-
Η τελευταια με τα μπουτια εξω τι ρολο παιζει;;;
-
Τωρα τι δουλειά έχει ο χριστιανισμός με ομερτα και ολα αυτά,ένας θεός ξέρει.! Πάει το χάσαμε το κορμί !
-
...εντυπωσιακό το πόσο εύκολα αποδεχόμαστε χαριστικούς νόμους, που μόνο στόχο έχουν να καλύπτουν τις βρωμιές όλων αυτών που μας έφτασαν εδώ... και κυρίως των πολιτικών προσώπων (αν και θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο αυστηροί γι' αυτούς)... άκου διαγραφή!... και γαμώ την ευνομούμενη πολιτεία(!).. όπου βουλευτές και υπουργοί (πρώην και νυν) βγαίνουν πάντα λάδι, από κάθε λογής σκάνδαλα, μίζες, φαγοπότια και...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ασχέτως αν ο Εφραίμ πρέπει να μπει φυλακή ΑΝ και ΟΤΑΝ καταδικαστεί, με δεδομένο ότι η προφυλάκιση δεν είναι προκαταβολή ποινής, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί προφυλακίζεται (μόνος αυτός από όλους τους κατηγορούμενους, χώρια τις αθώες περιστερές πολιτικούς )
Αστεία ερώτηση!
Μα, αγαπητέ φίλε, με τις (δεδομένες κ αναμενόμενες) πιέσεις κλπ κλπ, ίσως τελικά βγει λάδι ο καλόγερος κ μαζί μ' αυτόν την γλιτώσουν μερικές (κάμποσες) δεκάδες Κρατικών λειτουργών!
Ξεχνάς ότι ίσως δεν μπορούν να μπουν φυλακή 1 - 2 πολιτικοί, αλλά οι πολιτικές τους 'καριέρες' μπορούν να τελειώσουν εκεί. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ δικαστικοί, δ/ντές υπουργείων, ορκωτοί λογιστές, μηχανικοί, εκτιμητές κλπ, μπαίνουν φυλακή κανονικότατα. Βάζουμε λοιπόν μέσα τον καλόγερο, και περιμένουμε. Αν την γλιτώσει αυτός, όλοι αθώοι!Επειδή μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, μαζί με τον Εφραίμ κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση είναι μερικές δεκάδες ακόμα συν - Έλληνες, για τους οποίους παραγραφή ΔΕΝ παίζει. Ας αφήσουμε (προς στιγμήν) εκτός τους 2 - 3 πολιτικούς που δεν μπορεί ο Νόμος να αγγίξει κ ας ασχοληθούμε με τους δεκάδες συμπατριώτες μας που μπορεί.
Έ? -
Ας πιάσουν πρώτα τους μεγάλους...!
-
+1 Αυτοί είναι οι χειρότεροι!
-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Όσοι δεν το έχουν δει....αξίζει τον χρόνο...Με συγχωρείς, αλλά δεν αξίζει τίποτα ούτε το βίντεο ούτε ο πρωταγωνιστής του.
Να θυμηθούμε εδώ, πως στο τσιφλίκι του συγκεκριμένου εδώ και χρόνια, γίνονται αγιασμοί σε αυτοκίνητα έναντι αντιτίμου και για αυτή την τραγική μεσαιωνική μαλακία, αυτό το θλιβερό τυπάκι δεν έχει πει ποτέ κουβέντα. Ούτε βέβαια για τις κατά καιρούς περιφορές της 'ιερής' βρακοζόνας κάποιας Μαριάμ από την ιουδαική έρημο άκουσε τίποτα.
Κάτι τέτοιοι τάχα μου επιστήμονες, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από φανατικούς ταλιμπάν τύπου χουντόδουλου, αμβρόσιου και σια ο.ε. Δυστυχώς, αυτός ο τόπος θα τους τρώει για πολύ στη μάπα ακόμα ειδικά τώρα που φτώχια και δυστυχία θα χτυπήσουν κόκκινα. Αξιος της δυστυχίας του ο νεοέλληνας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Όσοι δεν το έχουν δει....αξίζει τον χρόνο...
Με συγχωρείς, αλλά δεν αξίζει τίποτα ούτε το βίντεο ούτε ο πρωταγωνιστής του.
Να θυμηθούμε εδώ, πως στο τσιφλίκι του συγκεκριμένου εδώ και χρόνια, γίνονται αγιασμοί σε αυτοκίνητα έναντι αντιτίμου και για αυτή την τραγική μεσαιωνική μαλακία, αυτό το θλιβερό τυπάκι δεν έχει πει ποτέ κουβέντα. Ούτε βέβαια για τις κατά καιρούς περιφορές της 'ιερής' βρακοζόνας κάποιας Μαριάμ από την ιουδαική έρημο άκουσε τίποτα.
Κάτι τέτοιοι τάχα μου επιστήμονες, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από φανατικούς ταλιμπάν τύπου χουντόδουλου, αμβρόσιου και σια ο.ε. Δυστυχώς, αυτός ο τόπος θα τους τρώει για πολύ στη μάπα ακόμα ειδικά τώρα που φτώχια και δυστυχία θα χτυπήσουν κόκκινα. Αξιος της δυστυχίας του ο νεοέλληνας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.Το αποδεικνύεις περίτρανα......με τον τρόπο που αποδίδεις χαρακτηρισμούς ακόμα κι αν είναι σωστοί.....'η άποψη μου είναι σωστή και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες' δλδ....Πες ρε φίλε την άποψη σου όμορφα κι ωραία, γιατί τόσο μίσος και γιατί όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που αγγίζουν κι εμένα μέχρι κάποιο σημείο, γιατί τον βρίσκω σωστό τον άνθρωπο.
Τώρα τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι ο tryphon έχει δίκιο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τωρα τι δουλειά έχει ο χριστιανισμός με ομερτα και ολα αυτά,ένας θεός ξέρει.! Πάει το χάσαμε το κορμί !Λάθος, το βρήκαμε.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Δυστυχώς, αυτός ο τόπος θα τους τρώει για πολύ στη μάπα ακόμα ειδικά τώρα που φτώχια και δυστυχία θα χτυπήσουν κόκκινα. Αξιος της δυστυχίας του ο νεοέλληνας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.Δε θα μπορούσες να τα πεις ποιό απλά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δυστυχώς, αυτός ο τόπος θα τους τρώει για πολύ στη μάπα ακόμα ειδικά τώρα που φτώχια και δυστυχία θα χτυπήσουν κόκκινα. Αξιος της δυστυχίας του ο νεοέλληνας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
Δε θα μπορούσες να τα πεις** ποιό απλά **:)
Αττική σύνταξη;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τωρα τι δουλειά έχει ο χριστιανισμός με ομερτα και ολα αυτά,ένας θεός ξέρει.! Πάει το χάσαμε το κορμί !Oι χριστιανοί είναι η κατάρα του πολιτισμού,της εξέλιξης και της ελεύθερης σκέψης,είναι οι υπαίτιοι για το χάλι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για άλλη μια φορά.
-
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Κάτι τέτοιοι τάχα μου επιστήμονες, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από φανατικούς ταλιμπάν τύπου χουντόδουλου, αμβρόσιου και σια ο.ε. Δυστυχώς, αυτός ο τόπος θα τους τρώει για πολύ στη μάπα ακόμα ειδικά τώρα που φτώχια και δυστυχία θα χτυπήσουν κόκκινα. Αξιος της δυστυχίας του ο νεοέλληνας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.Το αποδεικνύεις περίτρανα......με τον τρόπο που αποδίδεις χαρακτηρισμούς ακόμα κι αν είναι σωστοί.....'η άποψη μου είναι σωστή και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες' δλδ....Πες ρε φίλε την άποψη σου όμορφα κι ωραία, γιατί τόσο μίσος και γιατί όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που αγγίζουν κι εμένα μέχρι κάποιο σημείο, γιατί τον βρίσκω σωστό τον άνθρωπο.
οι επιθετικοί προσδιορισμοί είθισται να χρησιμοποιούνται όταν θες να αποδώσεις μια ιδιότητα στο αντικείμενο. Αυτή είναι η λειτουργία τους στην ελληνική γλώσσα, και εν προκειμένω ο BEAMS στάθηκε και κάπως γαλαντόμος.
Το αν αγγίζουν κι εσένα, εφόσον συμφωνείς με αυτά που ποστάρεις δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακόΓια τον BEAMS και για πολλούς άλλους εφόσον τα ασπάζεσαι ανήκεις στην ίδια ακριβώς κατηγορία. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε ούτε να χαϊδευόμαστε, αν θεωρείς ότι κάπου σφάλει πες ακριβώς που, το να αρχίσεις πάλι για αγιοσύνες κλπ δεν προσθέτει απολύτως τπτ.
Απ την άλλη μπορείς να πας να αγιάσεις το αμάξι σου, να πληρώσεις και τον οβολόν σου και να είσαι και ευτυχισμένος. Για κάποιους αυτό θα παραμείνει κρετινιά άσχετα αν δε θα στο πούνε -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Το αποδεικνύεις περίτρανα......με τον τρόπο που αποδίδεις χαρακτηρισμούς ακόμα κι αν είναι σωστοί.....'η άποψη μου είναι σωστή και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες' δλδ....Πες ρε φίλε την άποψη σου όμορφα κι ωραία, γιατί τόσο μίσος και γιατί όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που αγγίζουν κι εμένα μέχρι κάποιο σημείο, γιατί τον βρίσκω σωστό τον άνθρωπο.
Ομορφα κι ωραία λέει την 'αποψη του, πως ο αγιασμός είναι απάτη και η πίστη σ αυτόν ηλιθιότητα.
Δεν μπορείς να έχεις την άποψη για ένα θέμα πως είναι απάτη η ηλιθιότητα; -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οι επιθετικοί προσδιορισμοί είθισται να χρησιμοποιούνται όταν θες να αποδώσεις μια ιδιότητα στο αντικείμενο. Αυτή είναι η λειτουργία τους στην ελληνική γλώσσα, και εν προκειμένω ο BEAMS στάθηκε και κάπως γαλαντόμος.
Το αν αγγίζουν κι εσένα, εφόσον συμφωνείς με αυτά που ποστάρεις δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακόΓια τον BEAMS και για πολλούς άλλους εφόσον τα ασπάζεσαι ανήκεις στην ίδια ακριβώς κατηγορία. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε ούτε να χαϊδευόμαστε, αν θεωρείς ότι κάπου σφάλει πες ακριβώς που, το να αρχίσεις πάλι για αγιοσύνες κλπ δεν προσθέτει απολύτως τπτ.
Απ την άλλη μπορείς να πας να αγιάσεις το αμάξι σου, να πληρώσεις και τον οβολόν σου και να είσαι και ευτυχισμένος. Για κάποιους αυτό θα παραμείνει κρετινιά άσχετα αν δε θα στο πούνεΚαταρχάς ουδέποτε έχω πληρώσει σε εκκλησία και δεν έχω σκοπό να το κάνω...
Δεύτερον έχω να πατήσω το πόδι μου σε εκκλησία καμιά 15αρια χρόνια....
Τρίτο και σημαντικότερο, μπορεί να πει τα ίδια πράγματα με λιγότερο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τόσο σε πρόσωπα (που φαντάζομαι ότι δεν γνωρίζει προσωπικά) όσο και σε πράγματα που κάποιοι θεωρούν ιερά..Κατάλαβες ή θέλεις να ανοίξω το συντακτικό και να βρω κι εγώ επιθετικούς προσδιορισμούς
...τις μ@λακίες σας τις πετάτε (επιθετικός προσδιορισμός), το βίντεο μπήκατε στον κόπο να το δείτε ή επειδή μιλάει ρασοφόρος δεν έχει καμία απολύτως σημασία?
Στα θέματα περί πληρωμής κλπ πάντως που θίγετε απαντάει....αν έχετε συγκεκριμένες περιπτώσεις και παραδείγματα ότι άλλα λέει και άλλα κάνει ο τύπος παρακαλώ παραθέστε τα, όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην έχω λάθος γνώμη γι αυτόν.
-
μεταφυσικές μπουρδολογίες του στυλ αν πιστέψεις ότι θα δεις ότι υπάρχει θεός δεν με καλύπτουν, το μόνο 'θετικό' με τον συγκεκριμένο είναι ότι ανήκει στην ας πούμε σύγχρονη θεολογία και έχει ξεπεράσει το κόμπλεξ των επιστημονικών ανακαλύψεων και τις αποδέχεται, λέγοντας πάνω κάτω ότι ο θεός είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε.
Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να το κουράζουμε και ιδιαίτερα, γνωστές θέσεις που επαναλαμβάνονται με λίγα γλυκανάλατα λόγια αγάπης και αγιασμένο ύδωρ.
Εν ολίγοις, pipes
-
με 10 ευρώ σου ευλογάω τη καινούρια φωτο-μηχανή να μην τρίζει το πορτάκι.
σκέψου το και άσε τους ηρωισμούς μη σε πάρει ο δι@ολος. -
εχω κάτι θέματα με το ipad αναλαμβάνεις ή πρέπει να αποτανθώ σε άλλη ενορία
Περί εκκλησίας [#3]