-
Χαιρετω την ομορφη παρεα σας.
Λοιπον θα μπω στο θεμα χωρις πολλες περιστροφες...
θενω ενα κουπε σπορ αμαξακι...κυριως να μου αρεσει σε εμφανιση αλλα να εχει και καλες επιδοσεις και αξιπιστια. Να χαιρεσαι την οδηγηση δηλαδη αλλα και να νιωθεις ασφαλεια.
Εχω μονο ενα Fiat puntaki και οδοηγουσα παραλληλα εδω και καποιο καιρο ενα τζιπακι.Ειμαι αναμεσα στα εξης...και θα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη παραπανω.
Bmw Z3
Peugeuot 206 h 207 CC
Hyundai coupe το FX
Reunault megane coupe
toyota celicaΟλα αυτα ειναι αμαξακια που εχω σταμπαρει και μου αρεσουν εμφανισιακα...
το mazda rx 8 αν και θα περιμεναν πολυ να ειναι στην λιστα δεν ειναι επειδη εχω διαβασει οτι ο κινητηρας του θελει λιγο φροντιδα και γενικα ειναι ευαισθητο αμαξι.Και εμφανισιακα δεν μου αρεσει τοσο η μουρη του.
Απο την αλλη σε θεμα αξιοπιστιας εχω ακουσει τα καλυτερα για το celica και το megane. Δυστυχως ομως το celica ειναι λιγο παλιο και δεν ξερω αν αξιζει η αγορα μεταχερισμενου αμαξιου 7-9 ετιας.Η αγορα θα ειναι μεταχειρισμενο για να μπορω να το αντεξω και οικονομικα και η τιμη οπως βλεπεται και απο τα μοντελα δεν θα υπερβαινει λογικα τα 9 χιλιαρικα ευρω.Δεν εχω την δυνατοτητα δηλαδη για αγορα πανω απο αυτο το ποσο. Θα ηθελα πολυ να χωσω καμια μερσεντες κομπρεσορ η audi αλλα απο οτι εχω δει οι τιμες ειναι λιγο ψηλες εκει.
Να τονισω και δεν ντρεπομαι να το πω οτι το αμαξακι το θελω και για γκομενοπαγιδα επισης και για κοινωνικο status.
Μην μπουμε σε συζητησεις ηθικες για το αν ειναι καλο αυτο η αν πιανει κτλ...
Ευχαριστω πολυ. -
θενω ενα κουπε σπορ αμαξακι...κυριως να μου αρεσει σε εμφανιση αλλα να εχει και καλες επιδοσεις και αξιπιστια. Να χαιρεσαι την οδηγηση δηλαδη αλλα και να νιωθεις ασφαλεια.
Εχω μονο ενα Fiat puntaki και οδοηγουσα παραλληλα εδω και καποιο καιρο ενα τζιπακι.Ειμαι αναμεσα στα εξης...και θα ηθελα να ακουσω και μια γνωμη παραπανω.
Bmw Z3
Peugeuot 206 h 207 CC
Hyundai coupe το FX
Reunault megane coupe
toyota celicaΟλα αυτα ειναι αμαξακια που εχω σταμπαρει και μου αρεσουν εμφανισιακα...
το mazda rx 8 αν και θα περιμεναν πολυ να ειναι στην λιστα δεν ειναι επειδη εχω διαβασει οτι ο κινητηρας του θελει λιγο φροντιδα και γενικα ειναι ευαισθητο αμαξι.Και εμφανισιακα δεν μου αρεσει τοσο η μουρη του.
Απο την αλλη σε θεμα αξιοπιστιας εχω ακουσει τα καλυτερα για το celica και το megane. Δυστυχως ομως το celica ειναι λιγο παλιο και δεν ξερω αν αξιζει η αγορα μεταχερισμενου αμαξιου 7-9 ετιας.Η αγορα θα ειναι μεταχειρισμενο για να μπορω να το αντεξω και οικονομικα και η τιμη οπως βλεπεται και απο τα μοντελα δεν θα υπερβαινει λογικα τα 9 χιλιαρικα ευρω.Δεν εχω την δυνατοτητα δηλαδη για αγορα πανω απο αυτο το ποσο. Θα ηθελα πολυ να χωσω καμια μερσεντες κομπρεσορ η audi αλλα απο οτι εχω δει οι τιμες ειναι λιγο ψηλες εκει.
Να τονισω και δεν ντρεπομαι να το πω οτι το αμαξακι το θελω και για γκομενοπαγιδα επισης και για κοινωνικο status.
Ευχαριστω πολυ. -
Bmw Z3
Peugeuot 206 h 207 CC
Hyundai coupe το FX
Reunault megane coupe
Ευχαριστω πολυ. -
Z3 ειναι η πιο τιμια προταση για γκομενοπαγιδα και στατους φιλε.
τα υπολοιπα δεν θα τα σκεφτομουν καν εγω προσωπικα.
το σελικα μονος σου το καταλαβες οτι , 'ουτε καν' ! χιουνται , ειναι χιουνται τι αλλο να πω, χαλοου , χιουνται ειναι το αντιθετο του κοινωνικου στατους ... απο πεζω, προτιμω το 2 σκετο η με αεροσολα. ρενω no ...
Ζ3!
-
Μούρη φίλε μου, δεν θέλω να στην χαλάσω, αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις να πουλήσεις με κάποιο απ αυτά..
206-207 πολύ γκομενίστικα μου κάνουν(αλήθεια, βρίσκεις 207 cc σ αυτά τα λεφτά?).. Το σουλούπι του renault το βρίσκω πολύ άσχημο και πρέπει να ναι και τάφος σε επιδώσεις.. Η bmw μια απ τα ίδια (η 1.8 ) και δεν νομίζω πλέον να ψαρώνει καμιά τους με αυτή την αρχαιολογία. To hyundai, hyundai.. δεν κάνει γι αυτό που το θες .. Οπότε μας μένει ο τσέλιγκας που και όμορφότερος όλων μου κάνει και ανώτερος σε επιδώσεις.. Βέβαια στην θέση σου θα κοιτούσα και για κάποιο mx5.. Τόσα κυκλοφορούν στο car.gr -
Alfa GT 1,8...
edit αν παντως δε σου περισσευουν μην εξαντλησεις το κεφαλαιο σου (γιατι εχουμε και τη συντηρηση ε...) παρε ενα πιο καινουριο 1600αρι hatch με 6-7χιλιαδες να το χαρεις το αμαξακι και να μην το λυπασαι...
-
316 coupe
-
Α.. ρε Θανο με ετρωγε το χερι μου να την προτεινω αλλα ειπα να ειμαι σοβαρος σημερα
-
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σου
mango2 κλινω προς την αποψη σου αλλα σε εμφανιση το celica ηταν επισης υπεροχο για τα γουστα μου. Ο μοναδικος λογος που κολαω ειναι λιγο η παλαιοτητα του...saligari magiko θα συμφωνησω με την αποψη σου για το πεζο οτι ειναι πολυ γκομενιστικο απλα ηταν η εσχατη λυση.
Κοιτα εγω θα επερνα το celica δαγκωτο γιατι αυτο προτιμω απο τα αλλα...αλλα ομως οπως ειπα να μην μασησω να το παρω λογω της παλαιοτητας του?
το mx5 που ανεφερες δεν θα το επαιρνα επειδη δεν μου αρεσει τοσο...δηλαδη αν ειναι ετσι παω και στην bmw z3.
Οσο οτι κανενα απο αυτα δεν ειναι η απολυτη γκομενοπαγιδα ειναι λογικο...αλλα λεμε με οτι μπορουμε οικονομικα...σιγουρα το καλυτερο θα ηταν καμια μερσεντα amg η καμια πορσε...efthymi πολυ ωραια προταση το alfa romeo gt 1.8. Σε ευχαριστω πολυ. Ειναι για μενα ισως η καλυτερη εναλλακτικη αν δεν κατσει το celica.
Mου αρεσει απιστευτα ο κωλος του και το πλαι του...ειναι στο στιλ που θελω ακριβως αλλα μου τα χαλαει λιγοο η μουρη.
Πλησιαζει παντως πολυ το celica που παντα μου αρεσε απιστευτα και η μουρη του και το ολο σχεδιο.
Δεν εχω ψαξει τιμες για αυτο το αμαξι ακομα θα τοκοιταξω αυριο.edit: to alfa romeo περιπου το ιδιο παλιο με celica δεν ειναι?
Οσο για τα οικονομικα μου περι συντηρησης εχω εισοδημα 800 ευρω τον μηνα...πιστευω οτι αρκουν....και χωρις να εργαζομαι αυτη την περιοδο που μιλαμε...
-
Μην κοιτάξεις πέρα από τούτο δω!
Και μπάνικο στο μάτι και ξεσκέπαστο και γρήγορο και χαμηλά τέλη (270) και πολύ ποιοτικό.
-
Θα προτιμούσα τη Celica, με δεύτερη τη GT. Για τη Celica δεν έχω ακούσει κακό λόγο, προσοχή όμως μην ξεφύγεις με το budget στη συντήρηση ή στα πρώτα συμμαζέματα, όποιο και να πάρεις.
Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι αν είναι ηθικό και νόμιμο να θεωρείς γκομενοπαγίδα το Hyundai Coupe.
-
Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο VS χαμηλής ποιότητας γκόμενα
Ενδιαφέρουσα διαμάχη.....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
vs 'έξω τα κορεάτικα, τρε μπανάλ'
vs 'ζήτω τα μεταξωτά σώβρακα'
vs 'εισόδημα 800euro το μήνα, χωρίς δουλειά' -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
vs 'έξω τα κορεάτικα, τρε μπανάλ'
vs 'ζήτω τα μεταξωτά σώβρακα'
vs 'εισόδημα 800euro το μήνα, χωρίς δουλειά'Κοινωνικοοικονομικοφιλοσοφικό το ζήτημα
-
Παρε μια Mercedes SLK πρωτης γενιας http://www.car.gr/classifieds/cars/?off ... rive_type=
Το ζητημα ειναι οταν ερθει η ωρα να περιποιηθεις το γκομενακι πως το φροντιζεις σε ενα διθεσιο αμαξι , μηπως πανω στο καπό?
-
Κ γω προς το celica θα πηγαινα γτ ειναι κουπε , ειναι ομορφο κ γενικα δεν εχει παλιωσει τοσο πολυ εμφανισιακα. Το 1.8 μια χαρα το βρισκεις σ αυτα τα λεφτα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μην κοιτάξεις πέρα από τούτο δω!Και μπάνικο στο μάτι και ξεσκέπαστο και γρήγορο και χαμηλά τέλη (270) και πολύ ποιοτικό.
Απορία: Κτέο δεν έχει περάσει ποτέ το ττ??.Σηματάκι στη πινακίδα που είναι ? οεο...
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Μην κοιτάξεις πέρα από τούτο δω!
Και μπάνικο στο μάτι και ξεσκέπαστο και γρήγορο και χαμηλά τέλη (270) και πολύ ποιοτικό.
Απορία: Κτέο δεν έχει περάσει ποτέ το ττ??.Σηματάκι στη πινακίδα που είναι ? οεο...
Θα πρέπει να υπάρχει το έγγραφο για το ΚΤΕΟ που πέρασε. Το αυτοκόλλητο μπορεί να έφυγε, να βγηκε από πρόθεση, να ξεκόλλησε κλπ.
-
Από όλα αυτά που ανέφερες το μόνο που παίζει για (υπόνοια) κοινωνικού στάτους και αντίστοιχης γκομενοπαγίδας είναι η BMW. Θα είναι φυσικά παλιό αλλά όταν τις βάζεις μέσα θα τους λές 'το έχω από παλιά' (πρίν την πτώχευση )
Όλα τα άλλα... άστα καλύτερα. Το megane θα σου πρότεινα μόνο το καινούργιο, είναι και μουράτο και αξιόπιστο. Μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν παίζει. Από το δικό μου όμως μέχρι το τελευταίο όμως που έβγαλε υπήρξε... το χάος. Οπότε άστο. Τα peugeot αν εξαιρέσεις το RCZ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τα cc τους τα θεωρώ άσχημα.
Τις Celica αλλά και τα Hyundai... πρέπει να ξέρεις τι κοινό περιγράφει κατά πλειοψηφία: Καγκουρέξ, κόντρες στα φανάρια, ατάκες στο δρόμο του στιλ 'σε μένα μίλησες;' μέχρι 'κάνε πέρα να σου 'ξηγήσω το όνειρο' κτλ
Οι άλφα είναι καλή περίπτωση γιατί σαν μεταχειρισμένες απαξιώνονται εντελώς αλλά από την άλλη, ειδικά οι παλιές, δεν φημίζονται για αξιοπιστία, οπότε... προσοχή. Audi ΤΤ βρίσκεις σε καλή τιμή αλλά θέλει μεγάλη προσοχή γιατί εξαρτάται τις κάβλες του παλιού ιδιοκτήτη. Να ξέρεις πάντως ότι Toyota δεν είναι. Καλή τύχη (και καλά κρασιά χεχε) -
Μεγα λαθος να λεμε την celica καγκουρε αυτοκινητο. Σαφως αν πεσει στα ''καταλληλα'' χερια μπορει να γινει τετοιο , οπως ολα τα αυτοκινητα .Αλλα γενικα ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο κ ειναι κ σπορ σε αυτα που προσφερει. Απο την αλλη το Ζ3 δειχνει κ ειναι πλεον πολυυυυ παλιο κ καγκουρικο , (μην θυμηθουμε τον πρεκα ..http://www.youtube.com/watch?v=T5cmaZQcMGs) εχει κ αυτα τα βρανχια στα πλαγια , και δεν ειναι κ ιδιαιτερα δυνατο.. Τα υπολοιπα απλα δεν τα θεωρω ουτε σπορ ουτε κουπε .
Αγορα κουπε σπορ αμαξιου