-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ποιο πολλά κουμπάκια δεν μπορούσαν να βάλουν;Έλα ντε. Μου αρέσει πολύ το σπαρτιάτικο εσωτερικό των astra/vectra.
-
Kαλημέρα.
Κανένα νέο για επίσημη παρουσίαση & έναρξη πωλήσεων??
Για κινητήρες (πετρελαίου κατά προτίμηση)?
ΥΓ: Εκτιμώ πάντως πως θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα ο νέος κινητήρας πετρελαίου 1.9 JTD Twin Stage Turbo με απόδοση 100 ίππους ανά λίτρο, της FIAT....
-
Προσέξτε ότι το πίσω μέρος σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ανασηκωμένο. Πρόκειται για καμουφλάζ.
@νδρέας
-
-
To καπελακι VW τι κανει εκειπερα?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
To καπελακι VW τι κανει εκειπερα?Οι κλασικές γελοιότητες που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να μην αναγνωρίζουμε τα αυτοκίνητά τους...
@νδρέας
-
-
Το γερμανικό AMS μιλάει για νέο όνομα: Aura
-
Ήταν να το λένε Insignia. Μετά άρχισε να ακούγεται ότι θα κρατήσουν το Vectra. Τώρα λένε Aura.
Aura λένε το μεσαίο sedan της Saturn, που μοιάζει πολύ με το Vectra. Στην επόμενη γενιά του θα είναι πανομοιότυπο με το καινούριο Opel, αφού η GM έχει αποφασίσει να πουλάει τα Opel ως Saturn στην Αμερική. Το Aura δεν μου αρέσει πάντως.
@νδρέας
-
Για κινητήρες πετρελαίου δεν ανακοινώθηκε τπτ??
-
Kαλησπέρα.
Τελικά έχει βρει κάποιος κανένα νέο για επίσημη παρουσίαση & έναρξη πωλήσεων??
Για κινητήρες πετρελαίου καμιά ενημέρωση??
-
Λογικά μετά τον Μάρτιο θα το έχουμε.
@νδρέας
-
Και το όνομα αυτού Insignia. Θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του
Λονδίνου τον ερχόμενο Ιούλη. Κάποιοι κακεντρεχείς θα έσπευδαν να πουν
INSIGNIficAnt, αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά η Όπελ δε θα κάνει λάθος. -
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Και το όνομα αυτού Insignia. Θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του
Λονδίνου τον ερχόμενο Ιούλη. Κάποιοι κακεντρεχείς θα έσπευδαν να πουν
INSIGNIficAnt, αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά η Όπελ δε θα κάνει λάθος.Ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα της Opel να επιτύχει την Catastrophic Understeer.
-
Σωστά, εξάλλου το πάτωμα του Corsa είναι Punto.
-
Αυτό δε λέει τίποτα. Και το Saab 9000 (η οποία Saab ανήκε και τότε στη GM) είχε το πάτωμα των 164/Thema/Croma, αλλά ήταν το μόνο που δεν έστριβε.
-
Ό,τι και να λέτε, θα είναι και όμορφο και καλοφτιαγμένο.
Αν στρίβει; Σιγά που δεν θα στρίβει. Πάντως το ίδιο καλά με τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας μεγέθους και τιμής. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αυτό δε λέει τίποτα. Και το Saab 9000 (η οποία Saab ανήκε και τότε στη GM) είχε το πάτωμα των 164/Thema/Croma, αλλά ήταν το μόνο που δεν έστριβε.Αυτό που γράφεις δεν ισχύει. Η εξαγορά από την GM ήρθε 5 χρόνια μετά την παρουσίαση του 9000.
Είχαν προηγηθεί συζητήσεις και με άλλους κατασκευαστές, αλλά φυσικά και με την Fiat, με την οποία συνεργάζονταν από πιο παλιά για το rebadge της Delta.@νδρέας
-
Σωστά, τότε ήταν ακόμα ανεξάρτητη.
Opel Insignia