-
Συγχαρητήρια για μια ακόμα χρονιά! Καταπληκτικό πρωτάθλημα, με ενδιαφέρον ως το τέλος και υποδειγματική οργάνωση!
Σαν βετεράνος και παλιός δις-πρωταθλητής, συγχαίρω με όλη μου την καρδιά τους φετινούς νικητές και όλους τους διαγωνιζόμενους, που έκαναν ένα πρωτάθλημα ενδιαφέρον ακόμα και για εμάς που δεν συμμετείχαμε και το παρακολουθούσαμε απ'έξω! Και του χρόνου!
-
Πρωτάθλημα κατασκευαστών και χάλκινο μετάλλιο κατακτήθηκαν.
Χαίρομαι ιδιαίτερα και για την πρώτη θέση στους χρόνους, ένα ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι τον προβλέψεων.Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Bayern7 και τον καταπληκτικό ρούκι αγαπ... εεε Kantoniou.
Συγχαρητήρια και στην dream team (μας) της McLaren.Άντε και του χρόνου.
-
Εξαιρετική οργάνωση και χωρίς παρατράγουδα... Συγχαρητήρια στα παιδιά που έτρεξαν τον διαγωνισμό!
-
τελεια ηταν και παλι...
δεν φτιαχνουμε κανεναν αλλο διαγωνισμο μεχρι την Φ1;
-
Υπέροχη χρονιά , Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για την άψογη οργάνωση
Σαν επίλογο θα παραφράσω κάποιες γνωστές φετινές δηλώσεις.
Σαν ομάδα είχαμε ορισμένα προβλήματα με τον σχεδιασμό και τα ελαστικά .
Δεν καταφέραμε , με ελάχιστες εξαιρέσεις ,να βρούμε την ακριβή θερμοκρασία στην οποία δουλεύει η μεσαία γόμα και συνήθως ήμασταν εκτός χρόνων .
Επίσης το εμπρός σύστημα αεροδυναμικής που ευθύνεται για την κάθετη δύναμη δέχτηκε πολλές τροποποιήσεις από τον χωρίς φαντασία αρχικό σχεδιασμό και τελικά δεν απέφερε ποτέ τα μέγιστα , με αποτέλεσμα να βολοδέρνουμε στην μέση του GridΤου χρόνου θα προκαλέσουμε την τύχη και τα αποτελέσματα , θα υψώσουμε ψηλά την σημαία , θα υπολογίσουμε με ακρίβεια χιλιοστού βάση ενός ειδικού συστήματος προβλέψεων που έχουμε αναπτύξει από την φετινή μέτρια χρονιά που όμως μας έκανε σοφότερους . Το επονομαζόμενο κουτουρού .
Με άριστα το 10 μας βάζω 5 ! ! !
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το επονομαζόμενο κουτουρού .
KTR θα το λες, για να τους μπερδευεις ολους...
-
Για να μη φθίνει η αιώνια δόξα των πρωταλητών , η χρυσή βίβλος του forum:
2004 George Tabs
2005 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ
2006 TLG
2007 Kouk
2008 STK-ast (ισοβαθμία)
2009 Bayern7---Phaethon---Ferrari
2010 Vasilakis--Phaethon---Lotus
2011 Bayern7---Bayern7----McLaren -
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν.Έλεγα να υποβάλλω ένσταση για τον ripper ,για να χαλάσω το ήρεμα κλίμα.
Αστειεύομαι ασφαλώς. -
Ευχαριστούμε πολύ για την όλη διοργάνωση, ήταν όλα περίφημα! Μπράβο στον Bayern7 που απ' την αρχή φαινόταν να πηγαίνει τρένο. Μπράβο στον Kantoniou που τον αμφισβήτησε αλλά έχασε στο τέλος (Kantoniou υπάρχουν και χειρότερα πχ κάποιοι που ήταν πρώτοι μισό πρωτάθλημα πέρσι και κατάφεραν να χάσουν στον τελευταίο αγώνα!)..Η McLaren φυσικά επίσης πολύ άνετα στο κατασκευαστών..
Όσο για την αφεντιά μου δυστυχώς οι καλές προβλέψεις σε χρόνους συνδυάστηκαν με..τραγικές προβλέψεις σε πιλότους..Τι να κάνεις! Και του χρόνου!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν.Έλεγα να υποβάλλω ένσταση για τον ripper ,για να χαλάσω το ήρεμα κλίμα.
Αστειεύομαι ασφαλώς.Από μια τρίτη θέση πήραμε, ανανεώνεται η 'έχθρα' για την επόμενη σεζόν.
-
Τρομερό πρωτάθλημα φέτος. Με αγωνία μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Κυρίως βέβαια για τα πρωταθλήματα των οδηγών (μιας και στο κατασκευαστών η ομάδα ήταν dream team, δύσκολα θα το χάναμε ).
Ειδικά στους 2-3 τελευταίους αγώνες, πιο πολύ αγωνία είχαμε για το δικό μας το πρωτάθλημα παρά για της fia.Ένα τεράστιο μπράβο πρώτα στα παιδιά που οργάνωσαν και 'έτρεχαν' τόσους μήνες το πρωτάθλημα. Με στατιστικά, με άμεση δημοσίευση των αποτελεσμάτων, με τρελή αξιοπιστία στους πίνακες. respect.
Μπράβο και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους. Ειδικά στον kantoniou για το τρελό καμ μπακ και ντεμαράζ και φυσικά στα μέλη της ομάδας μου, ripper και unicorn που συνέβαλαν τα μέγιστα για να κάνουμε ένα υγιεινό περίπατο στο κατασκευαστών.Άντε και του χρόνου.
-
Να που καταφέρατε να έχουμε στο forum ένα πρωτάθλημα με ανταγωνισμό και ενδιαφέρον ανώτερο του κανονικού, πράγματι! Τον εαυτό μου να δω μόνο, φέτος έχασα 2 GP στο forum. Στο κανονικό έχασα καμιά 10αριά.. χεχε!
Για άλλη μια χρονιά ο Bayern7 κατάφερε να συντηρηθεί από την αρχή στις πρώτες θέσεις και να 'πυροβολεί' όποτε εκείνος έκρινε σκόπιμο. Με μια παρουσία, που όσο κι αν προσπάθησαν οι ripper, STK και φυσικά ο kantoniou, έδειχνε μεγάλη σιγουριά για τον τίτλο. Εμπειρία παιδί μου.. Κατάφερε και 4 νίκες, κάτι όχι εύκολο με ένα ΜΟ 25-30 συμμετεχόντων σε κάθε GP. Κι ο kantoniou 3 βέβαια, τι να φτουρήσουμε εμείς μετά!
Επί προσωπικού, στενοχωρήθηκα για την ομάδα που από πρωταθλήτρια δεν κατάφερε ούτε την 3η θέση φέτος, κι ας έμεινε κοντά. Καλά, για μένα δεν το συζητώ.. αλλού γι' αλλού φέτος
- Στις εκπλήξεις της χρονιάς η ομάδα της STR-Ferrari και αυτή της Williams. Εκπληκτικό πρωτάθλημα παιδιά!
- Ο εξαιρετικός ΜΟ του teammate μου og2002gr, που θα τον έφερνε ως την 3η θέση αν δεν είχε χάσει 2 αγώνες. Απέδειξε ότι ήταν ο 1ος οδηγός της ομάδας.
- Η για άλλη μια χρονιά εξαιρετική παρουσία του UnicornF1, που αμφιβάλω αν έκανε ποτέ πρόβλεψη έχοντας δει αποτελέσματα από FP1. Η 12η θέση του στα στατιστικά των χρόνων είναι επίτευγμα, όχι αστεία!
- Αρνητική έκπληξη η ομάδα της 4TF1. Αν μη τι άλλο με τέτοιους 'πάλιουρες' στην ομάδα περιμέναμε πιο μεστά αποτελέσματα, χμ! Καιρός για ανανέωση παιδιά;
- Η εξαφάνιση του Billopoulou, που ξεκίνησε πολύ φουριόζος τη χρονιά και μετά εξαφανίστηκε.. Να 'ναι καλά ελπίζω.
Όλα τα credits στον St.Devote και τον ripper για την υποδειγματική λειτουργία του διαγωνισμού. Το είπε και ο πρωταθλητής μας, εντυπωσίασε η ταχύτητα και η πλούσια παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Και έχοντας δει από μέσα τι χρειάζεται, θέλει και κόπο και χρόνο για να είναι κανείς on-time. Το κατάφεραν!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
- Αρνητική έκπληξη η ομάδα της 4TF1. Αν μη τι άλλο με τέτοιους 'πάλιουρες' στην ομάδα περιμέναμε πιο μεστά αποτελέσματα, χμ! Καιρός για ανανέωση παιδιά;
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν χορηγοί και χρήματα για κάτι καλύτερο . Προσωπικά, αν και οι προβλέψεις της 5αδας ήταν έτσι κι έτσι, στους χρόνους υπήρχε πανωλεθρία, παρόλο που πήρα και μία pole. Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι.
Μπράβο στους οργανωτές!! Και του χρόνου. -
του χρονου επειδη υποστηριζω Κιμι να ξερετε απο τωρα εχω την πρωτη θεση της Lotus Ρενω.
μην μου πειτε μα και μου ειναι πρωτη μου επιλογη
Μηπως να κανονιζουμε απο τωρα τις ομαδες;
-
Απόλα τα F1-like πρωταθλήματα που τρέχουνε σε διαφορες ιστοσελίδες, νομιζω το πιο επιτυχυμένο είναι αυτό των 4Τ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Φ1 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
ΑΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΜΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΑΜ-ΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΨΗΛΑΑΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΡΟΔΑ ΜΕ ΡΟΔΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ !!!!ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
...χαιρετω!!!!!
-
Το συναρπαστικοτερο πρωταθλημα εγινε εδω ! Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες, που ατρεξαν απιστευτα τον διαγωνισμο, οπως και γινεται καθε χρονο απο αυτον που το διοργανωνει ! Να ειναι καλα τα παιδια ! Πολλα μπραβο και στους νικητες McLaren και Bayern, οπως επισης και σε ολους οσους συμμετειχαν.. Η ομαδα μας ηταν αντιγραφη της Ferrari απο το κανονικο πρωταθλημα, ελπιζω του χρονου να καταφερουμε να ειμαστε πιο ανταγωνιστικοι με καλες προβλεψεις απο την αρχη (κατι μου θυμιζει αυτο ) και να τα παμε οσο πιο καλα γινεται.. (αυτος ο Ντομενικαλι με τις παπαριες του, μας εχει κανει πλυση εγκεφαλου και λεμε και εμεις τα ιδια) Θελω να ευχαριστησω τους team mates μου, Sparticle και Vasilakis με τους οποιους συνεργαστηκαμε αρμονικα για το καλυτερο δυνατο. Δυστυχως ομως καταφεραμε μονο μια νικη, εντος εδρας στη Monza και ετσι τουλαχιστον δωσαμε λιγη χαρα στους tiffosi. (και αυτο παλι κατι μου θυμιζει) . Ελπιζω να καταφερω να ανανεωσω το συμβολαιο μου με τη Ferrari και ειμαι περιεργος αν ο Bayern θα συνεχισει με τη McLaren καθοτι το συμβολαιο του ληγει..
Και του χρονου να ειμαστε καλα ! -
Πολύ καλή η διοργάνωση παιδιά.Αντε και του χρόνου να ειμαστε καλά. Οσο για την mercedes gp τα πήγε πολύ καλά αν και δεν υπήρχε συμμετοχή καθολική απο οδηγούς .Σφηνακια ,parties στα γιότ κτλ Ας είναι .Πλησιάσαμε την κορυφή ετσι κι αλλιώς.Οπως και ο ''Μιχάλης'' έτσι κι εγω το πάλεψα πιο πολύ απο πέρυσι και φάνηκε.Ολα καλά λοιπόν!
Συνχαρητήρια στους τρεις νικητες και νικητριες ομάδες .Πιστευω ο Βayern ως το πιο ενεργο μελος του διαγωνισμού το καταχάρηκε! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
του χρονου επειδη υποστηριζω Κιμι να ξερετε απο τωρα εχω την πρωτη θεση της Lotus Ρενω.μην μου πειτε μα και μου ειναι πρωτη μου επιλογη
Μηπως να κανονιζουμε απο τωρα τις ομαδες;
Παρε τη θέση μου Αποχωρω σε ενδειξη διαμαρτυρίας για το 7ο συνεχόμενο παλτό που πήρε η ομαδα αν και το αθλημα ειναι καλοκαιρινό (τα αλλα 6 ειναι Heidfeld, Petrov, Bruno, greo, thymios, GeoF1 )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
E δεν γινεται καθε χρονο να εχουμε τα ιδια αποτελεσματα... Απλα σας αφησαμε φετος να χαρειτε λιγο οι υπολοιποι και του χρονου θα επανελθουμε να διεκδικησουμε την πρωτια....
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)