-
Μπραβο στην GM
-
Γεια σας και καλως σας βρήκα. Εχω ένα opel astra 2002 me 175.000xlm και μέχρι το καλοκαίρι θέλω να το αλλάξω. Σκέφτομαι πάλι για opel μιας και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αυτά τα 8 χρόνια. Μετά από μια όχι και πολύ σε 'βαθειά' έρευνα καταλήγω σε opel insignia. Εχω μερικές απόρίες λοιπόν
1)Πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί το opel astra που έχω καθώς είναι σε πολύ καλη κατάσταση με 8 χρόνια και 170χιλ χλμ να το επιβαρύνουν
2)Τι άποψη έχετε για τα καραβαν και γτ η Ελλάδα είναι τόσο πίσω σε αγορές ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι πρώτη επιλογή
3)Κάποιος τιμοκατάλογος για να δω τιμές καραβανΑυτά. Ευχαριστώ και καλή χρονιά να χουμε
το slow driver ψαρωτικό είναι -
Ο χρήστης slow driver έγραψε:
Γεια σας και καλως σας βρήκα. Εχω ένα opel astra 2002 me 175.000xlm και μέχρι το καλοκαίρι θέλω να το αλλάξω. Σκέφτομαι πάλι για opel μιας και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αυτά τα 8 χρόνια. Μετά από μια όχι και πολύ σε 'βαθειά' έρευνα καταλήγω σε opel insignia. Εχω μερικές απόρίες λοιπόν1)Πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί το opel astra που έχω καθώς είναι σε πολύ καλη κατάσταση με 8 χρόνια και 170χιλ χλμ να το επιβαρύνουν
2)Τι άποψη έχετε για τα καραβαν και γτ η Ελλάδα είναι τόσο πίσω σε αγορές ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι πρώτη επιλογή
3)Κάποιος τιμοκατάλογος για να δω τιμές καραβανΑυτά. Ευχαριστώ και καλή χρονιά να χουμε
το slow driver ψαρωτικό είναι1 Για τις τιμές στα μεταχειρισμένα Astra ρίξε μια ματιά εδώ http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/235.asp που τα έχει προσεγγιστικά
2 Μάλλον είναι μόνο θέμα αισθητικό που δεν τα παίρνουμε και φυσικά πάσχουν λίγο και στην μεταπώληση για τον ίδιο λόγο.
3 τιμές μπορείς να δεις στον configurator http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... html#/trim -
το εκανα χτες τεστ ντραηβ....
οδηγικα υπεροχα, τεραστιοι χωροι αποσκευων ΑΛΛΑ.....ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ-ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ -ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ....
δηλαδη...μου φανηκε οτι
- πλευρικα η κολωνα του παρμπριζ εμποδιζει. (εκτος και αν ρυθμισα λαθος το καθισμα....)
- οπισθια ορατοτητα ασχημη..συν μικροι καθρεπτες...
- οι αισθητηρες παρκαρισματος ειναι μαστ.
- οι πισω επιβατες νιωθουν αβολα εαν ειναι κοντοι....(σαν και εμενα...καθισα και πισω και ηταν σαν να γυρισα στα οχτω μου χρονια....)
ισχυει ή ηταν η δυναμη της συνηθειας απο τα τεραστια τζαμια θερμοκηπιο του Καντετ???
σε βαθμο απογοητευσης δηλαδη...σε βαθμο να ψαξω μεταχειρισμενο ΒΕΚΤΡΑ ή το ΑΣΤΡΑ ΣΕΝΤΑΝ...
-
Θέμα συνήθειας είναι. Αγόρασε το.
-
ξερει κανεις αν θα γινει το θαυμα???
και βγαλουν νεα σχεδιαση??
αν ειναι ως Σεπτεμβρη ισως και να περιμενω...αλλιως.... -
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
αν ειναι ως Σεπτεμβρη ισως και να περιμενω...αλλιως....Τι εννοεις;
Στο viewtopic.php?f=15&t=46959 που ειναι το θεμα του insignia δεν θα μπορουσες να το γραψεις; -
με φωτισες!!!
πανεμορφο δεν λεω αλλα το σοϊ το βρηκε ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ !!!
οποτε.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αν ειναι ως Σεπτεμβρη ισως και να περιμενω...αλλιως....Τι εννοεις;
Στο viewtopic.php?f=15&t=46959 που ειναι το θεμα του insignia δεν θα μπορουσες να το γραψεις;σορρυ ρε φιλε...αν ειναι οι συντονιστες να το κουνησουν εκει...
προς αποφυγη παρεξηγησεων το ερωτημα ηταν εαν υπαρχουν σχεδια να γινει κατι αναλογο οπως με το PASSAT -PASSAT CC...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
το εκανα χτες τεστ ντραηβ....
οδηγικα υπεροχα, τεραστιοι χωροι αποσκευων ΑΛΛΑ.....ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ-ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ -ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ....
δηλαδη...μου φανηκε οτι
- πλευρικα η κολωνα του παρμπριζ εμποδιζει. (εκτος και αν ρυθμισα λαθος το καθισμα....)
- οπισθια ορατοτητα ασχημη..συν μικροι καθρεπτες...
- οι αισθητηρες παρκαρισματος ειναι μαστ.
- οι πισω επιβατες νιωθουν αβολα εαν ειναι κοντοι....(σαν και εμενα...καθισα και πισω και ηταν σαν να γυρισα στα οχτω μου χρονια....)
ισχυει ή ηταν η δυναμη της συνηθειας απο τα τεραστια τζαμια θερμοκηπιο του Καντετ???
σε βαθμο απογοητευσης δηλαδη...σε βαθμο να ψαξω μεταχειρισμενο ΒΕΚΤΡΑ ή το ΑΣΤΡΑ ΣΕΝΤΑΝ...
Έχω το Insignia περίπου ένα χρόνο τώρα.
Όντως η ορατότητα του πίσω δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται μετά απο λίγο. Στην αρχή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά το συνήθισα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν νομίζω ότι το μειονέκτημα που έχει στην οπίσθια ορατότητα, θα πρέπει να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για να μην το αγοράσεις.
Επιπρόσθετα, υποθέτω ότι ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους δεν το παίρνεις για καθημερινές μετακινήσεις και παρκάρισμα μέσα στην Αθήνα, διότι και άριστη ορατότητα να είχε, με τέτοιο όγκο είναι δύσκολο να το παρκάρεις ούτως ή άλλως.Οι πλευρικοί καθρέπτες δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, ενώ οι χώροι πίσω προσωπικά μου φαίνονται υπερ-αρκετοί και άπλετοι.
Τα μόνα μειονεκτήματα που του καταλογίζω ως αυτοκίνητο (και πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου), είναι η πολύ υψηλή κατανάλωση βενζίνης (ιδιαίτερα το 1.6Τ) και ο τεράστιος όγκος του (4,83m μήκος) που το καθιστά σχεδόν απαγορευτικό για κίνηση εντός πόλης.
Κατά τα άλλα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. -
Opel Insignia OPC ‘Unlimited’ with 270 km/h Top Speed
Removal of electronic 250 km/h maximum speed restriction
OPC safe driving training included in purchase -
Ο χρήστης slow driver έγραψε:
Mετά από πολλή σκέψη πάντα σχετικά με το Insignia Sports Tourer και χωρίς να έψαξα για άλη μάρκα γτ έφαγα πρωτοφανές σκάλωμα μ αυτό, κατέληξα στο 2.0 diesel, me navi pack 1(φωτα ξενων+gps) σε άσπρο χρώμα και με δωρο τον συναγερμο και τον αισθητηρα παρκαρίσματος στα 31.000 περίπου.To πήρα πριν 10 μέρες
Ειλικρινα είμαι ερωτευμένος με το νέο μου αυτοκίνητο. Με συναγερμό από τη μάνα του και 1-2 επιπλέον εξτρα μετά από σκληρά παζάρια μου βγήκε 31.750. Κέρδισα και 2.200 από την απόσυρση όποτε πάει κι έρχεται
Το sports tourer είναι αμαξάρα μάγκες. Τα χει όλα. Ανυπομονώ να πάω το πρώτο μου ταξίδι.
Θέλω να ρωτήσω κάτι γτ μάλλον έκανα βλακεία που δεν έβαλα κοτσαδόρο. Εχω ένα σκύλο-λαμπραντορ αρκετά εύσωμο. Υπάρχει κάτι που να βάλω πισω από το αμάξι για να μεταφέρω τον σκύλο εφόσον δεν έχω κοτσαδόρο? Τουλάχιστον ακόμη δε θέλω να τον βάλω μέσα γτ αφήνει τούφες ολόκληρες από τρίχες. Γνωρίζει κάποιος κανένα αξεσουάρ για τέτοιες χρήσεις? -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το αμάξι
Για τον σκύλο σου κάτι τέτοιο ψάχνεις?
http://www.vauxhall-accessories.com/Ins ... ard-Estate
http://www.dogguardsrus.co.uk/proddetai ... od=TDG1236 -
Επιτέλους!
http://carscoop.blogspot.com/2011/05/va ... liter.html
'...the 1.4-liter turbocharged unit, which is also offered in the Astra, delivers 140-horsepower and 200Nn of peak torque, while returning 51.4mpg UK (5.5 lt/100km) in the hatchback and saloon models and emitting 129g/km of CO2...'
Θα εξακολουθήσει να σκίζει στην κατηγορία... ή ό,τι απομείνει από την κατηγορία D εν μέσω κρίσης.
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τον 14αρι με τα 140, ελπιζω να πεσει αρκετα η τιμη.
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τον 14αρι με τα 140, ελπιζω να πεσει αρκετα η τιμη.Λογικά κανα χιλιάρικο πάνω από το Άστρα δεν θα έχει?
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Επιτέλους!http://carscoop.blogspot.com/2011/05/va ... liter.html
'...the 1.4-liter turbocharged unit, which is also offered in the Astra, delivers 140-horsepower and 200Nn of peak torque, while returning 51.4mpg UK (5.5 lt/100km) in the hatchback and saloon models and emitting 129g/km of CO2...'
Θα εξακολουθήσει να σκίζει στην κατηγορία... ή ό,τι απομείνει από την κατηγορία D εν μέσω κρίσης.
Είναι ο ίδιος κινητήρας που φοράει το cruze στην Αμερική ?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Επιτέλους!
http://carscoop.blogspot.com/2011/05/va ... liter.html
Είναι ο ίδιος κινητήρας που φοράει το cruze στην Αμερική ?
Για το sports tourer που ψάχνομαι θα μιλήσω, δε μου φαίνονται αρκετά τα νούμερα για 1600 κιλά βάρος αυτοκίνητο. Ένδειξη αποτελεί ότι το ατμοσφαιρικό 1.8 καίει τα ίδια αν όχι παραπάνω από το 1.6Τ σε σβέλτους ρυθμούς.
Το 129 γρ/χλμ που το μέτρησαν, στο σκάφος του Insignia;
-
Ποσο εχει κοστισει το δευτερο σερβις στο Ινσιγκνια σας; Ενος φιλου μου απο την πολυκατοικια του κοστισε 305 ευρω!!
Opel Insignia