-
στα 70.000χλμ μετα απο σερβις 2 μηνων διαπιστωσα οτι η σταθμη λαδιου ηταν σχεδων στο τελος.μιλησα με το συνεργειο της bmw στην θεσ/νικη και μου ειπαν να παω να το δουν αλλα μαλλων ειναι λενε απο την βαλβιδα αναθυμιασεων.αυτην δεν την ειδαν ποτε.θα επρεπε?αυριο εχω ραντεβου και θα σας ενημερωσω.εαν καποιος ξερει κατι περι του θεματος ας κανει τον κοπο να μας δωσει τα φωτα του.ευχαριστω
-
στα 70.000χλμ μετα απο σερβις 2 μηνων διαπιστωσα οτι η σταθμη λαδιου ηταν σχεδων στο τελος.μιλησα με το συνεργειο της bmw στην θεσ/νικη και μου ειπαν να παω να το δουν αλλα μαλλων ειναι λενε απο την βαλβιδα αναθυμιασεων.αυτην δεν την ειδαν ποτε.θα επρεπε?αυριο εχω ραντεβου και θα σας ενημερωσω.εαν καποιος ξερει κατι περι του θεματος ας κανει τον κοπο να μας δωσει τα φωτα του.ευχαριστω
-
-
Όταν το αμάξι ξαφνικά αρχίζει να καταναλώνει λάδι, συνήθως είναι η βαλβίδα αναθυμιάσεων. Είναι φτηνή και καλό είναι να την αλλάζεις συχνά.
-
χθες γυρισα απο το συνεργειο,δεν υπαρχει τιποτα ουτε εξωτερικα ουτε εσωτερικα.μαλλων ειπαν ειναι η βαλβιδα αναθυμιασεων η οποια εχει κοστος 150ευρο
-
......δεν ειναι και τοσο φτηνη
-
αυτο νομιζω και εγω ,θα το δω και σε αλλα συνεργεια 'τις γειτονιας'.ευχαριστω.αν εχετε καποια προτασει δεκτη
-
Πριν πας σε συνεργεια, πηγαινε σε μαγαζια με ανταλλακτικα ωστε να μαθεις την πραγματικη τιμη του ανταλλακτικου...πολλα τα 150!
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
......δεν ειναι και τοσο φτηνηΣτα περισσότερα αμάξια η βαλβίδα δεν στοιχίζει πάνω από μερικά ευρώ γιατί είναι μια απλή κατασκευή.
Η BMW έπρεπε να φτιάξει ολόκληρο εξάρτημα για την βαλβίδα. Πάντως αν είναι τόσο ακριβή δεν πρέπει να χρειάζεται συχνή αντικατάσταση.
-
Τα 150 ευρώ είναι πάρα πολλά για μια απλή (;) βαλβίδα αναθυμιάσεων. Η βαλβίδα επανακυκλοφορίας ή EGR κάνει τόσο...
-
παιδια εγω να παρω απο εξω μονος η απο αντιπροσωπεια? και αν ναι απο που. σας ευχαριστω ολους,και κατι ακομα:μου εχουν πει να βαλω μεσα στο ρεζερβουαρ ενα καπακι λαδι διχρονο σε γεματο τεποζιτο για να καθαρισουν τα μπεκ.εσεις τι λετε?
-
Πρώτα να κάνουν έλεγχο και να βεβαιωθούν ότι η βαλβίδα είναι ελαττωματική/βουλωμένη. Της BMW είναι ακριβή και δεν την αλλάζεις με μερικά ευρώ όπως στα άλλα αμάξια.
-
Ο χρήστης petroslav74 έγραψε:
μου εχουν πει να βαλω μεσα στο ρεζερβουαρ ενα καπακι λαδι διχρονο σε γεματο τεποζιτο για να καθαρισουν τα μπεκ.εσεις τι λετε?Να τους πεις να το βάλουν στο δικό τους.... αυτοκίνητο. Υπάρχουν για αυτή τη δουλειά αξιοπρεπέστατα και εξειδικευμένα υγρά καθαρισμού του συστήματος καυσίμου.
-
στον φιλο το leonp εχω να πω οτι στην bmwμου ειπαν οτι δεν γινετε ελενχος απλα την αλαζουν στο τριτο μεγαλο σερβις.στον φιλο onyxλεω οτι στην bmw μου ειπαν παλι οτι απαγορευουν απο τα κεντρικα στην γερμανια τετοιου ειδους υγρα καθαριστικα η βελτιοτικα.ειμαι καπου στην μεση γιατι στην ελλαδα δεν εχει να πας καπου και με κυρος και ευθυνη να σου πουν αυτο και αυτο και τελος.
-
Σου έδειξαν την οδηγία; Ζήτα να σου την δώσουν γραπτά να δούμε τι λέει. Δεν το λέω αρνητικά, μάλλον πρέπει να υπάρχει τέτοια οδηγία γιατί κυκλοφορούν πολλά φιδόζουμα εκ των οποίων μερικά δεν είναι και τόσο αθώα ειδικά αν τα βάλεις σε σύγχρονο diesel (πολύ μεγάλες πιέσεις και πιο ευαίσθητα μπεκ) και η πιο καλή προστασία από αυτά είναι να τα απαγορεύσεις όλα. Θέλει προσεκτική επιλογή.
-
υπαρχει περιπτωση να ειναι απο υγρο αντιπαγωτικο το οποιο ειχα προσθεσει απο βενζιναδικο καλο,η απο φωτιστικο πετρελαιο για τον ιδιο λογο τον χειμωνα?
-
Αφού δεν έβαλες και κανέναν φραπέ με γάλα, πάλι καλά...
χαμηλη σταθμη λαδιου σε χ3 diesel 2000cc