-
Aκόμα χειροτερα.Δεν μπορεί να έχουν και οι δυο την ιδια τακτική .Αποψή μου αυτή.
Τωρα πως προέκυψε αυτό στον Webber δεν μπορω να ξέρω . -
Φυσικά και είχαν ίδια τακτική. Σκληρά για να τους μείνουν τα μαλακά για το τέλος. Το πρόβλημα του Webber ήταν ότι έμεινε από χρόνο και δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερη προσπάθεια με τα σκληρά τα οποία στον δεύτερον γρήγορο γύρο θα είχαν έρθει στην βέλτιστη θερμοκρασία τους. Με άλλα λόγια τα έκαναν σαλάτα, όπως έκανε μερικές φορές και η Ferrari πριν 2-3 χρόνια... Επίσης το KERS του Webber δεν λειτουργούσε. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του.
-
Κατάλαβα ! ......Το πάτημα του κάλου όμως επιβαλλεται τελικά!
-
Αν θυμάμε καλά , γιατί είμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ,
Στην συνέντευξη του ΒΒC μετά το τέλος των Qual δήλωσαν από την RBR ότι μετά τα ηλεκτρικά προβλήματα που είχαν και ιδιαίτερα το θέμα του Kers δεν κατάφεραν να φέρουν τα ελαστικά σε θερμοκρασία για την πρόκριση στο Q2 .
Είπαν ότι οι μηχανικοί δούλεψαν σε τρομερούς ρυθμούς για να ετοιμάσουν το μονοθέσιο και μάλιστα τόνισαν ότι ήταν και οι μηχανικοί του SV στην προσπάθεια αυτή .
Μάλιστα στην επαναλαμβανόμενη ερώτηση αν ήταν επιλογή του MW ή της ομάδας , πήραν όλο το βάρος της ευθύνης πάνω τους. -
Σουμαχερίζει επικίνδυνα ο Φεττελακος, και έχει σκίσει αντιπάλους εντός και εκτός ομάδας...
-
εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι οτι 7 ατομα πιστεουν οτι ο ΑΛονσο θα νικησει!
Αν τα πραγματα δεν αλλαξουν δραστικα μπορει ο Φετελ να κανει και ρεκορ συγκομηδης βαθμων φετος.Και για ταραξω και λιγο τα νερα...... ζω αυριο για να δω τον αγαπημενο μου Μασα να σπαει πλακα με τον Αλονσο στην εκκινηση για τριτη φορα φετος.
-
Περίμενα ότι θα ήμασταν πίσω από RBR, McL και ένα Merc.
Κολόφαρδοι ήμασταν που ο Web έμεινε εκτός.
Επειδή όμως σε race pace ήμαστε καλοί...αν κάνουμε μια καλή εκκίνηση και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, παίζει να χτυπήσουμε podium.
O Seb αν δεν έχει κανένα πρόβλημα 3/3 θα κάνει και προβλέπω η χρονιά να μας πάει έτσι...
-
αυτο λεω και εγω εχετε race pace....
παμε να φαμε καμμια pizza να σε κερασω και μια μπυριτσα και ασε...μας εχουν τσαγιασει....
-
Εκτός ο Webber; Μην ειναι στην 5αδα μεχρι τον L5 λεω γω τωρα
-
Χωρίς KERS greο δύσκολο. Κάτσε μην χάσει και άλλες θέσεις στην εκκίνηση!
Συνηθισμένο quali για την Ferrari αλλά για να είμαι ειλικρινείς, με τις Renault και τον Webber εκτός περίμενα 4-5. Το τελευταίο που θέλουμε τώρα είναι άλλο ένα μονοθέσιο να μπαίνει ανάμεσα σ' εμάς και το podium. Είναι πλέον γνωστό ότι ο ρυθμός μας στον αγώνα είναι πολύ καλύτερος αλλά χρειαζόμαστε καλή εκκίνηση! Επίσης χαίρομαι που βλέπω τον Massa ν' αποδίδει καλύτερα από πέρσι. Σίγουρα ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον και να δούμε αν θα μπορέσει κανείς να πιέσει τον Vettel για να μάθουμε επιτέλους αν και αυτός έχει πρόβλημα με την φθορά.
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σουμαχερίζει επικίνδυνα ο Φεττελακος, και έχει σκίσει αντιπάλους εντός και εκτός ομάδας...Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Περιμένω μόνο να δω τι θα κάνει υπό συνεχή πίεση...
-
Δε μου κάνει εντύπωση.
Πριν κάτι χρόνια τον είχα πει τον επόμενο Σουμάχερ.
Άλλωστε, πλάι του έμαθε από μικρός στα καρτ.
-
Το KERS θα δουλευει 6', το DRS 12-14'. Στην εκκινηση πισω του εχει μονο τα 2CV, άρα δεν εχει να χασει και πολλά, προβλεπω να τους περναει απο 2 και πανω μαζεμενους σε καθε μεγαλη ευθεια τουλαχιστον στην αρχή. Αν εχει πουθενα ειδικα στοιχηματα θα ηθελα να δω ποσο παιζεται να κανει πανω απο 30 προσπερασματα αυριο μονο ο Webber
-
Πιστευω σε εναν πιο δυνατο αγωνα και επιτελους να περασει ΕΝΑΣ τον Σεμπ για να μην φυγει αμεσως!!!
Απορια..τελειωσαν τα δοκιμαστικα,ολοι βγηκαν απο τα μονοθεσια τους αλλα ο Βεττελ παρεμεινε μεσα για κανα 5λεπτο..Γιατι αραγε?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Απορια..τελειωσαν τα δοκιμαστικα,ολοι βγηκαν απο τα μονοθεσια τους αλλα ο Βεττελ παρεμεινε μεσα για κανα 5λεπτο..Γιατι αραγε?Εντάξει...δεν είναι τίποτα...κούραση είναι...κι εγώ το κάνω μετά απ'το σκέλος
-
χαχαχα τι αναγκη εχει το σκατο μωρε απο κουραση
το βρηκα
Q. Sebastian, you sat in the car for two minutes when you finally came into parce ferme before you were given the thumbs up to get out. What was the reason behind that?
SV: Well it was pretty easy. With the new regulations and the fixed weight distribution the FIA has the chance whenever they want to check that and unless I get a thumbs up and it is okay from an official that I can jump out of the car I have to remain seated. Otherwise, if I do it the other way around I might get into trouble. Maybe I didn't see him or didn't see the steward the first time so I ended up waiting and waiting until we clarified and someone said okay it is good to go out.
-
Το ξέρω ρε...πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry:Πιστευω σε εναν πιο δυνατο αγωνα και επιτελους να περασει ΕΝΑΣ τον Σεμπ για να μην φυγει αμεσως!!!
Αυριο παντως δεν προκειται να γινει αυτο.
Φετελ-Μπατον φευγουν παρεουλα παραλληλα, στριμωχνοντας τυχαια τον Λιους, τον οποιο περναει και ο Ροσμπεργκ, καταστρεφοντας και παλι το πρωτο του στιντ. Ολοι ευχαριστημενοι, πλην του Χαμιλτον φυσικα. -
Στα αυτοκινητα με προβλημσ (Πετροφ, Γουεμπερ) μπορουν να κανουν εργασιες μετα τα quals?
-
Μπορούν να διορθώσουν προβλήματα αξιοπιστίας αλλά δεν μπορούν να κάνουν αλλαγές σε setup κλπ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
-
Κάτι τέτοιο ισχύει ναι. Και απ' ότι άκουσα δεν μπορούν οι μηχανικοί να δουλεύουν πλέον όσες ώρες θέλουν πάνω στο μονοθέσιο. Το βράδυ δηλαδή σταματούν οι εργασίες
2011 UBS Chinese Grand Prix