-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Καλά αν έχω και φωτογραφία θα τον στείλω στο Russelheim να μου τα φέρει!!!!
Τον παίρνω τηλέφωνο τον τύπο στα ανταλλακτικά σήμερα το πρωί(τον είχα παρει και χτές και μου έλεγε το ψάχνει) και του λέω(ελαφρώς αγριεμένος) ότι ένας φίλος παρέλαβε πατακια μέ το λογότυπο insignia οπότε πρέπει οπωσδήποτε να μου βρείς και εμένα.Το μεσημεράκι με πήρε τηλ. και μου είπε να περάσω να αφήσω τα μαιμού και να παραλαβω τα original.Και να φανταστείς οτι επι δέκα ημέρες όλο μου έλεγε 'θα σας πάρω μόλις έχω νεότερα''.Ζητήστε όλοι πατάκια με λογότυπο.Αυτά που μου είχανε δώσει δεν είχαν καμμία σχέση σε ποιότητα και δεν ήταν opel.Απλά ήταν φτιαγμένα για opel.Ειχαν τις ίδιες διαστάσεις για να κουμπώνουν ,αλλά από εκεί και πέρα καμμία σχέση το υλικό.Μαιμού εντελώς.Στο ερωτηματολόγιο που μου έστειλε η μαμα opel τους έκραξα αναφέροντας οτι δεν είναι δυνατόν να δινεις 24.000 ευρώ για αυτοκίνητο και να παρακαλάς 1 μήνα για να πάρεις τα πατάκια που δικαιούσαι.Να σημειωθεί οτι για 15 ημέρες ήμουν με λαστιχένια επειδή ειχαν εξαντληθεί και τα μαιμού.Και είχα πάει και συστημένος στον συγκεκριμένο διανομέα.Αν δεν ήμουν και συστημένος θα μου έβαζαν χαρτι κουζίνας.
Φίλε salty ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
-
Εργοστασιακά πατάκια πουλάει το site vauxhall-accessories.com σε πολύ καλές τιμές
μαύρα http://www.vauxhall-accessories.com/pro ... em_id=2559
καφέ http://www.vauxhall-accessories.com/pro ... em_id=2560
πλαστικά http://www.vauxhall-accessories.com/pro ... em_id=2558Μόνο που δεν στέλνουν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
-
Ο χρήστης tomplak έγραψε:
Φίλε salty ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Χαίρομαι πάρα πολύ που λύθηκε το θέμα. Να είσαι καλά tomplak για να λερώνεις τα original - επιτέλους - πατάκια σου
-
Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το αμαξι και να παω να το παραλαβω
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Μολις με πηραν τηλεφωνο οτι ηρθε το αμαξι και να παω να το παραλαβωΩωωω! αυτά είναι υπέροχα νέα! Αντε με το καλό φίλε και περιμένουμε εντυπώσεις σου!
(πότε το είχες παραγγείλει;) -
Καλορίζικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εγω το περιμενα σημερα....Με ειδοποιησαν οτι μολις χθες εφυγε απο το Πειραια και κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω τη Δευτερα....Προς το παρον νοικιασα ενα Matiz....
Ποιος περιμενει μεχρι τη Δευτερα....
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Thanks παιδεςStan την παραγγελια την εκανα 27/01, εδω το σχετικο ποστ viewtopic.php?f=15&t=23538&start=645#p1424388
μια πανοραμικη φωτο απο το μπαλκονι
περισσοτερες αργοτερα, τωρα παω να.. παιξω λιγο μαζι του
Ωωωω...τέλειο! Άντε... καλά 'παιχνίδια'
Μάλιστα...με ίδιο αριθμό,ή και περισσότερα extra από εμενα,και το έχεις παραγγείλει 19 ημέρες πριν από εμένα... το δικό μου πού είναι; -
Stan ηρέμησε θα έρθει και το δικό σου μην μας πάθεις τπτ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Stan ηρέμησε θα έρθει και το δικό σου μην μας πάθεις τπτΜην σου πώ φίλε ότι έχω πάθει ήδη!
Με έχει φάει και το άγχος...θα το έχω για το γάμο μου και την βάφτιση της κόρης μου; (γίνονται την ίδια μέρα, την Κυριακή 'φιξάρω' ημερομηνία με τον παπά) ή θα πάω με το... δανεικό χρέπι που οδηγώ τώρα; (η γυναίκα μου πάντως το έχει ξεκόψει... νύφη δεν μπαίνει στο almera! ) -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
(η γυναίκα μου πάντως το έχει ξεκόψει... νύφη δεν μπαίνει στο almera! )έχεις και παιδί αλλιώς θα σου πρότεινα να αλλάξεις νύφη
Άντε με το καλό να έρθει να το χαρείς να σου φύγει και το άγχος
Όλα βολικά εύχομαι
-
(η γυναίκα μου πάντως το έχει ξεκόψει... νύφη δεν μπαίνει στο almera! )
έχεις και παιδί αλλιώς θα σου πρότεινα να αλλάξεις νύφη
Άντε με το καλό να έρθει να το χαρείς να σου φύγει και το άγχος
Όλα βολικά εύχομαι
Χαχαχα...άσε...τα έχω γράψει και αλλού... έχει 2 dan στο Tae Kwon Do... δεν με παίρνει...
Ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε... από το στόμα σου και στου... (ποιός π@π@ρ@ς είναι τώρα υπεύθυνος στην Opel;;;) ...το αυτί! -
2 dan ??
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
2 dan ??Και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους παρακαλώ! (αλλά πρίν αρκετά χρόνια, τώρα έχει σταματήσει)
-
Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά δεν κρατιέμαι ρε stan . Για πες μας με όλα αυτά τα τεχνικά χακτηριστικά βλέπεις διαφορά στις ρεπρίζ?
-
Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος αλλά δεν κρατιέμαι ρε stan . Για πες μας με όλα αυτά τα τεχνικά χακτηριστικά βλέπεις διαφορά στις ρεπρίζ?αντε...είμαι στις καλές μου σήμερα... σε συγχωρώ...δεν λέω τίποτα...
-
-
:ysterical:Μην παίζεις με την φωτιά... είπα είμαι στις καλές μου σήμερα... ποτέ δεν ξέρεις όμως πως μπορεί να είμαι αύριο
(και έχω και μνήμη ελέφαντα! Μνήμη είπαμε... όχι τίποτα άλλο πχ αυτιά!) -
Μα εγώ γενικές πληροφορίες ρώτησα. Να ξέρω π.χ. αν αύριο μεθαύριο γνωρίσω καμιά καρατέκα να ξέρω αν αξίζει ρε αδελφέ αν είναι κάτι ξεχωριστό? Γιατί αρπάζεσαι?
Opel Insignia