-
Mία μικρή παρέμβαση: μπορείς κάποιος μοντ να αλλάξει τον τίτλο σε κάτι πιο σαφές και στα ελληνικά;
Μιλ-Μερσί.
Κοντινιου πλιζ
-
Ενταξει εγω ομως πιστευω διαφορετικα πραγματα με βαση τα οσα εχω δει ακομα και απο σταση.
ΥΓ ειδικα απο σταση δε ξερω τι κανουν διαφορες ιδιοφυιες με τουρμπο που και νομιζουν οτι και καλα 'ψοφανε' ψηλα οι κινητηρες τους και αλλαζουν πολυ πριν το κοφτη..
Ακομα και σε ιδια αυτοκινητα με το δικο μου εχω ριξει πολλες καροτσες σε κατι τετοιους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ενταξει εγω ομως πιστευω διαφορετικα πραγματα με βαση τα οσα εχω δει ακομα και απο σταση.μερικές φορές τα περιοδικά είναι τελείως οτι να΄ναι ακόμα και στις μετρήσεις τους...
το καλύτερο είναι να έχεις προσωπική εμπειρία...
έτσι την είχα πάθει και εγώ με μια 59 tb... -
Δεκτόν...δεν είναι θεώρημα τα λεγόμενά μου...αλλά επειδή έλεγε παπατζιές πριν ο παπάτζας, ένα Bravo 120 πχ δεν έχει καμία τύχη από στάση σε σχέση με μια 147 ή ένα Corolla 110hp που έχουν καλά 0-100...τα αντίστοιχα tsi είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα επειδή έχουν να κινήσουν και χαμηλότερο βάρος αλλά μετά τα μέσα της 3ης θα τον φάνε κι αυτά. Λίγο μεν, αλλά θα τον φάνε...
-
Ρε saligare γιατι δεν προτασεις τα στηθη σου;;;;;;;;
Σου ξεφτιλιζουν το εργαλειο!
Και δεν τους το εχει πει ο μπατζανακης τους!!!!!!Το λενε τα περιοδικα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεκτόν...δεν είναι θεώρημα τα λεγόμενά μου...αλλά επειδή έλεγε παπατζιές πριν ο παπάτζας, ένα Bravo 120 πχ δεν έχει καμία τύχη από στάση σε σχέση με μια 147 ή ένα Corolla 110hp που έχουν καλά 0-100...τα αντίστοιχα tsi είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα επειδή έχουν να κινήσουν και χαμηλότερο βάρος αλλά μετά τα μέσα της 3ης θα τον φάνε κι αυτά. Λίγο μεν, αλλά θα τον φάνε...Μια 147 διλιτρη;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ενταξει εγω ομως πιστευω διαφορετικα πραγματα με βαση τα οσα εχω δει ακομα και απο σταση.
μερικές φορές τα περιοδικά είναι τελείως οτι να΄ναι ακόμα και στις μετρήσεις τους...
έτσι την είχα πάθει και εγώ με μια 59 tb...Άνοιξες με 159Tbi?? Μέγα σφάλμα...το αμάξι γαζώνει εν κινήσει ακόμα και το δικό σου που έχει κορυφαίες ρεπρίζ (ειδικά εκείνη η 3η της Mito είναι... )
Μια 147 διλιτρη;
1.6 120. Με 2λιτρη δεν το συζητάμε καν...
-
Γιατι;
Και οι δυο εχουν παρομοιες ιπποδυναμεις (για μην πω ιδιες),σχετικα παρομοιο βαρος και το Μπραβο εχει τη φημη της πολυ καλης αεροδυναμικης (δεν εχω στοιχεια γιατι επικαλουμαι τις φημες). -
μερικές φορές τα περιοδικά είναι τελείως οτι να΄ναι ακόμα και στις μετρήσεις τους...
έτσι την είχα πάθει και εγώ με μια 59 tb...Άνοιξες με 159Tbi?? Μέγα σφάλμα...το αμάξι γαζώνει εν κινήσει ακόμα και το δικό σου που έχει κορυφαίες ρεπρίζ (ειδικά εκείνη η 3η της Mito είναι... )
Μια 147 διλιτρη;
έβλεπα τις μετρήσεις των 4τ και έλεγα οτι είναι ντέρμπι... κάπου με έχει και κάπου το έχω...
ε , έφαγα μια τσούν@ ν@@@@@@@@οι ρεπρίζ της είναι όντως φωτιά...
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Γιατι;
Και οι δυο εχουν παρομοιες ιπποδυναμεις (για μην πω ιδιες),σχετικα παρομοιο βαρος και το Μπραβο εχει τη φημη της πολυ καλης αεροδυναμικης (δεν εχω στοιχεια γιατι επικαλουμαι τις φημες).Δεν σε πιάνω...
Μιλάω πάντα για Bravo 120 (και γενικώς τα 'αδύναμα' 1.4Τ με 120-140hp) αν διαβάσεις και πιο πίσω.έβλεπα τις μετρήσεις των 4τ και έλεγα οτι είναι ντέρμπι... κάπου με έχει και κάπου το έχω...
ε , έφαγα μια τσούν@ ν@@@@@@@@οι ρεπρίζ της είναι όντως φωτιά...
Τι θες να πεις? Ότι οι μετρήσεις των 4Τ διαψεύσθηκαν στο δρόμο?? Κάτι λάθος έκανες εσύ. Δεν εξηγείται αλλιώς!!
-
Θα ήταν βαρύς ο στίβος...
-
-
Δεκτόν...δεν είναι θεώρημα τα λεγόμενά μου...αλλά επειδή έλεγε παπατζιές πριν ο παπάτζας, ένα Bravo 120 πχ δεν έχει καμία τύχη από στάση σε σχέση με μια 147 ή ένα Corolla 110hp που έχουν καλά 0-100...τα αντίστοιχα tsi είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα επειδή έχουν να κινήσουν και χαμηλότερο βάρος αλλά μετά τα μέσα της 3ης θα τον φάνε κι αυτά. Λίγο μεν, αλλά θα τον φάνε... -
Γιατι;
Και οι δυο εχουν παρομοιες ιπποδυναμεις (για μην πω ιδιες),σχετικα παρομοιο βαρος και το Μπραβο εχει τη φημη της πολυ καλης αεροδυναμικης (δεν εχω στοιχεια γιατι επικαλουμαι τις φημες).Δεν σε πιάνω...
Μιλάω πάντα για Bravo 120 (και γενικώς τα 'αδύναμα' 1.4Τ με 120-140hp) αν διαβάσεις και πιο πίσω.Ναι ρε συ το καταλαβα!
Απλα δυο παρομοια αυτοκινητα ,με το ενα να εχει και παραπανω ροπη ,πως γινεται να μην εχουν και παρομοιες επιδοσεις;
Εγω εχω την εντυπωση οτι η Alfa θα μεινει πισω.Εστω και λιγο.Μην παρεξηγηθω ,δεν θελω να υπερασπιστω τη τιμη του Bravo.
-
..............
Μην παρεξηγηθω ,δεν θελω να υπερασπιστω τη τιμη του Bravo.Εμ , λογικό.
Δεν έχεις στήθη να προτάξεις! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
..............
Μην παρεξηγηθω ,δεν θελω να υπερασπιστω τη τιμη του Bravo.Εμ , λογικό.
Δεν έχεις στήθη να προτάξεις!Ναι οντως!
Παιζω πολυ παγκο τωρα τελευταια! -
Ναι ρε συ το καταλαβα!
Απλα δυο παρομοια αυτοκινητα ,με το ενα να εχει και παραπανω ροπη ,πως γινεται να μην εχουν και παρομοιες επιδοσεις;
Εγω εχω την εντυπωση οτι η Alfa θα μεινει πισω.Εστω και λιγο.Μην παρεξηγηθω ,δεν θελω να υπερασπιστω τη τιμη του Bravo.
Αλίμονο ρε συ, εννοείται αυτό. Γενικώς δεν μιλάω για Alfa vs 1.4Τ. Κάνω τη σύγκριση 1.6atmo vs 1.4T. Ας πούμε ένα Corolla 1.6 110hp τελευταίας γενιάς πριν το Auris γράφει κορυφαία νούμερα 0-100. Το ίδιο και το αντίστοιχης εποχής Civic αλλά και η 147. Μόλις τα ατμοσφαιρικά αρχίζουν να γεμίζουν την 3η θα αρχίσουν και να μαζεύουν την πολύ μικρή διαφορά. Σε ρεπρίζ δεν το συζητάμε, τα ατμοσφαιρικά θα μείνουν πολύ πίσω.
@Κωνσταντίνος
Τέτοια βίντεο σου βρίσκω ένα κάρο. Εδώ ο άλλος έχει βγάλει 2λιτρη 147 μαμά και λέει μέτρησε 0-100 σε 7,5' με το gps. Yeah right...κι εγώ είμαι 1.90, 75 κιλά με θεληματικό πιγούνι...
-
Ναι ρε συ το καταλαβα!
Αλίμονο ρε συ, εννοείται αυτό. Γενικώς δεν μιλάω για Alfa vs 1.4Τ. Κάνω τη σύγκριση 1.6atmo vs 1.4T. Ας πούμε ένα Corolla 1.6 110hp τελευταίας γενιάς πριν το Auris γράφει κορυφαία νούμερα 0-100. Το ίδιο και το αντίστοιχης εποχής Civic αλλά και η 147. Μόλις τα ατμοσφαιρικά αρχίζουν να γεμίζουν την 3η θα αρχίσουν και να μαζεύουν την πολύ μικρή διαφορά. Σε ρεπρίζ δεν το συζητάμε, τα ατμοσφαιρικά θα μείνουν πολύ πίσω.
@Κωνσταντίνος
Τέτοια βίντεο σου βρίσκω ένα κάρο. Εδώ ο άλλος έχει βγάλει 2λιτρη 147 μαμά και λέει μέτρησε 0-100 σε 7,5' με το gps. Yeah right...κι εγώ είμαι 1.90, 75 κιλά με θεληματικό πιγούνι...
Και δεν το λεγες τοσο καιρο!
-
Μόνο στο δρόμο λύνονται όλα αυτά , αλλά με οδηγούς ίδιας ικανότητας.
-
Τι ικανότητας ρε Κωνσταντίνε, μιλαμε για κόντρες με ρεμπριζ.
1400cc turbo i (kalitera 1600cc i 1800cc antistoixa aploi)