-
εγω που παντα βαζω βενμζινη με αναμμενη μηχανη οταν μου βαζουνε δεν ανεβαιενι αμεσως η βελονα αλλα σιγα σιγα και θελει λιγα λεπτα εως να φτασει ο δεικτης στο καταλληλο σημειο.
-
Δε θελει ειδικη διαδικασια, απλα κλεινεις τη μηχανη και το κλειδι στην τελευταια σκαλα..
Απο ηλεκτρικα εμενα 2 φορες μου κατεβηκε το παραθυρο, αλλα στο renault club που εχει πολλους κατοχους δεν υπαρχει κανενα συνηθες προβλημα και γενικα ελαχιστα ζητηματα ανευ σημασιας, οπως πχ κατι λαστιχακια τις πορτας που σε αρκετους λασκαρουν.. -
45.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε clio iii 2008. Πράγματι λάδια 45-50 euro και service 150-190 euro.
Αυτό με τη βενζίνη ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα. Δεν είναι κάποια ειδική διαδικασία.
Μπορείς να μπεις και στο greekrenaultclub.gr να διαβασεις σχολια πολλων να δεις οτι δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα, περα απο μικροβλακειες που συμβαίνουν σε ολα τα αυτοκινητα.Σχετικα με την εγγυηση μπορεις αν θελεις να πληρωσεις για επεκταση εγγυησης και περα απο τα 2 χρονια να εχεις επιπλεον 3. Το ποσο για clio αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 400 euro περιπου. Και μπορεις επισης να πιεσεις να σου την κανουν δωρο.
-
Το Yaris είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο απο όλα αυτά που αναφέρονται πιο πάνω, με πολύ καλούς χώρους, μαζεμένο μέγεθος και πολύ καλό κινητήρα (κάνεις άνετα ταξίδι). Εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Εσύ έχεις τα λεφτά, εσύ αποφασίζεις. Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι.
-
Πηγα σε 2 αντιπροσωπειες της reno στην μια μου ειπαν οταν τους ρωτησα για τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου (η καταναλωση ειναι 5.8 οι εκπομπες ρυπων ειναι 139 το σερβις γινεται καθε 15.000 χλμ και το αυτοκινητο αντι για ιμαντα εχει καδενα) στην αλλη μου ειπαν (η καταναλωση ειναι 5.5 οι εκπομπες ρυπων ειναι 129 το σερβις γινεται καθε 30.000 χλμ και το αυτοκινητο εχει ιμαντα) κοιταξα το επισημο sait της reno και επιβεβαιωνει αυτα που μου ειπαν στην πρωτη αντιπροσωπεια αλλα το προσπεκτους που εχουν για το clio επιβεβαιωνει αυτα που λεει η δευτερη αντιπροσωπεια.Θελω καποιος που εχει το clio turbo να μου πει ποιο απο τα 2 προηγουμενα ισχυει (δλδ τι τελη κυκλοφοριας πληρωνει καθε ποτε κανει σερβις αν εχει το αυτοκινητο καδενα) ? ΚΑΙ επειδη δεν μπορω να κρατηθω θελω να κανω μια παρατηρηση αν σε κατι διαφερουν τα ευρωπαικα απο τα αυτοκινητα της toyota και μιλαω για αυτην γιατι για αυτην μονο γνωριζω ειναι ακριβως το παραπανω
-
Προφανως σου μιλαγαν για δυο διαφορετικες εκδοσεις του κινητηρα.. Ο ενας με τα 139γραμμαρια ειναι ο euro4 και ειναι αυτος που εχει και το δικο μου με τελη γυρω στα 120 ευρω και ο αλλος με τα 129? ειναι η εκδοση euro5.. Προφανως να προτιμησεις την νεα εκδοση με τον euro5.. Επισης τα σερβις ειναι καθε 20.000χλμ στην παλια εκδοση σιγουρα, αλλα δε βλεπω κανενα λογο να μην ειναι και στην καινούρια εκδοση ιδια τα διαστηματα..Οταν λεμε 20.000χλμ εννοούμε γυρω στα 100 ευρω κοστος.. Και ναι εχουν ιμαντα, με μικρο ομως κοστος αλλαγης, γυρω στα 250-300 ευρω, οπου τοτε λογικα θα εισαι εκτος εγγυησης και θα μπορεις να τον αλλαξεις σε εξειδικευμενο και να μειωσεις και αλλο το κοστος..
-
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του rafi. Σαφώς να προτιμήσεις τον euro 5 αν σκοπεύεις να προχωρήσεις σε παραγγελία. Στην παλιά για το τούρμπο ήταν στα 10.000 λάδια στα 20.000 service και στα ατμοσφαιρικά στα 15.000 λάδια και στα 30.000 service. Λογικά έτσι πρέπει να παραμένει. Ιμάντα έχει, αλλά είναι μια αλλαγή που γίνεται κάθε 120.000 km. Μόνο ο 1.4 TCE έχει καδένα. Πιστευω η 2η αντιπροσωπεία είναι κοντά στη πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης sanmames έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος αυτοκινητου (καινουργιου) μεχρι 13000 ευρω η χρηση του θα ειναι κυριως μεσα στην πολη αλλα θελω να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι.Μετα απο μια μικρη ερευνα κατεληξα στα εξης 1)opel corsa(5d) c'mon,(2) toyota yaris(5d) terra,(3) suzuki swift(5d) gl και mazda 2(5d) 75 ps.Εχω κανει test drive στο προηγουμενο (πριν την ανανεωση) corsa γιατι μου ειπαν οτι το καινουργιο δεν το εχουν ακομα για test drive, στο δε yaris εκανε ο πατερας μου γιατι μου ειπαν οτι επρεπε να ειμαι πανω απο 23 για μα μπορεσω να κανω.Ποιο απο αυτα τα 4 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? επισης μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο σε αυτην τιμη αν θελετεΑν δε σε πειράζει που το yaris δεν έχει esp, πάρτο άφοβα. Η γυναίκα μου έχει yaris 1300 του 2004 με 73000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα (μόνο λαδάκι κάθε 7500 χλμ). Το αγοράζεις και ξενοιάζεις!
αγορα αυτοκινητου help