-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
πλάκα πλάκα , στο παρόν τόπικ ορισμένοι το παίζουν μοντέρνοι (γιατί είναι και λίγο της μόδας) και αρνητικοί απέναντι στα ήθη κ έθιμα της εκκλησίας , λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο (μέλλουσα σύζυγος..)..
3 φίλοι μου παντρεμένοι με πολιτικό γάμο (είτε επειδή οι γυναίκες είχαν μείνει έγκυος , είτε για λόγους μορίων -μετάθεσης στην επαρχία) παντρεύτηκαν ΚΑΙ με θρησκευτικό γάμο γιατί έτσι το ήθελαν οι γυναίκες τους..
το ότι ορισμένοι δεν θέλετε να βαφτίσετε τα παιδιά σας ,δικαιωμα σας ,δεν μπορείτε όμως να κοροιδεύετε όλους αυτούς που ακόμα για τους δικούς τους λόγους και σύμφωνα με τα δικά τους ερεθίσματα πιστεύουν ακόμα ...
οι παπάδες έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία , τόσα και τόσα σκάνδαλα στους κόλπους των μοναστηρίων και των εκκλησιών ,όμως προσωπικά σε 2-3 στιγμές μεγάλης έντασης και αδυναμίας , η επίσκεψη μου σε μία εκκλησία , χωρίς κόσμο , καθισμένος σε μία γωνία, προσευχόμενος , μου έδωσε κουράγιο και πίστη να συνεχίσω..Αυτό που λένε ότι ίσως ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστέψει σε μια ανώτερη δύναμη είναι τελικά η μεγαλύτερη αλήθεια..Τι εννοείς 'δεν μπορούμε', εγώ πάντως το κάνω σε τακτική βάση πάνω από 20 χρόνια.
Λες να χάσω την πελατεία μου ;
Εάν μου έγραφες το επάγγελμα σου θα σου έλεγα.
Α.Α.
Φυσιοθεραπευτής, πως τα βλέπεις τα πράγματα κινδυνεύω ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή το αν θα έχει πελατεία κάποιος πρέπει να εξαρτάται και από το κατά πόσο πιστεύει στον θεό;Κοίτα να δεις, και εγώ που νόμιζα ότι αρκεί να είσαι καλός στην δουλειά σου...
Χρήστο μου αυτό πιστεύω και εγώ, πλην όχι σε όλα τα επαγγέλματα. Πχ στης ιερόδουλες παίζουν ρόλο μόνον τα κουνήματα και ο καφές της τζατζάς……..
Α. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
πλάκα πλάκα , στο παρόν τόπικ ορισμένοι το παίζουν μοντέρνοι (γιατί είναι και λίγο της μόδας) και αρνητικοί απέναντι στα ήθη κ έθιμα της εκκλησίας , λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο (μέλλουσα σύζυγος..)..
3 φίλοι μου παντρεμένοι με πολιτικό γάμο (είτε επειδή οι γυναίκες είχαν μείνει έγκυος , είτε για λόγους μορίων -μετάθεσης στην επαρχία) παντρεύτηκαν ΚΑΙ με θρησκευτικό γάμο γιατί έτσι το ήθελαν οι γυναίκες τους..
το ότι ορισμένοι δεν θέλετε να βαφτίσετε τα παιδιά σας ,δικαιωμα σας ,δεν μπορείτε όμως να κοροιδεύετε όλους αυτούς που ακόμα για τους δικούς τους λόγους και σύμφωνα με τα δικά τους ερεθίσματα πιστεύουν ακόμα ...
οι παπάδες έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία , τόσα και τόσα σκάνδαλα στους κόλπους των μοναστηρίων και των εκκλησιών ,όμως προσωπικά σε 2-3 στιγμές μεγάλης έντασης και αδυναμίας , η επίσκεψη μου σε μία εκκλησία , χωρίς κόσμο , καθισμένος σε μία γωνία, προσευχόμενος , μου έδωσε κουράγιο και πίστη να συνεχίσω..Αυτό που λένε ότι ίσως ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστέψει σε μια ανώτερη δύναμη είναι τελικά η μεγαλύτερη αλήθεια..Τι εννοείς 'δεν μπορούμε', εγώ πάντως το κάνω σε τακτική βάση πάνω από 20 χρόνια.
Λες να χάσω την πελατεία μου ;
Εάν μου έγραφες το επάγγελμα σου θα σου έλεγα.
Α.Α.
Φυσιοθεραπευτής, πως τα βλέπεις τα πράγματα κινδυνεύω ;
Εάν είσαι καλά εξοπλισμένος, και αντιληφτείς ότι δεν έρχονται σε εσένα για αντεθνική κατήχηση, πνευματικού υπόβαθρου, όλα καλά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μιλάμε δεύτεροι για τα θέματα του πελάτη…. Εάν το κατάλαβες!!!.
Α. -
Φυσικά και κατάλαβα. Σε αυτό το συμπέρασμα άλλωστε είχα καταλήξει κι εγώ αφού συζήτησα το θέμα με τους οικείους μου και με ανθρώπους που εκτιμώ τη γνώμη τους, γιατί πάντα ζητάω τη γνώμη των άλλων - με πολύ σεβασμό σε όλες τις απόψεις - σε θέματα που άπτονται της καριέρας μου.
-
Αν η φυσιοθεραπεύτριά μου έκανε αντεθνική κατήχηση θα της έκανα αμέσως παρατήρηση.
Εγώ πηγαίνω εκεί για τα χέρια της και όχι για το πνευματικό της υπόβαθρο. -
+happy endings
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+happy endingsΈνας φίλος μου έγινε ρεζίλι σε ινστιτούτο όταν ζήτησε μια συγκεκριμένη κοπέλα για μασάζ (αυτήν παίρνω πάντα).
Του απάντησαν πως την έδιωξαν γιατί έκανε και άλλα πράγματα με τους πελάτες (και μάλλον όχι αντεθνική κατήχηση).
-
Οι περισσοτεροι παντως ξεχνατε τον οικονομικο παραγοντα. Ο θρησκευτικος μου γαμος και η βαφτιση του μικρου ηταν επικερδεστατες τελετες. Τα εξοδα τα καλυψαν αυτοι που ηθελαν να μας πεισουν να τα κανουμε και τα κερδη σε μας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+happy endings
Ένας φίλος μου έγινε ρεζίλι σε ινστιτούτο όταν ζήτησε μια συγκεκριμένη κοπέλα για μασάζ (αυτήν παίρνω πάντα).
Του απάντησαν πως την έδιωξαν γιατί έκανε και άλλα πράγματα με τους πελάτες (και μάλλον όχι αντεθνική κατήχηση).
Προδότη!!!!!!!!..........
Μονοφαγά!!!!!!!!!..........
Α. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι περισσοτεροι παντως ξεχνατε τον οικονομικο παραγοντα. Ο θρησκευτικος μου γαμος και η βαφτιση του μικρου ηταν επικερδεστατες τελετες. Τα εξοδα τα καλυψαν αυτοι που ηθελαν να μας πεισουν να τα κανουμε και τα κερδη σε μας.
A.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι περισσοτεροι παντως ξεχνατε τον οικονομικο παραγοντα. Ο θρησκευτικος μου γαμος και η βαφτιση του μικρου ηταν επικερδεστατες τελετες. Τα εξοδα τα καλυψαν αυτοι που ηθελαν να μας πεισουν να τα κανουμε και τα κερδη σε μας.Για την εκκλησία είναι επικερδέστατη η τελετή.
Ιδίως αν ζητήσεις να ανάψουν όλα τα φώτα, το κέρδος εκτοξεύεται. -
Λεωνίδα η Εκκλησία είναι 'εταιρία' και θέλει κέρδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ποιότητα που έχει ή δεν έχει ως προσωπικότητα λειτουργεί ανάλογα ως πελάτης ή μη!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι εννοεις? Φυσικα κ δεν θα προχωρησω σε θρησκευτικη βαφτιση αλλα απλα θα του δωσω το ονομα του με ληξιαρχικη πραξη, φυσικα δεν θα συμμετεχει σε οποιοδηποτα μαθημα θρησκευτικων κ φυσικα θα κραζω οποιον τον κοιταει περιεργα λογω των παραπανω. Κ το λαθος ειναι αυτου που εχει τετοιες αποψεις, οχι του παιδιου που δεν συμμετεχει.
έχεις ήδη αποφασίσει βλέπω για το παιδί σου ... πλάκα θα έχει να έχει αντίθετη άποψη η γυναίκα σου ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λεωνίδα η Εκκλησία είναι 'εταιρία' και θέλει κέρδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ποιότητα που έχει ή δεν έχει ως προσωπικότητα λειτουργεί ανάλογα ως πελάτης ή μη!καλορίζικο το avatar..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λεωνίδα η Εκκλησία είναι 'εταιρία' και θέλει κέρδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ποιότητα που έχει ή δεν έχει ως προσωπικότητα λειτουργεί ανάλογα ως πελάτης ή μη!Όχι, υποτίθεται ότι η εκκλησία τα μυστήρια τα παρέχει δωρεάν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λεωνίδα η Εκκλησία είναι 'εταιρία' και θέλει κέρδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ποιότητα που έχει ή δεν έχει ως προσωπικότητα λειτουργεί ανάλογα ως πελάτης ή μη!
Όχι, υποτίθεται ότι η εκκλησία τα μυστήρια τα παρέχει δωρεάν.
Δε χρεώνει το 'μυστήριο' (το πραγματικό μυστήριο είναι βέβαια που μερικοί πιστεύουν σε θεούς και διαβόλους). Τα έξοδα του ντεκόρ χρεώνει.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
καλορίζικο το avatar..
Απλώς να θυμάμαι από που ξεκινήσαμε ...
Το ξαναείχα πάλι πριν χρόνια.Λεωνίδα η Εκκλησία είναι 'εταιρία' και θέλει κέρδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ποιότητα που έχει ή δεν έχει ως προσωπικότητα λειτουργεί ανάλογα ως πελάτης ή μη!
Όχι, υποτίθεται ότι η εκκλησία τα μυστήρια τα παρέχει δωρεάν.
'Υποτίθεται' από ποιους? Οι Μητροπόλεις έχουν τιμοκατάλογο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για την εκκλησία είναι επικερδέστατη η τελετή.
Ιδίως αν ζητήσεις να ανάψουν όλα τα φώτα, το κέρδος εκτοξεύεται.Χοντρα-χοντρα η εκκλησία έβγαλε περίπου το 2% όσων έβγαλα εγώ. Και μάλιστα λόγω επιλογής εκκλησίας τα έβγαλε λόγω του κουμπάρου (μας διαβάζει κιόλας) που τα έδωσε οικειοθελώς. Δε θυμάμαι να ζήτησαν κάτι. Αν θυμάμαι λάθος ας με διορθώσει
-
Λεφτά οικειοθελώς μόνο σε ξερονήσια.
Ρώτησε στις εκκλησίες του κέντρου (για το μισάωρο, για μια ώρα Χ 2) και κρατήσου.
Ρώτησε και για τα φώτα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Λεφτά οικειοθελώς μόνο σε ξερονήσια.
Ρώτησε στις εκκλησίες του κέντρου (για το μισάωρο, για μια ώρα Χ 2) και κρατήσου.
Ρώτησε και για τα φώτα.Αρα ξέρεις.
Και η μεταφορά δικαιώματος γάμου σε ... ξερονήσια χρεώνεται πάντως από την ενορία που ανήκει το ζευγάρι.
Περί εκκλησίας [#3]