-
-
-
-
Σε σχέση με το i30 δεν έχουν κάποια διαφορά. Ο ορισμός του bagde engineering αλλά αν είναι όπως τα μοντέλα που παρουσίασε το group Αμερική I don't mind at all.
-
Ηλπιζα σε διαφορετική σχεδιαση από το μελλοντικό Ι30. Στην τωρινή γενιά και των δύο η σχεδιαστική διαφορετικότητα έδειξε την εικόνα και την αποδοχή τους από τον κόσμο.
-
Νομίζω ότι διαφοροποιούνται πάνω κάτω στον ίδιο βαθμό με τις σημερινές εκδόσεις.
-
-
Δεν με εντυπωσιασε το σχημα της μασκας...
-
Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν αυτοί;
Δεν κάθονται να ασχοληθούν με το δίκτυο πωλήσεων διαφόρων χωρών ειδικά εκείνων που κάνουν και κάποιες πωλήσεις; (π.χ. Ελλαδιστάν)Από το επίσημο site στην Ελλάδα έχουμε:
Ceed (Model Year 2009)
Ceed (Model Year 20010)
Cee'd F/L 2011Και τώρα Cee'd 2012 ... Κάθε χρόνο θα βγάζουν και κάτι καινούριο; Οι ίδιοι απαξιώνουν τα αυτοκίνητά τους.
Και από την άλλη, τι άλλο να αλλάξουν; Ξέμειναν από σχέδια και ξεκίνησαν τις μουτζούρες.
Πάντως θα έχουμε ποικιλία από Ceed ... Γιαλέχτε ...
-
Ελπίζω να μην φαίνεται καλά στη φωτογραφία.
Αλλιώς, το σημερινό εμφανισιακά έδινε ρέστα σε σχέση με το ομόσταυλο του. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν αυτοί;
Δεν κάθονται να ασχοληθούν με το δίκτυο πωλήσεων διαφόρων χωρών ειδικά εκείνων που κάνουν και κάποιες πωλήσεις; (π.χ. Ελλαδιστάν)Από το επίσημο site στην Ελλάδα έχουμε:
Ceed (Model Year 2009)
Ceed (Model Year 20010)
Cee'd F/L 2011Και τώρα Cee'd 2012 ... Κάθε χρόνο θα βγάζουν και κάτι καινούριο; Οι ίδιοι απαξιώνουν τα αυτοκίνητά τους.
Και από την άλλη, τι άλλο να αλλάξουν; Ξέμειναν από σχέδια και ξεκίνησαν τις μουτζούρες.
Πάντως θα έχουμε ποικιλία από Ceed ... Γιαλέχτε ...
Ξερεις την διαφορα μεταξυ model year, f/l και νέου μοντέλου? Αν δεν ξερεις ρώτα... δεν ειν κακό...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξερεις την διαφορα μεταξυ model year, f/l και νέου μοντέλου? Αν δεν ξερεις ρώτα... δεν ειν κακό...Ρώτησα και δεν ήξεραν σχεδόν τίποτα. Όπως ρώτησα και πολλά άλλα στην ΚΙΑ Autopoint στο Μαρούσι και πάλι δεν ήξεραν.
Και όχι μόνο μία φορά αλλά τρεις διαφορετικές φορές, με τρεις διαφορετικούς πωλητές.Αν ξέρεις εσύ τις διαφορές των μοντέλων μπορείς να τις αναφέρεις.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
http://www.netcarshow.com/kia/2013-ceed/
Αυτο μου αρεσει καλύτερα απο το τρέχων και συντηρητικό κατα την γνωμη μου μοντελο , βρισκω το καινουργιο πιο σπορ και με πιο επιθετικη εμφανιση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξερεις την διαφορα μεταξυ model year, f/l και νέου μοντέλου? Αν δεν ξερεις ρώτα... δεν ειν κακό...
Ρώτησα και δεν ήξεραν σχεδόν τίποτα. Όπως ρώτησα και πολλά άλλα στην ΚΙΑ Autopoint στο Μαρούσι και πάλι δεν ήξεραν.
Και όχι μόνο μία φορά αλλά τρεις διαφορετικές φορές, με τρεις διαφορετικούς πωλητές.Αν ξέρεις εσύ τις διαφορές των μοντέλων μπορείς να τις αναφέρεις.
Λοιπόν... εδω μιλάμε για το νέο Ceed! Νεο μοντέλο! Οχι model Year, οχι F/L. Τα model year & F/L δεν είναι καινούργια μοντέλα... είναι μικροαλλαγές σχεδιασμού και προσθήκες σε εξοπλισμο σε υπάρχων μοντέλο.
Το οτι δεν ήξεραν να σου πουνε στην αντιπροσωπεία τις διαφορές μεταξύ model year/facelift προφανώς είναι επειδη ο πωλητης βαριοταν να πάρει το ενημερωτικο φυλλάδιο του κατασκευαστή και να σου υποδείξει τις μικροαλλαγές.
το νεο Ceed 2012/13 ειναι το αδερφάκι αυτού:
του νεου i30 που παρουσιάστηκε στην Φρανκφούρτη το 2011... ξέρετε... αυτό που μπήκε ο κλάμπανος της VW και μετρούσε με την μεζούρα... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Λοιπόν... εδω μιλάμε για το νέο Ceed! Νεο μοντέλο! Οχι model Year, οχι F/L.Εγώ πάντως θα περιμένω και άλλες φωτογραφίες (και του εσωτερικού) καθώς και τα τεχνικά στοιχεία για να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για νέο φρέσκο μοντέλο.
Πάντως προς το παρόν μου θυμίζει έντονα το Βravo.
-
Το σημερινό Ceed που είναι ωραίο είναι το 3πορτο, όχι το 5πορτο. Νομίζω ότι αυτό που έρχεται είναι καλύτερο / πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά από το υπάρχον. Εν καιρώ θα δούμε και το 3πορτο και κατά πόσο θα είναι καλύτερο / πιο ενδιαφέρον από το υπάρχον.
Άσχετο: Μου αρέσει περισσότερο το Χιουντάι!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λοιπόν... εδω μιλάμε για το νέο Ceed! Νεο μοντέλο! Οχι model Year, οχι F/L.
Εγώ πάντως θα περιμένω και άλλες φωτογραφίες (και του εσωτερικού) καθώς και τα τεχνικά στοιχεία για να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για νέο φρέσκο μοντέλο.
Πάντως προς το παρόν μου θυμίζει έντονα το Βravo.
Καλα περίμενε... οι ανθρωποι βγάλανε και press release εν τω μεταξυ σχετικά με το all-new-Ceed Τελικά το λάθος τους ειναι που δεν στο πασάρανε ως Kia Celio (τυχαία ονομασία) για να το κατάπινες αδιαμαρτύρητα. Τώρα θα πρέπει να σου προσκομίσουν και αποδείξεις...
-
πολύ πιο Ευρωπαικό look το νέο που μαρέσει
αλλά το i30 το βρίσκω πολύ πιο ωραίο με τις δυναμικές του γραμμές....ευτυχώς αυτήν την φορά δεν το παράκαναν στη μούρη -
Πλάι και πίσω. Πολύ πρωτότυπο Astra με εξαίρεση τη μούρη που προσωπικά μου αρέσει.
-
ΑΣΤΡΑ
Kia Cee'd (2012)