-
Είχα την εντύπωση ότι οι μολότωφ δημιουργήθηκαν ως επιθετικό όπλο και όχι ως κοκτέιλ λεμονάδας. Απλώς με τον καιρό και τη διαρκή χρήση τους κάπου συνηθίσαμε να τις βλέπουμε, όπως συνηθίσαμε να βλέπουμε φωτοβολίδες και βεγγαλικά στα γήπεδα.
Είναι φυσικά δεδομένο ότι αν ρίξω μια 'απλή' μολότωφ στο γείτονα θα πάω φυλακή για κακούργημα και μάλιστα για απόπειρα ανθρωποκτονίας (ήτοι 10 χρονάκια στο νερό). Αλλά όταν βλέπουμε μερικούς ψυχασθενείς να τις χρησιμοποιούν σαν γιαουρτάκια, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.
Μέχρι πότε; Μέχρι να γίνει η στραβή και να πεθάνει κάποιος ή να μείνει ανάπηρος. Ή μέχερι να στριμωχτεί κάποιος και βλέποντας μερικούς σκατιάρηδες να σηκώνουν μολότωφ για να τον κάψουν ζωντανό, τραβήξει 2-3 μπαταριές στο ψαχνό για να σωθεί, ώστε να βρεθούν νέοι ήρωες-μάρτυρες.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν ισχύουν έστω και τα μισάΟι μολότοφ αυτές δεν εκρήγνυνται στο έδαφος όπως οι συνηθισμένες, αλλά σκάνε στον αέρα κι έτσι δημιουργούν ένα σύννεφο φωτιάς και εκτοξευόμενων πυρωμένων βλημάτων που εάν βρουν στόχο, είναι ικανές σύμφωνα πάντοτε με το περιεχόμενο των αναφορών, να επιφέρουν ακόμη και θανατηφόρο αποτέλεσμα.
Δείτε απο 1:50 και μετά.
Υποθέτω οτι για αυτά λένε. -
Καταλαβαίνω ότι κανείς δεν θέλει να έχει ΧΥΤΑ στην περιοχή του όπως ούτε και εγώ θα ήθελα. Άλλα που θα χτιστεί αφού κανείς δεν την θέλει;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Καταλαβαίνω ότι κανείς δεν θέλει να έχει ΧΥΤΑ στην περιοχή του όπως ούτε και εγώ θα ήθελα. Άλλα που θα χτιστεί αφού κανείς δεν την θέλει;Στο ελληνικό!
-
Και μετά θέλουν οι υπέρμαχοι της πυρηνικής ενέργειας να χωροθετηθεί αντίστοιχο εργοστάσιο κάπου στην επικράτεια, εδώ ένα ΧΥΤΑ ή μια λαική και δεν μπορούμε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τελικά είμασταν άδικοι μαζί τους.
Τα παιδιά της Κερατέας έχουν τη λύση για το που θα γίνει ο νέος ΧΥΤΑ.
Στο Ελληνικό!
http://soundcloud.com/infinity_jn/xyta_ellinikoοχι, καλυτερα ο χυτα να γινοταν εξω απο το σπιτακι σου, να δουμε ποσο θα σου αρεσει
Η ακομα καλυτερα, στο Εκαλη club, ιδιοκτησιας Λατση ο οποιος οντας μεγαλομετοχος της Eurobank, χρηματοδοτει το 'εργο' αυτο
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τελικά είμασταν άδικοι μαζί τους.
Τα παιδιά της Κερατέας έχουν τη λύση για το που θα γίνει ο νέος ΧΥΤΑ.
Στο Ελληνικό!
http://soundcloud.com/infinity_jn/xyta_ellinikoοχι, καλυτερα ο χυτα να γινοταν εξω απο το σπιτακι σου, να δουμε ποσο θα σου αρεσει
Aν και δεν έπιασες το νόημα του Infinity, θα σου απαντήσω αναλόγως εγώ. Εγώ που τον έχω χρόνια και χρόνια τον ΧΥΤΑ στη γειτονιά μου και ΔΕΝ μου άρεσε, ούτε μου αρέσει, τι πρέπει να κάνω γι'αυτό; Να πάρουμε τα όπλα και όποιος πλησιάζει με σκουπιδιάρα να του ρίχνουμε ή να αναγκάσουμε τoν οδηγό να τα πετάξει somewhere in Eastern Attica? Τουλάχιστον τα δικά σας.. Για πες μου..
-
Να την φτιάξουμε στο Ελληνικό; Όχι καλύτερα στην Ακρόπολη ή στο Θυσείο ή το βρήκα Στο Μουσείο Ακρόπολής!!! Ρε δεν πάμε καλά. Αντί να δούμε πως θα αξιοποιηθεί το Ελληνικό εμείς θέλουμε να το κάνουμε χωματερή. Κάπου πρέπει να γίνει και ή τυχερή περιοχή είναι η Κερατέα. Τώρα τι να κάνουμε; Μήπως να τα κρατάμε και να τα καίμε ο καθένας στην αυλή του; Ή να τα βάζουμε κάτω από το κρεβάτι μας και να τα φυλάμε; Σοβαρευτείτε γιατί δεν πάμε καλά. Τα Άνω Λιόσια γιατί δεν διαμαρτύρονται που την έχουν τόσα χρόνια; Δεν λέω τους καταλαβαίνω άλλα όλα έχουν όριο...
-
Ιδέα!
Νέο κίνημα skoupidistas!
Μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια της Αθήνας και τα μεταφέρουμε στην Κερατέα (μέσα στο χωριό). Τι πιο όμορφο! -
Και το 'αντάρτικο' κάποιων χωρίς συνέπειες συνεχίζεται:
Κερατέα: Κάτοικοι έκλεισαν την λεωφόρο Λαυρίου με μπάζα
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημέίοΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2011 13:11Κλειστή είναι από το πρωί η λεωφόρος Λαυρίου, καθώς κάτοικοι της Κερατέας έριξαν μπάζα στον δρόμο, διακόπτοντας την κυκλοφορία.
Η πρόσβαση στην λεωφόρο έχει διακοπεί, από την είσοδο της Κερατέας μέχρι την διασταύρωση Πέτα, από κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή.
Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι, χρησιμοποιώντας φορτηγά, μετέφεραν μπάζα τα οποία άδειασαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της λεωφόρου Λαυρίου, σε απόσταση 600 μέτρων από τη γέφυρα Κουβαρά.
Ο αποκλεισμός έχει προκαλέσει σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σε έκταση τεσσάρων χιλιομέτρων και οι οδηγοί αναγκάζονται να ακολουθήσουν παρακαμπτηρίους δρόμους.
“Καμικάζι” εναντίον αστυνομικών στην Κερατέα - Tραυματίας ένας πολίτης
[...]
Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν μια μπουλντόζα του υπουργείου πλησίασε, συνοδεία αστυνομικών, στο σημείο όπου υπήρχαν τα μπάζα για να τα απομακρύνει.
Τότε σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι επιτέθηκαν με μολότοφ και έκαψαν το όχημα. Αυτό στάθηκε αφορμή να κινηθούν εναντίον των κατοίκων οι αστυνομικοί.
Τα όσα ακολούθησαν... γνωστά μολότοφ και πέτρες από τη μια, δακρυγόνα από την άλλη.
Κάποια στιγμή μάλιστα άγνωστοι φαίνεται ότι έπιασαν... στον ύπνο τους αστυνομικούς με... καταδρομική επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μια μηχανή XT πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και οι επιβαίνοντες εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον ενός περιπολικού που άρπαξε φωτιά. Απλοί κάτοικοι που διαμαρτύρονται
Οι κάτοικοι από την πλευρά τους καταγγέλλουν για μια ακόμη φορά αστυνομική βία μιλώντας για έναν τραυματία χτυπημένο από αστυνομικούς.
Η λεωφόρος Λαυρίου πάλι, παραμένει μπλοκαρισμένη. Όλη μέρα χθες το υπουργείο δεν έστειλε μηχανήματα, αυτό που στάλθηκε σήμερα ... κάηκε.
Οι κάτοικοι πάλι έριξαν και άλλα μπάζα αυτή τη φορά στους παράδρομους με αποτέλεσμα να είναι τα πάντα μπλοκαρισμένα. Όποιος θέλει να πάει Λαύριο θα πρέπει να πάει από την παλιά οδό μέσω παραλίας.
Εκτός από τη λεωφόρο Λαυρίου από σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψους της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου.[...]
Welcome to the jungle!
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Καταλαβαίνω ότι κανείς δεν θέλει να έχει ΧΥΤΑ στην περιοχή του όπως ούτε και εγώ θα ήθελα. Άλλα που θα χτιστεί αφού κανείς δεν την θέλει;Πρωτη απαντηση ειναι να μη γινει ΧΥΤΑ.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Καταλαβαίνω ότι κανείς δεν θέλει να έχει ΧΥΤΑ στην περιοχή του όπως ούτε και εγώ θα ήθελα. Άλλα που θα χτιστεί αφού κανείς δεν την θέλει;
Πρωτη απαντηση ειναι να μη γινει ΧΥΤΑ.
Σωστά. Τέτοιοι που είναι ούτε χυτα δεν τους αξίζει.
Μια αλάνα, τα σκουπίδια χύμα και πολύ τους είναι.
Σιγά, τόσα χημικά έχουν φάει, η μόλυνση απο τα σκουπίδια θα τους πειράξει τώρα. -
:yikes: Ιδέα!Νέο κίνημα skoupidistas!
Μαζεύουμε όλα τα σκουπίδια της Αθήνας και τα μεταφέρουμε στην Κερατέα (μέσα στο χωριό). Τι πιο όμορφο! -
Καλά έχω τόσες πολλές ιδέες που τούς είχα ξεχάσει τους skoupidistas.
-
Γαμω τις πολεμικες επιχειρησεις..Μολις ξεκαθαρισουν απο Κερατεα μπαινουν στο πλοιο και πανε στην Πολη να την ελευθερωσουν
Πρεπει να στε απιστευτα περηφανοι για την κυβερνηση μερικοι απο σας εβαλε το μαχαιρι στο κοκκαλο-δεν λυγισε! -
Εγώ λέω να πάνε οι 'κάτοικοι' της Κερατέας στη Λιβύη στο πλευρό των αντικαθεστωτικών. Με την εμπειρία που αποκτούν στον ανορθόδοξο πόλεμο κατά της αστυνομίας δε θα χρειαζόταν ούτε ΟΗΕ ούτε ΝΑΤΟ ούτε αεροπορικοί βομβαρδισμοί, ...
-
@@ περήφανοι είμαστε, να βλέπουμε τα ΜΑΤ να τρώνε μολότοφ.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όποιος θέλει να πάει Λαύριο θα πρέπει να πάει από την παλιά οδό μέσω παραλίας.
Εκτός από τη λεωφόρο Λαυρίου από σήμερα τα ξημερώματα με τον ίδιο τρόπο έκλεισαν τον παράδρομο της λεωφόρου Λαυρίου καθώς και την επαρχιακή οδό Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψους της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου. [/u][...]
ανναβύσου (μάλλον)
-
@@ περήφανοι είμαστε, να βλέπουμε τα ΜΑΤ να τρώνε μολότοφ.Σιγα δεν νιωθουν αφου ειναι καβουρια,ασε που πολλοι το λενε μπαινουν σε αυτα τα σωματα για τη δραση ε τι αλλο θελουν(ειναι και στη φυση)..Εκτος αυτου την αποστολη τους θα την πετυχουν αλλο που το σκηνικο δεν θυμιζει καν ανταρτικο πολης αλλα κατι εικονες απο Λιβυη.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
@@ περήφανοι είμαστε, να βλέπουμε τα ΜΑΤ να τρώνε μολότοφ.
Σιγα δεν νιωθουν αφου ειναι καβουρια,ασε που πολλοι το λενε μπαινουν σε αυτα τα σωματα για τη δραση ε τι αλλο θελουν(ειναι και στη φυση)..Εκτος αυτου την αποστολη τους θα την πετυχουν αλλο που το σκηνικο δεν θυμιζει καν ανταρτικο πολης αλλα κατι εικονες απο Λιβυη.
Καλά αυτοί μπορεί να τους αρέσει να πηδιούνται μεταξύ τους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Δεν τους πλερώνουμε για να κάθονται!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ