-
Ακόμα με τα ψησιματα ασχολειστε;
Sent from Corsair's brick
-
Μπα... Ψήσαμε, ξαναψήσαμε, και μέσα στην εβδομάδα θα ξαναψήσουμε.
Έτσι για αναβίωση της Παρασκευής....
Όσοι ενοχλούνται ξυδάκι. Όσοι δεν ενοχλούνται, ασχέτως του αν πιστεύουν και που, είναι ωραίοιΔεν έχει ουσία να επαναλάβουμε τα ίδια
-
Realzous ετσι οπως κανεις για την εκκλησια οταν αποφασισω να κανω δολιοφθορα σε Μητροπολη θα σε παρω τηλ να βαλουμε σε εφαρμογη το σχεδιο εξοντωσης 'Αρχιμηδης'.
-
http://mpalothia.com/2014/04/21/μ% ... %bf%cf%82/
-
Ο Σταλιν το εγραψε αυτο?
Κατα τα αλλα μη τρωτε πολυ μελι γιατι πειραζει το εντερο! -
Επικη μαλακια το κειμενο, μπουρδουκλωνει Ανατολη, Δυση, ορθοδοξια, καθολικισμο, Ιερα Εξεταση, Διαφωτισμο κλπ.... και φτανει τελικα στο 'να δημευτει η περιουσια της Εκκλησιας γιατι 'Το 98% της περιουσίας του εν λόγω τρομοκρατικού μηχανισμού είναι προϊόν βίαιης διεκδίκησής του από τον λαό ή επωφελούς συνεργασίας με το κράτος σε εποχές που πέρασαν ανεπιστρεπτί και σε καμία περίπτωση ο δημόσιος και κοινωφελής χαρακτήρας της δεν πρέπει να χαθεί'.
Μεταφραση: Οταν (λεμε τωρα) ερθουμε στην εξουσια, εννοειται οτι θα δημευσουμε την περιουσια τωνπλουσιων κλπ και της εκκλησιας.... κοινως - ω τι εκπληξη - , ΠΑΛΙ θα κανουμε το μαγκα με λεφτα αλλωνων, οπως τοσα χρονια.
Πειτε το απο την αρχη ρε συντρόφια οτι εκει το πατε, καθομαστε και διαβαζουμε τοσες παραγραφους
-
Με μια άλλη οπτική, η Εκκλησία κάνει τον μάγκα με λεφτά αλλωνών από τη μέρα της ίδρυσής της.
-
Αυτοι οι δισκοι αγαπης για αμοιβες στις νεοκορες κτλ ειναι εκμεταλευση της αγαπης απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα περουσιακα στοιχεια στο ονομα των Μητροπολεων.
Και το κρατος να πληρωνει παπαδες. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Με μια άλλη οπτική, η Εκκλησία κάνει τον μάγκα με λεφτά αλλωνών από τη μέρα της ίδρυσής της.Τα δινουν μονοι τους, δεν τους τα παιρνει με το ζορι, ουτε βγαινει η εκκλησια και γραφει αρθρα στα blogs λεγοντας 'πρεπει επιτελους να τελειωνουμε, αντε, γραφτε μας κανα σπιτι'
Μπορει εσυ και εγω να θεωρουμε το λογο που τα δινουν ηλίθιο, αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα. Δικα τους ειναι τα λεφτα/σπιτια/χωραφια.
Στο τοπικο με τα ρολογια συζητουν με ανεση για κομματια αξιας χιλιαδων €, τη στιγμη που ενα απλο Casio ή Citizen (δε λεμε καν των 20€ που και αυτα μια χαρα κανουν τη δουλεια τους, ας παμε σε αυτα που κανουν 80-100€ ή σε κανα Seiko με 300€) λεει την ωρα ακριβέστερα. Δεν το αγοραζουν ομως για να λεει την ωρα, το αγοραζουν για κατι αλλο. Ειναι χαζοι? Εγω λεω ναι, αλλοι λενε οχι, ολοι εχουν δικιο.
Οι πιστοι λοιπον κατι αγοραζουν και αυτοι. Ισως να μη εχει αντικρυσμα για εμας, εχει για αυτους ομως.
-
Δεν είναι μόνο οι ηλίθιοι που τα δίνουν, είναι και η Εκκλησία που δε δίνει τίποτα πίσω. Η μόνη επιχείρηση που δεν φορολογείται. Αλήθεια, το κράτος δεν πληρώνει τους κληρικούς σαν δημόσιους υπάλληλους;
-
Και ποιος σου ειπε οτι η εκκλησια ειναι επιχειρηση;
Μαζευτητε γιατι δεν ξερετε τι λετε. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μαζευτητε γιατι δεν ξερετε τι λετε.Αλλιώς τι θα κάνεις;
-
Εγω τιποτα,απλα εκτιθενται.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εγω τιποτα,απλα εκτιθενται.Εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
Για να ειναι κατι επιχειρηση θα πρεπει να πουλαει,να εμπορευεται.
Τι πουλαει η εκκλησια;
Πιστη και ρασα;
Σου ζητησε κανεις λεφτα για να εισελθεις σε εναν ναο; -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Τι πουλαει η εκκλησια;
Πιστη και ρασα;
Σου ζητησε κανεις λεφτα για να εισελθεις σε εναν ναο;Μήπως πρέπει να σπάσεις την φούσκα που ζεις και να δεις τον κόσμο όπως πραγματικά είναι;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μαζευτητε γιατι δεν ξερετε τι λετε.και πολύ επικερδής μάλιστα... αν μπορούσα θα έκανα σταρτ απ μια νέα αίρεση, χαζοί υπάρχουν μιλιούνια
-
η μεγάλη πλάκα είναι όταν μπαίνω σε μοναστήρια ή σκήτες και οι παπάδες/μοναχοί κλπ μαυροφορεμένοι δίνουν χέρι να φιλήσω... φιλάνε οι υπόλοιποι και εγώ χαιρετάω
εν έτος 2014 να φιλήσω το χέρι μπάρμπα που πριν έχεζε/έτρωγε/την έπαιζε κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι πουλαει η εκκλησια;
Πιστη και ρασα;
Σου ζητησε κανεις λεφτα για να εισελθεις σε εναν ναο;Μήπως πρέπει να σπάσεις την φούσκα που ζεις και να δεις τον κόσμο όπως πραγματικά είναι;
Ο καθε ανθρωπος ζει σε μια δικη του φουσκα που ειτε την βρηκε ετοιμη στην εκκλησια οπως εγω ,ειτε την βρηκε καπου αλλου,ειτε την δημιουργησε απο μονος του.
Δεν παυει ομως να ειναι φουσκες. -
Τι να μασήσεις εσύ ρε Λιάκο ?
Περί εκκλησίας [#3]