-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
θα δωσει ο ιστορικος την bmw του στον πωλητη της mercedes ο δημητρης 2500χιλ στον ιστορικο και μενει ενα 500αρικο να δωσετε στον μεσητη της τραμπαςΣωστόοοοςς... Πολύ ωραίο πάντως το αυτοκίνητο....
Παντως ο καθενας τον κατευθυνει να αγορασει αυτο που εχει και ο ιδιος η ΄που θα ηθελε να αποχτησει
Αυτός ήταν ενας απο τους σκοπούς μου, ενα brain storming όπως λενε και στο χωριό μου για μοντέλα που πιθανός είχα ξεχάσει... Και βγήκαν πολλά στην επιφάνεια.
Κανείς όμως δεν ανέφερε golf I Gti... Γιατί? Επειδή δεν υπάρχουν ή επειδή κοστίζουν παραπάνω? Στο Car.gr δεν βρήκα παντως κανένα...
-
α112 ετοιμο με 3000 ,δυσκολο το βλεπω ακομα και σε αυτην την περιοδο της κρισης δεν βλεπω κανενα αξιοπρεπες να πωλειται σε σωστη τιμη,ασε που εχω και αλλους στην αναμονηΜπορει παντως και ο Δημητρης να γραφτει και νε ψηφιζει [size=85](για να τον εχω στα υποψην μου χε χε)[/size]
Πρόσεξε γιατι θα βαλω τον ξάδελφο μου (ξέρεις εσύ) και θα τα εξαφανίσει όλα απο την αγορά να μην μεινει βίδα για αυτους που εχεις στη αναμονη....
Βρες μου εσυ ενα και θα σε ψηφίζω αιώνια (που???)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν ημουν παντως Δ.Ραζης , δεν θα εψανα για τιποτε αλλο ...εκτος απο ενα DATSUN 240 ! για 2500λογους ...που λεει ο λογος .
Να πω την αμαρτία μου κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα.
Αυτά στη θεωρία...
Μετά όμως...
Υπάρχουν 240 στην Ελλάδα; Άντε βρήκες το σωστό, διάθεσες και ένα σεβαστό ποσό και μετά;
'Αντέχεις' να το χαίρεσαι; Ή ψάχνεσαι με πινακίδες, λέσχες, περιορισμούς κλπ...
Εγώ πάντως τα 'πλατωνικά' δεν τα μπορώ, θα είχα πρόβλημα... -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μην μου λες μην μου λες....δημητρη την κορτινα την ειδες..?
Όχι δεν πρόλαβα να παω τελικά....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν ημουν παντως Δ.Ραζης , δεν θα εψανα για τιποτε αλλο ...εκτος απο ενα DATSUN 240 ! για 2500λογους ...που λεει ο λογος .
Μαστορα έχεις δίκιο σε αυτο, το εχω σκεφτεί, αλλά δεν παίζει 240 σε τετοια χρήματα... θέλει πολύ περισσότερα... Και απο ανταλλακτικά είναι παρα πολύ δύσκολο...
Κατα τα αλλα ναι είναι αυτοκινητάρα, είχα την τιμή να 'τρεξω' ενα σε reguarite της ΟΡΚΑ πριν χρόνια... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ολικη αλλαγη πλευσης , πιστευω οτι δεν αρμοζει σε καποιον που αγαπει το κλασικο οχημα και ασχολειται μονος του με τις επισκευες του , και δεν ειναι τουλαχιστον συνταξιουχος .....Εχει βεβαιως ενδιαφερον το ψαξιμο σε κατι καινουργιο (ειδικα οταν μεχρι τωρα ,δεν ειχες ουτε καν γυρισεις να το δεις )αλλα οταν εισαι ακομα και ψιλοσπασικλας και θελεις να το γνωριζεις καλα αυτο που κανεις .... ειναι σιγουρο οτι θα φας απειρες ωρες σκημενος στο ιντερνετ , στο τηλεφωνο , στα ταχυδρομια , και στα παλιατζιδικα γενικα ........
Ο χρονος που διαθετεις , αρα , ειναι καθοριστικο στοιχειο για την ..... εμπλοκη !
Για αυτο τον λόγο ψάχνω κατι (σχεδον) έτοιμο, ωστε να μπορώ να το ευχαριστηθώ απ' ευθείας οδηγικά και παράλληλα να μαθαίνω για αυτό.
-
εγω παντως, το πρωτο παραγαδι που του εριξα, ηταν αυτο.....και μαλιστα πριν ''σηκωσει το θεμα''
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1243872/
ψωραλογο μεν, γκανιαν δε!!! δημητρη το νου σου στις σειρηνες....
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Να πω την αμαρτία μου κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα.
Αυτά στη θεωρία...
Μετά όμως...
Υπάρχουν 240 στην Ελλάδα; Άντε βρήκες το σωστό, διάθεσες και ένα σεβαστό ποσό και μετά;
'Αντέχεις' να το χαίρεσαι; Ή ψάχνεσαι με πινακίδες, λέσχες, περιορισμούς κλπ...
Εγώ πάντως τα 'πλατωνικά' δεν τα μπορώ, θα είχα πρόβλημα...Υπάρχουν 3 ή 4 ατην Ελλάδα.
2.400cc ... η χαρά του έφορα! -
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παντως, το πρωτο παραγαδι που του εριξα, ηταν αυτο.....και μαλιστα πριν ''σηκωσει το θεμα''http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1243872/
ψωραλογο μεν, γκανιαν δε!!! δημητρη το νου σου στις σειρηνες....
Όλο τρικλοποδιές μου βαζετε πάνω που παω να γίνω 'propri classicisti' και να 'guidano no-datsuni'
Πολλά ζητάει το παλουκάρι, αν και το αυτοκίνητο το έχω δεί και είναι καλό γενικά.
-
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι να το κάνεις.Αυτά υπάρχουν ή πήραν κι αυτά την άγουσα για την υψικάμινο;Πλάκα πλάκα, ενα σετ φτεράκια τέτοια εχω, ζάντες έχω, ένα μοτεράκι FJ μεν 2.000 δε (αυτα φορούσαν FJ24), δεν το ειχα σκεφτεί
Υψικάμινο, Κύπρο, ένας θεός ξέρει, εδω παντως δεν είναι....
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
α112 ετοιμο με 3000 ,δυσκολο το βλεπω ακομα και σε αυτην την περιοδο της κρισης δεν βλεπω κανενα αξιοπρεπες να πωλειται σε σωστη τιμη,ασε που εχω και αλλους στην αναμονη
Μπορει παντως και ο Δημητρης να γραφτει και νε ψηφιζει [size=85](για να τον εχω στα υποψην μου χε χε)[/size]
Πρόσεξε γιατι θα βαλω τον ξάδελφο μου (ξέρεις εσύ) και θα τα εξαφανίσει όλα απο την αγορά να μην μεινει βίδα για αυτους που εχεις στη αναμονη....
Βρες μου εσυ ενα και θα σε ψηφίζω αιώνια (που???)
μπα εχουν εξαφανιστει
(παλια φωτο οπου το 3ης σειρα αντικατασταθηκε με 6ης)Ο ξαδελφος παντως ειναι αξιος αντιπαλος εχει παρει 2 (αυτα εχω δει)πολυ καλα
και το καινουργιοεχουμε και παρεα με τα α112
http://forum.a112abarth.gr/και ειμαι και ο ....προεδρος
-
μπα εχουν εξαφανιστει
Ο ξαδελφος παντως ειναι αξιος αντιπαλος εχει παρει 2 (αυτα εχω δει)πολυ καλαΔεν είναι αξιος αντίπαλος μονο, ακρίδα είναι με οτι μοντέλο καταπιαστεί... δεν μένει ρουθούνι... Κάτσε και να δεις τι εχει να γινει με τα autobianchi...
-
ευτηχως με τα mini δεν το εχει παρει ζεστα ακομα....
ρε σεις οι υπολοιποι.... ξερετε εσεις οι τεντυμπο΄υ΄δες με τα ιταλικα... .....τον εχετε μπερδεψει τον αν8ρωπο....
-
Πλάκα πλάκα, ενα σετ φτεράκια τέτοια εχω, ζάντες έχω, ένα μοτεράκι FJ μεν 2.000 δε (αυτα φορούσαν FJ24), δεν το ειχα σκεφτεί
Εμπρός λοιπόν:I propri Datsunisti guidano 160 J
Καλά το λέω;Γιατί κοντεύουν και 30 χρόνια από τα live.
-
DATSUN 240 !Υπάρχουν 3 ή 4 ατην Ελλάδα.
2.400cc ... η χαρά του έφορα!Τώρα που το λες θυμήθηκα ότι έβλεπα ένα κόκκινο (ή μήπως ήταν 260;) αμερικανικών προδιαγραφών με κόκκινες πινακίδες (παλινοστούντας;) στο πάρκιγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Όχι πολλά χρόνια πριν...
-
Ένα κίτρινο υπάρχει στον Πειραιά (μπορεί να κάνω λάθος στην ονομασία της περιοχής). Συγκεκριμένα δίπλα στις γραμμές του ηλεκτρικού (από τη μεριά προς Κηφισιά) ανάμεσα στους σταθμούς του Φαλήρου και του Πειραιά. Βέβαια είναι λίγο καγκουρεμένο. Αλλά πάντα στο ίδιο σημείο.
Ένα μπορντώ ήταν παρατημένο μέχρι πριν καμία πενταετία στη μάντρα του Γαρδέλη στο Πικέρμι. Με πολύ πολυεστέρα πάνω, και χωρίς μηχανικά νομίζω.
Τέλος ένα μαύρο είχα δει πριν μερικά χρόνια στη μεταμόρφωση, έξω από ένα φανοποιείο, κοντά στο νεκροταφείο.
Άρα δεν πρέπει να είναι μόνο τρία ή τέσσερα.
Βέβαια ελπίζω να μην μπερδεύω κάποιο από αυτά με 260Z. -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
DATSUN 240 !
Υπάρχουν 3 ή 4 ατην Ελλάδα.
2.400cc ... η χαρά του έφορα!Τώρα που το λες θυμήθηκα ότι έβλεπα ένα κόκκινο (ή μήπως ήταν 260;) αμερικανικών προδιαγραφών με κόκκινες πινακίδες (παλινοστούντας;) στο πάρκιγκ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Όχι πολλά χρόνια πριν...
Έχουμε και ένα κίτρινο απέξω από ένα κωλόμπαρο στον εξωτικό Πειραιά!
-
το κιτρινο ειναι του εξατμισα του Παπαγιαννη εχει και ενα αμερικανικο βαν.και απο οτι ξερω του εχουν προσφερει μπολικα και δεν το δινει.
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?