Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
πλάκα πλάκα , στο παρόν τόπικ ορισμένοι το παίζουν μοντέρνοι (γιατί είναι και λίγο της μόδας) και αρνητικοί απέναντι στα ήθη κ έθιμα της εκκλησίας , λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο (μέλλουσα σύζυγος..)..
3 φίλοι μου παντρεμένοι με πολιτικό γάμο (είτε επειδή οι γυναίκες είχαν μείνει έγκυος , είτε για λόγους μορίων -μετάθεσης στην επαρχία) παντρεύτηκαν ΚΑΙ με θρησκευτικό γάμο γιατί έτσι το ήθελαν οι γυναίκες τους..
το ότι ορισμένοι δεν θέλετε να βαφτίσετε τα παιδιά σας ,δικαιωμα σας ,δεν μπορείτε όμως να κοροιδεύετε όλους αυτούς που ακόμα για τους δικούς τους λόγους και σύμφωνα με τα δικά τους ερεθίσματα πιστεύουν ακόμα ...
οι παπάδες έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία , τόσα και τόσα σκάνδαλα στους κόλπους των μοναστηρίων και των εκκλησιών ,όμως προσωπικά σε 2-3 στιγμές μεγάλης έντασης και αδυναμίας , η επίσκεψη μου σε μία εκκλησία , χωρίς κόσμο , καθισμένος σε μία γωνία, προσευχόμενος , μου έδωσε κουράγιο και πίστη να συνεχίσω..Αυτό που λένε ότι ίσως ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστέψει σε μια ανώτερη δύναμη είναι τελικά η μεγαλύτερη αλήθεια..Τι εννοείς 'δεν μπορούμε', εγώ πάντως το κάνω σε τακτική βάση πάνω από 20 χρόνια.
Λες να χάσω την πελατεία μου ;
Εάν μου έγραφες το επάγγελμα σου θα σου έλεγα.
Α.Α.
Φυσιοθεραπευτής, πως τα βλέπεις τα πράγματα κινδυνεύω ;