-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Θα ήταν κρίμα να το έπαιρνε κάποιος που απλώς θα του έκανε ένα restoration αντικαθιστώντας ότι δεν του άρεσε....
(Ξέρω βγήκα λίγο )
http://www.classicvws.com/65bahamaint.htm
ΣΚΟΤΩΝΩ λέμε για αυτο το σετάκι.... -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μήπως όμως δε μας έχει πει όλη την αλήθεια ο φίλτατος Κοs Ραζής,Δημήτρη;Γιατί εμένα μου είπε ένα πουλάκι ότι έχει και ιταλικό,σχετικά παλιάς κοπής,στο γκαράζ του.Βλέπω τα νεα κυκλοφορούν....
Δυστυχώς αγαπητέ μονοφάναρε, το (μονοφάναρο!) GT 1600 Junior που βρίσκεται στο γκαραζ μου έχω μόνο την τιμή να το φιλοξενώ στον χώρο μου, δεν μου ανήκει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλο ψαξιμο Δημητρη..
Ευχαριστώ.... Καμμία τέλεια DS χωρίς προβλήματα με 3.500€ θα βρούμε ???
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αρκετά πιο ακριβό αλλά είναι από τους πιο ωραίους σκαραβαίους που έχω δει:Πανέμορφο αλλά πανακριβο...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Καλο ψαξιμο Δημητρη..
Δημητρακηηηηη
αυτο ειναι το απλο αυτοκινητο που ζητας -
Ο χρήστης jdc έγραψε:
Αν και θεωρώ τον herbie μεγάλη παρωδία ( όπως και όταν βλέπω το νούμερο 53 σε μεταγενέστερα μοντέλα ) αυτό είναι το μοντέλο που λιώνω.
Και εγώ... Πολυ καλό το βιντεάκι...
-
Μετα την πικρη εμπειρία με τα μεχρι τώρα αυτοκίνητα μου, καλό θα ήταν να μην έχει σπάνια/ δυσεύρετα ανταλλακτικ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα ήταν κρίμα να το έπαιρνε κάποιος που απλώς θα του έκανε ένα restoration αντικαθιστώντας ότι δεν του άρεσε....
(Ξέρω βγήκα λίγο )
ΣΚΟΤΩΝΩ λέμε για αυτο το σετάκι....Εσυ θες να μας αρωστήσεις και άλλο... Τσιμπημένα όμως τα βλέπω...
Το εξωτερικο χρωμα του αυτοκινήτου ποιο είναι? Κατα 99% τέτοιο χρωμα είχει ο δεύτερος σκαραβαίος του πατέρα μου...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Καλο ψαξιμο Δημητρη..
Δημητρακηηηηη
αυτο ειναι το απλο αυτοκινητο που ζηταςΝταξ, για μερικές ιδιάζουσες περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε και καποιες παραχωρήσεις...
-
(Ξέρω βγήκα λίγο )
ΣΚΟΤΩΝΩ λέμε για αυτο το σετάκι....Εσυ θες να μας αρωστήσεις και άλλο... Τσιμπημένα όμως τα βλέπω...
Το εξωτερικο χρωμα του αυτοκινήτου ποιο είναι? Κατα 99% τέτοιο χρωμα είχει ο δεύτερος σκαραβαίος του πατέρα μου...
http://mysite.verizon.net/res8xdt9/64page10.jpg
λιώστε μαζί μας:
http://mysite.verizon.net/res8xdt9/ -
Alfa Alfetta ΄73 Τιμη άγνωστη Μου αρέσει, δεν ξερω τι παιζει με λαμαρίνες - αξιοπιστία HELP!!!
Fiat 125 S Εχω βρεί ένα ηλικιωμένο κύριο με ένα εξαιρετικό S και περιμένω απάντηση....ξέρει κανείς λεπτομέριες? (νομίζω τα s φοράνε καλό μοτέρ και διαφορικό?)Τη συγκεκριμένη λευκή Alfetta την είχα δει live κι είναι ένα τιμιότατο αυτοκίνητο,σχεδόν άψογο.Το συγκεκριμένο δεν έχει και μετατροπές με πράγματα μεταγενέστερων σειρών.Ανταλλακτικά δεν θα σε παιδέψουν,υπάρχουν όλα τα αναλώσιμα εδώ,ότι δεν υπάρχει το φέρνεις από την υπόλοιπη Ευρώπη,στις μισές τιμές από Junior,Giulia κλπ.Ηδη Γερμανός προμηθευτής παράγει τα 'ευαίσθητα' τμήματα φανοποιοίας.Αν και η συγκεκριμένη δεν φαίνεται να χρειάζεται πολλά πράγματα.Ως προς το θέμα αξιοπιστίας,ένα συντηρημένο αυτοκίνητο δεν κρύβει εκπλήξεις.Η δική μου παρ'όλο που είχε κακοποιημένη καλωδίωση από τον γιό του ιδιοκτήτη,ένα χρόνο την κυκλοφορούσα χωρίς να πειράξω τίποτα,αλλά και χωρίς πρόβλημα.
Το 125 καλύτερα να το ξεχάσεις.Δεν υπάρχει τίποτα και μην ακούς διαφόρους ότι έχει κοινά με 124,specialT,κλπ.Στο Ruoteclassiche του Μαρτίου που το έχουν κεντρικό θέμα,το αναφέρουν ξεκάθαρα.
Και φυσικά μην ξεχνάς ποτέ,ότι δεν είναι Datsun.Το μικρό μου φορτηγάκι είναι πάντα πιστό εδώ και είκοσι χρόνια,απαιτώντας ελάχιστα σε σχέση με τις κυρίες.
-
Καλή Alfetta στα 3 - 3,5 Κ είναι πραγματικά ευκαιρία, οπότε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.Πρόκειται για αυτοκίνητο που ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσε να κοιτάξει άνετα τον ανταγωνισμό ενώ κατά τη γνώμη μου στα επόμενα χρόνια η αξία των καλοδιατηρημένων sedan θα είναι μεγαλύτερη από αυτή των GT & GTV.
-
Γενικά όλος ο ξενόγλωσσος τύπος στα quotations τις έχει σαν μοντέλα που θα ανέβει η αξία τους μελλοντικά.Πέρα από το πόσο κοντά στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι από άποψη συμπεριφοράς,τις θεωρώ σχετικά σπάνιες γιατί οι πιό πολλές πετάχτηκαν,ειδικά οι πρώτες σειρές σε αντίθεση με τις Gt,Gtv.
-
Το 125 καλύτερα να το ξεχάσεις.Δεν υπάρχει τίποτα και μην ακούς διαφόρους ότι έχει κοινά με 124,specialT,κλπ.Στο Ruoteclassiche του Μαρτίου που το έχουν κεντρικό θέμα,το αναφέρουν ξεκάθαρα.Και εμένα δεν μου λέει και πολλά το 125. Έχει διαφορετικό σασμάν απο το σπέσιαλ Τ (του σπέσιαλ Τ δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα, όλα έχουν μπει σε λαντα σπάιντερ , είναι το μόνο 5άρι που ταίριαζε) και αυτό είναι πλεονέκτημα. Έχει όμως την ίδια σειρά κινητήρα, ίσως με άλλα περιφερειακά και εκκεντροφόρους. Επίσης δεν έχει το θέμα του κοψίματος του τιμονιού των 124 (όσοι είχαν, ξέρουν). Νομίζω ότι φοράει το 10/41 βήμα στο διαφορικό, που είναι σχετικά κοινό σε όλα τα μοντέλα εκείνης της εποχής. Τα γκρουπάκια ήταν αρκετά ανθεκτικά, δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα χωνιά, αν είχαν πέσει σε χέρια 'πλατειάκια'. Είχαν μία ευαισθησία στις 'μπάντες' με φρένο τα πεζοδρόμια.
Μία προσοχή λοιπόν στο διαφορικό.
Πάντως για να δώσω 3 χιλιάρικα για 125 χλωμό το βλέπω, με τα ίδια περίπου χρήματα βρίσκεις 124 σπορ.ΥΓ Το 128 νομίζω ότι δεν είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά στο Ν. Ηράκλειο, και για ένα διάστημα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Τώρα μου πέρασε...
+1000 για την Αλφέτα -
Τη συγκεκριμένη λευκή Alfetta την είχα δει live κι είναι ένα τιμιότατο αυτοκίνητο,σχεδόν άψογο.Το συγκεκριμένο δεν έχει και μετατροπές με πράγματα μεταγενέστερων σειρών.Ανταλλακτικά δεν θα σε παιδέψουν,υπάρχουν όλα τα αναλώσιμα εδώ,ότι δεν υπάρχει το φέρνεις από την υπόλοιπη Ευρώπη,στις μισές τιμές από Junior,Giulia κλπ.Ηδη Γερμανός προμηθευτής παράγει τα 'ευαίσθητα' τμήματα φανοποιοίας.Αν και η συγκεκριμένη δεν φαίνεται να χρειάζεται πολλά πράγματα.Ως προς το θέμα αξιοπιστίας,ένα συντηρημένο αυτοκίνητο δεν κρύβει εκπλήξεις.Η δική μου παρ'όλο που είχε κακοποιημένη καλωδίωση από τον γιό του ιδιοκτήτη,ένα χρόνο την κυκλοφορούσα χωρίς να πειράξω τίποτα,αλλά και χωρίς πρόβλημα.
Γενικά όλος ο ξενόγλωσσος τύπος στα quotations τις έχει σαν μοντέλα που θα ανέβει η αξία τους μελλοντικά.Πέρα από το πόσο κοντά στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι από άποψη συμπεριφοράς,τις θεωρώ σχετικά σπάνιες γιατί οι πιό πολλές πετάχτηκαν,ειδικά οι πρώτες σειρές σε αντίθεση με τις Gt,Gtv.
+1000000000000!!!!!!!
-
Alfetta η Σκαραβαίο λοιπόν.
Και τα δυό αυτοκίνητα έχουν διεθνές φανατικό κοινό, που τα υποστηρίζει με forums κλπ.
Ρευστοποιούνται αμέσως σε κάποια κακή οικονομική συγκυρία.
Η Alfetta μάλλον ποιό ακριβή σε συντήρηση σε βάθος χρόνου , αλλά όμως έχεις πάντα ένα φανταστικό αυτοκίνητο που κινείται με αξιοπρέπεια.Ακολουθεί το συμπαθές Μini, ποιό compact αλλά με τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Μια καλή Lancia είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Τέλος ένα καλοδιατηρημένο Τouota celica έχει πάντα την δική του γοητεία .
Η επιλογή μου , υποκειμενική χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, θα ήταν η Alfetta, δημιούργημα ενός άλλου ανώτερου Θεού .
-
Το 128 διαγράφηκε
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το 128 διαγράφηκεΔε βρίσκω κανένα & στο car.gr. Ούτε καν Zastava.
Fiat 128, του 1972, το πρώτο μας αυτοκίνητο, υπέροχο. Έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις. -
Υπάρχει και αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1342017/ αλλά έτσι όπως το γράφει πως να το βρεις...
-
Το ίδιο ακριβώς είχαμε, σε λευκό. Μακάρι να είχα & εγώ τη δυνατότητα να αποκτήσω ξανά ένα τέτοιο.
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?