-
το ξερο φιλε εχει πληρρη γκαμα..αλλα εγω θελω αυτο να μην επιρεαζεται οτιδιποτε φορτιο απο τον καιρο...ακομα κα γω οταν παρω τα βουνα και βαλω το κρεβατακι και τα πραματα μου πισω...1.94 μηκοσ με 1.42 πλατος !!! οχι και λιγο για τοσο λιγαα λεφτα..
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μπορείς στην ίδια κατηγορία να κοιτάξεις και για Megane CC που είναι ούτως ή άλλως το καλύτερο αυτοκίνητο σε όλες τις κατηγορίες !!!Μην μου δίνεις σημασία παλιό αστείο του φόρουμ έκανα για το μεγκαν σε σε ...
-
http://www.ssangyong.gr/actyon_sports/ Αυτο
Αλλιως αυτο viewtopic.php?f=9&t=46890 -
σιγα μη δωσω τοσα λεφτα για μια ..βλακια οχι οχι οχι το αποφασισα ενα dacia logan van + mitsubishi lanser 1.5 και ειμαι κομπλε!!!
-
Ο χρήστης PAKIS1887 έγραψε:
σιγα μη δωσω τοσα λεφτα για μια ..βλακια οχι οχι οχι το αποφασισα ενα dacia logan van + mitsubishi lanser 1.5 και ειμαι κομπλε!!!Γιατί δεν βλέπεις και το Duster? Καλύτερο (εμπορικότερο, ομορφότερο, λειτουργικότερο (ως προς το ύψος)) από το Logan και το Lancer ... τίποτα το ιδιαίτερο εκτός εμφάνισης.
Το δευτερο (Lancer) δεν ξέρω αν το έχεις ή έχεις σκοπό να το πάρεις και αυτό αλλά ίσως να σκεφτόσουν και τα κόστη κατοχής δύο μικρομεσαίων. -
μιλαω για ενα van και 1 επιβατικο με πολλα αλογα..και τα 2 σε χαμηλη τιμη... με ποιο απο τα 2 συγκρινεις το σκονιστιρη?
-
To επιβατικό με τα πολλά άλογα ποιό θα είναι;
-
το λανσερ 1.5.. οκ οχι παρα πολλα αλλα ικανοποιητικα..
-
μιλαω για ενα van και 1 επιβατικο με πολλα αλογα..και τα 2 σε χαμηλη τιμη... με ποιο απο τα 2 συγκρινεις το σκονιστιρη?Και με τα δύο. Αντί για 2 ... 1.
Εναλλακτικά αν οι 'αγροτικές' αναγκες δεν απαιτούν ... καρότσα HiLux, δεν κοιτάς ένα μτχ μικρό που δεν θα φοβάται την κακομεταχείριση και τις κακουχίες. Έχω ένα παλιό Micra που έχει βγει κάτι μεταξύ σε αγριοκάτσικο και σκύλος και εκτελεί χρέη χαμάλη, αγροτικού, van μετακομίσεων κλπ χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις. -
θελω μεγαλο χωρο φωρτωσης ειπαμε... και το μικρα δε το συμπαθησα ποτε η πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι χαλια εμφανισιακα τουλαχιστον..για γελια ειναι...
να σου τεκμιριωσω κιολασ γτ δε μου κανει
1)μικρο
2)ανυσχηρο
3)σιγα μη περνει τα ποιο κακοτραχαλα βουνα που θελω εγω
4)ακριβοτερο απο το δασια λογγαν βαν με εντελοσ διαφορετικο προορισμο...
5)χωραει κρεβατι στο μικρα και δε το ξερω
6)δε σηκωνει με καμια παναγια 800 κιλα..και μη που πεισ για ρυμουλκο..
ειναι πολης και συγνομη που στο λεω το θεορω game for girls
9)χωραει πολυ στριμογμενα(εχω μπει δυστηχος και ειμαι 1.89) 5 ατομα ενω το βαν και 10 και 12 μη σου πω και 5 ατομα μια χαρα στο λανσερ.
10)πινει βενζινη.εγω θελω πετρολαδο
11)και τελος πολυ χαμηλο για τη χρηση που το θελω..
πειστικες?
Δε θελω αλλες προτασεις τυπου καμπριο η λιμο η και γω δε κσερο τι αλο ''πολυεργαλειο'' θα βρειτε να μου προτεινετε.Ξεκαθαρισα τι θελω μου! -
αυτο ειναι το λογκαν βαν
-
Και χωραει 10 ατομα αυτο;Τι φορτιο αντεχει;Επισης δεν το βλεπω και για πολυ ψηλο για τα κακοτραχαλα βουνα
-
ξερεις ως βαν πισω χωραει πολλα ατομα σε διαφορες στασεις!! και ειναι ψηλο αρκετα για τα βουνα που πηγαινω εξαλου μπορώ να το ψηλωσω!και ναι το εργοστασιο δεινει 800 κιλα ωφελιμο το ελαχιστο συνηθος ειναι αυτο για να μην αντιμετοπιζοντε προβληματα στα συστηματα...
-
ξερεις ως βαν πισω χωραει πολλα ατομα σε διαφορες στασεις!! και ειναι ψηλο αρκετα για τα βουνα που πηγαινω εξαλου μπορώ να το ψηλωσω!και ναι το εργοστασιο δεινει 800 κιλα ωφελιμο το ελαχιστο συνηθος ειναι αυτο για να μην αντιμετοπιζοντε προβληματα στα συστηματα...Τι να σου πω;Αν νομιζεις οτι θα σε βολεψει ,μαζι σου!
-
εχεις αντιπροταση σε αυτο τον τυπο αμαξιου ?δεσ αυτο δες και τα αλλα και μετα προτεινε μου κατι αντιστοιχο σε τιμες διαστασεις δυνατοτητες κλπ...πιστευω οτι μονο και απο την τιμη και τις διαστασεις ειναι ασυναγωνιστο!!
-
σε ενα αλμα απιστευτο ε?κιωμος ναι σε ενα κτημα που ηταν σετια σετια ελπιζω να καταλαβενετε.. εστριψα καλα που μενεις στην Ανδρο?
-
ξερεις στη λεσβο μενω και ειναι ολο βουνα..το γεγονος ελαβε χωρα στα σκαμινια (ετσι λεγονται τα κτηματα σ αφτη τη περιοχη) παλαιοκηπου...τορα ομως παρα την τουμπα ειμαι καλα και εγω και το ντατσουν!!!ναι βασικα δεν ηταν αλμα μλκια μου αλλα τοτε δεν ηξερα πως να το διωρθωσω...
-
Ο χρήστης sotiris11 έγραψε:
σε ενα αλμα απιστευτο ε?κιωμος ναι σε ενα κτημα που ηταν σετια σετια ελπιζω να καταλαβενετε.. εστριψα καλα που μενεις στην Ανδρο?Patrick εσύ ???
-
επισης θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας και για αυτου του ττυπου οχηματακια τι λέτε?? http://www.rhino.gr/ το ξερω οτι παρα τον τιτλο της συζητησης μεσα εχει οτι να ναι αλλα δε φταιω οι ερωτησεις μου εξυπηρετουν αποριες φιλων μου που δεν εχουν προσβαση σε υπολογιστη......
-
επισης θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας και για αυτου του ττυπου οχηματακια τι λέτε?? http://www.rhino.gr/ το ξερω οτι παρα τον τιτλο της συζητησης μεσα εχει οτι να ναι αλλα δε φταιω οι ερωτησεις μου εξυπηρετουν αποριες φιλων μου που δεν εχουν προσβαση σε υπολογιστη......Ωραίο είναι, αλλά θα πρέπει να το 'κουβαλάς' με κάποιο τρόπο μέχρι το σημείο που έχει δύσκολη πρόσβαση. Επιπλέον υποψιάζομαι ότι θα στοιχίζει το λιγότερο 20Κ€ αν σκεφτούμε ότι μία επώνυμη (όχι κινέζικη) 4κίνητη γουρούνα στοιχίζει μέχρι και 15Κ€.
ΝΕΟ WRANGLER ΑΠΟΨΕΙΣ ? ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?