-
Για το GOLF GTi δεν απάντησε κανείς όμως...
-
Δημήτρη δε θυμάμαι αν είχε πινακίδες. Θυμάμαι ότι ήταν εκεί για βάψιμο. Πάντα πίστευα ότι ήταν αυτό που είχαν παρουσιάσει στο περιοδικό EVO.
Στην πίστα στα μέγαρα δεν υπήρχε ένα ακόμα?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μήτσο, ασ'τους να λένε... θέλεις κάτι Γερμανικό, αξιόλογο και σβέλτο.
Να πχ... πως σου φαίνεται αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1411218/
θα σου πει και APR όλες τις πατέντες για να είσαι γρήγορος, έχει και άνοιγμα μπροστά για έξτρα ψύξη...
Εγώ θα πουλούσα ό,τι είχα και θα τα έριχνα εκεί!Αλέξανδρε εντάξει είπαμε ότι είσαι στο απυρόβλητο των εστετ τιμητών των πάντων αλλά μην του βγάζεις τα μάτια κι εσύ ανθρωπέ μου....
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Για το GOLF GTi δεν απάντησε κανείς όμως...Είναι πολλά τα κυβικά, Μήτσο μου...
Ίσως τα παιδιά που σου λένε για μίνι είναι πιο καλή ιδέα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1391590/
και καταλυτικό να έχεις και τη συνείδησή σου καθαρή. Επίσης θα έχεις και 'άγραφο εγγέφαλο' μετά!!! Για σκέψου το!Πάλι ο APR μπορεί να σε βοηθήσει με ό,τι χρειαστείς!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Δημήτρη δε θυμάμαι αν είχε πινακίδες. Θυμάμαι ότι ήταν εκεί για βάψιμο. Πάντα πίστευα ότι ήταν αυτό που είχαν παρουσιάσει στο περιοδικό EVO.Στην πίστα στα μέγαρα δεν υπήρχε ένα ακόμα?
Στο EVO ήταν αυτό του Θεοχαράκη (μαζί με ένα 300ΖΧ - αυτο το τεύχος δεν λές?) το οποίο σίγουρα δεν ήταν αυτός της Μεταμόρφωσης....
Για της πίστας έχεις δίκιο αλλα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν το μέτρησα στα 'εν ζωή' ! -
Για το GOLF GTi δεν απάντησε κανείς όμως...ναταλια δραγουμη, γερικο σκαρι, αλλα καθολου κουρασμενο!
τι λεγαμε? που ειχαμε μεινει?????
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναταλια δραγουμη, γερικο σκαρι, αλλα καθολου κουρασμενο!
+1 και η μελαχροινη τωρα ΘΕΑ!!!
-
+1 και η μελαχροινη τωρα ΘΕΑ!!!
μπα ειμαι ιστορικος εγω που να τρεχεις? ταλαιπωρια, καφεδες, εστιατορια κλπ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είναι πολλά τα κυβικά, Μήτσο μου...
Ίσως τα παιδιά που σου λένε για μίνι είναι πιο καλή ιδέα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1391590/
και καταλυτικό να έχεις και τη συνείδησή σου καθαρή. Επίσης θα έχεις και 'άγραφο εγγέφαλο' μετά!!! Για σκέψου το!Πάλι ο APR μπορεί να σε βοηθήσει με ό,τι χρειαστείς!
Αφού το λέει και στην περιγραφή: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!
-
Λοιπον Δημητρη για να μην παιδευεσαι (σε λιγο τελειωνει κι ο Τρυφων )θα παρεις εναν διθεσιο σκαραβαιο 914(σαν του DJET ντεε...) με G60 μεσα ,( εκεινος εχει G40 )..... κι ετσι δεν θα σε προλαβαινει να σου τα σπαει , αν ειναι γνησιο ......
Ε μα ..δε τρωγεται σημερα ..............
εδω εχουμε σοβαρη συζητηση .....κι εκεινος μας πεταει καγκουρες ,....χωρις πιστοποιηση
-
Nαι Δημήτρη σε αυτό το τεύχος αναφέρομαι.
Ούτε το μπορντώ στου Γερδέλη πρέπει να είναι πλέον εν ζωή.
Ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω? -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Nαι Δημήτρη σε αυτό το τεύχος αναφέρομαι.Που τα αστερια ειχαν γράψει οτι έχει άξονα πίσω (σιγά μην έχει και φύλλα σούστας!)
Ούτε το μπορντώ στου Γερδέλη πρέπει να είναι πλέον εν ζωή.
Ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?Για του Γαρδέλη δεν ξέρω, δεν το ειχα δει εκεί, το ήξερα απο τον καιρό που ήταν στην Πεύκη...
-
To Πειραιώτικο:
Uploaded with ImageShack.us
Και το μπορντώ στου Γαρδέλη (που σύμφωνα με τα γραφώμενα στο παμπρίζ το 'σήκωσαν' από την Πεύκη), που πλέον πρέπει να έχει καταστραφεί:
Δυστυχώς από το μαύρο δεν έχω καθόλου φωτογραφίες.
-
12 σελίδες για μια απλή ερώτηση;;;; Δημήτρη έχεις τον τρόπο σου να ξεσηκώνεις τα πλήθη, ακόμη και πίσω απ' το πληκτρολόγιο!
-
Νομίζω ένα τέτοιο dataun κίτρινο έχει και σε παράλληλη της Βουλιαγμένης κοντά στο μαγαζί με τις ktm!!
-
Τώρα που το ξαναβλέπω, το κίτρινο είναι 260, όχι 240!
Σημείωση: Οι σειρές Ζ είχαν - έχουν την εξής ιδιομορφία, όσο ποιο παλαιά σειρά τόσο καλύτερο το αυτοκίνητο!
Το 240 είναι το πιο ποθητο! -
θα δωσει ο ιστορικος την bmw του στον πωλητη της mercedes ο δημητρης 2500χιλ στον ιστορικο και μενει ενα 500αρικο να δωσετε στον μεσητη της τραμπας
Σωστόοοοςς... Πολύ ωραίο πάντως το αυτοκίνητο....
Παντως ο καθενας τον κατευθυνει να αγορασει αυτο που εχει και ο ιδιος η ΄που θα ηθελε να αποχτησει
Αυτός ήταν ενας απο τους σκοπούς μου, ενα brain storming όπως λενε και στο χωριό μου για μοντέλα που πιθανός είχα ξεχάσει... Και βγήκαν πολλά στην επιφάνεια.
Κανείς όμως δεν ανέφερε golf I Gti... Γιατί? Επειδή δεν υπάρχουν ή επειδή κοστίζουν παραπάνω? Στο Car.gr δεν βρήκα παντως κανένα...
Δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστα από όσο γνωρίζω σύν το ότι τα ανταλλακτικά είναι δυσεύρετα και πανάκριβα , είχαν και την κακιά συνήθεια τα πρώτα golf να σκουριάζουν πέρα του δέοντος εγώ το έχω τακάρι και περιμένω κάποια στιγμή να το επαναφέρω , έχει σκουριές στους πίσω θόλους και κάτω από τη θέση του οδηγού σασμάν έχω βρεί αλλά θέλει και επισκευεί το μοτέρ .
ακόμα και στη γερμανία σπανίζουν τα καλά rabbit
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=3 -
Σημείωση: Οι σειρές Ζ είχαν - έχουν την εξής ιδιομορφία, όσο ποιο παλαιά σειρά τόσο καλύτερο το αυτοκίνητο!
Το 240 είναι το πιο ποθητο!Όλες οι σειρές, σε όλα τα αμάξια είναι έτσι, ρε Μήτσο...
Δεν είμαστε εμείς βλαμμένοι, αυτοί είναι άσχετοι και ενώ έχουν μια καλή ιδέα την απαυτώνουν μετά! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Σαν την Alfetta ένα πράγμα.Transaxle κλπ Δημήτρη.
Καλημέραααααααααααααα -
α) Η συγκεκριμένη λευκή Αλφέτα έχει πλέον τιμή που ανέρχεται σε 5.000 ευρώ.
β) Εγώ ξεκίνησα πριν από κανένα 6μηνο με τις ίδιες προδιαγραφές τιμής, κατέληξα να δώσω ένα χιλιάρικο επιπλέον για την αγορά πιστέυοντας ότι παίρνω κάτι έτοιμο και ήδη στο λογαριασμό έχει προστεθεί άλλο ένα για μηχανικά μέρη (που ήταν το δυνατό υποτίθεται κομάτι του αυτοκινήτου).
Καλή τύχη!
Υ.Γ: Κρυφά εύχομαι να πάρεις κανά Ιταλικό μπας και ξετρυπώσεις τίποτα καλά κρυμένες πηγές ανταλλακτικών !!!
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?