-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε παρακαλώ. Το κόλλημα η Opel το έχει, όχι εμείς.Δεν μπορείς να πείς όμως... σου δίνει επιλογές!
-
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Καλά αν έχω και φωτογραφία θα τον στείλω στο Russelheim να μου τα φέρει!!!!
Φίλε Salty τί βλέπω; Δεν σκουπίζουμε, τινάζουμε, χτυπάμε κτλ τα παπούτσια μας πριν μπούμε στο αυτοκίνητο; Ντροπίς! (πλάκα κάνω!)
Αααχ...τυχεράκια... έχεις το τουτού... έχεις και τα πατάκια... τί άλλο θέλεις!
Εγώ... άστα... -
-
Εγώ για μαύρα τα κόβω έτσι όπως τα βλέπω...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αααχ...τυχεράκια... έχεις το τουτού... έχεις και τα πατάκια... τί άλλο θέλεις!
Η πλάκα θα ήταν να έχω τα πατάκια χωρίς να έχω το τουτού
Τα πατάκια τι χρώμα έχουν, είναι μαύρα ή σκούρο καφέ σαν το χρώμα της μοκέτας?
Είναι πάρα πολύ σκούρα, μάλλον μαύρα θα έλεγα
-
Τώρα που πέταξες μόνος σου τις ντομάτες... εγώ τί εικονίδιο να βάλω μου λες;;;
-
Άντε ρε Stan, να το πάρεις κι εσύ για να μπορείς να ..... λερώνεις τα πατάκια
-
Να λερώνω τα πατάκιααααα;;; Εγώ;;;; Ποτέ! Never!
Τέλος πάντων...αντε να έρθει...γιατί δεν μπορώ άλλο! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! πώς το λένε! Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου... αυτή η αναμονή με έχει καταστρέψει μιλάμε! ΕΛΕΟΣ! Εκεί στην Opel ακούτε;;; Κάντε ρε κάτιιιιιιιιι! -
-
Με πέθανες...
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Τα πατάκια τι χρώμα έχουν, είναι μαύρα ή σκούρο καφέ σαν το χρώμα της μοκέτας?
Είναι πάρα πολύ σκούρα, μάλλον μαύρα θα έλεγα
Απ ότι θυμάμαι αυτά που είδα στην εδώ αντιπροσωπία ήταν σκούρα καφέ..
Anyway, καλορίζικη και καλοτάξιδη η κουκλάρα
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Anyway, καλορίζικη και καλοτάξιδη η κουκλάρα
Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι...ελεύθεροι
-
-
Τη καλησπέρα μου σε όλους....και καλως σας βρηκα!
Έχω παραγγείλει το Cosmo 1.8 και το περιμενω να ερθει το αργοτερο μεχρι τη Τρίτη...Έχω μια απορία και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα....Επειδή η αρχική παραγγελία με το NaviPack θα καθυστερούσε περίπου ένα μήνα ακόμα κι εγώ χρειαζόμουν άμεσα αυτοκίνητο, μέσω άλλης αντιπροσωπείας βρήκαμε Cosmo 1.8 μαύρο, χωρίς όμως NaviPack...Θα έχει τις ζάντες του Sport που θεωρώ οτι ειναι πιο ομορφες...Αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα, είναι στη θεση που θα υπηρχε το NaviPack τι θα υπάρχει?
Εκείνη η μικρή μονόχρωμη οθόνη ή η άλλη επισης μονοχρωμη με τις τρεις γραμμές? Δηλαδη, στη βασικη εκδοση του Insignia ποια οθονη υπαρχει....
Συγνωμη αν κουρασα ή το θεμα αυτο εχει ξανασυζητηθεί.
-
Ο χρήστης H.P. Baxxter έγραψε:
......στη θεση που θα υπηρχε το NaviPack τι θα υπάρχει?Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
Ο βασικός εξοπλισμός ΟΛΩΝ των εκδόσεων είναι ο παρακάτω :
Ηχοσύστημα CD300, 7 Ηχεία, MP3/WMA, οθόνη 3 ενδείξεων, βοηθητική είσοδος Aux-in 3.5mm
Προσωπικά όμως αμφιβάλλω αν έχει έρθει αυτοκίνητο με αυτό το ηχοσύστημα, εκτός κι αν το παρήγγειλες με τον βασικό εξοπλισμό. -
Ο χρήστης salty έγραψε:
......στη θεση που θα υπηρχε το NaviPack τι θα υπάρχει?
Καλώς ήρθες στη παρέα μας.
Ο βασικός εξοπλισμός ΟΛΩΝ των εκδόσεων είναι ο παρακάτω :
Ηχοσύστημα CD300, 7 Ηχεία, MP3/WMA, οθόνη 3 ενδείξεων, βοηθητική είσοδος Aux-in 3.5mm
Προσωπικά όμως αμφιβάλλω αν έχει έρθει αυτοκίνητο με αυτό το ηχοσύστημα, εκτός κι αν το παρήγγειλες με τον βασικό εξοπλισμό.Σε ενα Sport που ειδα στην αντιπροσωπεια ειχε τη μικρη οθονη......
Λες να ειναι κι αυτο ετσι.....
-
χθες πηγα και το ειδα!!! με εντυπωσιασε η θεση οδηγησης και ο χωρος στον κινητρα!!! με τον 1,8 turbo και εβλεπα τα ημιαξονια και την αντιστρεπτικη απο τον κινητηρα!!!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
χθες πηγα και το ειδα!!! με εντυπωσιασε η θεση οδηγησης και ο χωρος στον κινητρα!!! με τον 1,8 turbo και εβλεπα τα ημιαξονια και την αντιστρεπτικη απο τον κινητηρα!!!1.6Τurbo... ο 1.8 είναι ατμοσφαιρικός
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
χθες πηγα και το ειδα!!! με εντυπωσιασε η θεση οδηγησης και ο χωρος στον κινητρα!!! με τον 1,8 turbo και εβλεπα τα ημιαξονια και την αντιστρεπτικη απο τον κινητηρα!!!
1.6Τurbo... ο 1.8 είναι ατμοσφαιρικός
σωστα σωστα!!!! ειχα στο μυαλο μου τα 180 αλογα και μπερδευτηκα στο νουμερο
Opel Insignia