-
όχι άλλο το station. για τιμές δεν ξέρω
βγάζει και 4χ4? τώρα το παρατήρησα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σημ. Οι τιμές είναι ίδιες και στις δύο εκδόσεις 4θυρη και Hatchback
Hatchback εννοείς το station? Αν όχι, τιμές για το station υπάρχουν?
Εεεεεεεεεεεπ εσύ...
-
βλέπω το station και τελικά πιστεώ οτι η Όπελ έιναι ολίγον...τραβεστί!
Ξανθιά Αμερικάνα εγκλωβισμένη σε σώμα γέρου Ευρωπαίου..Σοβαρά τώρα, δεν είναι άσχημο, αλλά αμερικανίζει
-
Εμένα μάλλον για χαρακτηριστικό Γερμανικό μου φαίνεται. Audiζει ελαφρώς και περισσότερο Μercedeδίζει. Ειδικά το κοίλο πίσω μέρος....
-
μερσεντές που ρε συ; νταξ, το άουντι το βλέπω...
-
Μπροστά και στο εσωτερικό.Αλλά και στη λογική της κατασκευής ( τύπου CLS για το sedan ).
Γενικά έχω την εντύπωση ότι η opel έχει πάντα την ΜΒ στο μυαλό της όταν σχεδιάζει αυτοκίνητα.
-
ναι ε;
Χμμ...Δε το χω σκεφτεί ποτέ. Για πες κανένα πιο χτυπητό παράδειγμα...
Γενικά πάντως η CLS δημιούργησε μόδα...
-
H μούρη και γενικά το στυλ της B Klass με το Astra και με το Zafira περισσότερο.
Η λογική της διάταξης του εσωτερικού με την μία και μόνη εσωτερική οθόνη κεντρικά.
Αυτήν την εντύπωση έχω αποκομίσει.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σημ. Οι τιμές είναι ίδιες και στις δύο εκδόσεις 4θυρη και Hatchback
Hatchback εννοείς το station? Αν όχι, τιμές για το station υπάρχουν?
Εεεεεεεεεεεπ εσύ...
Δεν είναι για μένα Αλλά θα πάω να το οδηγήσω....
-
Εχουν βγεί τιμές για το Insignia ? γιατι δεν τις βλέπω στο site
-
Insignia 1,6 115ps 19.800 €
Insignia 1,6 115ps Edition 21.100 €
Insignia 1,6 115ps Cosmo 22.500 €
Insignia 1,8 140ps 20.700 €
Insignia 1,8 140ps Edition 22.000 €
Insignia 1,8 140ps Sport 23.400 €
Insignia 1,8 140ps Cosmo 23.400 €
Insignia 1,6 T 180ps Edition 23.800 €
Insignia 1,6 T 180ps Sport 25.200 €
Insignia 1,6 T 180ps Cosmo 25.200 €
Insignia 2,0 T 220ps Edition 28.000 €
Insignia 2,0 T 220ps Sport 29.400 €
Insignia 2,0 T 220ps Cosmo 29.400 €
Insignia 2,0 T 220ps AWD Edition 30.000 €
Insignia 2,0 T 220ps AWD Sport 31.400 €
Insignia 2,0 T 220ps AWD Cosmo 31.400 €
Insignia 2,8 V6 Sport AWD 38.900 €
Insignia 2,8 V6 Cosmo AWD 39.400 € -
tnx
-
Να΄σαι καλά
-
καλημέρα και καλώς σας βρήκα! δυο ερωτήσεις:
- το cruise control θα είναι adaptive? δηλ. θα κρατά σταθερή απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο?
- το αυτόματο κιβώτιο μπορεί να συνδιαστεί με το κινητήρα 1.6τ 180ps? έστω και σαν extra παραγγελία? αν ναι θα είναι έξι σχεσεων? είναι κάτι ανάλογο του dsg της vw?
thnx gyus για τον χρόνο σας, αλλά αν τα παραπάνω είναι δυνατά με βλέπω με cosmo 1.6t στο πάρκινγκ μου..
-
πολυ καλες τιμες!
-
καλες ειναι, αμα αξιζει και το τουτου θα πουλησει καλα!
-
Σήμεαρα, επιστρέφοντας από τη δουλειά, με προσπέρασε ένα μαύρο Insignia!
Eίναι αρκετά εντυπωσιακό αυτοκίνητο, μεγάλη, αλλά σίγουρα (και ευτυχώς) δεν δείχνει τον όγκο του στο βαθμό που το κάνει ένα Μoντέο, για παράδειγμα -
? Εχει κυκλοφορήσει ?
Υπάρχει στις αντιπροσωπίες ? γιατι στο site δεν το έχει στα μοντέλα αλλά ως extra επιλογή.
Έκανα εγγραφή για ενημερωτικό φυλλάδιο και περιμένω e-mail.Ξερουμε επιδόσεις για τις εκδόσεις 1,6t και 1,8t ( ροπή , 0-100, βάρος κ.λ.π. )
Εχει αρχίσει να μου αρέσει επικίνδυνα και βλέπω να αλλάζει ο father το mondeo όσον ούπω
-
Περασα χθες το απογευμα 27/10 απο εμπορο Opel στην Κηφισιας. Δεν ειχε αυτοκινητα στην εκθεση για να τα δει κανεις. Θα υπαρχουν μου ειπε , στην εκθεση αυτοκινητου που ξεκινα αυτο το Σαβατο. Μου εδωσε ενα προσπεκτους, το ιδιο μπορεις να το κατεβασεις σε μορφη pdf απο το http://www.opel.de' target='_blank.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
? Εχει κυκλοφορήσει ?Υπάρχει στις αντιπροσωπίες ? γιατι στο site δεν το έχει στα μοντέλα αλλά ως extra επιλογή.
Έκανα εγγραφή για ενημερωτικό φυλλάδιο και περιμένω e-mail.Ξερουμε επιδόσεις για τις εκδόσεις 1,6t και 1,8t ( ροπή , 0-100, βάρος κ.λ.π. )
Εχει αρχίσει να μου αρέσει επικίνδυνα και βλέπω να αλλάζει ο father το mondeo όσον ούπω
1.8Τ δεν υπαρχει...
Opel Insignia