωραία χωριά (απέφυγα τα τουριστικά εστιατόρια) και άπειρο πράσινο παντού.
Μερικές φωτο:
-
Η Άλφα μια χαρά είναι. Οι δρόμοι είναι γτπκ.
-
...Χαίρομαι που σ' άρεσε
-
Τελικά τα κατάφερα και χάθηκα...Το Πήλιο ήταν εξαιρετική επιλογή και χάρηκα πολύ που δεν έμπλεξα με βαπόρια φέτος.
Από τεράστια κωλοφαρδία -καθότι κλείσιμο της τελευταίας στιγμής- έκλεισα στην καλύτερη παραλία.
Το όλο ταξίδι χαρακτηρίστηκε από τις παρακάτω ελλείψεις.
-Έλλειψη 6ης σχέσης (οι 180αρες με 5η πονάνε)
-Έλλειψη τετρακίνησης
-Έλλειψη πινακίδων
-Έλλειψη χρόνου να καθόμουνα άλλες 2 μέρες τουλάχιστον.Σχετικά με την τετρακίνηση: δεν θα ξανακράξω ποτέ μου ιδιοκτήτη SUV.
Μιλάμε ζαλίστηκα από τις ανηφόρες και τα σημεία που πραγματικά χρειαζόσουνα τετρακίνηση. Απορώ πως η Alfa πέρασε ένα σημείο (αρκετές φορές) που ζορίζονταν ακόμα και τζηπ.
Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα στο ίδιο σημείο αλλά με 4κίνηση.Σχετικά με τις πινακίδες: είναι τραγικό το ότι δεν υπήρχαν πινακίδες ούτε για πλάκα για να πας από το ένα χωριό στο άλλο.
Έπρεπε να βασιστείς σε οδηγίες τύπου 'Εκεί που πας θα δεις ένα τσέλιγκα να σαλαγάει πρόβατα. Στην κατηφόρα που βόσκουν 3 προβατίνες στρίψε.'ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ παραλίες (ποιές Κυκλάδες; ), ωραία χωριά (απέφυγα τα τουριστικά εστιατόρια) και άπειρο πράσινο παντού.
Toldya. Τελικά δεν μας είπε όμως πόση ώρα έκανες...
Είχε πάει καλός φίλος στα ίδια μέρη αυτό το ΣΚ (κατόπιν δικής μου παρότρυνσης) και γύρισε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, λέγοντας μάλιστα το ίδιο πράγμα. Ότι δηλαδή ήθελε άλλες 2 μερούλες στο μέρος.
-
Ωραία η Ύδρα. Δυο μέρες έλλειψα...και ήταν λες και ήμουν καμία βδομάδα.
Πέτυχα έναν τύπο με ένα απο αυτα τα βαρκακια που σε πανε σε παραλίες και πήγαινε ΤΆΠΑ! Ο ανθρωπος μου. Σε μια φάση είμασταν μόνοι εγω η γυναίκα μου και δυο τύποι στη βάρκα και τον τσιγκλησα λίγο... fun fun fun fun.
Ωραίες παραλίες, καθαρά νερά...λίγο ξενέρα που στις 6 πρέπει να φύγεις απο αυτές.
Άλλη μια βδομάδα δουλειά και μετα...Σιφνοοοος!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Μολις ειδα ΝΙΚΟΣ στο θεμα τον διακοπων, λεω παει το πηρε στα σοβαρα αυτος.
-
Επειδη νομιζω απαντηση δεν πηρα, ξαναρωταω:
Στην Αιγινα εχουμε γνωση καλων φαγαδικων ας πουμε;
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Μολις ειδα ΝΙΚΟΣ στο θεμα τον διακοπων, λεω παει το πηρε στα σοβαρα αυτος.Πάνε...γκρεμιστηκαν τα όνειρά μου...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Να πας παληκάρι μου επειγόντως. Μια βδομαδουλα τωρα και άλλες 2-3 τον Σεπτέμβρη που είναι ο καλύτερος μηνας για διακοπές. Αυγουστο κάτσε σπιτάκι σου να απολαυσεις την πόλη χωρίς κατοικους!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επειδη νομιζω απαντηση δεν πηρα, ξαναρωταω:Στην Αιγινα εχουμε γνωση καλων φαγαδικων ας πουμε;
θα σου γραψω για μεσα στην πολη, το απογευμα
-
@stefan
Μέχρι τον περιφερειακό του Βόλου (δεν μπήκα μέσα) 2,5 ώρες.
Μετά έγινε λίγο ράλυ σαφάρι η φάση και το χάσαμε.
Αν και στην επιστροφή υπολόγισα με χαλαρή οδήγηση περίπου ένα 50αρι λεπτά από Αη Γιάννη για Βόλο.Πιστεύω ότι αν κάνεις μπάνιο σε αυτά τα νερά με το κατσάβραχο από πάνω και όλο το τοπίο τίγκα στο πράσινο δύσκολα θα σου κάνει κλικ οποιαδήποτε παραλία σε κυκλαδονήσι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη νομιζω απαντηση δεν πηρα, ξαναρωταω:
Στην Αιγινα εχουμε γνωση καλων φαγαδικων ας πουμε;
θα σου γραψω για μεσα στην πολη, το απογευμα
Μεσα στην πολη:
Στο ΝΟΑ, ναυτικος ομιλος.
Στις ψαροταβερνες πισω απο την ψαραγορα
Στο Αιακειον για καφε, γλυκα, παγωτα
Στο 'Σχολειο' για πιτσα μακαροναδα.
Μακρια απο τον 'Μπαμπη'!Στην Περδικα, στο 3ο μαγαζι απο την αρχη, για φρεσκο ψαρι
Στο δρομο προς Σουβαλα, περιοχη Κυψελη, ταβερνα 'Καβουροπετρα' -
Για Λεσβο, αν δεν πας με Ταξιαρχη, ποσες ωρες και φραγκα υπολογιζουμε απο πειραια? ( αμαξι μεσα)
-
2 άτομα με απλό ΙΧ, κάτω από 350 με τίποτα (μετ' επιστροφής). Κι ανεβαίνει (καμπίνα, θέση κλπ).
-
Ελπιζω αυτο να ειναι το γρηγορο... Για ποσες ωρες λεμε?
(τί εννοεις απλο ιχ, για μαουνα συζηταμε καμια εκπτωση αλληλεγγυης δεν παιζει? -
καμιά ιδέα για νησί του Αιγαίου κατά προτίμηση με νορμάλ διαμονή (30-40/βρ.) μεταξύ 10-20 αυγ; τώρα έμαθε η την άδεια
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καμιά ιδέα για νησί του Αιγαίου κατά προτίμηση με νορμάλ διαμονή (30-40/βρ.) μεταξύ 10-20 αυγ; τώρα έμαθε η την άδειαΚυθηρα, το νησι του ερωτα;
Κυθνος , Σιφνος, Κουφονησια;Aμα εισαι τυχερος να βρεις καμμια ακυρωση...
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)