-
Ρε παιδιά... για τα προβολάκια ρώτησα...και κοίτα πού έφτασε η συζήτηση! Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι ούτε η Μ5 έχει προβολάκια...και από εκεί και πέρα το θέμα πήγε στις επιδόσεις και στις συγκρίσεις και ξεφύγαμε νομίζω!
Κατ'άρχήν φίλε 106...για να φαίνεσαι πιο σοβαρός... άλλαξε nick... κάντο 308 τουλάχιστον! (πλάκα κάνω ε; ) -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ρε παιδιά... για τα προβολάκια ρώτησα...και κοίτα πού έφτασε η συζήτηση! Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι ούτε η Μ5 έχει προβολάκια...και από εκεί και πέρα το θέμα πήγε στις επιδόσεις και στις συγκρίσεις και ξεφύγαμε νομίζω!
Κατ'άρχήν φίλε 106...για να φαίνεσαι πιο σοβαρός... άλλαξε nick... κάντο 308 τουλάχιστον! (πλάκα κάνω ε; )αν γραψω 106 ραλλυ καλλυτερα?????
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Το Opel αυτό είναι στην κατηγορία του S4 και της 335 και όχι του RS4 και Μ3!Συμφωνω απολυτα! Το OPC μπορει να ειναι το κορυφαιο insignia (μεχρι στιγμης...?...?) αλλα δε σημαινει οτι συγκρινεται με τις κορυφαιες εκδοσεις της 3αρας και του Α4. Και απο πλευρας τιμης αλλα κυριως ιππων, οι αμεσοι ανταγωνιστες του ειναι η 335 και το S4. H M3 και RS4 ξεφευγουν πολυ και σε υπποδυναμη αλλα και σε τιμη (για να μην πω και σε 'φιλοσοφια'!!) και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα.
Ετσι και αλλιως το OPC θα ειναι αρκετα εως πολυ φθηνοτερο ακομα και απο 335 και S4.
Αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι ειναι οι 'φυσικοι' του αντιπαλοι...
Ισως να εχουμε και το κορυφαιο συγκριτικο(με Μ3, RS4), μονο αν βγει καποιο OPC-R ... -
εδώ και σε βιντεάκι!M'αρέσει πάρα μα πάρα πολύ! Ειδικά σε μπλε θα είναι
Πόσο να το τιμολογήσουν άραγε?
-
Μιας και μπλεχτικατε στην σηζητηση του OPC, σημερα παρηγγειλα τo OPC πακετο δηλ. το κουστουμακι και μου το χρεωνουν 2,000 γιατι στον καταλογο βγανει 1,250 αλλα επειδει δεν ειναι περασμενα απο το εργοστασιο πηγαινουν πιο ακριβα!
Αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην βαλω τα πλαινα μαρσπιε (στο 90% των αυτοκινητων εστω και μαμα ειναι ψιλογυφτικα, καλα για irmscher η steinmetz δεν το σηζητω! ακομη δεν το πηραμε θα το κανουμε 'the fast and the furious'? ) γιατι παραπαει πολυ το look του αυτοκινητου,πιστευω μονο το μπροστα που κανουν ενα ωραιο φρυδακι (και να καλυφθει λιγο ο λασποτηρας) και το πισω για να μην φαινονται τοσο τα καζανακια!
Σε μια βδομαδα θα ειναι περασμενα και ελπιζω να γινει κουκλακι!!! -
Είναι αλήθεια,πως άν κάτι μπεί 'εργοστασιακά' στο αυτοκίνητό σου, τότε συμεριλαμβάνεται στην εργοστασιακή τιμή του αυτοκινήτου σου, και έτσι έχεις και την μείωση του ΕΤΤ... τώρα αν στο τοποθετήσουν εδώ, εκτός του ότι πληρώνεις όλο τον φόρο, έχεις να πληρώσεις και για την εγκατάστασή του.
Καλορίζικο το αμάξι φίλε! -
Ο χρήστης tomplak έγραψε:
Σε ρωτάω γιατί εμένα είναι μπέζ- καφέ και μου δώσανε ανθρακί και χωρίς το λογότυπο.Εγώ το πήρα από τον Καλτσούνη.Χρόνια Πολλά σε όλους.
Και το δικό μου είναι μπεζ-καφέ. Και τα δικά μου είναι ανθρακί. Και τα δικά μου δεν έχουν το λογότυπο. Και εγώ από Καλτσούνη
-
Χρόνια πολλά φίλε Salty!
Αντε...περιμένουμε εντυπώσεις... έχουμε λαλήσει να περιμένουμε! -
Χριστός Ανέστη.Χρόνια πολλά σε όλους.Φίλε salty, o τύπος στα ανταλλακτικά του Καλτσούνη μου είπε ότι θα κοιτάξει να δεί μήπως κυκλοφορεί κάτι άλλο στο εξωτερικό (για τα πατάκια μιλάω) και αν υπάρχει θα δεί αν μπορεί να κάνει παραγγέλία.Αν έχω κάτι νεότερο θα σε ενημερώσω,αν φυσικά σε ενδιαφέρει.Προσωπικά ''σπάστηκα λίγο'' ,το ανθρακί δεν κολλάει καθόλου,γι΄αυτό και το ψάχνω λίγο.Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει και σε καφέ χρώμα,από τη στιγμή που η μοκέτα είναι καφέ.
-
........ θα κοιτάξει να δεί μήπως κυκλοφορεί κάτι άλλο στο εξωτερικό (για τα πατάκια μιλάω) και αν υπάρχει θα δεί αν μπορεί να κάνει παραγγέλία.......Ζητάω συγγνώμη . Έχουν και τα δικά μου τη λέξη Insignia γραμμένη με άσπρο (νομίζω, το είδα νύχτα γαρ) χρώμα και πλαγίως στο χαλάκι, έτσι ώστε να φαίνεται κανονικά απ' όποιον μπαίνει στο αυτοκίνητο (και βλέπει βέβαια τα πατάκια απ' το πλάι)
-
Επομένως σίγουρα υπάρχουν άλλα πατάκια από αυτά που μου έδωσε.Γιατί τα δικά μου είναι δεν έχουν λογότυπο.Θα τον ''δαγκώσω'' τον πωλητή και τον κυριο ''ανταλλακτικά''.
-
Θα τον ''δαγκώσω'' τον πωλητή και τον κυριο ''ανταλλακτικά''.Αύριο θα τα βγάλω φωτό και θα τη δημοσιεύσω να τη δεις για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται ...ίσως και να του τη δείξεις
-
Παρέλαβα σήμερα το Opel Insignia 1/43 της Schuco (μετα απο...τρισήμισυ εβδομάδες αναμονής!)
Φίλε stanfromgreece που ενδιαφερόσουν, προσπάθησα να σου στείλω ΠΜ με το λινκ του e-bay αλλά μου λέει ότι 'το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει'! Μήπως δεν δικαιούμαι να στέλνω ΠΜ όντας σχετικά νέο μέλος; -
Ο χρήστης salty έγραψε:
Θα τον ''δαγκώσω'' τον πωλητή και τον κυριο ''ανταλλακτικά''.
Αύριο θα τα βγάλω φωτό και θα τη δημοσιεύσω να τη δεις για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται ...ίσως και να του τη δείξεις
Καλά αν έχω και φωτογραφία θα τον στείλω στο Russelheim να μου τα φέρει!!!!
-
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα το Opel Insignia 1/43 της Schuco (μετα απο...τρισήμισυ εβδομάδες αναμονής!)
Φίλε stanfromgreece που ενδιαφερόσουν, προσπάθησα να σου στείλω ΠΜ με το λινκ του e-bay αλλά μου λέει ότι 'το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει'! Μήπως δεν δικαιούμαι να στέλνω ΠΜ όντας σχετικά νέο μέλος;Ευχαριστώ φίλε! Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να στείλεις pm... Από την ίδια εταιρεια είναι και αυτό που περιμένω εγώ! Τί λέει; Έχει καλή λεπτομέρεια;
-
Φίλε stanfromgreece που ενδιαφερόσουν, προσπάθησα να σου στείλω ΠΜ με το λινκ του e-bay αλλά μου λέει ότι 'το επιλεγμένο μέλος δεν υπάρχει'! Μήπως δεν δικαιούμαι να στέλνω ΠΜ όντας σχετικά νέο μέλος;Ευχαριστώ φίλε! Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να στείλεις pm... Από την ίδια εταιρεια είναι και αυτό που περιμένω εγώ! Τί λέει; Έχει καλή λεπτομέρεια;
Η Schuco ειναι απο τις ποιοτικές εταιρείες στα νέα μοντέλα. Η λεπτομέρεια ειναι καλή αλλά φυσικά δεν ανοίγουν πορτες ούτε στριβουν ροδες όπως στα παλιά Dinky Toys (ειμαι συλλέκτης απο πιτσιρικάς και συνεχίζω με όσα μοντελα μου αρέσουν, πάντα σε 1/43)
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Ψιλοχάλια...
25αρες ζάντες θα μπαίνουν ή όχι;Φοράει μαμά 19' και υπάρχει έξτρα επιλογή για 20'.
25αρες με 20ρι προφίλ πας και βάζεις από το λάστιχά της γειτονιάς σου
Ντροπή... Θα έπρεπε να βγαίνει με τουλάχιστον 22' από μαμά.
-
Βρέ ένα κόλλημα με τις ζάντες!
-
Σε παρακαλώ. Το κόλλημα η Opel το έχει, όχι εμείς.
Opel Insignia