-
Καποιος θα γραψει κατι για τον κομμουνισμο τωρα, παω στοιχημα
-
-
Απ το mailist των φοιτητών του πανεπιστημίου, μας έφτιαξε τη μέρα
Date: Thu, 31 Mar 2011 15:13:47 -0700 (PDT)
From: Latterrain Ministries
To: isn@listserver.tue.nl
Subject: [Isn] Joy and Peace in Jesus
Message-ID:
Content-Type: text/plain; charset='us-ascii'Dear Friends,
In life, every body do what he can to live and stay in peace; many work long
hours, travel across the oceans, read books, talk to friends, smoke or drink a
lot, etc in order to get peace. But to many they do not get the real peace and
joy they are looking for. True and free peace in found in Christ Jesus alone.
The moment you accept Him as your Lord and Savior, you will receive His
limitless peace for free. Your life will be changed and will get the power of
the whole spirit to overcome a number of troubles** such as cancer **(which medical
doctors cannot cure, but God can), free from drugs and smoking, etc. Do you want
to get rid of smoking and drug use?, do you want to get peace with your family?,
do you want to receive the True Unconditional love which no man can give, do you
want to get free healing from God. Then we welcome you to Latter Rain Ministries
Eindhoven, Cyclamenstraat 1 5644 Eindhoven. Tel; 06-17814291, email:
latterrainm@yahoo.com or info@larain.org.
God loves you that's why you are still alive.
Please give it a try and see what God can do for you as His lovely Child.God bless you
εχει φύγει ομαδική τρολιά
-
Προσωπικά το έχω ξανα γράψει.Ειναι μια υποκρισία οι μισθοί του δημοσίου στην εκκλησία.Πλήρης διαχωρισμός δηλ.Ειναι αυτό που λέει ο Asimov δηλ.Κομμουνισμός και εκκλησία δε πάει....
-
Θελετε τα λεφτα μας,
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
http://img858.imageshack.us/img858/5468 ... inegun.jpg -
να επανέλθω στο πολυαγαπημένο μου τοπικό με τρολιά επιπέδου από τα μέρη μας
Σας έχω αναφέρει κατά καιρούς για τους hardcore προτεστάντες του βορρά που την κυριακή δεν ανοίγουν τηλεόραση, δε σηκώνουν τηλέφωνο, τα ΑΤΜ σ αυτά τα χωριά δεν λειτουργούν και άλλα τέτοια χαρωπά.
Τις προάλλες λοιπόν μίλαγα με έναν κολλητό ολλανδό, ο οποίος θα γίνει φαδέρας οσονούπω και μου λέει μαλάκα δεν θα πιστέψεις τί ανακάλυψα Κοιτάγαμε για πράγματα για το μωρό την κυριακή με την γκόμενά μου και πέσαμε πάνω σε αυτό το μαγαζί (απ τα μεγαλύτερα της ολλανδίας)
Τις κυριακές είμαστε πάντα κλειστά. Λόγω των χριστιανικών μας αντιλήψεων θεωρούμε τη κυριακή ώς ημέρα αργίας κατά την οποία εμπορικές δραστηριότητες δεν μπορούν να λαμβάνουν χώρα. Για αυτόν τον λόγο το website μας τις κυριακές είναι πάντα κλειστό . Ευχαριστούμε, στο γάμο σας
φήμες ότι ο mjacob είναι ο developer του site ελέγχονται ως ανακριβείς
-
τα δικά μας είναι κλειστά κάθε μέρα εκτός από κυριακές
-
Aμαρτωλοί
-
-
αυτά τα γαμημένα τα περιστέρια γιατί τα εβαλε ο μλκας στη βάρκα τότε μπορείς να μου πεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αυτά τα γαμημένα τα περιστέρια γιατί τα εβαλε ο μλκας στη βάρκα τότε μπορείς να μου πειςδεν διαβάζεις ιστορία Αυτά μας έσωσαν Βρήκαν τη στεριά
-
και το θεωρείς καλό αυτό
φαντάσου τον Νώε να χε πάει άκλαυτο
-
αυτά τα γαμημένα τα περιστέρια γιατί τα εβαλε ο μλκας στη βάρκα τότε μπορείς να μου πειςΣωστός. Αχρηστα πουλια, θα ειχαμε αποφύγει κουτσουλιες, και ιστοριες του Καρατζαφυρερ για περιστέρια και αγια πνευματα http://www.youtube.com/watch?v=aC_IIkKS32A&NR=1
-
Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου Ημερίδα για τα Θρησκευτικά στο Λύκειο θα οργανώσει η Εκκλησία της Ελλάδος
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου κατά τη συνεδρίασή της την Τετάρτη ενέκρινε την πανελλήνια συνάντηση διοργάνωσης ημερίδας, σχετικά με τις ώρες διδασκαλίας των Θρησκευτικών στο Λύκειο.
Όπως έγινε γνωστό, στη συνάντηση θα κληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των Θεολογικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και των Θεολογικών Ενώσεων και Συνδέσμων όλης της Ελλάδας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας, στην Ιερά Μονή Πεντέλης, στις 30 Απριλίου 2011.
Επίσης ενέκρινε τη διοργάνωση ημερίδας για την εκκλησιαστική εκπαίδευση με θέμα «Προοπτικές αναβαθμίσεως της εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας, στην Ιερά Μονή Πεντέλης, στις 3 Μαΐου 2011
θα είναι άραγε ανοιχτή για το κοινό
mjacob έλαβες πρόσκληση? -
αφου οι ωρες του μαθηματος στο Λυκειο εχουν ηδη περασει απο την Αννα Τι θα συζητησουν ;
btw, στα βιβλια του Λυκειου ειναι μαθημα θρησκειων ή Χριστιανισμου ; Εχω χρονια να τσεκαρω.
-
Θα συζητήσουν πως να πιέσουν να μπει ώρα και στη Γ' Λυκείου.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αφου οι ωρες του μαθηματος στο Λυκειο εχουν ηδη περασει απο την Αννα Τι θα συζητησουν ;btw, στα βιβλια του Λυκειου ειναι μαθημα θρησκειων ή Χριστιανισμου ; Εχω χρονια να τσεκαρω.
Ασχολειται με ολες τις θρησκειες με την παντα αντικειμενικη σκοπια των συγγραφεων
-
θα είναι άραγε ανοιχτή για το κοινό
mjacob έλαβες πρόσκληση?εμείς είμαστε της εξωσυνοδιακής ορθοδοξίας
[κατά το εξωκοινοβουλευτική αριστερά]Θα οργανώσουμε αντι-τριήμερο με πορεία τη μεγάλη παρασκευή
-
Προτείνω να στήσουμε ψησταριά δίπλα στην διαδρομή του επιταφίου, ελπίζω να τρυπήσουμε πολλές μύτες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προτείνω να στήσουμε ψησταριά δίπλα στην διαδρομή του επιταφίου, ελπίζω να τρυπήσουμε πολλές μύτες.
Περί εκκλησίας [#3]