-
συζητωντας με φιλο απο επαρχια μου ειπε οτι σκεφτεται να 'επενδυσει' στην αγορα νεου αυτοκινήτου, εν μεσω κρίσης για την αγορα ενος εκ των δυο σε diesel 2λιτρο, περίπου στις 60.000 €.μου ζητησε τη γνωμη μου και του ειπα οτι σιγουρα προκειτε για δυο εξαιρετικα αυτοκινητα αν ειναι στα πλαισια που ζητάει.σκεφτηκα ομως και το forum μας οντας μη ειδικός στα αυτοκινητα, παρα μονο λατρης. τι λετε αξιζει η αγορα και ποιου απο τα δυο αν και το νεο χ3 αμφιβαλω αν το εχει οδηγησει κανεις, πιστευω οτι οι γνωμες σας θα βοηθησουν
-
συζητωντας με φιλο απο επαρχια μου ειπε οτι σκεφτεται να 'επενδυσει' στην αγορα νεου αυτοκινήτου, εν μεσω κρίσης για την αγορα ενος εκ των δυο σε diesel 2λιτρο, περίπου στις 60.000 €.μου ζητησε τη γνωμη μου και του ειπα οτι σιγουρα προκειτε για δυο εξαιρετικα αυτοκινητα αν ειναι στα πλαισια που ζητάει.σκεφτηκα ομως και το forum μας οντας μη ειδικός στα αυτοκινητα, παρα μονο λατρης. τι λετε αξιζει η αγορα και ποιου απο τα δυο αν και το νεο χ3 αμφιβαλω αν το εχει οδηγησει κανεις, πιστευω οτι οι γνωμες σας θα βοηθησουν
-
-
Mercedes Benz GLK 250 CDI 204 αλογα στα 2,143 κυβικα και τιμη 53.350€
-
Πες του να επενδυσει τα μισα και να αγορασει kuga.
-
lada niva..
αλλιως altea freetrack -
Mitsubishi Pajero diesel... ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
lada niva..
αλλιως altea freetrackΕλ εϊ ντι έϊ αλλα δεν εισαγωνται ντιζελ και δεν ειναι για δρομο, παρα μονο για κατσικοδρομο
-
ελα μου που θελει premium και δεν του αρεσει η glk, αφηστε ειναι λιγο νεόπλουτος!!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
ελα μου που θελει premium και δεν του αρεσει η glk, αφηστε ειναι λιγο νεόπλουτος!!Να τα κανει ενα test drive και ας αποφασισει.Δε νομιζω καποιος πολιτης μικρομεσαιος να διαθετει τοσα λεφτα για να παρει ενα απο τα δυο.
-
ελα μου που θελει premium και δεν του αρεσει η glk, αφηστε ειναι λιγο νεόπλουτος!!Αν δεν του αρεσεη η GLK τι να πω. Κατι σε ML?? Oλοι οι νεοπλουτοι εχουν . Βεβαια η τιμη πεταει λιγακι
-
ως νεοπλουτος εννοω οτι εκανε χρηματα συντομα και οσο για τη glk, γιατι του την προτεινα κι εγω, δεν του αρεσει το τετραγωνισμενο στυλ
-
ως νεοπλουτος εννοω οτι εκανε χρηματα συντομα και οσο για τη glk, γιατι του την προτεινα κι εγω, δεν του αρεσει το τετραγωνισμενο στυλΜα το κανει ποιο ομορφο και του δινει ενα χαρακτηρα off road.
-
δεν εχεις αδικο αλλα περι ορεξεως...
-
δεν εχεις αδικο αλλα περι ορεξεως... -
ΑΑΑ ναι ξεχασα η X3 ειναι ποιο φρεσκο μοντελο και απο οτι διαβασα ηταν πολυ καλο στο test drive που εκαναν οι 4 τροχοι.Και τα αλογα που βγαζει ο καινουριο ντιζελ συγκεκριμενα 184 και 38 κιλα ροπης ειναι πολυ καλα.Επισης ο κινητηρας του Q5 ειναι 170 αλογων και 35 κιλων ροπης.Προσωπικα θα προτιμουσα την X3 επειδη ειναι ποιο φρεσκο απο το Q5 που λογικα θα υποστει αλλαγη σε λιγο καιρο...
-
ναι αλλα το q5 πιο δοκιμασμένο
-
Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αυτες οι ακριβες εταιριες που θα επρεπε να εχουν εγγυηση τουλαχιστον 5 χρονια στα μηχανικα μεροι εχουν ΜΟΝΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ!!!Ελεος δηλαδη να πει να κολλησει το μπ@υρδ€λο να καθεσαι να τραβας τα μαλλια σου!!!
-
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πραγματικά κορυφαία. Αν και στην παρούσα φάση πολλά λεφτά πάνε στην φορολογία και όχι στο αυτοκίνητο σε αυτές τις κατηγορίες. Το Q5 είναι πολύ καλό (έχω το βενζινοκίνητο) και θα πρότεινα αυτό (έχω οδηγήσει και το TDI) αλλά μου αρέσει και η X3 (αν και χωρίς Navigation η θήκη στο ταμπλό δεν μου άρεσε). Πες του να πάει στις εκθέσεις και να τα οδηγήσει. Σε αυτές τις κατηγορίες και με τα extra που διαθέτουν για επιλογή, οι βασικές εκδόσεις είναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Οπότε ποτέ δεν μιλάμε για τις βασικές των 55.000 – 60.000 αντίστοιχα αλλά για τα 60+ – 65+…
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι πραγματικά κορυφαία. Αν και στην παρούσα φάση πολλά λεφτά πάνε στην φορολογία και όχι στο αυτοκίνητο σε αυτές τις κατηγορίες. Το Q5 είναι πολύ καλό (έχω το βενζινοκίνητο) και θα πρότεινα αυτό (έχω οδηγήσει και το TDI) αλλά μου αρέσει και η X3 (αν και χωρίς Navigation η θήκη στο ταμπλό δεν μου άρεσε). Πες του να πάει στις εκθέσεις και να τα οδηγήσει. Σε αυτές τις κατηγορίες και με τα extra που διαθέτουν για επιλογή, οι βασικές εκδόσεις είναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Οπότε ποτέ δεν μιλάμε για τις βασικές των 55.000 – 60.000 αντίστοιχα αλλά για τα 60+ – 65+…Σωστή η τοποθέτηση,αλλα αποκλείεται να βρει TDI για test drive..
Αρα αναγκαστικά θα οδηγήσει βενζινοκίνητα και θα μπερδευτεί περισσότερο κατα τη γνώμη μου
ΑΓΟΡΑ DIESEL X3 ή Q5 ?