-
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω το polo 1.2 TSi 3d και θα ηθελα να το αλλαξω εμφανισιακα σε look Gti(μπροστινος & πισω προφυλακτηρας,2πλη απολιξη εξατμισης,αεροτομη & ζαντες ).
Μπορείτε να μου πειτε αν γινεται? και αν ναι ποσο περιπου θα μου κοστίσει?
Σας ευχαριστω προκαταβολικά. -
Εχω το polo 1.2 TSi 3d και θα ηθελα να το αλλαξω εμφανισιακα σε look Gti(μπροστινος & πισω προφυλακτηρας,2πλη απολιξη εξατμισης,αεροτομη & ζαντες ).
ολοι εχουν καταντήσει want to be something else.... αηδία....
-
Γιατί δεν έπερνες από την αρχή το gti , γνωστός που ρώτησε για παρόμοια '' μετατροπή ' σε golf ( προφυλακτήρες , ζάντες ) του είπαν 3000 .
-
Γιατι το gti ειχε 5.000 διαφορα.
3000?? δηλαδη πες 1000 ευρω ο καθε προφυλακτηρας και άλλα 1000 για τις ζαντες?
πολλα δεν ειναι 1000 ευρω για εναν προφυλακτηρα? -
Για μένα δεν αξίζει βάλε καμια ζάντα και τπτ άλλο .
-
Φιλε μου δεν αξιζουν αυτες οι μετατροπες, δεν κερδιζεις κατι. Κρατα τα 3000, βαλ'τα βενζινη και γυρνα ολη την Ελλαδα, περισσοτερα θα κερδισεις
-
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ολοι εχουν καταντήσει want to be something else.... αηδία....- 1 να προσθέσω κι εγώ αυτό...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.tsaousis.comΔεν βρισκω κατι σχετικο με προφυλακτηρες απο polo gti
-
Κράτα τα λεφτά, κάνε οικονομίες παράλληλα και σε κάνα χρόνο χτύπα το GTI. Ότι και προφυλακτήρες και ζάντες να βάλεις παλί GTI δεν θα έχεις. Και θα βγάλεις και κακό όνομα στο GTI γιατί θα σε περνάνε από πάνω ακόμα και τα 1400αρια τα ατμοσφαιρικά.
-
Όταν κάνεις την μετατροπή, ανέβασε και μια φωτογραφία στο topic που έχουμε για τέτοιου είδους μετατροπές...
-
Άκυρο μήνυμα.
( Η έκδοση tapatalk, που έχω κάνει νερά και ποστάρει απαντήσεις κάπου κάπου )Sent from my iPhone using @«&^}£]{${%#?¥Tapatalk ups:
-
πως δεν κερδιζει.. κερδιζει μουρη εχοντας μουφο-GTI
ολα για την μοστρα και απο ουσια τιποτα! -
Μα αφού επικρατεί η λογική του downsizing , γιατί να μην είναι και το Gti 1.2κ.εκ?
-
γιατι πολυ απλα, τοτε θα παιρναμε το 900αρι και θα θελαμε ΠΑΛΙ να το κανουμε 'look-GTI'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιατι πολυ απλα, τοτε θα παιρναμε το 900αρι και θα θελαμε ΠΑΛΙ να το κανουμε 'look-GTI'Ο καιρός γαρ εγγύς!
-
κουμαντο στου αλλουνού τα γούστα θέλετε να κάνετε
αν το παλικάρι εχει λεφτα για σκότωμα ας το κάνει γιατι φτηνά δεν θα του βγει σίγουρα
π. κρίνοντας απο το προηγούμενο πολο που έχω πρόχειρα λιστα με τιμές:
http://www.polo9n.info/Wissen/tipps/tei ... n3-gti-cup
θα βγουν 1χιλ προφυλακτήρες 2 χιλ οι ζάντες + λάστιχα, 300 εξάτμιση, 100 μαρσπιε + τα βαψίματα κάτω απο 4k δύσκολα θα βγει!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
κουμαντο στου αλλουνού τα γούστα θέλετε να κάνετεαν το παλικάρι **εχει λεφτα για σκότωμα **ας το κάνει γιατι φτηνά δεν θα του βγει σίγουρα
π. κρίνοντας απο το προηγούμενο πολο που έχω πρόχειρα λιστα με τιμές:
http://www.polo9n.info/Wissen/tipps/tei ... n3-gti-cup
θα βγουν 1χιλ προφυλακτήρες 2 χιλ οι ζάντες + λάστιχα, 300 εξάτμιση, 100 μαρσπιε + τα βαψίματα κάτω απο 4k δύσκολα θα βγει!
Αυτό δεν είναι 'σκότωμα' , ξέπλυμα χρήματος είναι!
Polo 1.2 Tsi σε Look Gti