-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Πώς σας φένεται η OCTAVIA 1.8 TFSI?
Καλή είναι. Επίσης η γυναίκα μου χθες ήθελε να κάνει περμανάντ αλλά της είπα ότι οι ανταύγειες σε ίσια μαλλιά θα της πηγαίνουν καλλίτερα.
Τέλος πριν από δύο ημέρες , νομίζω , σκότωσα δύο μυρμήγκια με γυμνό δάχτυλο. Αμέ !!!Τι κάνεις Γιάννη .......... ?
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Καλή είναι. Επίσης η γυναίκα μου χθες ήθελε να κάνει περμανάντ αλλά της είπα ότι οι ανταύγειες σε ίσια μαλλιά θα της πηγαίνουν καλλίτερα.
Τέλος πριν από δύο ημέρες , νομίζω , σκότωσα δύο μυρμήγκια με γυμνό δάχτυλο. Αμέ !!! -
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Τέλος πριν από δύο ημέρες , νομίζω , σκότωσα δύο μυρμήγκια με γυμνό δάχτυλο. Αμέ !!!Αν δεν καταλαβες ρωτωντας για την οκταβια εδω εισαι γιατι το θεμα ειναι για Opel Insignia
-
Μάλλον δεν το θεωρεί παράξενο ο φίλος... Εκτός αν το κάνει για να τραβήξει την προσοχή του HF!!!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Για το καινούργιο catastrophic understeer τση Opel μιλαμε εδώ βρε παιδια.Τι είχες Οπελ? Τι είχα πάντα ??
Έτσι είναι και αυτό το καινούριο? Εχει πάντως ωραία φάτσα και γενικότερα ωραίο σουλούπι !
-
Γιατί είναι η πρώτη φορα που σε μια συζήτηση γίνεται αναφορά σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο από εκείνο στο οποίο ανφέρεται το TOPIC?
Πάντα γίνεται μια άτυπη συγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα στην αγορά, πόσο μάλλον στην περίπτωση OCTAVIA όπου κυρίως για το ποσό των χρημάτων που απαιτεί η αγορά της είναι μια άκρως δελεαστική προσφορά στην συγκεκριμένη κατηγορία!
Όσο για το υποτημιτικότατο σχόλιο , δείχνει το επίπεδο σου.
Τεσπάντων δεν θα αναλωθώ σε μικρότητες.
Έσεται ήμαρ. -
Ψυχραιμία...mod mirage
-
τσι τσι τσι τσι .......
είναι κατι σαν την coca cola ........ απο ότι είδα ......... σε άλλα copy paste post -
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
Τέλος πριν από δύο ημέρες , νομίζω , σκότωσα δύο μυρμήγκια με γυμνό δάχτυλο. Αμέ !!!Επιστρέφονται άπασαι αι εικονίτσαι και προσοχή στα φλόκια.
Γιατί είναι η πρώτη φορα που σε μια συζήτηση γίνεται αναφορά σε κάποιο άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο από εκείνο στο οποίο ανφέρεται το TOPIC?
Πάντα γίνεται μια άτυπη συγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα στην αγορά, πόσο μάλλον στην περίπτωση OCTAVIA όπου κυρίως για το ποσό των χρημάτων που απαιτεί η αγορά της είναι μια άκρως δελεαστική προσφορά στην συγκεκριμένη κατηγορία!
Όσο για το υποτημιτικότατο σχόλιο , δείχνει το επίπεδο σου.
Τεσπάντων δεν θα αναλωθώ σε μικρότητες.
Έσεται ήμαρ.Οι παραπάνω εικονίτσες είναι μικρότητα ή μεγαλοψυχία ;
Δεν ζήτησες καν σύγκριση. Πέταξες ένα 'πώς σας φαίνεται'. Πώς να μας φαίνεται δηλαδή ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε άλλη κατηγορία ( segment ) , άλλο επίπεδο τιμής και έχουν άλλους στόχους στην αγορά ; Δεν είναι ανταγωνιστής του Insignia η Octavia. Το Suberb ίσως να είναι.
-
Από σήμερα λέει ξεκινούν οι παραδόσεις σε αυτούς που το πρωτοπαρήγγειλαν ;
-
Λοιπόν ανακοινώνω επίσημα ότι κατά 99,9% το επόμενο μου αμάξι είναι το Insignia 1.6Τ , έπειτα από πολύ ψάξιμο και προσεκτική μελέτη όλων των δεδομένων..
Πήγα σήμερα στην pel , μου είπαν 3 μήνες παράδοση για το turbo , ενώ για το 1.8 ακόμα δείνει δώρο το ναβιγκάτορ (που λέει και ο Santa Claus) -
Καλημέρα έκανε κανεις κανα test drive ? Εχει έρθει σε καμια εκθεση στην Αθήνα?
-
Στην αντιπροσωπεία της Χαλκίδας πάντως ήρθε... Αλλα απλό, με το κλασσικό χειρόφρενο, υφασματα, απλά φωτα... Δείχνει πιο ράθυμο απ'ότι στις επίσημες φωτο.
Βέβαια ο αντιπρόσωπος με διαβεβαίωσε οτι τον επόμενο μήνα θα έχουν ένα 2.0Τ με AFL,FlexRide,μπέζ δερμάτινο, 19άρες κ.λπ. , 'τουμπανο' δλδ...Υ.Γ. Ρε παιδιά, οι 18άρες φαίνονται σαν 14άρες ρε γμτ κ ακόμα κ το 245/45/18 σαν μπαλόνι φαινόταν... Τελικά απο 19'' κ πάνω γ το φαίνεσθαι...
-
έχουμε πάθει όλοι ομαδική υστερία παράκρουση με τις κ@λοζάντες
ήμαρτον ρε παιδιά λυπηθείτε τη τσέπη σας , για τα λάστιχα, και το αυτοκίνητο, για τις λακούβεςεμένα πάντως με είχαν πάρει 1-2 μέρες πριν απο τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά οτι είχε έρθει στο Δρόμων στο Κηφισό απο το τηλ που τους είχα αφήσει στην έκθεση αυτοκινήτου.οπότε πιθανόν να έχει και για τεστντραιβ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχουμε πάθει όλοι ομαδική υστερία παράκρουση με τις κ@λοζάντες
ήμαρτον ρε παιδιά λυπηθείτε τη τσέπη σας , για τα λάστιχα, και το αυτοκίνητο, για τις λακούβεςΜπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος;
Aχ... (245/35/20) -
για να δεις ποιος ειναι ο πραγματικος πονος, ρωτα ποσο κανουν 4 καλα λαστιχα 19'' & 20''...
-
αμα θελει 20αρες ο λαος, 20αρες θα εχει..
προφανως θα εχει και τον τροπο να βρει τα 1000 περιπου που χρειαζονται για μια καλη τετραδα! -
δεν εχω αντιρρηση σε αυτο, αν και τα 1000 που λες ειναι μαλλον λιγα. Ακομη και ετσι ομως, ειναι το 10% της αξιας του αυτοκινητου!
-
μην με μπερδευεις με ποσοστα... εγω δεν ξερω απο τετοια!!
-
α, ξεχασα οτι εισαι της θεωρητικης κατευθυνσης...
Opel Insignia