-
Ζήσε Μάη μου δηλαδή...
-
Να παω το παιδί μια βόλτα με το δικό μου, μπας και ηρεμίσει;
-
πάρε το ΜΑΖΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
http://news247.gr/kosmos/zoi/apisteyth_ ... 47987.html
αν θελεις μούρη. αλλιώς μεινε με το Σ40.
-
αν θελω μουρη παιρνω μια ferrari spider κ ειμαστε οκ αλλα επειδη μουρη με παλιοτερο αμαξι κ με τσεπες που πανε κ ερχονται για τα βασικα δε νομιζω πως πουλας πολυ,μενουμε στα γνωστα.
-
Ποια Ferrari spider παίρνεις γκαρντασάκο με αυτά τα ψυχουλάκια;
-
Aυτην!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/892411/Θα δωσει προκαταβολη αυτα που θα πιασει το volvo και τα υπολοιπα.....δοσεις. Αυτα ομως Αλεξανδρε ΑΝ ηθελε να πουλησει μουρη,απο τη στιγμη που δεν τον ενδιαφερει θα παει στη Λοτους που προσφερει οδηγικη απολαυση και ειναι και κουκλι,η Ferrari δεν ειναι,μονο μουρη πουλαει λογω του cav(a)lino.....
-
Παιδιά ο καιρός περνάει και δεν βλέπω φως.
Άντε ώρα να βγάλουμε κανένα ψιλό...Πάμε στοιχημα αλά 4τφορουμ.
Θα πάρει το ελάν - 9,50. Θα πάρει αλλο μικρότερο -5,50. Δεν θα πάρει τίποτα -1,00.Για να δω που θα ποντάρετε.
-
Η φερράρι τί απόδοση δίνει ?
Αν είναι να τζογάρουμε εγώ θα παίξω spider ....
-
Μου αρέσει που ρωτάς!
Θα πάρει φερραρι -1025,50.
-
Bάλε ρε απατεώνα λίγο καλύτερη απόδοση στο 'όχι'.
-
Διπλη ευκαιρια σε Ελαν και μικροτερο ποσο ειναι??
Γιαννη λες να ριξω και κανα κουπονι στην spider??? Υπαρχουν πιθανοτητες να αρχισει να σκεφτεται και τη μουρη και το -1025,50 μονο ασχημο δεν το λες......
-
Φίλε και εμείς πρέπει να βγάλουμε κάτι
Όσα δώσεις, τόσα θα πάρεις... αντε μην το ρίξω και άλλο και στο τέλος πληρώσεις και απο πάνω!
-
Το στοίχημα είναι στημένο! Τα στοιχεία της 360 είναι επίτηδες λανθασμένα για να ανεβάσουν την απόδοση! 400 αλόγατα έχει, όχι 300. Εγώ ποντάρω στο ζερό που λέει και το τραγούδι πάντως...
-
ρε ειστε εντελως κουτοι καποιοι εδω μεσα? μιλαμε για iq ραδικιου ετσι? Για πρόσεξε σε παρακαλώ τις εκφράσεις σου! [Mod]
εννοω βρε μιζεροι που μονο να την λετε ξερετε πως αν θες να πουλησεις μουρη θες χρημα ετσι κ αλλιως και επειδη το χρημα ειναι που πουλαει μουρη παιρνεις και την φερραρι κ εισαι οτι πρεπει.
βουταμε λιγο τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε κ διαβαζουμε λιγο καλυτερα τι γραφεται.ημαρτον..λοιπον οταν κ μολις με το καλο το παρω θα σας ανεβασω φωτο να το κραξετε οσο θελετε. -
Γιατι με μια Ζ3 δεν πουλας μουρη??
-
οχι δε πουλας μουρη με αμαξι παλιο γτ ξερουν ολοι πως αν ειχες τη ''μουρη'' που πρεπει θα ειχες την ολοκαινουρια Ζ4.
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
οχι δε πουλας μουρη με αμαξι παλιο γτ ξερουν ολοι πως αν ειχες τη ''μουρη'' που πρεπει θα ειχες την ολοκαινουρια Ζ4.Κούκλε μου, συγγνώμη που στην χαλάω, αλλά η Ελαν ειναι πολύ πιο παλιά απο την Ζ3...
Λοιπόν θα βάλεις και εσυ ενα στοιχηματάκι; Δεν πειράζει που θα το βάλεις στον εαυτό σου...
Άντε μπας και βγάλουμε τίποτα. -
Που ριχνω το δελτιο του στοιχηματος??? Αντε μπηκε ο Μαιος ποτε θα την παρεις την ELAN???
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
...λοιπον οταν κ μολις με το καλο το παρω θα σας ανεβασω φωτο να το κραξετε οσο θελετε.Τότε? 'Ολοι θα σου πούμε καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο και σίγουρα θα το εννοούμε! Το θέμα είναι τι έχει ειπωθεί πριν (με καλό ή κακό τρόπο ... δεν έχει σημασία).
Και σκέψου ότι μετά σε οτιδήποτε ... 'στα λέγαμε!!!' μπορεί να είναι η απάντηση.
Και αν η κουβέντα ήταν για ένα Suzuki Alto του 1980 που θέλεις να πάρεις με 150€ και να χαλάσει ένα μήνα μετά ... λιγότερα από τα εξοδα μεταφοράς με ΜΜΕ για εκείνο το διάστημα θα βγαίνει και δεν πειράζει.
Αλλά να βάλεις χρέη για κάτι που 'παίζει' να είναι ένα ωραίο και όμορφο 'στατικό' αυτοκίνητο??? Δεν θέλει σκέψη! Θέλει ώριμη σκέψη! -
+1στον φίλτατο cosneo
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?