-
Γεια σας παιδια
Εχω γινει μελος στο φορουμ μερικες μερες και το βρισκω πολυ ωραιο!
Αυτον τον καιρο σκοπευω να προχορησω στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου και εχω καταληξει αναμεσα στο opel astra 1.4T 120hp και στο seat leon 1.4 TSI 125hp! Η διαφορα στην τιμη ειναι 3000Ε καθως ενδιαφερομαι για την εκδοση cosmo στο astra και την style στο leon. Εχω οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα και εχω δει πως το leon ειναι αρκετα πιο γρηγορο στις επιταχυνσεις αλλα το opel ειναι αλλη κλαση και πιο ομορφο εσωτερικα ενω ειναι και πιο καινουργιο μοντελο!
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα δυο αυτοκινητα και αν αξιζει να δωσω τα 3000Ε παραπανω για το astra η να προτιμησω το leon το οποιο εχει φοβερη θεση οδηγησης -
Γεια σας παιδια
Αυτον τον καιρο σκοπευω να προχορησω στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου και εχω καταληξει αναμεσα στο opel astra 1.4T 120hp και στο seat leon 1.4 TSI 125hp! Η διαφορα στην τιμη ειναι 3000Ε καθως ενδιαφερομαι για την εκδοση cosmo στο astra και την style στο leon. Εχω οδηγησει και τα δυο αυτοκινητα και εχω δει πως το leon ειναι αρκετα πιο γρηγορο στις επιταχυνσεις αλλα το opel ειναι αλλη κλαση και πιο ομορφο εσωτερικα ενω ειναι και πιο καινουργιο μοντελο!
Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτα τα δυο αυτοκινητα και αν αξιζει να δωσω τα 3000Ε παραπανω για το astra η να προτιμησω το leon το οποιο εχει φοβερη θεση οδηγησης -
Γεια σας παιδια
Πόσο σου βγαίνει το άστρα ;
-
Πέρα απο τα πλαστικά στα οποία το αστρα υπερέχει, σε όλα τα άλλα είναι πίσω απο το λεόν. Αν δε σε πειράζει που έχει χρόνια στην αγορά, πηγαινε στο λεόν.
-
το astra μου βγαινει 20000 ενω το leon 17000
-
Πόσο βγαίνει μια τζουλιετα 120αρα;
-
Ακριβές είναι...http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=812
-
επειδη παλια ειχα alfa romeo και ξερω δεν νομιζω να ειναι καλη επιλογη η giulietta
-
Ο χρήστης filippos_kalamata έγραψε:
επειδη παλια ειχα alfa romeo και ξερω δεν νομιζω να ειναι καλη επιλογη η giuliettaTι επαθε η παλια σου αλφα?
-
Γενικα η παλια μου alfa εβγαζε συνεχεια προβληματα και εκαιγε λαδια μετα τα 400000 χλμ! μου εδωσε την εντυπωση ενος πολυ ζημιαρικου αυτοκινητου και δεν εχω σκοπο να την ξαναπαθω
-
Οντως εκει στις 400.000km δεν ειναι καθολου φυσιολογικο να τσιμπησει λαδι...
Τιποτα δε θα παθεις.. Κι αν σ αρεσει η G και δε τη παιρνεις γι αυτο το λογο ειναι κριμα.. -
Astra θα πρότείνα, αλλά αυτο με τους 140 ίππους. Το Leon απο την άλλη έρχεται σε τιμή ευκαιρία και είναι μια καλή πρόταση. Η διαφορά τιμής είναι σεβαστή, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς με ποιο θα κάνεις την δουλειά σου χωρίς να μετανιώνεις μετά που δεν πήρες άλλο εξοπλισμό η δεν σου πολύ αρέσει να το βλέπεις.
Η Giullieta που αναφέρθει, μάλλον βγαίνει σαφώς ακριβότερα. Θα πρέπει να την έχεις καημό η να ήταν ηδη στο κεφάλαιο που θες να διαθέσεις. Μην πας γι αυτήν λοιπόν κατα την ταπεινή μου γνώμη.
-
Πιστεύω ότι τόσο το astra όσο και το leon θα έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα (η τουλάχιστον πιο 'ακριβά' προβλήματα) μετά από 400.000 χλμ. Μάντης δεν είμαι, απλά έχω μια διαίσθηση.
-
Basika 40 χιλιαδες χιλιομετρα γραφεις η 400 χιλιαδες..........
Παντως αμα εχεις σκοπο να παρεις αμαξι να σε βγαλει παλυ 400 χιλιαδες χιλιομετρα , πιο φρονιμο το βρισκω να μην ειναι τουρμπο και να ειναι απο ανατολη , κανα nissan kana toyota. -
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Basika 40 χιλιαδες χιλιομετρα γραφεις η 400 χιλιαδες..........
Παντως αμα εχεις σκοπο να παρεις αμαξι να σε βγαλει παλυ 400 χιλιαδες χιλιομετρα , πιο φρονιμο το βρισκω να μην ειναι τουρμπο και να ειναι απο ανατολη , κανα nissan kana toyota.Οχι ρε παιδια ΤΟΥΟΤΑ, είπαμε δεν θα λέτε τέτοια πράματα ΤΖΙΖ!!
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
να ειναι απο ανατολη , κανα nissan kana toyota.Κανένα από τα δύο δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία. Αν θέλεις αυτοκίνητο made in Japan, τότε Mazda, Subaru ή Daihatsu.
-
Προσωπικά αν ήθελα αυτοκίνητο για πολλά χρόνια της κατηγορίας αυτης, θα επερνα το μαζντα 3.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Astra θα πρότείνα, αλλά αυτο με τους 140 ίππους. Το Leon απο την άλλη έρχεται σε τιμή ευκαιρία και είναι μια καλή πρόταση. Η διαφορά τιμής είναι σεβαστή, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς με ποιο θα κάνεις την δουλειά σου χωρίς να μετανιώνεις μετά που δεν πήρες άλλο εξοπλισμό η δεν σου πολύ αρέσει να το βλέπεις.Η Giullieta που αναφέρθει, μάλλον βγαίνει σαφώς ακριβότερα. Θα πρέπει να την έχεις καημό η να ήταν ηδη στο κεφάλαιο που θες να διαθέσεις. Μην πας γι αυτήν λοιπόν κατα την ταπεινή μου γνώμη.
Γιατί τι είναι η τζουλιετα που πρέπει να Έχεις καημό για να την πάρεις ; Κανένα κατερχαμ ;;
Ότι είναι πιο ακριβή ναι , αλλα καημό ;;; -
Αν Όντως είχες αρ και σου είχε σπάσει τα @@ Καλο θα ήταν να την αποφύγεις ...
Γιατί είναι σίγουρο πως και πλημμεληματα να σου βγάλει θα φορτώσεις ...
Και θα φυσας και το γιαούρτι ...
Αν και Μετά την τρομερή για πολλούς φιατοποιηση της αρ τα νεα της προϊόντα είναι κάτι παραπάνω Απο αξιόπιστα ...
opel astra 1.4T vs seat leon 1.4 TSI