-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
το διακοπτη στο πενταλ του συμπλεκτη πολλά κορεατικα τον ειχαν εως βαλβιδα ασφαλιας για τους αμερικάνους μην την ωρα που βαζουν μπροστα στουκαρουν το μπροστινο τους μη βγαζοντας ταχυτητα.δεν ειναι απιθανο... ( τοσες μερες δεν ειχα προσεξει τι αυτοκινητο μιλαμε )
για δες εδω
ειναι το επισιμο σερβις μανυαλ ( site ) gia Χιουνται και εχει και s-coupe
Οχι και s-coupe ρε συ!!Αυτο ειναι παμπαλαιο.
Αυτο το μοντελο http://www.newtonnet.co.uk/coupe/#Specifications εχω .
Θα το κοιταξω ομως ,ευχαριστω. -
Update
Xθες το πηγα κοφτες και δουλευε .Σαν να μην τρεχει τιποτα!!
Σημερα ομως μετα απο 10 λεπτα λειτουργιας εσβησε εν κινηση και δεν επαιρνε μπροστα.Εβγαλα τον αισθητηρα του βολαν τον καθαρισα και τον εβαλα παλι πισω και πηρε μπροστα.Οποτε καθε φορα που το εκανε εβγαζα τον αισθητηρα,τον καθαριζα και του εριχνα νερο να κρυωνει και μετα ολα κανονικα,μεχρι να σβησει παλι.Οποτε αυτος φταιει για το ολο προβλημα.
Ποσο να στοιχίζει αραγε; -
Bill για δες και εδω
τυχαια ενας απο τους 3 για χιουνταιhttp://www.autospark.gr/agora.html?page ... E%B1%CE%BB
-
στο αβένσις 60€
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
στο αβένσις 60€45€ στο ενα καταστημα αλλα θα το εχει την επομενη μερα.50€ ετοιμοπαραδοτο σε αλλο.
-
πριν απο 6 μηνες περιπου αλλαξε ο πατερας μου στο ελαντρα τον αισθητηρα που μεταβιβαζει στον εγκεφαλο τις παραμετρους λειτουργιας της μηχανης....τουλαχιστον ετσι μου το μεταφρασε με κοστος 15ευρω
απ'οσο ξερω ιδιο μοτερ φορανε..... -
αν τυχον δεν ειναι αυτο(που ελπιζουμε να ειναι για να ξεμπερδευεις ) τσεκαρε το ρελε της βενζινης..το ιδιο εκανε κ σε μενα (σε honda) οταν ηταν ζεστο κ ακομα χειροτερα οταν ειχε μεγαλες ζεστες(την ακουγε για τα καλα δλδ)
-
Σε μερικά παλιά χόντα χαλάει το ρελέ (ραγίζει) και δουλεύει καλά (παίρνει μπρος το αμάξι) μόνο όταν είναι κρύο.
Ραγίζουν κάτι κολλήσεις μέσα στο ρελέ και όταν είναι κρύο το ρελέ δεν έχει πρόβλημα αλλά όταν ζεσταθεί το ρελέ δεν δουλεύει - μόλις γυρίσεις το κλειδί για να βάλεις μπρος (και έχει πολλή ησυχία), δεν ακούγεται η αντλία βενζίνης να δουλεύει. -
Τελικα αυτος ηταν .Τον αλλαξα εχθες τον αισθητηρα και το αμαξι δουλευει παλι καλα.Εξαφανιστηκαν και καποια αλλα συμπτωματα οπως τα σκορτσαρισματα,τραβαει απο πολυ χαμηλα,αναβει με ελαχιστη μιζα πλεον.Τον παλιο αισθητηρα τον εχω κρατησει και θα τον εγχειρησω συντομα!!
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
αν τυχον δεν ειναι αυτο(που ελπιζουμε να ειναι για να ξεμπερδευεις ) τσεκαρε το ρελε της βενζινης..το ιδιο εκανε κ σε μενα (σε honda) οταν ηταν ζεστο κ ακομα χειροτερα οταν ειχε μεγαλες ζεστες(την ακουγε για τα καλα δλδ)Αυτο το τσεκαρα βγαζωντας την ακρη που ενωνει το φιλτρο με τον σωληνα καυσιμου οταν εσβησε το αμαξι και ηταν γεματο βενζινη.
-
ωραιος!
ολα καλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα αυτος ηταν .Τον αλλαξα εχθες τον αισθητηρα και το αμαξι δουλευει παλι καλα.Εξαφανιστηκαν και καποια αλλα συμπτωματα οπως τα σκορτσαρισματα,τραβαει απο πολυ χαμηλα,αναβει με ελαχιστη μιζα πλεον.Τον παλιο αισθητηρα τον εχω κρατησει και θα τον εγχειρησω συντομα!!Καλοτάξιδο Βασίλη!
-
Παμε για αλλα 250000χλμ !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παμε για αλλα 250000χλμ !Τσακμακι
-
Επειδή δεν κατάλαβα. Τελικά ήταν ο αισθητήρας στροφάλου;
-
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Επειδή δεν κατάλαβα. Τελικά ήταν ο αισθητήρας στροφάλου;Ναι
-
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το διακοπτη στο πενταλ του συμπλεκτη πολλά κορεατικα τον ειχαν εως βαλβιδα ασφαλιας για τους αμερικάνους μην την ωρα που βαζουν μπροστα στουκαρουν το μπροστινο τους μη βγαζοντας ταχυτητα.
δεν ειναι απιθανο... ( τοσες μερες δεν ειχα προσεξει τι αυτοκινητο μιλαμε )
για δες εδω
ειναι το επισιμο σερβις μανυαλ ( site ) gia Χιουνται και εχει και s-coupe
Οχι και s-coupe ρε συ!!Αυτο ειναι παμπαλαιο.
Αυτο το μοντελο http://www.newtonnet.co.uk/coupe/#Specifications εχω .
Θα το κοιταξω ομως ,ευχαριστω.Ρε συ Bill έχεις hyundai coupe ή πλάκα κάνεις;
Εσύ peugeot δεν είχες πάντα;
-
Δεν έχει καν peugeot Ιταλοκορεάτης είναι
-
Storm μπέρδεψες τους moderators. Άλλος είναι ο Πεζάκιας...
Η μιζα γυρναει αλλα δεν .........