-
Μα καλά αυτοί του Αγ. Βαλεντίνου δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν;
Πάω πρωί-πρωί (πάρκινγκ πυλωτής, στριμωγμένη μεταξύ αυτοκινήτου - τοίχου με συναγερμό, αλυσίδα & αντικλεπτικό δισκόφρενου) και βλέπω την κούκλα μου (TDM) ακρωτηριασμένη. Είχαν αφαιρέσει το τιμόνι μαζί με όλα τα παρελκόμενα (μανέτες, καθρέφτες, ακρόμπαρα, χούφτες, τρόμπα φρένου κλπ).
2η φορά που μου την αφήνουν έτσι. Την 1η μου σακάτεψαν κλειδαριά και τιμόνι (1100 € ζημιά) προσπαθώντας να τη βάλουν μπρος.
Ο μάστορας μάλιστα μου ΄πε ότι ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Θα μπορούσαν να μου ΄χαν κλέψει φαίρινγκ, δισκόπλακες, αναρτήσεις κλπ
Νομίζω ότι το κόψιμο του αντίχειρα θα ΄ταν ταιριαστή τιμωρία.
-
Πάω πρωί-πρωί (πάρκινγκ πυλωτής, στριμωγμένη μεταξύ αυτοκινήτου - τοίχου με συναγερμό, αλυσίδα & αντικλεπτικό δισκόφρενου) και βλέπω την κούκλα μου (TDM) ακρωτηριασμένη. Είχαν αφαιρέσει το τιμόνι μαζί με όλα τα παρελκόμενα (μανέτες, καθρέφτες, ακρόμπαρα, χούφτες, τρόμπα φρένου κλπ).
2η φορά που μου την αφήνουν έτσι. Την 1η μου σακάτεψαν κλειδαριά και τιμόνι (1100 € ζημιά) προσπαθώντας να τη βάλουν μπρος.
Ο μάστορας μάλιστα μου ΄πε ότι ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Θα μπορούσαν να μου ΄χαν κλέψει φαίρινγκ, δισκόπλακες, αναρτήσεις κλπ
-
-
Οχι ρε φιλε κριμα!! Βορεια μενεις?? Σε μια πολυκατοικια στο Μαρουσι πριν 2 βδομαδες περιπου ξηλωσαν 2 μοτοσυκλετες σε 45'!! Του παιδιου που μου το ειπε του εκαναν ζημια 4.000!! Πρεπει μαλιστα να το παρακολουθουσαν απο καιρο το σπιτι γιατι ηξεραν τι ωρα ακριβως βγαινει ο καθενας το πρωι κι ενηργησαν στο μεσοδιαστημα...
-
Και σε γνωστό με tdm έχει συμβεί αλλά του πήραν μούτρο, ηλεκτρονικη κλπ.
-
Αλλη δουλεια δεν εχουν οι κλεφτες.Τη σκεπαζεις κιολλας τη μηχανη???
-
Γιαυτο κ γω δεν τη βάζω σε πυλωτή αλλα την αφήνω στο πεζοδρόμιο όπου ο Χ κλέφτης μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός...ενώ σε μια πυλωτή 'δουλεύει' με την ησυχία του...
Το πρόβλημα με το TDM όμως είναι πως από ότι φαίνεται κάποιος το έχει βάλει στο μάτι και όποτε χρειάζεται ανταλλακτικά το επισκέπτεται και ποιος σου λέει ότι δεν θα συνεχίσει...
Άρα συναγερμό; -
Οχι φιλε μου, δεν ηταν καποιος που το εβαλε στο ματι για τα ανταλλακτικακια του, σπειρα ειναι που τα εμπορευεται. Του παιδιου που εγραψα πιο πανω ειχε κ συναγερμο... καταλαβαινεις λοιπον...
-
Να μαζεύει ο άλλος ευρώ ευρώ τα χρήματα να πάρει το αγαπημένο του δίκυκλο και να ζει μ'αυτό το άγχος
-
Πρόσφατα είδα και ένα Ζ750 και ένα triumph tiger μισά! Όλη η μούρη έλειπε +ακριβά εξαρτήματα όπως ανάφλεξη κλπ.
-
Nα γιατί δεν παίρνω monster
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Nα γιατί δεν παίρνω monsterΚαι πουλάει ένας συνάδελφος. Να σου πω και εγώ θέλω να πάρω μηχανή αλλά το πιστεύεις ότι αυτό το φαινόμενο με έχει φρενάρει? Επειδή τον έχω πιει μια φορά, η 2η θα μου πέσει πιο βαριά.
-
σε καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Nα γιατί δεν παίρνω monsterΕπειδή τα monster ειναι λιγα κ σπανια δεν πολυκλέβουν...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Γιαυτο κ γω δεν τη βάζω σε πυλωτή αλλα την αφήνω στο πεζοδρόμιο όπου ο Χ κλέφτης μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός...ενώ σε μια πυλωτή 'δουλεύει' με την ησυχία του...
Το πρόβλημα με το TDM όμως είναι πως από ότι φαίνεται κάποιος το έχει βάλει στο μάτι και όποτε χρειάζεται ανταλλακτικά το επισκέπτεται και ποιος σου λέει ότι δεν θα συνεχίσει...
Άρα συναγερμό;Άστα. Συναγερμό (steel-mate μακριά απ΄ αυτόν, ήταν κανονικά οπλισμένος το πρωί), κάτω από προβολέα με αισθητήρα φωτός και απέναντι από τη θυρεοτηλεόραση!
Δοκίμαζα να της βάλω κουκούλα αλλά ο μλκς ο συναγερμός χτύπαγε όταν φούσκωνε η κουκούλα απ΄ τον αέρα και ενοχλούσε τους πάντες.
Η τοποθεσία είναι στο Χ'κειο στον Πειραιά.
Έχω και νεότερα απ΄ τη YAMAHA. 2900 μόνο τα ανταλλακτικά!!!
Μεταχειρισμένα 1250 € μαζί με εργατικά είπε το μαστόρι! Για να δούμε...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Μεταχειρισμένα 1250 € μαζί με εργατικά είπε το μαστόρι! Για να δούμε...λες να σου ξαναβάλουν τα δικά σου?
-
Ρε παιδια δεν ειναι λογος να μην παρεις μηχανη αυτος... Ενα υπογειο γκαραζ, κι αν δεν εχετε νοικιαστε ενα, πανω απο 30-40€ -αναλογως της περιοχης- δε θα σας παρουν, μια γωνια πιανει στο κατω κατω...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Nα γιατί δεν παίρνω monster
Επειδή τα monster ειναι λιγα κ σπανια δεν πολυκλέβουν...
Έκλεψαν 1 μήνα πριν πάρουν το δικό μου ενός παιδιού.
Πας να βάλεις μπρος και λείπει το ..τιμόνι!