-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Βρε μαστορη, πιθανοτατα ηταν καμμια γκραβουρα ή πινακας δυο αιωνων πισω. Και απο οτι διαβαζω παρακατω λες οτι την εχουν βγαλει κιολας. Δε εχει πει κανεις οτι μεσα στις χιλιαδες σελιδες Θρησκευτικων δεν θα εχουν γραφτει και υπερβολες ή ανακριβειες ή πραγματα που 2 δεκαετιες μετα τη συγγραφη αποδειχτηκαν λαθος. Εδω η αλλη ελεγε για συνωστισμο στη Σμυρνη, την ωρα που υπηρχαν ζωντανα ατομα που το εζησαν.Ειδικοτερα τωρα για τη Μασωνια, λεει 'Η εκκλησια συνιστα στους πιστους της' οχι 'κωλοπαιδα μη γινετε μασωνοι' που θα ελεγαν στα δικα μας τα χρονια.
έλα μωρέ καημένε τώρα
Το εδάφιο περί μασωνίας είναι χαρακτηριστικό για όσα λέμε εδώ.
Ξεκίνησε ως παράδειγμα ότι τα θρησκευτικά έχουν γίνει ΟΚ τώρα, γιατί τα παρουσιάζουν όλα και όχι μόνο τα ΧΟ. Να δες γράφει για τη μασωνία.
->
ΠραγματικότηταΑπό τη θέση του Δάσκαλου (==αυθεντία) αποδομεί με ψέμματα και διαστρεβλώσεις για να καταλήξει να πει στους πιστούς, δηλαδή σε όλους όσοι βρίσκονται στην αίθουσα , ότι όχι δεν ισχύουν όλα αυτά που ισχυρίζονται οι ίδιοι, λένε ψέμματα, και γι' αυτό μακριά.
Στους δέκα ανθρώπους που θα ρωτήσεις, οι 5 τουλάχιστον θα σου πουν καρμπόν αυτές τις βλακείες που γράφει το εν λόγω εδάφιο. Τυχαίο φυσικά, και το μάθημα θρησκευτικών δεν επηρεάζει κανένανtextbook scenario τζομπαναρέικης τακτικής μαντρώματος.
Εμένα αν μου έδιναν να παρουσιάσω το τι είναι χριστιανισμός, πιο αντικειμενικά θα το έκανα απ' ότι κάνει η εκκλησία για τους άλλους.
Το πρόβλημά μου δεν είναι φυσικά ότι τα διαλαλεί αυτά η εκκλησία. Ό,τι θέλει ας λέει. Στα κατηχητικά της, και στις εκκλησίες της. Αν αισθάνονται καλά οι χριστιανοί που τους πιπιλάνε με τέτοιες βλακείες για 'να μη γίνουνε μασώνοι', εμένα μου περισσεύει. Πρόβλημά τους.
Το πρόβλημά μου, είναι ότι χρησιμοποιεί το όχημα του σχολείου, και την αυθεντία που αυτό της δίνει για τζομπαναρέικες τακτικές μαντρώματος.
Τώρα, ότι έλα μωρέ μια γκραβούρα περασμένου αιώνα βρήκαν (παντελώς άσχετη με μασωνία, αλλά νεκροκεφαλές, και σκοτάδια και θάνατος και ΜΑΓΕΙΑ) και κάτι τυχαία αποσπάσματα 'να και η ελληνική δικαιοσύνη καταδικάζει' και κάτι τέτοια 'τυχαία' ---->
οι μυήσεις είναι θρησκευτικές τελετές και γίνονται σε σκοτεινές αί- θουσες με θρησκευτικά σύμβολα, και υποβλητική διακόσμηση (βωμούς, λα- μπάδες, θυμιάματα, ξίφη κ.λπ.). Έτσι δοκιμάζεται η αντοχή και η ψυχραιμία του μυούμενου.
εκεί στην αντοχή και την ψυχραιμία του μυούμενου είχε την 'γκραβούρα του περασμένου αιώνα'
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε αυτη την περιπτωση ας κανουμε το εξης: Εφοσον εδω καταργηθει το μαθημα των Θρησκευτικων για προστασια των δικαιωματων των 'αθεων', τοτε, βασει της αντιστοιχης δηλωσης τους, οι αθεοι προτεινω να μη συμμετεχουν και τις θρησκευτικες αργιες, που προφανως λογω αθείας δεν τους αφορουν.
Θα πηγαινουν στη δουλεια κανονικα, θα απαρνουνται τον 'αμνον' και το 'Χριστος Ανεστη', σοκολατες, βαμμενα αυγα, μαγειριτσα, μπακαλιαρο σκορδαλια κλπ και τα παιδακια τους θα πηγαινουν σχολειο και την Μεγαλη εβδομαδα, και την επομενη, εννοειται και τα Χριστουγεννα.
Καλη ιδεα? Δικαια και ισομοιρασμενη μου φαινεται, μονο που θα δεις πως εκτοξευεται ο αριθμος των δηλωμενων Χ.Ο. στην Ελλαδα, ιδιαιτερα αναμεσα στους Δ.Υ., οταν η αθεία ξαφνικα δεν ειναι τσάμπα μαγκιαΚαλή σκέψη.
Επειδή όμως πρέπει να υπάρχει ισότητα οι άθεοι θα μπορούν να πάρουν αντίστοιχες μέρες σε άδεια όποτε θελήσουν.
Φυσικά μην ξεχνάμε πως μαζί θα έρθει και ο έξτρα φόρος για τους χριστιανούς.εξτρα φορος=εξτρα αδειες, οι αθεοι τον πουλο, δεν πληρωνουν τον εξτρα φορο. Ειπαμε η προταση αφορα ισοτητα, οχι οι χριστιανοι πληρωνουν φορο και οι αθεοι παιρνουν αδειες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι εχεις δίκιο. Ξέρεις στην Γαλλία που δεν έχουν επίσημη θρησκεία αλλα τα Χριστουγεννα ονομάζονται Χριστούγεννα. Απίστευτο; Αλλά εντάξει έχεις δίκιο.
Όσο για το χτύπημα εσύ δικηγόρος του είσαι; Το συζητήσαμε με τον dimik σαν άντρες που είμαστε και βγήκε άκρη.Δεν μπορω δηλαδη να εκφρασω την αλληλλεγυη μου σε ενα συνφορουμιτη αδικως διωκομενο απο τις δυναμεις επιβολης της ταξης?
Δεν εχει να κανει με την αντριλα.Στο Αμερικα το λενε holidays πλεον, για να μη στενοχωριουνται οι αλλοι. Ειναι πιο μπροστα αυτοι.
-
[...]ταυτοχρονα να συμμετεχει αραχτος σε ολες τις θρησκευτικες αργιες που προερχονται απο κατι που δεν θελει να βλεπει.Στο λέω με βεβαιότητα, ότι αν ποτέ αποφασιστεί να υπάρχει 15 μέρες αργία 'εις δόξαν του καπιταλιστικού συστήματος, της κυριαρχίας του κεφαλαίου και του μεγαλείου της ελεύθερης αγοράς', κανένα ιδεολογικό πρόβλημα δεν θα έχω να μην πατήσω ούτε μια εξ αυτών των ημερών στη δουλειά μου.
Όπως με την ίδια βεβαιότητα λέω, ότι αν η απόφαση έλεγε 15 μέρες αργία 'εις δόξαν του προλεταριάτου, των κομμουνιστικών αγώνων και της αταξικής κοινωνίας', κανένα πρόβλημα δεν θα είχες να μην πατήσεις κι εσύ ούτε μια μέρα στη δουλειά σου. Οτιδήποτε διαφορετικό, είναι απλά τιμωρητική τακτική 'άπιστε ΕΣΥ θα τον φας αφού δεν θες να προσκυνήσεις'.
Όσο για το αν θα αυξάνονταν οι ΧΟ αν ήταν οι μόνοι που θα είχαν διακοπές, και ο τελευταίος ΗΠΑμερικάνος ξέρει ότι incentivised traffic είναι το της χειρότερης ποιότητας.
Δώσε και ένα 500άρικο για κάθε ΧΟ, θα γραφτούν κι άλλοι
-
εξτρα φορος=εξτρα αδειες, οι αθεοι τον πουλο, δεν πληρωνουν τον εξτρα φορο. Ειπαμε η προταση αφορα ισοτητα, οχι οι χριστιανοι πληρωνουν φορο και οι αθεοι παιρνουν αδειες.δλδ οι ΚΚΕδες που δίνουν συνδρομή στο ΚΚΕ πρέπει για λόγους ισότητας να ζητήσουν να δίνουμε όλοι από κάτι (κάπου);
ή πάει κι αλλιώς.
Ο χριστιανός δίνει ΜΕΣΩ φόρου λεφτά στην εκκλησία του, οπότε αν εγώ δίνω λεφτά στο ΚΚΕ είμαστε στα ίδια και μπορώ να παίρνω τις άδειες; -
Σε αυτη την περιπτωση ας κανουμε το εξης: Εφοσον εδω καταργηθει το μαθημα των Θρησκευτικων για προστασια των δικαιωματων των 'αθεων', τοτε, βασει της αντιστοιχης δηλωσης τους, οι αθεοι προτεινω να μη συμμετεχουν και τις θρησκευτικες αργιες, που προφανως λογω αθείας δεν τους αφορουν.
Θα πηγαινουν στη δουλεια κανονικα, θα απαρνουνται τον 'αμνον' και το 'Χριστος Ανεστη', σοκολατες, βαμμενα αυγα, μαγειριτσα, μπακαλιαρο σκορδαλια κλπ και τα παιδακια τους θα πηγαινουν σχολειο και την Μεγαλη εβδομαδα, και την επομενη, εννοειται και τα Χριστουγεννα.
Καλη ιδεα? Δικαια και ισομοιρασμενη μου φαινεται, μονο που θα δεις πως εκτοξευεται ο αριθμος των δηλωμενων Χ.Ο. στην Ελλαδα, ιδιαιτερα αναμεσα στους Δ.Υ., οταν η αθεία ξαφνικα δεν ειναι τσάμπα μαγκιαΚαλή σκέψη.
Επειδή όμως πρέπει να υπάρχει ισότητα οι άθεοι θα μπορούν να πάρουν αντίστοιχες μέρες σε άδεια όποτε θελήσουν.
Φυσικά μην ξεχνάμε πως μαζί θα έρθει και ο έξτρα φόρος για τους χριστιανούς.εξτρα φορος=εξτρα αδειες, οι αθεοι τον πουλο, δεν πληρωνουν τον εξτρα φορο. Ειπαμε η προταση αφορα ισοτητα, οχι οι χριστιανοι πληρωνουν φορο και οι αθεοι παιρνουν αδειες.
Ο φόρος είναι για τα έξοδα της εκκλησίας.
Οι άδειες για τις αργίες που θα δουλεύουν.
Απλά πράγματα και εύκολα. -
Παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος που να μην καταλαβαίνεις τί μπούρδες γράφεις, ή απλά πρεπει να κοντράρεις κάτι απο αυτισμό?
Μέρες άδειας δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι ασχέτως τί θρησκεία ακολουθούν.
Φόρο πληρώνεις εσύ ως χριστιανός για τον μισθό των παπάδων, τα φώτα στις εκκλησίες κλπ κλπ, τί λόγο έχει ο άθεος να πληρώσει λεφτά για την θρησκεία σε ένα κοσμικό κράτος? -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βρε μαστορη, πιθανοτατα ηταν καμμια γκραβουρα ή πινακας δυο αιωνων πισω. Και απο οτι διαβαζω παρακατω λες οτι την εχουν βγαλει κιολας. Δε εχει πει κανεις οτι μεσα στις χιλιαδες σελιδες Θρησκευτικων δεν θα εχουν γραφτει και υπερβολες ή ανακριβειες ή πραγματα που 2 δεκαετιες μετα τη συγγραφη αποδειχτηκαν λαθος. Εδω η αλλη ελεγε για συνωστισμο στη Σμυρνη, την ωρα που υπηρχαν ζωντανα ατομα που το εζησαν.
Ειδικοτερα τωρα για τη Μασωνια, λεει 'Η εκκλησια συνιστα στους πιστους της' οχι 'κωλοπαιδα μη γινετε μασωνοι' που θα ελεγαν στα δικα μας τα χρονια.
έλα μωρέ καημένε τώρα
Το εδάφιο περί μασωνίας είναι χαρακτηριστικό για όσα λέμε εδώ.
Ξεκίνησε ως παράδειγμα ότι τα θρησκευτικά έχουν γίνει ΟΚ τώρα, γιατί τα παρουσιάζουν όλα και όχι μόνο τα ΧΟ. Να δες γράφει για τη μασωνία.
->
ΠραγματικότηταΑπό τη θέση του Δάσκαλου (==αυθεντία) αποδομεί με ψέμματα και διαστρεβλώσεις για να καταλήξει να πει στους πιστούς, δηλαδή σε όλους όσοι βρίσκονται στην αίθουσα , ότι όχι δεν ισχύουν όλα αυτά που ισχυρίζονται οι ίδιοι, λένε ψέμματα, και γι' αυτό μακριά.
Στους δέκα ανθρώπους που θα ρωτήσεις, οι 5 τουλάχιστον θα σου πουν καρμπόν αυτές τις βλακείες που γράφει το εν λόγω εδάφιο. Τυχαίο φυσικά, και το μάθημα θρησκευτικών δεν επηρεάζει κανένανtextbook scenario τζομπαναρέικης τακτικής μαντρώματος.
Εμένα αν μου έδιναν να παρουσιάσω το τι είναι χριστιανισμός, πιο αντικειμενικά θα το έκανα απ' ότι κάνει η εκκλησία για τους άλλους.
Το πρόβλημά μου δεν είναι φυσικά ότι τα διαλαλεί αυτά η εκκλησία. Ό,τι θέλει ας λέει. Στα κατηχητικά της, και στις εκκλησίες της. Αν αισθάνονται καλά οι χριστιανοί που τους πιπιλάνε με τέτοιες βλακείες για 'να μη γίνουνε μασώνοι', εμένα μου περισσεύει. Πρόβλημά τους.
Το πρόβλημά μου, είναι ότι χρησιμοποιεί το όχημα του σχολείου, και την αυθεντία που αυτό της δίνει για τζομπαναρέικες τακτικές μαντρώματος.
Τώρα, ότι έλα μωρέ μια γκραβούρα περασμένου αιώνα βρήκαν (παντελώς άσχετη με μασωνία, αλλά νεκροκεφαλές, και σκοτάδια και θάνατος και ΜΑΓΕΙΑ) και κάτι τυχαία αποσπάσματα 'να και η ελληνική δικαιοσύνη καταδικάζει' και κάτι τέτοια 'τυχαία' ---->
οι μυήσεις είναι θρησκευτικές τελετές και γίνονται σε σκοτεινές αί- θουσες με θρησκευτικά σύμβολα, και υποβλητική διακόσμηση (βωμούς, λα- μπάδες, θυμιάματα, ξίφη κ.λπ.). Έτσι δοκιμάζεται η αντοχή και η ψυχραιμία του μυούμενου.
εκεί στην αντοχή και την ψυχραιμία του μυούμενου είχε την 'γκραβούρα του περασμένου αιώνα'
Το οτι οι 'πιστοι' ισουται με οσους βρισκονται στην αιθουσα ειναι λογικο αλμα, δεν προκυπτει απο καπου.
Οι 5 απο τους 10 που λες θα σου πουν μαλακιες και για αλλα θεματα όπως πχ οτι πρωτευουσα της Γαλλιας ειναι ο Σηκουανας ή οτι το στενο της Μαλακκας εχεινα κανει με τους ψαραδες που τον παιζουν εκει.. Δεν εχει να κανει με τα θρησκευτικα, εχει να κανει με τη βλακεια που τους δερνει.Να πω την αληθεια δεν εχω δει την επιμαχη φωτο, υποθετω οτι θα ειναι πινακας παλιος, ειναι λιγο δυσκολο να βγαλανε φωτο σε στοα εν ωρα μυησης. Ενδεχομενω να ηταν οντως ετσι και 300 χρονια πριν που η γνωση δεν ηταν η ιδια με τωρα και μερικες νεκροκεφαλες να προσεθεταν ποντους.
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι στο κατηχητικο λενε πολυ χειροτερα/αστεια πραγματα, ας ειναι καλα το πινγκ πονγκ που ειχαμε και 2-3 αλλοι που καναμε παρεα.
-
Το οτι οι 'πιστοι' ισουται με οσους βρισκονται στην αιθουσα ειναι λογικο αλμα, δεν προκυπτει απο καπου.Ότι τα λένε σε όλους όσοι είναι μέσα στην αίθουσα, αυτό είναι κάτι αυταπόδεικτο. Σε ποιον τα λένε δλδ;
Δεν εξίσωσα ότι όλοι όσοι είναι στην αίθουσα είναι πιστοί, αλλά το ότι 'τα λένε μόνο στους πιστούς' στην πράξη είναι ότι τα λένε σε όλους όσοι είναι στην αίθουσα.Από την άλλη βέβαια, με λίγο trolling, αφού όσοι δεν είναι πιστοί δεν κάνουν το μάθημα -> όσοι το κάνουν είναι πιστοί
Να πω την αληθεια δεν εχω δει την επιμαχη φωτο, υποθετω οτι θα ειναι πινακας παλιος, ειναι λιγο δυσκολο να βγαλανε φωτο σε στοα εν ωρα μυησης. Ενδεχομενω να ηταν οντως ετσι και 300 χρονια πριν που η γνωση δεν ηταν η ιδια με τωρα και μερικες νεκροκεφαλες να προσεθεταν ποντους.
η φώτο ήταν ΑΣΧΕΤΗ με μασωνία.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]ταυτοχρονα να συμμετεχει αραχτος σε ολες τις θρησκευτικες αργιες που προερχονται απο κατι που δεν θελει να βλεπει.
Στο λέω με βεβαιότητα, ότι αν ποτέ αποφασιστεί να υπάρχει 15 μέρες αργία 'εις δόξαν του καπιταλιστικού συστήματος, της κυριαρχίας του κεφαλαίου και του μεγαλείου της ελεύθερης αγοράς', κανένα ιδεολογικό πρόβλημα δεν θα έχω να μην πατήσω ούτε μια εξ αυτών των ημερών στη δουλειά μου.
Όπως με την ίδια βεβαιότητα λέω, ότι αν η απόφαση έλεγε 15 μέρες αργία 'εις δόξαν του προλεταριάτου, των κομμουνιστικών αγώνων και της αταξικής κοινωνίας', κανένα πρόβλημα δεν θα είχες να μην πατήσεις κι εσύ ούτε μια μέρα στη δουλειά σου. Οτιδήποτε διαφορετικό, είναι απλά τιμωρητική τακτική 'άπιστε ΕΣΥ θα τον φας αφού δεν θες να προσκυνήσεις'.
Όσο για το αν θα αυξάνονταν οι ΧΟ αν ήταν οι μόνοι που θα είχαν διακοπές, και ο τελευταίος ΗΠΑμερικάνος ξέρει ότι incentivised traffic είναι το της χειρότερης ποιότητας.
Δώσε και ένα 500άρικο για κάθε ΧΟ, θα γραφτούν κι άλλοι
Αριστερος με δεξιες τσεπες?.
Που αναφερθηκε οτι οι αθεοι δε θα εχουν αδεια και τα νομιμα???. Δε μιαλω για διακοπες, πρωτομαγιες ή αλλες αργιες. Απλα λεω οτι μπορει να ανταλλαγει το μαθημα που δε γουσταρουν με τις αργιες που προερχονται απο το μαθημα που δε γουσταρουν. Πχ, δεν κανεις μαθημα θρησκευτικων, no problem, δεν εχει λογο να καθεσαι του Αγιου Πνευματος. Αν υποστηριζουμε κατι, το κυνηγαμε να το εχουμε, θελει θυσιες, αγώνες, λιπασμα οι πρωτοι νεκροι. Αλλα οχι, θελουμε και το μαθημα να λειπει και να εχουμε αργιες... δεν ειναι και πολυ δικαιο.Δεν το κοβω και πολυ να τιμουσα την αργια για τους αγωνες αταξικης κοινωνιας. .
Να σου πω την αληθεια, εδω ξερω φαση που φιλη εκανε σεμιναρια σε κρατικο οργανισμο Πρωτομαγιά.... (για να τσιμπησουν οι καθηγητες εξτραεξτραεξτρα επιδομα και ας παει να γαμηθει η Πρωτομαγια και το μηνυμα της ). Οι ιδιοι φυσικα ουρλιαζαν στην πωληση 'κατω τα χερια'...@drifter
αμα δε σου γουσταρουν αυτα που γραφω, απαντησε με επιχειρηματα ή μην αχολεισαι. Σχολια επι προσωπικου και χαρακτηρισμους περι ηλιθίων στα επιστρεφω, κανε τα σε αυτους που σε μεγαλωσαν ή/και σου εμαθαν πως πρεπει να φερεσαι.Ο φόρος είναι για τα έξοδα της εκκλησίας.
Οι άδειες για τις αργίες που θα δουλεύουν.
Απλά πράγματα και εύκολα.Ο φορος ειναι για τα εξοδα της εκκλησιας, ναι. Οποιος ομως δν αναγνωριζει/γουσταρει την εκκλησια δεν εχει λογο να αναγνωρισει οτι 'εχουμε αργια', οταν η αργια ειναι θρησκευτικη. Εργαζεται κανονικα σα να μη συμβαινει τιποτα, δεν πληρωνει το φορο που πληρωνουν οι αλλοι. Εφοσον δεν πληρωνει φορο ομως, δεν καθεται στις αργιες. Πληρωνει ουσιαστικα με τη δουλεια του μερικες επιπλεον μερες, την ανεξαρτησια του απο την εκκλησια.
-
Ο φορος ειναι για τα εξοδα της εκκλησιας, ναι. Οποιος ομως δν αναγνωριζει/γουσταρει την εκκλησια δεν εχει λογο να αναγνωρισει οτι 'εχουμε αργια', οταν η αργια ειναι θρησκευτικη. Εργαζεται κανονικα σα να μη συμβαινει τιποτα, δεν πληρωνει το φορο που πληρωνουν οι αλλοι. Εφοσον δεν πληρωνει φορο ομως, δεν καθεται στις αργιες. Πληρωνει ουσιαστικα με τη δουλεια του μερικες επιπλεον μερες, την ανεξαρτησια του απο την εκκλησια.
Γιατί να πρέπει να 'πληρώσει' κάτι τέτοιο????
Κάθεται ο ένας στις αργίες κάθεται και ο άλλος λόγω ισότητας όποτε θελήσει.Φεύγουμε από αυτό....
Φόρος στον πρώτο για τα έξοδα της θρησκείας του. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πας να τα μπερδέψεις και δεν βγάζω κανένα νόημα.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα.Άκου εκεί να πληρώσει την ανεξαρτησία.
-
Στην Γερμανια εχουν αργια την γιορτη της μπυρας και της πατατας. Και ειναι για ολους ειτε τους αρεσει η μπυρα-πατατα ειτε οχι.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οντως ειμαι απαραδεκτος που πιανω στο στομα μου καποιον με αυτισμο, σιγουρα μπορει να συννενοηθει καλυτερα.
My bad -
Πληρωνει ουσιαστικα με τη δουλεια του μερικες επιπλεον μερες, την ανεξαρτησια του απο την εκκλησια.είπαμε καλό το trolling κάπου κάπου, αλλά εσύ το γάμησες και ψόφησε.
Τηγανητές πατάτες και βάλε. Achievement unlocked
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το οτι οι 'πιστοι' ισουται με οσους βρισκονται στην αιθουσα ειναι λογικο αλμα, δεν προκυπτει απο καπου.
Ότι τα λένε σε όλους όσοι είναι μέσα στην αίθουσα, αυτό είναι κάτι αυταπόδεικτο. Σε ποιον τα λένε δλδ;
Δεν εξίσωσα ότι όλοι όσοι είναι στην αίθουσα είναι πιστοί, αλλά το ότι 'τα λένε μόνο στους πιστούς' στην πράξη είναι ότι τα λένε σε όλους όσοι είναι στην αίθουσα.Από την άλλη βέβαια, με λίγο trolling, αφού όσοι δεν είναι πιστοί δεν κάνουν το μάθημα -> όσοι το κάνουν είναι πιστοί
Οχι ωρε κλεφτοπουλο, δε με καταλαβες.
εχουμε 30 ατομα στην ταξη. Σε αυτους ειναι 5 καραμπινατοι αθεοι, 20 σαν και εμενα ουτε κρυο ουτε ζεστη, δε με πειραζει ομως το μαθημα και αλλοι 5 που ειναι σουπερ πιστοι.Οι 5 θα διαλαλουν περι μασωνιας τα μυρια οσα, οπως η εκκλησια ΣΥΝΙΣΤΑ στους πιστους, και οι υπολοιποι 25 θα ειναι αδιαφοροι εως αντιθεται με το θεμα. Τα λενε μεν στους καθημενους στην αιθουσα, τα παιρνουν τοις μετρητοις μονο οι πιστοι, που αποτελουν υποσυνολο.
Γιατί να πρέπει να 'πληρώσει' κάτι τέτοιο????
Κάθεται ο ένας στις αργίες κάθεται και ο άλλος λόγω ισότητας όποτε θελήσει.Φεύγουμε από αυτό....
Φόρος στον πρώτο για τα έξοδα της θρησκείας του. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πας να τα μπερδέψεις και δεν βγάζω κανένα νόημα.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα.Άκου εκεί να πληρώσει την ανεξαρτησία.
Εχεις μπερδευτει γιατι το θεμα δεν ειναι η αθεια ή η εκκλησια, ειναι το μαθημα των θρησκευτικων.
Μπορεις να εισαι αθεος λοιπον μια χαρα, αλλα αν ΑΠΑΙΤΕΙΣ να μην κανουν μαθημα τα παιδια σου, και ταυτοχρονα για να μη στιγματιστεις να μην κανουν και ολοι οι αλλοι, θα πληρωσεις. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Στην Γερμανια εχουν αργια την γιορτη της μπυρας και της πατατας. Και ειναι για ολους ειτε τους αρεσει η μπυρα-πατατα ειτε οχι.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπαρχει Γερμανος που δεν του αρεσει η μπυρα και οι πατατες?
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Οντως ειμαι απαραδεκτος που πιανω στο στομα μου καποιον με αυτισμο, σιγουρα μπορει να συννενοηθει καλυτερα.
My badΕξαρταται πως και απο που τον πιανεις στο στομα σου, ο διαλογος δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
-
Στην Γερμανια εχουν αργια την γιορτη της μπυρας και της πατατας. Και ειναι για ολους ειτε τους αρεσει η μπυρα-πατατα ειτε οχι.
Το αποκλειεις? Βεβαια δεν ειναι εθνικες αλλα τοπικες.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το αποκλειεις? Βεβαια δεν ειναι εθνικες αλλα τοπικες.
Καλα, οπως υπαρχουν και εδω ανθρωποι που δεν τους αρεσει το αρνι στη σουβλα.
Περί εκκλησίας [#3]