-
Γεια φιλοι πηρε το ματι μου το wrangler του 2011 τι εχεται να πειτε ? πείτε τα παντα !γιατι να το παρει κανεις ? γιατι οχι ? κλπ κλπ κλπ πιστευω οτι ειναι καλουτσικο και τρωει τον ανταγονισμο...
-
Γεια φιλοι πηρε το ματι μου το wrangler του 2011 τι εχεται να πειτε ? πείτε τα παντα !γιατι να το παρει κανεις ? γιατι οχι ? κλπ κλπ κλπ πιστευω οτι ειναι καλουτσικο και τρωει τον ανταγονισμο...
-
-
Να το πάρεις μόνο αν έχεις σκοπό να κάνεις (πολλές και πολύ δύσκολες) διαδρομές εκτός δρόμου. Από εκεί και πέρα είναι παντού χειρότερο (και μάλιστα με διαφορά) από τα υπόλοιπα SUV/ATV.
Επίσης δε νομίζω ότι έχει άμεσο ανταγωνιστή. Με τι το συγκρίνεις εσύ; Με τα Q5 GLΚ Χ3? Με πιάνουν τα γέλια. Μόνο εκτός δρόμου. Σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί και μάλιστα πάρα πάρα πάρα πολύ.
Μάλλον είμαι λίγο υπερβολικός:
'πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ' έπρεπε να γράψω. -
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρει κανείς.
Είναι ένα κινητό σκουπίδι. -
Είναι το καλύτερο για εκτός δρόμου στα λεφτά αυτά (και γενικά), αλλά φυσικά είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο. Αν δεν σε πειράζουν οι συμβιβασμοί σε χώρους, άνεση και οδική συμπεριφορά πάρτο.
Ακόμα καλύτρερα πάρε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο, θα γλυτώσεις 10-20χιλιάρικα και συνήθως τα τελευταία μοντέλα είναι σαν καινούρια.
-
Μ' αρέσει πολύ το Wrangler σε όλες τις γενιές και τις εκδόσεις του.
Πολύ 'ειδικό' αυτοκίνητο. Αν νομίζεις οτι μπορεί να σου καλύψει αναγκες, καθημερινές, εκδρομικές κλπ. πάρτο.
Θέλει πολύ σκέψη η αγορά του ως προς τι αναζητάει ο αγοραστής και τι προσφέρει το συγκεκριμένο. -
τα τελευταια, και ειδικά στην 5πορτη εκδοση του ειναι ισως το πιο πολιτικό ( ή ασφαλτινο αν θες) απο ολα χωρις να εχει χασει κατι απο τις παρα πολλές οffroad δυνατότητες του.
Το θεμα ειναι κατα ποσο θες τζιπ καθαροαιμο ή τζιπ ντεμι ή... ασφαλτινο... τι χρειαζεσαι θελω να πω
Τωρα το σχολιο 'κινητο σκουπιδι'... ας το αφησουμε καλυτερα ασχολίαστο...
-
σασ ευχαριστω ολους μα δε θα το παρω τελικα ναι μεν τα λευτα που θα γλιτωσω αλλα βρικα ενα πιο τεριαστο για τη δουλεια που το θελω .συγκεκριανα το dacia logan van...ξερω μεγαλη διαφορα αλλα ειχα ψηθει λιγο να το περνα για φιγουρα! αληθεια εχετε να πειτε τπτ για αυτο το van? ειναι καλη η μαρκα? εγο θελω να μου βγαλει μερικα χρονια στους αγρους χωρις να το κλαιω γινετε?
*το diesel φυσικα!!
-
Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το MP3 της piaggio ή ένα Ariel Atom. Όλα γίνονται
(εννοείται diesel!)
-
Δηλαδή εννοείς αυτό: http://www.thetruthaboutcars.com/2008/0 ... ci-review/
Όντως μεγάλη διαφορά... τελείως άλλη κατηγορία μεγέθους και τιμής και, προσανατολισμός... που με κάνει να αναρωτιέμαι αν μπερδεύεις τα όνειρα με την πραγματικότητα.... Με το καλό να πάρεις και το Wrangler, το μεγάλο φυσικά γιατί θα έχεις καλομάθει σε χώρους από το logan!Βρε μήπως εννοούσες το Duster;; http://youroldcar.blogspot.com/2010/10/ ... uster.html
-
οχι οχι το van ενοουσα..μεχρι και κρεβατι χωραει εκει μεσα! διπλο μαλιστα ... απλα σας εξηγησα..ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για το ''τερας'' μπας και το περνα ποτε για φιγουρα .αλλα πιεζει το γα**μενο το ΤΝΤ ε ΔΝΤ ηθελα να πω...
-
Τελικα για ποιο λογο το θες το αμαξι ;
-
για αγροτικες δουλειες κατα κυριο λογο με μικρες αποστασεις να σηκωνει καμποσα και να ειναι οικονομικο..σε καμια περιπετιουλα βαζο το κρεβατακι πισω και θα δοκιμασω τις αναρτησεις..χαχ. Ωστοσο εχο να πω οτι βουνο ανεβαινει μια χαρα κακοτραχαλο ναροφαγομενοι δρομοι κ.λ.π. αφου και με το επιβατικο του πατερα μου fiat albea 2003 1.4 λτ με ατομα μεσα και κανα 2 τσουβαλια ανεβοκατεβαινει ανετα..42% μαλιστα η κλιση τι να πω ισως ολα τα αλλα ειναι για φιγουρα! χωρις να το κατηγορω..
-
και το κλειστο φορτηγακι θα σε βολεψει;
-
ενοειτε αλιως δε θα το σκεφτομουν .και τα λεφτα που κανει τα βγαζει ανετα σε 1 χρονο κοντα μονο με αγροτικες δουλεις που θα κανει!! εδω με βολεψε το datsun του παππου μου που σηκωνει και καλα 500 κιλα στην ιδια δουλεια με 1.1 η 1.2 κινητηρα δε θυμαμε ..και δε θα με βολεψει αυτο? το εν λογο datsun το εσπασα κυριολεκτικά σε ενα αλμα απιστευτο ε?κιωμος ναι σε ενα κτημα που ηταν σετια σετια ελπιζω να καταλαβενετε.. εστριψα απο μλκια μου και το φουνταρα εκανα και 2 τουμπες αφηστε τα.. ναι ρε σωθηκα μην ανυσηχειτε 4 ραματα στο κουτελο μονο.
-
Παντως η dacia το βγαζει το logan κ σε pick up στα ιδια λεφτα, αν σ'ενδιαφερει...
-
το ξερω ρε φιλε..αλλα θελω να μπενει κρεβατι και αλλα χωρις το προβλημα του νερου.βροχεσ κ.λ.π. το μονο πραμα που συχαινομε να με αγγιζει ειναι το βροχινο νερο..αλεργικος στη βροχη!χαχαχ
-
Ο χρήστης PAKIS1887 έγραψε:
το ξερω ρε φιλε..αλλα θελω να μπενει κρεβατι και αλλα χωρις το προβλημα του νερου.βροχεσ κ.λ.π. το μονο πραμα που συχαινομε να με αγγιζει ειναι το βροχινο νερο..αλεργικος στη βροχη!χαχαχΓια κοιτα και το viewtopic.php?f=9&t=46890 μηπως σε ενδιαφερει .
-
Μπορείς στην ίδια κατηγορία να κοιτάξεις και για Megane CC που είναι ούτως ή άλλως το καλύτερο αυτοκίνητο σε όλες τις κατηγορίες !!!
ΝΕΟ WRANGLER ΑΠΟΨΕΙΣ ? ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?