-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όταν συνέρθεις περιμένω μια απάντηση…… στην ερώτηση που σου είχα κάνει….
Α.http://en.wikipedia.org/wiki/Voynich_ma ... hypotheses
Τιμή μου να είναι αλήθεια. Διότι από τους καθηγητές, ιδικούς στα κείμενα, οριοθετούν ονόματα του 500 – 600 μχ με μεγάλη αξία. Μετεμψύχωση?, μακάρι. Ευχαριστώ.
ΑΔέχεται ο Χριστιανισμός την μετεμψύχωση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τιμή μου να είναι αλήθεια. Διότι από τους καθηγητές, ιδικούς στα κείμενα, οριοθετούν ονόματα του 500 – 600 μχ με μεγάλη αξία. Μετεμψύχωση?, μακάρι. Ευχαριστώ.
Όταν δέχονται την μετά θάνατον ζωή?. Μην με ρωτάς προσωπικά. Ερευνάτε τας γραφάς. Αποδέχεσαι ή δεν αποδέχεσαι, όχι όλα συλλήβδην.
Α. -
Όταν δέχονται την μετά θάνατον ζωή?. Μην με ρωτάς προσωπικά. Ερευνάτε τας γραφάς. Αποδέχεσαι ή δεν αποδέχεσαι, όχι όλα συλλήβδην.
Α.Αδιάβαστο σε βρίσκω!
Κοίτα τι λέει ο γέροντας Παΐσιος http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05 ... yismo.html -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εδω πιστευει τον Σαμαρα,τον Θεο δεν θα πιστεψει?
Προσωπικά φίλε έχω γράψει ότι πιστεύω στον Xρηστό και τους αγίους, υπήρξαν μεγαλούργησαν. Άλλωστε έχω γράψει ότι είμαι πραγματιστής. Ότι δεν μπορώ να το αποδείξω, δεν το κράζω. Ο Αντώνης το αποδεικνύει, υπομονή!!!!!.....
Α. -
Προσωπικά φίλε έχω γράψει ότι πιστεύω στον Xρηστό και τους αγίους, υπήρξαν μεγαλούργησαν. Άλλωστε έχω γράψει ότι είμαι πραγματιστής. Ότι δεν μπορώ να το αποδείξω, δεν το κράζω. Ο Αντώνης το αποδεικνύει, υπομονή!!!!!.....
Α.Aντωνη εαν ζουσε ο Χρηστος τι θα σου ελεγε για το παραθυρο?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Aντωνη εαν ζουσε ο Χρηστος τι θα σου ελεγε για το παραθυρο?ετσι καπως?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Αδιάβαστο σε βρίσκω!
Κοίτα τι λέει ο γέροντας Παΐσιος http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05 ... yismo.html
Υπάρχουν και οι προσωπικές μου απόψεις. Τον Παΐσιο μαζί με έναν άλλο μεγαλοσχήμονα, τους γνώρισα στο απώτατο παρελθόν. Παραφέρθηκα μα δεν το μετάνιωσα. Έτσι πήρα τον δρόμο μου…..
Πάντα πίστευα και πιστεύω, ότι ορισμένοι κληρικοί, είναι φύρα της εκκλησιάς και της χριστιανοσύνης, θέλουν ξύρισμα. Εγώ τα γένια τα διατηρώ και τα τιμώ.
Ερευνάτε τας γραφάς, η μονή αλήθεια. Και σίγουρα η αλήθεια δεν υπάρχει ντε και καλά στο face book!!!!!!........ εκεί κυκλοφορούν και κοκορόφτεροι και κοκορόμυαλοι……
Α. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Α.Aντωνη εαν ζουσε ο Χρηστος τι θα σου ελεγε για το παραθυρο?
Αυτό που σκέφτομαι και εγώ λίγο καιρό τώρα, να στο χαρίσω, μην το χαλάς….
Α. -
ο Χρηστος θα σου ελεγε να το επιστρεψεις στον κατοχο του.Οχι να το χαρισεις στον οποιοδηποτε.
Ανοιξε και λιγο την Βιβλο,οχι ολο ιντερνετς.
-
Ερευνάτε τας γραφάς, η μονή αλήθεια. Και σίγουρα η αλήθεια δεν υπάρχει ντε και καλά στο face book!!!!!!........ εκεί κυκλοφορούν και κοκορόφτεροι και κοκορόμυαλοι……
Α.Kυραντώνη, τώρα αυτό που κάνεις λέγεται προσηλυτισμός και προπαγάνδα, αυτά απαγορεύονται απο το Σύνταγμα και από τους κανόνες αυτού του φόρουμ.
Αλλά νομίζω οι μοδς μπορούν να σου δώσουν ένα βήμα εδώ στο φόρουμ, και ίσως φτάξουν ένα τόπικ όπου θα γράφεις εσύ και θα διδάσκεις τους νεότερους. Πχ τίτλος για νέο τόπικ: ''Είμαι ο Αντώνης και αυτά είναι τα απαντά μου''
Τι λες κ εσύ? -
Είχε Ascona ο Παΐσιος;
-
eixe αλλα με μονο 580 χορσια στη ροδα.
-
Γι αυτό τον έστειλε ο θεός στον Αντώνη μετά; Μπας και τους πει πως να βγουν τα 900;
-
A.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Είχε Ascona ο Παΐσιος;Ναι. Και σε μια από τις προφητείες του είχε πει πως όταν οι Ασκόνες βγάλουν 900 άλογα θα γίνουν πράματα και θάματα.
Αλλά επειδή δεν διευκρίνησε αν τα άλογα ήταν στον τροχό ή στο στρόφαλο, η διάλυση της Τουρκίας πήρε αναβολή για αργότερα.
Γι αυτό και ο team δεν πολυαναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Παίσιο και τον άλλον τον μεγαλοσχήμονα αν πρόσεξες .
Ήταν τεχνικό το θέμα.
O Παίσιος ήθελε ρόδα, ο team επέμενε πως δεν γίνονται αυτά και ψιλοψυχραθήκανε μεταξύ τους.
Τότε, ο Παίσιος του είπε πως οι Ασκόνες θα βγάλουν 900 στον τροχό και όταν ο team τον ρώτησε πότε, του πέταξε την προφητεία και μετά απόθανε.
ΥΓ
Ο άλλος ο μεγαλοσχήμονας είναι αυτός βέβαια και από σεμνότητα δεν τον ανάφερε ο teamΣτην εικόνα, δείχνει στον team το μέγεθος της τουρμπίνας για να βγουν τα 900, να τελειώσει η Εγνατία, να διαλυθεί η Τουρκία, να φύγουμε από το μνημόνιο κλπ κλπ
Μελέτα τας γραφάς λέμε -
-
Χωρίς να έχω πάει, στον άγιο τάφο.
Διευκρινίζοντας και κατά την γνώμη μου, άθεος = αυτός που δεν πιστεύει πουθενά, και συγκεκριμένα σε ένα ανώτερο πνεύμα. Χους ην και εις χουν απελεύσητω και μετά από αυτό τίποτα?. Και οι πνευματιστές λένε ψέματα?. Και οι φιλόσοφοι λένε ψέματα?. και οι πνευματιστικές συγκεντρώσεις είναι ανύπαρκτες?. Και η φυσική τηλεκινητική ικανότατα, χάνετε?. Και το ότι ο άνθρωπος στέλνει κύματα που συλλαμβανόμενα από τα μάτια μας και τον βλέπουμε δεν είναι αλήθεια?. Δεν ξέρω…….
Σίγουρα η αμάθεια ορισμένων δεν τους οδηγεί στην ‘μούγκα’ μα τους εκτραχύνει την σκέψη. Μέχρι κάποιο σημείο είναι ανεκτό.
Ότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Ο αθεϊσμός καλλιεργείτε από ολοκληρωτικά κόμματα, για την πλήρη και ολοκληρωτική χειραφέτηση των «οπαδών» τους.Α.
-
αντώνης σκέφτεται (or somthng) -> εκατοντάδες facepalms τίθενται σε κίνηση.
=>
φυσική τηλεκινητική ικανότητα -
Kυραντώνη, μήπως γράφεις σε αυτό εδώ το site? http://www.booksfromgreece.gr/shop/prod ... ?pid=30707
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ. Μετά την εντυπωσιακή παρουσία τους στη Φυλή και τις ουρές που δημιουργήθηκαν τη Δευτέρα κατά την...
Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣΗμ/νια: 24/09/2013 20:43:59Φορέας: ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΑΔΑ: ΒΛ9Δ4691Ο8-ΓΤ0
Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ξένιος Δίας», πραγματοποιείται από το μεσημέρι αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης, του Αγ. Παντελεήμονα, των... Ενημέρωση χωρίς όρια από την Ελλάδα και τον Κόσμο για όλα τα θέματα
Θέμα: Απόφαση έγκρισης δαπάνης - Εντολή πληρωμής Ημ/νια: 24/09/2013 19:45:06Φορέας: ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (Κ.Τ.Ε.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Τ.Ε.Ι. ΚΟΖΑΝΗΣΑΔΑ: ΒΛ9Δ4694ΧΩ-ΤΔ7
Ο νέος πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί δεν συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών...
Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣΗμ/νια: 24/09/2013 20:58:06Φορέας: ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΑΔΑ: ΒΛ9Δ4691Ο8-ΝΘΔ
Θέμα: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡ. 106 / ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΗΥ-5653 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥΗμ/νια: 24/09/2013 19:57:12Φορέας: Δήμος Μοσχάτου - ΤαύρουΑΔΑ: ΒΛ9ΔΩΚΡ-ΜΑΗ
Θέμα: Θέση σε διαθεσιμότητα και ένταξη στο πρόγραμμα κινητικότηταςΗμ/νια: 24/09/2013 20:33:32Φορέας: Δήμος ΜαραθώνοςΑΔΑ: ΒΛ9ΔΩΛΜ-Ι43
Ο Παντελής Μαντωνανάκης, ο ισχυρός άνδρας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που περιλαμβάνουν τα συγκροτήματα Grand Resort Lagonissi, Elounda Beach και Nafplia Palace
Για ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, συνολικά 27 άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε μία σειρά από επεισόδια που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες στη βορειοανατολική Χαλκιδική και συνδέονται με τις αντιδράσεις κατά τις εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.
'Κούρεμα' χρέους κατά 82% πέτυχε αγρότης στη Σητεία. Με την απόφαση αυτή του Ειρηνοδικείου Σητείας (υπ' αριθμ. 87/2013), τα θερμοκήπια θεωρούνται εργαλεία δουλειάς από εργάτες γής και δεν υπάγονται... σε ρευστοποίηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Στο ενδεχόμενο επανάληψης των εκλογών στην Γερμανία, εάν δεν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού...
Καθόλου ευχαριστημένος από όσα βλέπει στον Ολυμπιακό δεν εμφανίστηκε ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλώντας στον...
Θέμα: ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠ.ΟΧ. Δ.Π.Υ.Π. ΑΘΗΝΩΝΗμ/νια: 24/09/2013 18:58:59Φορέας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΑΔΑ: ΒΛ9ΔΙ-78Ο
Θέμα: Μετακίνηση υπαλλήλου και τοποθέτηση του στο τμήμα Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου ΜαραθώνοςΗμ/νια: 24/09/2013 19:20:12Φορέας: Δήμος ΜαραθώνοςΑΔΑ: ΒΛ9ΔΩΛΜ-ΗΕΧ
Για ανωμοτί κατάθεση, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης...κάθε F5 και περισσότερα ναρκωτικά
-
Το μουστακι και το μουσι ειν' ο φερετζες του πουστη----> ΙΚΕ ΤΕΣΤ
Περί εκκλησίας [#3]