-
μου κινησε την περιεργια..ενα περιστατικο πριν απο μιση ωρα....
ηθελε να παρκαρει ενας τυπας και εμποδιζοταν απο παπακι που ειχε παρκαρει παραλληλα στον δρομο...
αφου ο ελληναρας εριξε καντηλια στον παπατζη, του πεταξε....οτι θα του φερει την αστυνομια γιατι οφειλει να παρκαρει φετα στον δρομο για να μην καταλαμβανει χωρο!!..και το στηριξε στα διαφορετικα τελη κυκλοφοριας!!!
ισχυει κατα ελαχιστο αυτο, ή προκειται για αρκουδια ολκης??
-
ηθελε να παρκαρει ενας τυπας και εμποδιζοταν απο παπακι που ειχε παρκαρει παραλληλα στον δρομο...
αφου ο ελληναρας εριξε καντηλια στον παπατζη, του πεταξε....οτι θα του φερει την αστυνομια γιατι οφειλει να παρκαρει φετα στον δρομο για να μην καταλαμβανει χωρο!!..και το στηριξε στα διαφορετικα τελη κυκλοφοριας!!!
-
-
Ότι να ναι! Κανονικά πρέπει να παρκάρουν παράλληλα με το δρόμο. Ειδικά αυτό με τα τέλη
-
Τα τελη πανε με τα κυβικα. Αν ειχε aixam 50cc θα'θελα να τον δω τον 'μαγκα' να το βαζει 'φετα'
Οι περισσοτεροι τα βαζουν διαγωνια για να μην πιανουν πολυ χωρο, αλλα να ξερετε στις μηχανες επιτρεπεται κ το διπλοπαρκαρισμα λογω πλατους. Αν δηλαδη ο τυπακος που ειδες χθες παρκαρε διπλα στο παπακι δε θα ειχε κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τα τελη πανε με τα κυβικα. Αν ειχε aixam 50cc θα'θελα να τον δω τον 'μαγκα' να το βαζει 'φετα'Οι περισσοτεροι τα βαζουν διαγωνια για να μην πιανουν πολυ χωρο, αλλα να ξερετε στις μηχανες επιτρεπεται κ το διπλοπαρκαρισμα λογω πλατους. Αν δηλαδη ο τυπακος που ειδες χθες παρκαρε διπλα στο παπακι δε θα ειχε κανενα προβλημα
Εισαι σίγουρος οτι το τελευταιο ισχύει?
Δηλαδη το ξερουν και οι μπατσοι? Γιατι θέλω να το κάνω πολλές φορες αλλά το σκέφτομαι! -
Βασικα... μπατσος μου το'πε!!
Επιτρεπεται γιατι λεει το συνολικο πλατος ενος μεσου αυτοκινητου + μιας μηχανης ειναι εντος επιτρεπομενων οριων!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Βασικα... μπατσος μου το'πε!!Επιτρεπεται λεει γιατι το συνολικο πλατος ενος μεσου αυτοκινητου + μιας μηχανης ειναι εντος επιτρεπομενων οριων!
Τελικα το βασικοτερο προβλημα σε αυτη την χωρα ειναι οτι ο καθε αρμοδιος λεει οτι παπαρια του κατεβει. Γραφει καπου στον ΚΟΚ το παραπανω? Οχι, κ οτιδηποτε αλλο ειναι προσωπικη (κ λανθασμενη) μεταφραση. Οποτε:
α) Φυσικα κ ΔΕΝ επιτρεπεται να παρκαρεις αλλο οχημα παραλληλα με μια μηχανη που ειναι παραλληλα στον δρομο, αυτο ειναι διπλοπαρκαρισμα.
β) Το μονο κατα ΚΟΚ νομιμο παρκαρισμα μηχανης (κ φυσικα περα για περα λαθος) ειναι παραλληλα με το πεζοδρομιο κ κατα μηκος του αξονα του δρομου.
γ) Σε αυτο βασιζονται καποιοι ΓΥΦΤΟΙ για να χρησιμοποιουν μηχανακια ωστε να κρατανε θεση για τα αυτοκινητα τους.
Οπως ειχε πει καποιος εδω μεσα (μανοσκ?) ειναι μια νομοτυπη γυφτια. Που - συμπληρωνω - σου επιτρεπει τηρωντας το γραμμα του νομου (τροπος παρκαρισματος) να καταργεις το πνευμα του (ο δρομος κ οι θεσεις παρκαρισματος ειναι για ολους).
-
Βασικά υπάρχει... ποτέ μην παρκάρετε με τη μούρη να κοιτάει σε κατηφόρα! (παθών...)
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Βασικά υπάρχει... ποτέ μην παρκάρετε με τη μούρη να κοιτάει σε κατηφόρα! (παθών...)Αν έχεις την ευχέρεια χώρου να την βάλεις ανηφορικά τότε φυσικά το κάνεις. Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται, οπότε βάζεις 1η, αφήνεις το συμπλέκτη και τσουλάς 5-10 εκατοστά μπροστά μέχρι να φτάσει στο τέρμα του τζόγου και τότε κατεβάζεις το σταντ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βασικα... μπατσος μου το'πε!!
Επιτρεπεται λεει γιατι το συνολικο πλατος ενος μεσου αυτοκινητου + μιας μηχανης ειναι εντος επιτρεπομενων οριων!
Τελικα το βασικοτερο προβλημα σε αυτη την χωρα ειναι οτι ο καθε αρμοδιος λεει οτι παπαρια του κατεβει. Γραφει καπου στον ΚΟΚ το παραπανω? Οχι, κ οτιδηποτε αλλο ειναι προσωπικη (κ λανθασμενη) μεταφραση. Οποτε:
α) Φυσικα κ ΔΕΝ επιτρεπεται να παρκαρεις αλλο οχημα παραλληλα με μια μηχανη που ειναι παραλληλα στον δρομο, αυτο ειναι διπλοπαρκαρισμα.
β) Το μονο κατα ΚΟΚ νομιμο παρκαρισμα μηχανης (κ φυσικα περα για περα λαθος) ειναι παραλληλα με το πεζοδρομιο κ κατα μηκος του αξονα του δρομου.
γ) Σε αυτο βασιζονται καποιοι ΓΥΦΤΟΙ για να χρησιμοποιουν μηχανακια ωστε να κρατανε θεση για τα αυτοκινητα τους.
Οπως ειχε πει καποιος εδω μεσα (μανοσκ?) ειναι μια νομοτυπη γυφτια. Που - συμπληρωνω - σου επιτρεπει τηρωντας το γραμμα του νομου (τροπος παρκαρισματος) να καταργεις το πνευμα του (ο δρομος κ οι θεσεις παρκαρισματος ειναι για ολους).
Δε γνωρίζω τι ακριβώς αναφέρει η νομοθεσία για το παρκάρισμα των δικύκλων, έτυχε να περνάω από δρόμο, μπροστά μου περιπολικό που έψαχνε να παρκάρει, στα δεξιά του δρόμου καταστηματάρχης έχει παρκάρει το σκούτερ του παράλληλα στο δρόμο για να κρατάει τη θέση, κατεβάζει το παράθυρο ο αστυνομικός και τον αρχίζει στις παρατηρήσεις που παρκάρει κατ' αυτόν τον τρόπο για να κρατάει τη θέση.
-
Ειπαμε, ειναι νομοτυπη γυφτια που ενω ακολουθει το γραμμα του νομου, σκοπος κ αποτελεσμα ειναι να καταργει την ουσια του νομου κ το ζητουμενο, που ειναι να μην μπορεις να κρατας θεση για την παρτη σου στον ΔΗΜΟΣΙΟ δρομο.
-
Λοιπόν φίλε μου κι εγώ είμαι γύφτος και παρκάρω παράλληλα γιατί αν παρκάρω οριζόντια και μού ρίξεις τη μηχανή ενω παρκάρεις το κουβά σου , θα κάνεις το κινέζο. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Βασικά υπάρχει... ποτέ μην παρκάρετε με τη μούρη να κοιτάει σε κατηφόρα! (παθών...)
Αν έχεις την ευχέρεια χώρου να την βάλεις ανηφορικά τότε φυσικά το κάνεις. Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται, οπότε βάζεις 1η, αφήνεις το συμπλέκτη και τσουλάς 5-10 εκατοστά μπροστά μέχρι να φτάσει στο τέρμα του τζόγου και τότε κατεβάζεις το σταντ.
Ναι αλλά αυτό παίζει μόνο εάν το μπροστά μέρος κοιτάει πρός τον δρόμο. Εάν κοιτάει προς το πεζοδρόμιο, θέλεις γερανό μετά (παθών)
-
Ο χρήστης verbas έγραψε:
Λοιπόν φίλε μου κι εγώ είμαι γύφτος και παρκάρω παράλληλα γιατί αν παρκάρω οριζόντια και μού ρίξεις τη μηχανή ενω παρκάρεις το κουβά σου , θα κάνεις το κινέζο. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;Κι εσύ τα δίκια σου έχεις τώρα (την έχω πάθει κι εγώ κάποιες φορές από 'ανυποψίαστους' γιωταχήδες παρκάρωντας κάθετα προς πεζοδρόμιο), αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο kacey, δηλαδή ο κάτοχος του δίτροχου που έχει παρκάρει παράλληλα, είναι σ' ένα ποσοστό 99,999% πλέον και ο κάτοχος του 'κουβά' (όπως λες), που παρκάρει εκεί πριν και μετά το δίκυκλο ... Και μη μου πεις, πως βρίσκεις να παρκάρεις έτσι το μηχανάκι σου, σε μια Αθήνα που το παρκάρισμα έχει καταντήσει σαν το 1+1 στο Τζόκερ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αν έχεις την ευχέρεια χώρου να την βάλεις ανηφορικά τότε φυσικά το κάνεις. Κάποιες φορές όμως δεν γίνεται, οπότε βάζεις 1η, αφήνεις το συμπλέκτη και τσουλάς 5-10 εκατοστά μπροστά μέχρι να φτάσει στο τέρμα του τζόγου και τότε κατεβάζεις το σταντ.
Ναι αλλά αυτό παίζει μόνο εάν το μπροστά μέρος κοιτάει πρός τον δρόμο. Εάν κοιτάει προς το πεζοδρόμιο, θέλεις γερανό μετά (παθών)
...και σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αν έχεις σκούτερ !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, αν έχεις σκούτερ !!
χειρόφρενο. -
Ο χρήστης verbas έγραψε:
Λοιπόν φίλε μου κι εγώ είμαι γύφτος και παρκάρω παράλληλα γιατί αν παρκάρω οριζόντια και μού ρίξεις τη μηχανή ενω παρκάρεις το κουβά σου , θα κάνεις το κινέζο. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;;;Χαιρομαι που συμφωνουμε οτι εισαι γυφτος. Μονος σου το ειπες, μην γκρινιαξεις μετα...
-
Mάλλον δεν κατάλαβες ειμαι οντως γύφτος μένω ζεφίρι διαθέτω ντάτσουν με πατάτες και θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω γιατί απ τη φωτό μου φαίνεςαι άνθρωπος με επίπεδο!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.Μερικοί κρατάνε θέση με αμάξι και μετά βάζουν το δεύτερο, κατάλαβες.Αυτούς πως θα τους χαρακτήριζες;;;;;
-
πάμε παρακάτω.
υπαρχει κανονας παρκαρισματος για μηχανη?