-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος αυτοκινητου (καινουργιου) μεχρι 13000 ευρω η χρηση του θα ειναι κυριως μεσα στην πολη αλλα θελω να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι.Μετα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα στα εξης 1)opel corsa(5d) c'mon,(2) toyota yaris(5d) terra,(3) suzuki swift(5d) gl και mazda 2(5d) 75 ps.Εχω κανει test drive στο προηγουμενο (πριν την ανανεωση) corsa γιατι μου ειπαν οτι το καινουργιο δεν το εχουν ακομα για test drive, στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω.Ποιο απο αυτα τα 4 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? επισης μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτην τιμη αν θελετε
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος αυτοκινητου (καινουργιου) μεχρι 13000 ευρω η χρηση του θα ειναι κυριως μεσα στην πολη αλλα θελω να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι.Μετα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα στα εξης 1)opel corsa(5d) c'mon,(2) toyota yaris(5d) terra,(3) suzuki swift(5d) gl και mazda 2(5d) 75 ps.Εχω κανει test drive στο προηγουμενο (πριν την ανανεωση) corsa γιατι μου ειπαν οτι το καινουργιο δεν το εχουν ακομα για test drive, στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω.Ποιο απο αυτα τα 4 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? επισης μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτην τιμη αν θελετε
-
-
Ιβιζα 1200 με 105 άλογα για να πας και ταξιδακι που θες. Τα άλλα που λες είναι 'λίγα'. Ή αμα βρεις κανα Twingo GT σε στοκ γιατι μολις καταργηθηκε η εκδοση...
-
Καλωσήρθες στο φορουμ. Απο αυτα που αναφέρεις εγώ θα έπαιρνα το κορσα, αλλά δες και το clio 1,2tce ,που ειναι πολυ καλυτερο απο το κορσα, (νομίζω με τις εκπτώσεις έρχεται κάτω απο 13000€)
-
Ο χρήστης sanmames έγραψε:
στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω -
εγω παλι θα προτεινα το yaris . Eιναι ενα φοβερο αυτοκινητακι πολυ οικονομικο κ επειδη το χω οδηγησει παει κ μια χαρα.
-
Ο φίλος ενδιαφέρεται για 5θύρο απ' ό,τι κατάλαβα, οπότε το twingo δεν κάνει. Για τις προσφορές clio με τον 1.2 TCE, ίσως είναι οριακά στις 13000 χωρίς απόσυρση (όπως φαίνεται στα παραδείγματα εδώ). Για το Ibiza συμφωνώ.
Από τα τέσσερα προαναφερθέντα πάντως, εγώ θα διάλεγα το mazda 2.
-
Ευχαριστω για τισ απαντησεις σας θα παω αυριο να κοιταξω ibiza και clio.Ξεχασα να αναφερω οτι ρωτησα στην toyota για το yaris και μου ειπαν οτι τα επομενα yaris απο εδω και περα δεν θα εχουν το συστημα start & stop αυτο αλλαζει τους συσχετισμους σε οτι αφορα την καταναλωση η επισημη εξηγηση ηταν οτι υπηρχε καποιο προβλημα πραγμα το οποιο βεβαια δεν πιστευω ισως λογω κοστους και το αναφερω αυτο λογο του σχολιου που εκανε ο vargas χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι οικονομικο και χωρις αυτο γιατι ακομα και ετσι καιει λιγοτερο απο το corsa
-
εγω προτεινω renault clio 1.2 TCe, seat ibiza 1.2 tsi αντε και κανα fabia
-
Εγώ μόνο και μόνο επείδη δεν σε άφησαν να κάνεις τεστ ντραίβ θα πήγαινα σε άλλη αντιπροσωπεία!!
Αφού προήγούμενως τους έκανα φασαρία, εφόσον είμαι πελάτης θα το δοκιμάσω αλλιώς θα πάω να δώσω τα λεφτά μου αλλού!!
Ο πελάτης εχει πάντα δίκιο!!!!
Μην το ξεχνάς!!! -
το mazda αλλα με τους 86hp
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω
Μπα. ξέρουν ότι άμα το κάνεις test-drive, δεν πρόκειται να το αγοράσει κανείς...
Δες και κανένα μτχ τσέλιγκα, άμα θέλεις να γίνεις σένιος...υ.γ. Από εμένα οπωσδήποτε κάποιο με τούρμπο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω
αλλαζει η καλυψη στην ασφαλεια...
-
Και για να είμαστε καλυμμένοι
Megane CC
-
Πηγα σημερα το πρωι και εκανα test drive στο clio turbo το αμαξι μου φανηκε αρκετα καλο και κλεινω προς αυτο ωστοσο 2 πραγματα με απασχολουν και θελω να ρωτησω (1) αν ειναι αξιοπιστο γιατι η τιμη του ειναι αρκετα μικροτηερη απο αντιστοιχα αυτοκινητα κοστιζει 12.510(σε λευκο 5d στην εκδοση expression ) και επειδη εχει και 2 χρονια εγγυση λεει κατι αυτο? (2) οι τιμες στα σερβις ειναι ακριβες γιατι μου ειπαν σερβις καθε 30.000 χλμ ενω για παραδειγμα το yaris εχει καθε 15.000 χλμ μηπως η διαφορα στα χλμ περναει και στις τιμες στα σερβις?
-
Λαδια στο κλιο κοστιζουν γυρω στα 50 ευρω και για μεγαλο σερβις με φιλτρα κτλ υπολογιζε καμια 150αρα μεσο ορο (εμενα μου πηγε 130 ευρω + αλλαγη βαλβολινες που δεν προβλεποτα, αρα κανονικα θα ηταν γυρω στα 100 ευρω).. Δηλαδη αρκετα φτηνα, ειδικα τωρα με την κριση εχουν πεσει πολύ..
Απο αξιοπιστια το clioIII ειναι στην κορυφη της κατηγορίας μαζι με το mazda 2 αν θυμαμαι καλα συμφωνα με ερευνες της dekra.. Εγω προσωπικα το εχω λιγο λιγοτερο απο 2 χρονια με 33.000απροβληματσιτα χιλιομετρα, εκτος απο δυο σκασιματα στο χρωμα της οροφης απο καλοκαιρινες κουτσουλιες, αλλα μαλλον ευθυνεται το οτι το αυτοκινητο μου ηταν πολύ καιρο σε εξωτερικο χρονο αντιπροσωπειας.. Οσο για την τιμη ειναι φοβερο value for money.. προχωρα αφοβα -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Λαδια στο κλιο κοστιζουν γυρω στα 50 ευρω και για μεγαλο σερβις με φιλτρα κτλ υπολογιζε καμια 150αρα μεσο ορο (εμενα μου πηγε 130 ευρω + αλλαγη βαλβολινες που δεν προβλεποτα, αρα κανονικα θα ηταν γυρω στα 100 ευρω).. Δηλαδη αρκετα φτηνα, ειδικα τωρα με την κριση εχουν πεσει πολύ..
Απο αξιοπιστια το clioIII ειναι στην κορυφη της κατηγορίας μαζι με το mazda 2 αν θυμαμαι καλα συμφωνα με ερευνες της dekra.. Εγω προσωπικα το εχω λιγο λιγοτερο απο 2 χρονια με 33.000απροβληματσιτα χιλιομετρα, εκτος απο δυο σκασιματα στο χρωμα της οροφης απο καλοκαιρινες κουτσουλιες, αλλα μαλλον ευθυνεται το οτι το αυτοκινητο μου ηταν πολύ καιρο σε εξωτερικο χρονο αντιπροσωπειας.. Οσο για την τιμη ειναι φοβερο value for money.. προχωρα αφοβα+1000 H renault έχει πολύ καλές τιμές στο σέρβις και τώρα τελευταία έχει σχεδόν όλο το χρόνο εκπτώσεις. Το κλιο3 είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ρενω των τελευταίων ετών, και υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε όλη την γκάμα, με και χωρίς απόσυρση
-
Επανερχομαι διαβαζα τωρα στο topic για την renault για το clio turbo οτι οταν βαζεις βενζινη πρεπει να ακολουθεις μια συγκεκριμενη διαδιακασια για να λειτουργει σωστα ο δεικτης που δειχνει την ποσοτητα καυσιμων που εχεις στο ρεζερβουαρ σου,οπως επισης και για μερικα προβληματακια στα ηλεκτρικα του αυτοκινητου τι ισχυει με αυτες τις 2 περιπτωσεις?
-
Καμιά φορά κολλάει ο δείκτης της βενζίνης όταν βάζεις βενζίνη και το αυτοκίνητο δουλεύει (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ), αλλα αυτό συμβαίνει συνήθως σε όλα τα αυτοκίνητα
αγορα αυτοκινητου help