-
Γειά σε όλους. Έχω ένα Ρενώ Clio 1,4 75PS μοντέλο 13 χρόνων και αποφάσισα στο εγγύς μέλλον να το δώσω για απόσυρση και να αγοράσω νέο. Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα δύο παραπάνω μοντέλα. Το μήκος του αυτοκινήτου που θέλω να κινηθώ είναι στα 4 μέτρα περίπου . Κάθε άποψη αλλά και αντιπρόταση καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ. -
Γειά σε όλους. Έχω ένα Ρενώ Clio 1,4 75PS μοντέλο 13 χρόνων και αποφάσισα στο εγγύς μέλλον να το δώσω για απόσυρση και να αγοράσω νέο. Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα δύο παραπάνω μοντέλα. Το μήκος του αυτοκινήτου που θέλω να κινηθώ είναι στα 4 μέτρα περίπου . Κάθε άποψη αλλά και αντιπρόταση καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ. -
Renault
Fiat
Seat
VAG2011
τι λες για Polo 1.2 Tsi -
Καλως ηρθες στο φορουμ. Απο τα 2 που αναφερεις εγω θα διαλεγα το φιατ, αλλα κοιτα και το clio 1,2tce που ειναι σε πολυ καλες τιμες. Ενδιαφερεσαι για 3θυρο ή 5θυρο και πες μας αν μπορεις ενα χρηματικο οριο.
-
Μάλλον δεν μου αρέσει και τόσο πολύ το Polo σαν εμφάνιση. Πέρα από αυτό όμως δεν το έχω ψάξει σε τιμή και εξοπλισμό. Πολύ φοβάμαι ότι ο βασικός εξοπλισμός θα είναι σπαρτιάτικος όπως συνηθίζουν οι Γερμανοί
Btw τι εννοείς Renault/fiat/Seat ;Καλώς σας βρήκα.
Αν και έχω Clio, το νέο μοντέλο το βρίσκω κακάσχημο δυστυχώς. Αλλιώς δεν θα είχα κανένα λόγο να αλλάξω εταιρία.
Ενδιαφέρομαι για 5θυρο με ένα όριο 15.000€ , άντε 16.000€ το πολύ. -
Αφου δεν σου αρεσει το κλιο, τοτε εναλλακτικα του punto κοιτα και το fiesta (αν μπορεις το 1,6) ή αν θες επιπλεον χωρους σε μαζεμενες διαστασεις δες και το meriva
-
Θεωρώ πολλά τα 15-16000€ για supemini. Πολύ καλή περίπτωση πρέπει να είναι το Leon 1,2 Tsi Copa. 14530€, πολύ καλό εξοπλισμό και ... μικρομεσαίο και όμορφο.
-
Συμφωνώ, αλλά ξεφεύγει κάπως από τις διαστάσεις που υπολόγιζα.
Το fiesta δεν μου πολυαρέσει σαν εμφάνιση . Τα 15-16 χιλιάρικα δεν είναι απαιραίτητο να δωθούν. Το Fiat με κάποιον εξτρά εξοπλισμό έρχεται περίπου στα 15 χλ. Το Seat είναι φτηνότερο.
Όχι ότι και το Fiat έιναι καλλονή και δεν ξέρω αν η εταιρία έχει θεραπεύσει τις παλιές ασθένειές της (ποιότητα, αξιοπιστία) -
Fiat Punto Evo
-
Εφόσον το Leon είναι μεγάλο τότε Ibiza.
Αλλά ... >Ο χρήστης amazing έγραψε:
... πως τα 16100 ή 17000 για το φιατ (αναλογα παντα με την εκδοση) ειναι πολλα αφου η εταιρια δε φαινεται να εχει ξεπερασει τα προβληματα της
Είναι πολλά τα λεφτά για Fiat επειδή η Fiat έχει προβλήματα ... τι εννοείς?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά ... >... πως τα 16100 ή 17000 για το φιατ (αναλογα παντα με την εκδοση) ειναι πολλα αφου η εταιρια δε φαινεται να εχει ξεπερασει τα προβληματα τηςΕίναι πολλά τα λεφτά για Fiat επειδή η Fiat έχει προβλήματα ... τι εννοείς?
Χαλάει
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αλλά ... >... πως τα 16100 ή 17000 για το φιατ (αναλογα παντα με την εκδοση) ειναι πολλα αφου η εταιρια δε φαινεται να εχει ξεπερασει τα προβληματα της
Είναι πολλά τα λεφτά για Fiat επειδή η Fiat έχει προβλήματα ... τι εννοείς?
Χαλάει
Κυρίως...τρίζει!
-
Να σου διαλέξω εγώ ένα Fiat μια και όσα είχα δεν έτριζαν και δεν μου χάλασαν ποτέ
-
Δεν ξέρω, κάτι μου λέει ότι με την Fiat θα υπάρξουν προβλήματα. Το μοντέλο είναι ήδη 2 χρόνια ; περίπου στην αγορά ( 1.4 16v 135hp MULTIAIR RACING 5π) , έχει καλό εξοπλισμό, καλή ιπποδύναμη, δοκιμασμένο κινητήρα, αλλά με τα εξτρά που θα ήθελα φτάνει τις 17 χιλιάδες. Πολλά λεφτά για μικρό Fiat . Το Seat μου φαίνεται σαν πιό ορθολογική επιλογή.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Να σου διαλέξω εγώ ένα Fiat μια και όσα είχα δεν έτριζαν και δεν μου χάλασαν ποτέΣαν τα καρπούζια ένα πράμα και τα Fiat...πρέπει να τους ρίχνεις κάνα δυο σφαλιάρες πριν τα πάρεις για να καταλάβεις αν είναι καλά!!
κυριως οτι τριζει και μαλιστα χωρις κακομεταχειριση επειδη το εχει φιλος (το 500αρακι το αμπαρθ ομως)
-
Μπουρδέλα τα fiat. Μην τα αγοράζετε...
Αγοράστε αξιόπιστα αυτοκίνητα όπως τα μερσεντέ..
viewtopic.php?f=6&t=47642&start=0 -
Ειναι σημαντικη η διαφορα 'μοτερικα' για να προτιμησεις το ibiza..
-
Είναι όμως σημαντική και η οικονομική διαφορά.
-
Ο χρήστης VAG2011 έγραψε:
Είναι όμως σημαντική και η οικονομική διαφορά.Δοκίμασε αυτό PUNTO EVO 1.4 16v 105hp MULTIAIR DYNAMIC 5π Euro5
Fiat Punto Evo 1,4 135PS ή Seat Ibiza 1,2 Tsi 105PS;