-
Εγω ειμαι κολλημενος ρενακιας αρα μην με υπολογιζεις για νορμαλ ανθρωπο!
Βαλε κατω την παρακατω λιστα και επελεξε μονος σου!
Αλλα αν θες σονι και καλα την γνωμη μου εχω θα επελεγα το Duster καινουριο!
....και η αληθεια ειναι πως πολλες φορες κοιτα της αγγελιες για καποιον που να πουλαει Duster και να ζηταει ανταλαγη με αμαξι μικροτερου ογκου για να το σκατζαρω με το δικο μου! -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Εγω ειμαι κολλημενος ρενακιας αρα μην με υπολογιζεις για νορμαλ ανθρωπο!Βαλε κατω την παρακατω λιστα και επελεξε μονος σου!
Αλλα αν θες σονι και καλα την γνωμη μου εχω θα επελεγα το Duster καινουριο!
....και η αληθεια ειναι πως πολλες φορες κοιτα της αγγελιες για καποιον που να πουλαει Duster και να ζηταει ανταλαγη με αμαξι μικροτερου ογκου για να το σκατζαρω με το δικο μου!Χαχα
Οκ να είσαι καλά. θα το ψάξω.. Έχει 10.000€ διαφορά από το Χ-Trail. Όπως και να το κάνεις λεφτά είναι.
Σε μεταχειρισμένο Diesel αξίζει? Από ποιας χρονολογίας και μετά? -
Κοιτα... και τα QQ τα πρωτα (07->) σε βενζινη ειναι πολυ αξιοπιστα και με πολυ καλα νουμερα στην καταναλωση βενζινης!
Οσο αφορα τα μτχ πετρελαιοκινητα ειναι μια ζαρια με πολυ ρισκο και νομιζω πως δεν εισαι για τετοια εσυ!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Κοιτα... και τα QQ τα πρωτα (07->) σε βενζινη ειναι πολυ αξιοπιστα και με πολυ καλα νουμερα στην καταναλωση βενζινης!Οσο αφορα τα μτχ πετρελαιοκινητα ειναι μια ζαρια με πολυ ρισκο και νομιζω πως δεν εισαι για τετοια εσυ!
Δεν έχουν χώρους όμως. Και μτχ QQ +2 16 χιλιάρικα είναι πολλά.
-
Το σπουδαιότερο θέμα για σένα είναι το πλάτος στα πίσω καθίσματα και λιγότερο η διαμόρφωσή του ώστε να χωράνε 3 καθισματάκια. Με αυτό ως βασικό ξεκίνα με μεζούρα ή ακόμα καλύτερα με τα ίδια τα καθισματάκια και πάρε σβάρνα τα μαγαζιά.
Ίσως δεις ότι σε ελάχιστα χωράνε και έτσι η λίστα σου θα μικρύνει.
Υπήρχε και άλλος που αναζητούσε με το ίδιο κριτήριο, δεν θυμάμαι αν είχε καταλήξει σε Οκτάβια ή κάτι άλλο.
Προσπάθησε να αποφύγεις πολύ μεγάλο αυτοκίνητο, στην πόλη και στο πάρκινγκ κάνει διαφορά.
Το τι θεωρεί ο καθένας κατάλληλο είναι πολύ συζητήσιμο, πχ εσύ δε θέλεις το Ζαφίρα αλλά δέχεσαι το S-max.... που για μένα καλό χρυσό αλλά..... βανάκι! Περί γούστου λοιπόν μόκο!Το αυτοκίνητο είναι και λαχείο αλλά κι εγώ νομίζω ότι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ διαφορές, λιγότερες όμως. Πχ το εργοστάσιο της Skoda είναι από τα πιο σύγχρονα και καλά εργοστάσια και βγάζει λέει τα καλύτερα αυτοκίνητα του γκρουπ. Ή το ότι τα ιαπωνικά (ιδίως αυτά που φτιάχνονται στην Ιαπωνία όπως Subaru, Mazda) συνεχίζουν να είναι πολύ ψηλά στις λίστες αξιοπιστίας.
Ένα αυτοκίνητο είναι πολύ περισσότερο από τον κινητήρα του.... δε θα βγάλουμε το Duster QQ με άλλο όνομα... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το σπουδαιότερο θέμα για σένα είναι το πλάτος στα πίσω καθίσματα και λιγότερο η διαμόρφωσή του ώστε να χωράνε 3 καθισματάκια. Με αυτό ως βασικό ξεκίνα με μεζούρα ή ακόμα καλύτερα με τα ίδια τα καθισματάκια και πάρε σβάρνα τα μαγαζιά.
Ίσως δεις ότι σε ελάχιστα χωράνε και έτσι η λίστα σου θα μικρύνει.
Υπήρχε και άλλος που αναζητούσε με το ίδιο κριτήριο, δεν θυμάμαι αν είχε καταλήξει σε Οκτάβια ή κάτι άλλο.
Προσπάθησε να αποφύγεις πολύ μεγάλο αυτοκίνητο, στην πόλη και στο πάρκινγκ κάνει διαφορά.
Το τι θεωρεί ο καθένας κατάλληλο είναι πολύ συζητήσιμο, πχ εσύ δε θέλεις το Ζαφίρα αλλά δέχεσαι το S-max.... που για μένα καλό χρυσό αλλά..... βανάκι! Περί γούστου λοιπόν μόκο!Το αυτοκίνητο είναι και λαχείο αλλά κι εγώ νομίζω ότι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ διαφορές, λιγότερες όμως. Πχ το εργοστάσιο της Skoda είναι από τα πιο σύγχρονα και καλά εργοστάσια και βγάζει λέει τα καλύτερα αυτοκίνητα του γκρουπ. Ή το ότι τα ιαπωνικά (ιδίως αυτά που φτιάχνονται στην Ιαπωνία όπως Subaru, Mazda) συνεχίζουν να είναι πολύ ψηλά στις λίστες αξιοπιστίας.
Ένα αυτοκίνητο είναι πολύ περισσότερο από τον κινητήρα του.... δε θα βγάλουμε το Duster QQ με άλλο όνομα...Κοίταξε, πρόβλημα με πάρκινγκ δεν έχω. Και στο σπίτι και στη δουλειά έχω άπλα όπως και να το αφήσω, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει το μήκος, αφού κάνω κάπου 70 χλμ κάθε μέρα λόγω δουλειάς και το αυτοκίνητο θα το έχω πιο πολύ για να πηγαίνω στη δουλειά και για ταξίδια. Για εδώ κοντά θα κρατήσουμε το Corsa της συζύγου.
Η αλήθεια είναι όμως ότι και το Octavia και το S-Max, θα είναι η τελευταία επιλογή. Ο λόγος όπως εξήγησα και στο αρχικό μου ποστ, ότι ψάχνω ψηλό αμάξι τύπου SUV, CROSSOVER. Η κατάσταση στους δρόμους δεν μου αφήνει πολλές επιλογές και το να κοπανάει ολόκληρο το αμάξι δεν είναι και ότι καλύτερο.
Το QQ όπως εξήγησα δεν με καλύπτει λόγω χώρων οπότε θα ψάξω σε κάτι άλλο, αν και οι επιλογές μου λιγοστεύουν. -
S-Max απο μένα. 1.6 ecoboost. Χωράει άνετα τα τρία καθίσματα μια πίσω και στη πενταθεσια διάταξη έχει τεράστιο χώρο αποσκευών για τα καροτσάκια κτλ. Το έχει ξαδέλφη μου με 4 παιδια ειναι απόλυτα ευχαριστημένοι, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Στο δρόμο ειναι εξαιρετικό (γι αυτο που ειναι), χωρίς αεροδυναμικός θορύβους και σταθερο και σε απαγορευτικές για οικογενειακές μετακινήσεις ταχύτητες. Στη φάουλ έξτρα έκδοση έχει ένα σωρό κάμερες/αισθητήρες οπότε ο όγκος παλευεται, αλλα φυσικά δεν παύει να ειναι λεωφορείο! Επίσης μιας και η κατηγορία δεν ειναι τόσο τρεντι ειναι και σχετικά οικονομικά σαν μεταχειρισμένα.
Απο κατανάλωση σε ταξίδι με πλήρες φορτίο και μπαγκάζιερα, με ταχύτητες γύρω απο τα όρια ειναι κοντα στα 8. -
Ρίξε και μια ματιά στο διαστημόπλοιο c4 grand picasso...
-
Ο χρήστης pagio έγραψε:
Η αλήθεια είναι όμως ότι και το Octavia και το S-Max, θα είναι η τελευταία επιλογή. Ο λόγος όπως εξήγησα και στο αρχικό μου ποστ, ότι ψάχνω ψηλό αμάξι τύπου SUV, CROSSOVER. Η κατάσταση στους δρόμους δεν μου αφήνει πολλές επιλογές και το να κοπανάει ολόκληρο το αμάξι δεν είναι και ότι καλύτερο.
Το QQ όπως εξήγησα δεν με καλύπτει λόγω χώρων οπότε θα ψάξω σε κάτι άλλο, αν και οι επιλογές μου λιγοστεύουν.Πολυ δυσκολα θα βρεις αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας που να χωραει 3 καθισματακια πισω, οχι τα 0-9 κιλα που θα παρεις αλλα τα επομενα που θα χρειαστεις σε 2 χρονια. Μονο το S MAX, Grand Scenic, Grand Picasso και αλλα μεγαλα πολυμορφικα.
Μπορει να χωρανε και σε αυτοκινητα της μεγαλης κατηγοριας αλλα δεν νομιζω να σε βολεψουν στο να βαλεις το μωρο στην μεσαια θεση. -
Σωστόν! Άλλωστε τα πολυμορφικά είναι τα μόνα που έχουν isofix για 3 παιδικα καθίσματα.
-
Ο χρήστης pagio έγραψε:
....
Επίσης εάν γνωρίζετε κάποια αντιπροσωπία που κάνει ειδικές τιμές σε τρίτεκνους, πολύτεκνους κλπ.[/u]....
Καταρχήν φίλε με το καλό
και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι δοκιμές στις αντιπροσωπίες με τα καθισματάκια.
Μόνο έτσι θα καταλάβεις, ενώ ξέχνα και τα κολλήματα σε μάρκες (άστο για το τέλος).Να ρωτήσω κάτι έτσι για να μου φύγει η περιέργεια αν έκανα παπαριά ή όχι;
Εγώ αγόρασα αυτοκίνητο τον Μάρτιο και ενώ θα έπερνα κάτι μικρότερο τελικά πήρα το suzuki s-cross αφού μάθαμε ότι έρχεται και τρίτο (σε ένα μήνα περίπου )
Θα μπορούσα να περιμένω, αλλά κάποιοι μου είπαν ότι τρίχες είναι η έκπτωση για τους τρίτεκνους αφού οι αντιπροσωπίες βρίσκουν τρόπο να την απορροφήσουν και ότι μόνο στα μεγάλα ποσά βλέπεις διαφορά.Έχει η τριτεκνία διαφορά στις προσφορές που παίρνεις;
Πόση έκπτωση έχεις πχ στο νέο x-trail που ξεκινά από 26900;... για duster σε βλέπω
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
S-Max απο μένα. 1.6 ecoboost. Χωράει άνετα τα τρία καθίσματα μια πίσω και στη πενταθεσια διάταξη έχει τεράστιο χώρο αποσκευών για τα καροτσάκια κτλ. Το έχει ξαδέλφη μου με 4 παιδια ειναι απόλυτα ευχαριστημένοι, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Στο δρόμο ειναι εξαιρετικό (γι αυτο που ειναι), χωρίς αεροδυναμικός θορύβους και σταθερο και σε απαγορευτικές για οικογενειακές μετακινήσεις ταχύτητες. Στη φάουλ έξτρα έκδοση έχει ένα σωρό κάμερες/αισθητήρες οπότε ο όγκος παλευεται, αλλα φυσικά δεν παύει να ειναι λεωφορείο! Επίσης μιας και η κατηγορία δεν ειναι τόσο τρεντι ειναι και σχετικά οικονομικά σαν μεταχειρισμένα.
Απο κατανάλωση σε ταξίδι με πλήρες φορτίο και μπαγκάζιερα, με ταχύτητες γύρω απο τα όρια ειναι κοντα στα 8.Θα το ψάξω. Εάν δεν βρω κάποιο Crossover να μου κάνει θα είμαι ανάμεσα στο S-Max και στο Octavia Cobi Scout.
Ρίξε και μια ματιά στο διαστημόπλοιο c4 grand picasso...
θα ρίξω μια ματιά αν και εμφανισιακά δεν μου αρέσει.
Πολυ δυσκολα θα βρεις αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας που να χωραει 3 καθισματακια πισω, οχι τα 0-9 κιλα που θα παρεις αλλα τα επομενα που θα χρειαστεις σε 2 χρονια. Μονο το S MAX, Grand Scenic, Grand Picasso και αλλα μεγαλα πολυμορφικα.
Μπορει να χωρανε και σε αυτοκινητα της μεγαλης κατηγοριας αλλα δεν νομιζω να σε βολεψουν στο να βαλεις το μωρο στην μεσαια θεση.Όντως είναι δύσκολο. Ευχαριστώ πάντως θα δω τις επιλογές μου και βλέπουμε
....
Επίσης εάν γνωρίζετε κάποια αντιπροσωπία που κάνει ειδικές τιμές σε τρίτεκνους, πολύτεκνους κλπ.[/u]....
Καταρχήν φίλε με το καλό
και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι δοκιμές στις αντιπροσωπίες με τα καθισματάκια.
Μόνο έτσι θα καταλάβεις, ενώ ξέχνα και τα κολλήματα σε μάρκες (άστο για το τέλος).Να ρωτήσω κάτι έτσι για να μου φύγει η περιέργεια αν έκανα παπαριά ή όχι;
Εγώ αγόρασα αυτοκίνητο τον Μάρτιο και ενώ θα έπερνα κάτι μικρότερο τελικά πήρα το suzuki s-cross αφού μάθαμε ότι έρχεται και τρίτο (σε ένα μήνα περίπου )
Θα μπορούσα να περιμένω, αλλά κάποιοι μου είπαν ότι τρίχες είναι η έκπτωση για τους τρίτεκνους αφού οι αντιπροσωπίες βρίσκουν τρόπο να την απορροφήσουν και ότι μόνο στα μεγάλα ποσά βλέπεις διαφορά.Έχει η τριτεκνία διαφορά στις προσφορές που παίρνεις;
Πόση έκπτωση έχεις πχ στο νέο x-trail που ξεκινά από 26900;... για duster σε βλέπω
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Όντως προς το Duster συγκλήνω και εγώ, αλλά επειδή μου ρίξανε μια ιδεά σήμερα, στην ίδια τιμή με το Duster έχουν μείνει απούλητα μερικά QQ +2 στα οποία έχουν κατεβάσει τις τιμές 3-4 χιλιάρικα για να φύγουν. Άρα κοστίζουν όσο και το Duster. **Αυτό όμως που δεν έχω δει ακόμα είναι τι έκπτωση κάνουν σε τρίτεκνους. Και πόσα είναι τα χρήματα του τέλους ταξινόμησης. Όπως επίσης και εάν κάποια εταιρεία κάνει ακόμα καλύτερες τιμές σε τρίτεκνους - πολύτεκνους (ξέρει κανείς??????) **. Αν π.χ το τέλος ταξινόμησης είναι 2500 και σου κάνουν μια έκπτωση 1500 λόφω τριτεκνίας μάνι μάνι γλυτώνεις 4.000!!! Είμαι στο ψάξιμο πάντως.
Αν δεν βρω άκρη με το QQ +2 θα κοιτάξω για Duster. Το μόνο που με προβληματίζει στο Duster είναι ότι έχει 3 αστεράκια στην ασφάλεια. (οριστε βαθμολογια απο το euroncap http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx)
Και εαν δεν βρω και άκρη με το Duster, όπως είπα πιο πάνω θα κοιτάξω για S-MAX και Octavia Cobi Scout.Σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον σας.
Αν έχετε κάποια άλλη ενημέρωση για τις αντιπροσωπίες γράψτε την να ξέρουμε. -
Καλησπέρα, επαναφέρω τη συζήτηση μετά από λίγους μήνες καθώς είμαστε κι εμείς σε φάση αναζήτησης αυτοκινήτου που να χωράει 3 παιδικά καθισματάκια.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου επιβεβαιώσει ότι ένα SUV σαν τα Q5, XC60 ή CRV (τα αναφέρει ο Stellaras σε προηγούμενη ανάρτηση) χωράει 3 μεγάλα καθίσματα. Προς το παρόν χρησιμοποιούμε 1 για 0-12 μηνών και 2 για 1-4 ετών. Σύντομα όμως θα πάμε στο επόμενο στάδιο του 4-12 ετών (15-36 κιλά) και δεν θέλω με τίποτα να χρησιμοποιήσουμε booster καθώς δεν είναι καθόλου ασφαλή γενικότερα.
Γνωρίζει λοιπόν κάποιος αν θα χωρούσαν 3 κανονικά παιδικά καθίσματα με πλάτη κλπ σε SUV;
Δεν θέλουμε να προσανατολιστούμε σε πολυμορφικό, επταθέσιο κλπ. καθώς είμαστε 5μελής οικογένεια προς το παρόν.
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα,
επαναφέρω το θέμα και εγώ με την ελπίδα να βοηθηθώ.
Μέχρι το Πάσχα ήμουν άτεκνος. Σήμερα λόγω υιοθεσίας έχω 2 παιδάκια 5 και 4 ετών και εντός Ιουλίου θα γίνουν 3 με το τρίτο να είναι 2 ετών. Είναι και τα 3 αδερφάκια.
Κοιτάω λοιπόν για αυτοκίνητο που να χωράει 3 καρεκλάκια. Ξεκίνησα την έρευνα από τα 7θέσια αλλά στις αντιπροσωπείες δεν υπάρχουν αυτοκίνητα για να δω (οπελ ζαφίρα, ford s max, vw touran). Είδα το 7θέσιο nissan xtrail αλλά είδα ότι χάνει αρκετό χώρο στον χώρο αποσκευών (υποθέτω ότι αυτό ισχύει σε όλα τα 7θέσια). Δοκίμασα τα καρεκλάκια στο 5θέσιο xtrail αλλά είδα ότι ενώ χωράνε και τα 3 δίπλα δίπλα, θα έχω πρόβλημα στο να βάζω τις ζώνες ασφαλείας μιας και το κάθε καρεκλάκι καλύπτει το κομμάτι που κλειδώνει η ζώνη ασφαλείας. Υπάρχει κάποιος που να έχει βρεί την λύση για αυτό σε αυτοκίνητα τύπου SUV?
Αν κοιτάξω τα 5θέσια από ότι είδα υπάρχει το scenic του 2013 κυκλοφορεί τώρα; το c4 picasso, το dacia duster ισως;
Οικονομικά μπορώ να πάω μέχρι τα 32000 περίπου που μου είπαν για το 7θεσιο xtrail.
Πρέπει να αποφασίσω άμεσα γιατί αν υπολογίσω ότι θέλω γύρω στους 3 μήνες για να έρθει το αυτοκίνητο ο χρόνος πιέζει. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη.
-
Καλήμερα,
Είμαι και εγώ ένας χαρούμενος τριτεκνος πατέρας που έχω στην κατοχή μου ένα Ford Mondeo II 1800 κυβικά του 2002.
Το πρόβλημα μου ειναι ότι δεν απενεργοποιειται ο αερόσακος συνοδηγού για να βάλω το καθισματακι μωρου μπροστα πισω εχω ηδη 2 καθισματακια για τα διδυμα παιδια που εινια 3 χρονων.Οποτε προσανατολιζομαι να πουλησω το Mondeo και να παρω μεταχειρισμενο πολυμορφικο
ΤΟ ταβανι μου εινια μεχρι 10000-11000 ευρω, οποτε εχω καταληξει
- Renault Scenic 1.6 diesel
- Citroen Picasso C4 diesel
To Picasso το καινούργιο βγαίνει μεταχειρισμενο κοντά στα 15000-17000 πετρέλαιο ενω το scenic 1.6 πετρέλαιο το βρίσκω και με 10000
Ποιας χρονιας να δω scenic apo 2012 και μετά ή ποιο πριν ?
To παλιο το picasso 2013 ειχε καποια θεματα ?
Θα με ενδιεφερε και η περιπτωση SUV μεταχειρισμενου αλλα δεν βρηκα κατι σε αυτους τους χωρους και με 3 ανεξαρτητα καθισματα πισω
Εσεις τι προτεινετε ?
Ευχαριστω
-
Τα χρήματα που διαθέτεις θέτουν αρκετούς περιορισμούς στις επιλογές suv
Θα σε ενδιέφερε κάτι από αυτά ; http://www.car.gr/classifieds/cars/?cat ... ts=&seats=
Για τις συγκεκριμένες επιλογές που αναφέρεις δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά με τους Γάλλους γενικά μια 'ανασφάλεια' ομολογώ ότι την έχω, ιδίως για τα ηλεκτρονικά τους και ακόμη περισσότερο με μεταχειρισμένο αμάξι... -
Το θεμα το εψαξα λιγο, οχι για μενα, αλλα για την αδερφη μου που εγινε προσφατα τριτεκνη. Για μενα η μονη κατηγορια που εξυπηρετει ειναι τα MPV. Καλα και τα estate και τα SUV αλλα στην πορεια του χρονου νομιζω οτι θα ειναι περισσοτερο ταλαιπωρια. Αν καποιος εχει περιορισμενο μπατζετ και θελει οπωσδηποτε καινουργιο, το Citroen C4 Gran Picasso 1.6 diesel με τα 115 αλογα ειναι μονοδρομος, γιατι με 22-23.000 ευρω καθαρισες. Απο κει και περα αν δεν υπαρχει περιορισμος στο μπατζετ νομιζω οτι η Ford εχει τις καλυτερες προτασεις, C-max, Grand C-max, S-max, Galaxy. Ειδικα τα δυο τελευταια ειναι ιδανικά για πολυμελεις οικογενειες με 4 παιδια και πανω. Ωστοσο τα τελευταια μοντελα (2016) τα βγαζει μονο διλιτρα σε ντιζελ που ειναι αρνητικο φορολογικα για την Ελλαδα, οποτε προτιμοτερη ειναι η λυση του μεταχειρισμενου απο εξωτερικο καθως το προηγουμενο μοντελο εβγαινε με 1.6 ντιζελ. Σε αμαξι του VAG Group (Touran, Sharan, Alhambra) προσωπικα δε θα πηγαινα για διαφορους λογους. Το ιδανικο αμαξι για αυτη τη δουλεια ειναι το Honda Odyssey αλλα δυστυχως βγαινει μονο στην Αμερικη.
-
geiasou γράφει ότι έχει budget 10-11k...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
geiasou γράφει ότι έχει budget 10-11k...Ναι, δεν το εγραψα μονο για το φιλο το μηνυμα μου, καθως διαβασα και παλαιοτερα μηνυματα. Για το φιλο να πω οτι ενας γνωστος μου πολυτεκνος εφερε Ford Galaxy 1.6 diesel μοντελο 2011 απο Γερμανια με τιμη αγορας 10.000 ευρω και με τα σεα και τα μεα που πληρωσε για να το φερει του πηγε συνολικα 12-13.000 ευρω. Υποθετω ο φιλος μπορει να ψαχτει για κανενα μεταχειρισμενο S-max πενταετιας απο Γερμανια και να μεινει εντος μπατζετ.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τα χρήματα που διαθέτεις θέτουν αρκετούς περιορισμούς στις επιλογές suv
Θα σε ενδιέφερε κάτι από αυτά ; http://www.car.gr/classifieds/cars/?cat ... ts=&seats=
Για τις συγκεκριμένες επιλογές που αναφέρεις δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά με τους Γάλλους γενικά μια 'ανασφάλεια' ομολογώ ότι την έχω, ιδίως για τα ηλεκτρονικά τους και ακόμη περισσότερο με μεταχειρισμένο αμάξι...το 3008 ειναι στις αρχικες επιλογες μου απλα δεν ξερω εαν παιρνει 3 καθισματα πισω, Nissan qashqai δεν εχει πολλους χωρους οποτε μαλλον οχι.
εγω κλεινω σε renault scenic απλα λεω να περιμενω τωρα που θα ερθει το καινουργιο μηπως πεσουν οι τιμες του παλιου στα μεταχειρισμενα, απλα δεν ξερω ποιον κινητηρα να επιλεξω αυτον με τα 110 ή 130 αλογα ΄?
Αυτοκίνητο για τριτεκνο