-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
CX Πως σας φαίνεται?με καθε καλη διαθεση προς τους συμφορουμιστες Γαλλοφιλους .
Κυριε Ραζη οτι μετα τη βολτα με το ξτρέιλ στην Αγια Αννα τις αναβασεις με το μικρα και τις κατηφορες των Ραλλυ με τη ντατσουνα, θα σας δω να περιμενετε να σηκωθει η CX για να ξεκινησετε δεν το φανταζομουν ποτε!!
Μηπως με τα λεφτα της CX να κανετε ραλλακια με τη ντατσουνα και να το σκεφτειτε καλυτερα?? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
CX Πως σας φαίνεται?
με καθε καλη διαθεση προς τους συμφορουμιστες Γαλλοφιλους .
Κυριε Ραζη οτι μετα τη βολτα με το ξτρέιλ στην Αγια Αννα τις αναβασεις με το μικρα και τις κατηφορες των Ραλλυ με τη ντατσουνα, θα σας δω να περιμενετε να σηκωθει η CX για να ξεκινησετε δεν το φανταζομουν ποτε!!
Μηπως με τα λεφτα της CX να κανετε ραλλακια με τη ντατσουνα και να το σκεφτειτε καλυτερα??Όντως αταίριαστο αυτοκίνητο για ανθρωπο που ασχολείται με αγώνες αλλά γούστα είναι αυτά , μάλλον θέλει άνεση παρά κάτι πιό οδηγοκεντρικό .
-
Λέτε να έχω αρχισει να γερνάω????
Πάντως σήμερα είμαι χάλια ψυχολογικά που είδα τις συμμετοχές του Ιστορικού και δεν είμαι μέσα....
Απο την άλλη, βλέποντας τις συμμετοχές, προσεξα οτι το Datsunακι δεν έχει πλέον καμμία ελπίδα για αποτέλεσμα της προκοπης (πολλά αυτοκίνητα κατηγορίας D με πολυ αξιόλογα πληρώματα)... Μήπως να κράταγα τα λεφτάκια μου και να έφτιαχνα σιγα σιγά ενα πιο ανταγωνιστικό Sporting?
Silvia? Starlet? Τι???
-
χαχαχα αυτην τη σκεψη κανω συνεχεια ολο λεω θα φτιαξω ενα αμαξι για βολτα και ολα μου βγαινουν με roll bar και weber εκκεντροφορους κλπ...
εγω παντως ψηφιζω silvia.... αλλα υποθετω 8α ειναι και ακριβη στην κατασκευη αλλα και στη συντηρηση..?τετοια silvia..?
-
Μάμά τέτοιο (Starlet Gt νομίζω έγραφε από πίσω) ήταν χτές το βραδυ Πλατεία Κένεντυ. Κοίταγα να δώ αν ειχε πωλητήριο αλλα δεν .. και πρέπει να το οφήγαγε και ώριμη κυρία αρα καμμία σχέση με πλαγιολισθήσα οδηγό......
-
Λέτε να έχω αρχισει να γερνάω????Πάντως σήμερα είμαι χάλια ψυχολογικά που είδα τις συμμετοχές του Ιστορικού και δεν είμαι μέσα....
Απο την άλλη, βλέποντας τις συμμετοχές, προσεξα οτι το Datsunακι δεν έχει πλέον καμμία ελπίδα για αποτέλεσμα της προκοπης (πολλά αυτοκίνητα κατηγορίας D με πολυ αξιόλογα πληρώματα)... Μήπως να κράταγα τα λεφτάκια μου και να έφτιαχνα σιγα σιγά ενα πιο ανταγωνιστικό Sporting?
Silvia? Starlet? Τι???
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο σοφός λαός!
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
τετοια silvia..?
Ναι... τέτοια!
-
Δημήτρη,εάν σου στοιχίσει τρία χιλιάρικα(μετά βίας τριάμισυ),υπολόγισε δύο κομμάτια.
-
[quote='kavy'][quote='Δημήτρης Ραζής']Λέτε να έχω αρχισει να γερνάω????
Εσυ δε γερνας με τιποτα.... εισαι η πιο υπουλη φατσα των Ελληνικων αγωνων........(με την καλη την ενοια) ....μαζι με τον Μπιρλιρακη ο οποιος εσκασε μυτη σε track day στα Μεγαρα με πουκαμισακι και τιραντουλες
-
Λέτε να έχω αρχισει να γερνάω????Πάντως σήμερα είμαι χάλια ψυχολογικά που είδα τις συμμετοχές του Ιστορικού και δεν είμαι μέσα....
Silvia? Starlet? Τι???
ευτυχως ισιωσατε, ισως χθες να ηταν απλα μια κακη μερα.
με εξτρα 3000 δεν γινεται κατι αξιολογο στη ντατσουνα για να παρει τα πανω της? -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Δημήτρη,εάν σου στοιχίσει τρία χιλιάρικα(μετά βίας τριάμισυ),υπολόγισε δύο κομμάτια.Νταξ, αυτοκίνητο τέτοιο (που θέλει όμως δουλειά) έχω... Τα υπόλοιπα για να γίνει αξιόμαχο σίγουρα είναι πιο πάνω απο 3-3500€ αλλά όχι πολύ πολύ περισσοτερα...
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ευτυχως ισιωσατε, ισως χθες να ηταν απλα μια κακη μερα.
με εξτρα 3000 δεν γινεται κατι αξιολογο στη ντατσουνα για να παρει τα πανω της?Οφείλω να πω οτι το σχόλιο σου ήταν εύστοχο και με προβλημάτισε πολύ...
Από την άλλη η σκέψη για κατι οχι αγωνιστικό δεν έχει φύγει...
H Datsuna έχει πολύ περιορισμένη hommologation και η προσπάθεια για κατι καλύτερο (1800αρι μοτερ) απέτυχε παταγωδως...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
χαχαχα αυτην τη σκεψη κανω συνεχεια ολο λεω θα φτιαξω ενα αμαξι για βολτα και ολα μου βγαινουν με roll bar και weber εκκεντροφορους κλπ... -
Ο χρήστης ck037 έγραψε:
Λέτε να έχω αρχισει να γερνάω????
Εσυ δε γερνας με τιποτα.... εισαι η πιο υπουλη φατσα των Ελληνικων αγωνων........(με την καλη την ενοια) ....μαζι με τον Μπιρλιρακη ο οποιος εσκασε μυτη σε track day στα Μεγαρα με πουκαμισακι και τιραντουλες
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο σοφός λαός!
Πράγματι!
-
Δημητρακη ρίξε μια ματια στις φώτο που έβαλα στο Classic Citroen Forum για να πάρεις μια ιδέα πως μπορείς να πηγαίνεις με τα ιπτάμενα χαλιά.
-
Έλα μωρέ οι κρεβατομηχανές πως να πήγαιναν
silvia
http://www.youtube.com/user/mikekp60#p/u/12/k8KrcOtLquA
κοιτάξτε πως τη στρίβει ο Στρατής και με σκασμένο λάστιχο . -
Πφφφφφφφ , επαγγελματίες. Με 3000 και σχεδόν μαμά μπορείς να έχεις κάτι τέτοιο και ένα χαμόγελό οταν πάς το πρωί στην δουλεια...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πφφφφφφφ , επαγγελματίες. Με 3000 και σχεδόν μαμά μπορείς να έχεις κάτι τέτοιο και ένα χαμόγελό οταν πάς το πρωί στην δουλεια...Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ήχος δεν παίζεται. Χαλάλι τα βάσανα που τραβάτε οι ιταλόφιλοι
-
φωτο απο fb
οπως φαινεται ειναι εξω απο μια μαντρα και φαινεται και λιγο το τηλ!!!
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?