-
Ακόμα και o N. Rosberg με την Mercedes GP μας πέρασε .....
Τι άλλο να πάθουμε .
Πάντως εκεί στην REDB .... ή κάποιος έχει λαγοπόδαρο και ο άλλος λέγεται Donalt ή .... κάτι τρέχει
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πάντως εκεί στην REDB .... ή κάποιος έχει λαγοπόδαρο και ο άλλος λέγεται Donalt ή .... κάτι τρέχειΚανουν σαμποταζ στον Γουεμπερ μην τυχον αποδειχτει πιο γρηγορος απο τον Φεττελ;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Red Bull sent Webber out with hard tyres but it didn't pay off and the Australian will have a terrible starting position for tomorrow's race(autosport)
Ποσο μαλακες ειναι στη RBR? Ποσο???
Για την ωρα λιγοτερο απο αυτους της Φερραρι που ποσες φορες ειχαν καταφερει να μην περασει ο Κιμι πχ στο Q2 απο μαλακια!
-
Πραγματικα.....
Ειδικά απο την στιγμη που ηξεραν οτι το KERS του βεμπερ ηταν χαλασμενο....
Απο την αλλη ισως ειχαν ΤΟΣΟ εμπιστοσυνη στην ανωτερωτητα τους που πιστευαν οτι και 'ετσι' θα περναγαν...Ποιος ξερει.....
-
...θορυβώδης... ησυχία έχει πέσει!!!
...καμιά εκτίμηση, κριτική, υπόδειξη......... πριν από το τελικό αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα δεν θα έχουμε? -
Nέος μπελάς για τη φεράρι. Μετά τη Ρενό έχει να αντιμετωπίσει και τη Μερσέντες. Χαχα!
-
Troll on
Το ματσακι greo μονος του - Ολοι οι άλλοι πάει για 2-1 εκτός αν θεωρούμε επιτυχία να εισαι μπροστά απο τον Μαλδοναδο
Troll off
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ότι φάνηκε σε απόλυτη ταχύτητα η Ferrari είναι πιο αργη από Red Bull, McLaren, Mercedes και Renault! Εύγε παλικάρια μου!!!αν δεν υπηρχε ο Ενζο δεν θα ηπυρχε F1 ειπες...
θα σου λεγα κατι τωρα αλλα παω να ψησω ...
Κατα τα αλλα π Φεττελ και τα δυο Μακ ειναι εκει που πρεπει με τον Γερμανο απιαστο...
αν δεν τον πιασουν στην εκκινηση η δεν βρεξει τελειωσε και η κινα....Αλονσο στη φυσικη του θεση.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Από ότι φάνηκε σε απόλυτη ταχύτητα η Ferrari είναι πιο αργη από Red Bull, McLaren, Mercedes και Renault! Εύγε παλικάρια μου!!!
αν δεν υπηρχε ο Ενζο δεν θα ηπυρχε F1 ειπες...
Και έτσι είναι!
Προσοχή μη βαρυστομαχιάσεις μόνο, είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία.
-
Από ότι φάνηκε σε απόλυτη ταχύτητα η Ferrari είναι πιο αργη από Red Bull, McLaren, Mercedes και Renault! Εύγε παλικάρια μου!!!
Και έτσι είναι!
Όπως και νά 'χει, αυτό δεν αλλάζει ούτε την αποτελεσματικότητα ούτε το τελικό αποτέλεσμα...
Σήμερα, η... 'Εταιρεία Ποτών' είναι που 'δείχνει' το δρόμο... -
Και έτσι είναι!
33 με 3 φορες την εβδομαδα jogging των 80 λεπτων...
λες να εχω προβλημα;κατα τα αλλα αγαπητε να ευχεσαι να βρεχει γιατι αυτο ευχομαι και εγω...αλλιως ο Φεττελακος παει για 3 στα 3...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όπως και νά 'χει, αυτό δεν αλλάζει ούτε την αποτελεσματικότητα ούτε το τελικό αποτέλεσμα...Ούτε κατά διάνοια! Εξάλλου πρώτος εγώ τον λίθο έβαλα κατά της Scuderia...
-
Παράγκα μου μυρίζει εμένα για τον Αυστραλό της RB.Μέσω δοκιμών μαλακίας ! Πρέπει να ''πατήσει κάλο'' ο Αυστραλός επειγόντως!!
Απίστευτος χρόνος απο τον Vettel!...Μας ξέσκισε!......Αν του βγει σε καλό η καπνίλα στις δοκιμές ,χαλαρά θα ειναι στην κορυφή αύριο.
Ο Αλόνσο ως μαχητης με σωστες επιλογες σε timing αλλαγης ελαστικων και σωστη χρηση, ίσως φτάσει και πάνω απο τις Μακλάρεν.Ειδικά ο λαστιχοφάγος Χαμιλτον θα έχει πρόβλημα με τους χρόνους .Τον Μπάτον τον βλέπω πιο επιφυλακτικό στα ελαστικά άρα και με περισσοτερες πιθανότητες για την δεύτερη θέση. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κατα τα αλλα αγαπητε να ευχεσαι να βρεχει γιατι αυτο ευχομαι και εγω...αλλιως ο Φεττελακος παει για 3 στα 3...
...μα ο φετελάκος δεν... 'μασάει' στη βροχή...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παράγκα μου μυρίζει εμένα για τον Αυστραλό της RB.Μέσω δοκιμών μαλακίας ! Πρέπει να ''πατήσει κάλο'' ο Αυστραλός επειγόντως!!Όταν κυνηγάς τα πρωταθλήματα δεν κάνεις τέτοια. Απλά δεν περίμεναν ότι δεν θα τα καταφέρει με τα σκληρά. Μάλλον ο Webber περνάει αγωνιστική κάμψη.
-
Ο pic μάλλον εννοεί ότι με τη βροχή θα υπάρξει ανταγωνισμός αφού θα πέσουν οι χρόνοι και θα γινει παιχνιδι ελαστικων στα pit με εναλλαγές θέσεων και πολλά απρόοπτα.
Δία ποιά η λογική να βαλεις σκληρα για τον τέλειο χρονο σε τελικο καταταξης .Η ο Webber ειναι ερωτευμένος και δεν καταλαβαινει η ο Νιουι τον έχει κανει ''Ζικο''.(Χατζηχρηστο)
-
Δία ποιά η λογική να βαλεις σκληρα για τον τέλειο χρονο σε τελικο καταταξης .Η ο Webber ειναι ερωτευμένος και δεν καταλαβαινει η ο Νιουι τον έχει κανει ''Ζικο''.(Χατζηχρηστο)Για τον ίδιο λόγο που έβαλαν σκληρά και στον Vettel. Για να έχει μαλακά για το τέλος (το Q3)! Όμως ο Αυστραλός δεν τα κατάφερε...
-
Δεν εχω ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τις κατακτηριες αλλα αν ειχε μαλακα στο q3 και έπεσε τοσο κατω μάλλον ερωτευμένος ήταν.
-
Ο pic μάλλον εννοεί ότι με τη βροχή θα υπάρξει ανταγωνισμός αφού θα πέσουν οι χρόνοι και θα γινει παιχνιδι ελαστικων στα pit με εναλλαγές θέσεων και πολλά απρόοπτα.Δία ποιά η λογική να βαλεις σκληρα για τον τέλειο χρονο σε τελικο καταταξης .Η ο Webber ειναι ερωτευμένος και δεν καταλαβαινει η ο Νιουι τον έχει κανει ''Ζικο''.(Χατζηχρηστο)
ακριβως....λεω πως μονο ετσι μπορει να αλλαξει η σουπα αλλιως αν ο αλλος ξεκινησει και στριψει και πρωτος....
-
Δεν μιλάμε για το Q3. Στο Q1 αποκλείστηκε ο Webber...
2011 UBS Chinese Grand Prix