-
Φίλε salty έτσι όπως πας βλέπω να μου τρως τη θέση στην Opel
Βρε παιδιά κοιτώ τον στανταρ εξοπλισμό και διαβάζω 'κόρνα 2 τόνων'.... πως να τραβάει ο κινητήρας μετά
Soch
-
Ο χρήστης sspa έγραψε:
Ερώτηση 'περισσότερο' για αυτούς που έχουν/είχαν vectra ή astra.Τα 15mm χαμηλόματος της ανάρτησης, στις sport εκδόσεις του Insignia, μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άνεση???
Όχι , θα είσαι μία χαρά από άνεση , το αμάξι λόγω χαμηλώματος θα δείξει λίγο περισσότερο κτλ...
-
Πηγα και το ειδα προχτες...
Μακαρι να ηταν οπως στη διαφημιση εστω και κατα 20%
Παρολο τον εντυπωσιασμο που μου ειχε δημιουργησει στις φωτο απογοητευτηκα!
Τιποτα διαφορετικο ενα λιγο πιο ομορφο vectra...και δειχνει opel full!
Κριμα παντως -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κριμα παντωςΌλοι όσοι το έχουν δει/οδηγήσει/αξιολογήσει και κυρίως ο ειδικός τύπος (όχι μόνο στην Ελλάδα) στο σύνολό του αναφέρει πως το – αυτοκίνητο της χρονιάς 2009 – Insignia μικρή σχέση έχει με τον προκάτοχό του.
Τώρα το ότι …«δείχνει Opel full», έτσι όπως το γράφεις, διαβάζεται ελαφρώς υποτιμητικά και μάλλον δικαιολογεί όλα όσα «είδες» ή κυρίως δεν είδες.
Για μένα είναι καλό το ότι είναι και δείχνει Opel, βλέπεις αξιολογώ εκ των έσω…Soch
-
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Κριμα παντωςΌλοι όσοι το έχουν δει/οδηγήσει/αξιολογήσει και κυρίως ο ειδικός τύπος (όχι μόνο στην Ελλάδα) στο σύνολό του αναφέρει πως το – αυτοκίνητο της χρονιάς 2009 – Insignia μικρή σχέση έχει με τον προκάτοχό του.
Τώρα το ότι …«δείχνει Opel full», έτσι όπως το γράφεις, διαβάζεται ελαφρώς υποτιμητικά και μάλλον δικαιολογεί όλα όσα «είδες» ή κυρίως δεν είδες.
Για μένα είναι καλό το ότι είναι και δείχνει Opel, βλέπεις αξιολογώ εκ των έσω…Soch
Eπειδη κρινεις εκ των εσω ειναι λογικο να μην καταλαβες τι εγραψα....
Να στο κανω πιο λιανα...Στη διαφημιση δειχνουν μια μιξη BMW-MERC-AUDI....(αρα η οπελ θελει να δειξει κατι αλλο)
Απο κοντα ειναι ενα απλο γηινο οπελ...(δεν το λεω υποτιμητικα)
Τωρα για τις κρισεις του ειδικου τυπου και του ελληνικου ειδικοτερα κραταω καποιες(πολλες)πισινές!
Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ασχημο,κακο,αδιαφορο...απλα οτι δεν ειναι αυτο που προσπαθησαν να δειξουν! -
Καλά, σε κάθε μονδέλο υπάρχουν οι κλασσικές φανφάρες 'καμία σχέση με το προηγούμενο', 'επιτέλους στρίβει' κλπ κλπ. Μέρος του βαλς της παρουσίασης ενός καινούριου μοντέλου είναι αυτό.
-
και 1-2 χρόνια μετά ..... στα τότε τεστ υποχωρεί στις θέσεις και αποκαλύπτονται τα μειονεκτήματα
-
Aκριβώς.
-
Αυτό ισχύει για όλα τα αυτ/τα ανεξαρτήτου μάρκας και κόστους.Επίσης πισεύω ότι δεν είναι και τόσο σωστό να αγοράζεις το νέο μοντέλο με το που βγαίνει στη αγορά ( προτού δηλαδή διαπιστωθούν τα προβληματάκια που τυχόν βγάζει και τα οποία διορθώνονται πιο μετά..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, σε κάθε μονδέλο υπάρχουν οι κλασσικές φανφάρες 'καμία σχέση με το προηγούμενο', 'επιτέλους στρίβει' κλπ κλπ. Μέρος του βαλς της παρουσίασης ενός καινούριου μοντέλου είναι αυτό.Δεν θα ξεχάσω το test στους 4Τροχούς , της Toyota Corolla του 1987 , που είχε τίτλο 'Tώρα μάλιστα' (!!!)
και αναφερόταν με κολακευτικά σχόλια στην οδική συμπεριφορά (!!!!!!!!!) που είχε βελτιωθεί τόοοσο πολύ.
Παιδί ήμουν τότε και κόντεψα να βάλω τα γέλια. Ακόμα το θυμάμαι..... -
kalimera
φιλε salty κι εγω θα ηθελα το afl επισης αλλα ανεβαινει αλλα 750 μια και πρεπει να πληρωσεις το flexride μονο του συν την διαφορα του πακετου 1.100 με 1.500 αν θυμαμαι καλα .οσο για τους αεροσακους πισω συμφωνω .εχω μια απορια αν πρεπει να βαλω κανονικη ρεζερβα -τα 50 ε δεν ειναι τιποτα αλλα διαβασα μειωνει το χωρο αποσκευων?
αλλος προβληματισμος το 4θ η 5θ kai to xrvma
θα αποφασισω συντομα ομως............
απο ενημερωση εδω το φορουμ σκιζει τυφλα να εχουν οι πωλητες της opel -
Το είδα στην έκθεση με την κανονική ρεζέρβα και μειώνει ΑΙΣΘΗΤΑ τον χώρο αποσκευών, αφήνει μικρό ύψος, εγω κατα 99% θα πάρω την μικρή ρεζέρβα είναι αμαρτία να έχεις χαμένο τόσο χώρο μόνιμα για 1 φορά που θα σου τύχει λάστιχο..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eπειδη κρινεις εκ των εσω ειναι λογικο να μην καταλαβες τι εγραψα....
Να στο κανω πιο λιανα...Στη διαφημιση δειχνουν μια μιξη BMW-MERC-AUDI....(αρα η οπελ θελει να δειξει κατι αλλο)
Απο κοντα ειναι ενα απλο γηινο οπελ...(δεν το λεω υποτιμητικα)
Τωρα για τις κρισεις του ειδικου τυπου και του ελληνικου ειδικοτερα κραταω καποιες(πολλες)πισινές!
Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ασχημο,κακο,αδιαφορο...απλα οτι δεν ειναι αυτο που προσπαθησαν να δειξουν!Και εμένα μου αρέσει που δείχνει την καταγωγή του.
Και το αυτοκίνητο στις διαφημίσεις είναι με Xenon προβολείς και άρα φώτα ημέρας led , με 20άρες ζάντες κτλ. Το Α4 χωρίς τα Xenon κτλ δείχνει όπως στις διαφημίσεις ; Το αυτοκίνητο είναι κατά την άποψή μου εκεί που το δείχνουν οι διαφημίσεις αλλά στις εκθέσεις ( και όχι στο γκαράζ μας ) θα πρέπει να έχουν πιο γήινες εκδόσεις μπας και το αγοράσει κάποιος. Δεν μπορούν να δεσμεύσουν 40.000 ευρώ για εκθεσιακό αυτοκίνητο. Ούτε στις εκθέσεις του Audi γίνεται αυτό.
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Το είδα στην έκθεση με την κανονική ρεζέρβα και μειώνει ΑΙΣΘΗΤΑ τον χώρο αποσκευών, αφήνει μικρό ύψος, εγω κατα 99% θα πάρω την μικρή ρεζέρβα είναι αμαρτία να έχεις χαμένο τόσο χώρο μόνιμα για 1 φορά που θα σου τύχει λάστιχο..Στο 5θυρο όχι τόσο. Στο 4θυρο μειώνεται αρκετά λόγω της πόρτας που έχει μικρό άνοιγμα λόγω σχήματος. Στο 5θυρο ανοίγει και η εταζέρα και ο χώρος είναι μεγαλύτερος.
-
Ο χρήστης tigratwintop έγραψε:
kalimera
φιλε salty κι εγω θα ηθελα το afl επισης αλλα ανεβαινει αλλα 750 μια και πρεπει να πληρωσεις το flexride μονο του συν την διαφορα του πακετου 1.100 με 1.500 αν θυμαμαι καλα .οσο για τους αεροσακους πισω συμφωνω .εχω μια απορια αν πρεπει να βαλω κανονικη ρεζερβα -τα 50 ε δεν ειναι τιποτα αλλα διαβασα μειωνει το χωρο αποσκευων?
απο ενημερωση εδω το φορουμ σκιζει τυφλα να εχουν οι πωλητες της opelΌλα είναι θέμα επιλογών. Η κανονική ρεζέρβα πράγματι μειώνει το ύψος (ή το βάθος αν θέλεις) του χώρου αποσκευών κατά 10 cm που - για μένα τουλάχιστον - είναι πολλά. Θα το πάρω λοιπόν με τη στενή των 17'. Η πέμπτη πόρτα διευκολύνει - κυρίως - τη φόρτωση των πιο ογκωδών αντικειμένων. Λόγω της κλίσης της όμως, ότι φορτωθεί θα πρέπει να 'τελειώνει' εκεί που αρχίζει η πόρτα γιατί αλλιώς αυτή δεν θα κλείνει. Η ορατότητα του εσωτερικού καθρέπτη στο 5π είναι αισθητά περιορισμένη (σε σχέση πάντα με το 4π). Απ' την άλλη όμως, έχει πίσω καθαριστήρα που δεν έχει το 4π (με δεδομένη την σχεδόν ίδια κλίση, δεν τον χρειάζεται άραγε ;). Και πάλι λοιπόν είναι θέμα επιλογών. Εμένα μου αρέσει λιγάκι περισσότερο το 4π (από αισθητικής πλευράς) ενώ το 5π είναι πιο πρακτικό.
Το χρώμα ! Δύσκολο φίλε μου. Και το άσπρο είναι ωραίο (το είδα σε έκθεση) αλλά εγώ προτιμάω το technical grey, αυτό της παρουσίασης δηλαδή.Salty
Οι πωλητές στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι άσχετοι....Γνωρίζουν τις τιμές αλλά αν προχωρήσεις σε τεχνικά θέματα, έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Αν είσαι τυχερός θα φωνάξουν κάποιον πιο 'ειδικό' αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρεις απάντηση. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο κλάδο των αυτοκινήτων αλλά γενικότερα.
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει τι είναι το σύστημα αυτόματου φωτισμού που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων?Έχει αισθητήρα και ανάβει αυτόματα τα φώτα σε συνθήκες κακού/μειωμένου φωτισμού κτλ.
συνήθως συνδυάζεται με αισθητήρα βροχής , που συνεπάγεται αυτόματη λειτουργία κατ' επιλογίν του υαλοκαθαριστήρα. Το κατ' επιλογίν σημαίνει , στο Astra μου τουλάχιστον , ότι πρέπει να κάνεις ένα κλικ στον διακόπτη υαλοκαθαριστήρα προκειμένου να μπει σε αυτόματη λειτουργία προκειμένου να μην ξεκινά σε πλυντήρια πχ όταν μπαίνεις με αναμμένη τη μηχανή.
Εξαιρετικά χρήσιμα και τα δύο.
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
kalimera
απο ενημερωση εδω το φορουμ σκιζει τυφλα να εχουν οι πωλητες της opelΌλα είναι θέμα επιλογών. Η κανονική ρεζέρβα πράγματι μειώνει το ύψος (ή το βάθος αν θέλεις) του χώρου αποσκευών κατά 10 cm που - για μένα τουλάχιστον - είναι πολλά. Θα το πάρω λοιπόν με τη στενή των 17'. Η πέμπτη πόρτα διευκολύνει - κυρίως - τη φόρτωση των πιο ογκωδών αντικειμένων. Λόγω της κλίσης της όμως, ότι φορτωθεί θα πρέπει να 'τελειώνει' εκεί που αρχίζει η πόρτα γιατί αλλιώς αυτή δεν θα κλείνει. Η ορατότητα του εσωτερικού καθρέπτη στο 5π είναι αισθητά περιορισμένη (σε σχέση πάντα με το 4π). Απ' την άλλη όμως, έχει πίσω καθαριστήρα που δεν έχει το 4π (με δεδομένη την σχεδόν ίδια κλίση, δεν τον χρειάζεται άραγε ;). Και πάλι λοιπόν είναι θέμα επιλογών. Εμένα μου αρέσει λιγάκι περισσότερο το 4π (από αισθητικής πλευράς) ενώ το 5π είναι πιο πρακτικό.
Το χρώμα ! Δύσκολο φίλε μου. Και το άσπρο είναι ωραίο (το είδα σε έκθεση) αλλά εγώ προτιμάω το technical grey, αυτό της παρουσίασης δηλαδή.Salty
Οι πωλητές στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι άσχετοι....Γνωρίζουν τις τιμές αλλά αν προχωρήσεις σε τεχνικά θέματα, έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Αν είσαι τυχερός θα φωνάξουν κάποιον πιο 'ειδικό' αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρεις απάντηση. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο κλάδο των αυτοκινήτων αλλά γενικότερα.
Προσωπικά για χρώμα θα διάλεγα είτε το κόκκινο είτε ένα όμορφο μπλε που είδα...
Τα χρώματα λέγονται Pomegranate Red και Royal Blue.
-
Μόλις 'έπεσα' σε άρθρο / δοκιμή του Insignia από Αμερικανούς δημοσιογράφους που το βγάζουν πολύ καλό. Τόσο καλό που ζητάνε απ' τη μαμά GM να το πάει (ή να το φτιάξει) και στην Αμερική.
Για όποιον γνωρίζει αγγλικά (ή μπορεί να το μεταφράσει) το άρθρο είναι εδώ
http://www.edmunds.com/insideline/do/Dr ... =135246#18 -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...
Προσωπικά για χρώμα θα διάλεγα είτε το κόκκινο είτε ένα όμορφο μπλε που είδα...Τα χρώματα λέγονται Pomegranate Red και Royal Blue.
+100 για το κόκκινο
http://www.edmunds.com/insideline/do/Me ... toId=67470
έτσι ακριβώς θα το αγόραζαSoch
Opel Insignia