-
αν αυνανιζεσαι παντως νομιζω οτι μετα θες 20 μερες νηστεια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν αυνανιζεσαι παντως νομιζω οτι μετα θες 20 μερες νηστειαΚαλά αμα πάει έτσι ορισμένοι δεν θα έπρεπε να τρώνε κρέας ποτε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο σχολειο (γυμνασιο) υπηρχε υποχρεωτικη εξομολογηση. Και ειμαι κατω απο 30, δεν εγινε πριν 100 χρονια
Τι να λεμε τωρα. Ελλημπανατο.Στη Ριζάρειο πήγαινες σχολείο;
Ρωτάω, γιατί ανέκαθεν στην Ριζάρειο ίσχυε και ισχύουν κάτι τέτοια.Πάντως εγώ δεν θυμάμαι 'εξομολογήσεις' σε σχολεία.
Μόνο κάποιες μέρες του χρόνου μας πήγαιναν στην εκκλησά για να 'κοινωνήσουμε' ή κάτι τέτοιο με κρασί και ψωμί...Μόνο τις μπλε ποδιές στο Δημοτικό θυμάμαι...
Και μετά ήρθαν τα Levis 501...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν αυνανιζεσαι παντως νομιζω οτι μετα θες 20 μερες νηστεια
Καλά αμα πάει έτσι ορισμένοι δεν θα έπρεπε να τρώνε κρέας ποτε.
αυτο ειπαμε στη θεολογα μας , οποτε εγκαταλειψαμε την ιδεα και συνεχισαμε το σπορ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απ τη χρυσή αυγή ξεκίνησε με επερώτηση στη βουλή, αλλά η απορία μου αν μπορεί έτσι απλά να αρθεί το απόρρητο, χωρίς κακουργηματική πράξη, παραμένει.Δεν είναι απαραίτητο να αρθεί το απόρρητο, μπορεί να διαπιστώσουν το όνομα του ιδιοκτήτη της σελίδας από άλλα στοιχεία πχ. από το προφιλ του Facebook ή μπορεί ο ίδιος να έγραφε πως λέγεται
-
λες να το έγραφε βρε nass...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
χαναμε ωρες μαθηματων εξομολογούμενοι στο παπα. Μαας ελεγε ιστοριες, μιλάγαμε για το 'πουλακι' μας και τι να κανουμε αν μας σηκωνεται κλπ δεκαετια του 90 αυτα.Χαλαρά τον έτριβε ο παπάς κάτω απο το ράσο με τις παπαριές που του λέγατε.
αυτο ειπαμε στη θεολογα μας , οποτε εγκαταλειψαμε την ιδεα και συνεχισαμε το σπορ
Ο αθλητισμός είναι υγεία.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
λες να το έγραφε βρε nass...Λες να νόμισε ότι κάνει κάτι παράνομο ώστε να το κρύψει...
Δεν έχω ιδέα πάντως τι έγινε, δεν είναι σίγουρο ότι παίχτηκε άρση απορρήτου. Πχ. ένα e-Mail στον 'παράνομο' από έναν αστυνομικό και λίγο social engineering μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά. Εξάλλου η εν λόγω Διεύθυνση της ΕΛΑΣ (του Σφακιανάκη) έχει πολύ καλή φήμη ότι ξέρουν τι κάνουν.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λες να νόμισε ότι κάνει κάτι παράνομο ώστε να το κρύψει...
Δεν έχω ιδέα πάντως τι έγινε, δεν είναι σίγουρο ότι παίχτηκε άρση απορρήτου. Πχ. ένα e-Mail στον 'παράνομο' από έναν αστυνομικό και λίγο social engineering μπορεί να κάνει μια χαρά τη δουλειά. Εξάλλου η εν λόγω Διεύθυνση της ΕΛΑΣ (του Σφακιανάκη) έχει πολύ καλή φήμη ότι ξέρουν τι κάνουν.
Έχω σοβαρές αμφιβολίες για το τι μπορούν να κάνουν αν έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιον που όντως ξέρει τι του γίνεται απο κουμπιούτερ και ιντερνέτ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λες να νόμισε ότι κάνει κάτι παράνομο ώστε να το κρύψει...
τι εννοείς 'να το κρύψει'; Γιατί να το βάλει εξ αρχής, είναι το ερώτημα.
Ο Σφακιανάκης ναι έχει γαμώ της φήμες από τότε που προσπαθούσε να στείλει 'ανώνυμα' mail στη ΔΟ του indymedia και ξεχνούσε κάτι sfak από δω κι από κει ρεντίκολο είχε γίνει η φάση.
Σήμερα αν κρίνω από το 70%-80% των hacker στελεχών που ήταν συμφοιτητές μου
[και μη μου ζητήσεις να σου πω ονοματεπώνυμα, το Εθνικό Συμφέρον μου επιβάλλει να προστατεύσω τους πράχτορες ]Στην ανακοίνωση της αστυνομίας μιλάνε πάντως για άνοιγμα logfiles και ηλεκτρονικών ιχνών
-
Δεν έχω άποψη, γιαυτό και μιλάω για 'φήμη'.
Πάντως 90% των (και-καλά) hackers είναι script kiddies που δεν ξέρουν τι είναι socket.
Αν ο Σφακιανάκης πάει να βρει αυτούς που έκαναν τις υποκλοπές του εν λόγω σκανδάλου (και γω ξέρω ποιοί είναι αλλά αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω ) μάλλον θα σπάσει τα μούτρα του. Από την άλλη για να βρίσκει παιδόφιλους ή τον τυχαίο ανυποψίαστο χαβαλεδιάρη του Facebook μια χαρά είναι. -
για το facebook δεν νομίζω να ζορίστηκε και πολύ.
Θα στείλαν ένα mail στο facebook και άλλο ένα στον πάροχο.Το ζήτημα που έθεσε ο drifter τίθεται όμως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απ τη χρυσή αυγή ξεκίνησε με επερώτηση στη βουλή, αλλά η απορία μου αν μπορεί έτσι απλά να αρθεί το απόρρητο, χωρίς κακουργηματική πράξη, παραμένει.
Δεν είναι απαραίτητο να αρθεί το απόρρητο, μπορεί να διαπιστώσουν το όνομα του ιδιοκτήτη της σελίδας από άλλα στοιχεία πχ. από το προφιλ του Facebook ή μπορεί ο ίδιος να έγραφε πως λέγεται
το απορρητο μπορει να αρθει και για πλημμελημα οχι μονο κακουργημα, εχει αλλαξει ο νομος εδω και λιγα χρονια αν δε κανω λαθος
ΥΓ πλεον μας δουλευουν και οι 'απλυτοι' κενυατες
http://www.capitalfm.co.ke/news/2012/09 ... ook-taunt/
-
σχετικα με το απορρητο
http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog_31.html
ειχε γινει με την τοτε φαση με τα blog
-
Ναι αλλά είχε φάει κράξιμο ο Τέντες για αυτή τη γνωμοδότηση.
-
δεν περασε νομος δηλαδη (ασχετως του κραξιματος) ?
νομιζα οτι ισχυει και φυσικα αυτο ανοιγει δρομο για διαφορα , οπως το παρον που συζηταμε
-
Τσουκου. Νόμος μόνο για κακούργημα. Απλά ο Τέντες είχε κάνει μια ντρίμπλα, ότι στις περί απορρήτου διατάξεις δεν περιλαμβάνονται τα 'περιφερειακά' στοιχεία της επικοινωνίας (δηλ. διευθύνσεις ΙΡ κτλ.) αλλά μόνο το περιεχόμενό της (σα να λέμε ότι το γράμμα είναι απόρρητο αλλά ο φάκελος που το περιέχει όχι). Το οποίο είχε κριθεί (από νομικούς) ως 'οριακή' ερμηνεία του νόμου (ή κάτι τέτοιο).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι αλλά είχε φάει κράξιμο ο Τέντες για αυτή τη γνωμοδότηση.Αν και ο Κουτσαν ειναι πολυ πιο ειδικος , να πω εδω οτι η γνωμοδοτηση δεν ηταν του Τεντε (ηταν του Σανιδα).
Αυτα μπορω να αποκαλυψω χωρις να εκτεθω -
Εγώ θα συμφωνήσω με τον nass. Δε νομίζω να έγινε άρση απορρήτου. Πιθανόν με κάποιον άλλο τρόπο να έγινε η διασταύρωση.
Ούτε το fb δεν πιστεύω να δίνει τόσο εύκολα στοιχεία των χρηστών. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ θα συμφωνήσω με τον nass. Δε νομίζω να έγινε άρση απορρήτου. Πιθανόν με κάποιον άλλο τρόπο να έγινε η διασταύρωση.
Ούτε το fb δεν πιστεύω να δίνει τόσο εύκολα στοιχεία των χρηστών.πανεύκολα τα δίνει εφόσον ζεις στην Ευρώπη είναι υποχρεωμένη να παρέχει τα πάντα εφόσον ζητηθεί
sent from p500 using teleport
Περί εκκλησίας [#3]