-
Nα το κάνω έντιτ?
-
ΟΧΙ!
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
φιλικοτητα...
οικονομια...
συντηρηση...
οδικη συμπεριφορα..
ταχυτητα...
κοστος service...
ποιοτητα ταξιδιου...
κοστος χρησης...
φιλικοτητα στον αναβατη..
φιλικοτητα στον συνεπιβατη...πολλες κουβεντες...πολλα ερωτηματα ασκοπα...
λοιπον.....επειδη το monster ειναι μια κατηγορια απο μονο του...οποιoς μπαινει σε διαδικασιες να μετρα και να ξαναμετρα,να συγκρινει και να ξανασυγκρινει...monster να μην παρει...monster παιρνεις για την καβλα...ειτε παρεις το μικρο ειτε παρεις το τουμπανιασμενο...τωρα ολα τ αλλα ειναι παραφιλολογιες που δεν χρειαζεται να γραψω γιατι δεν θελω καν να μπω σε διαδικασια..οποιος εχει ζησει με Monster ξερει.....αλλα ειλικρινα...ποιος ανθρωπος κατι που ονειρευεται μια ζωη λιγο πριν μπει σε διαδικασια πραγματωσης του ονειρου του,μπαινει σε διαδικασια συγκρισεως,αναζητησης αποψεων,ελεγχο τιμολογιων??μου θυμιζει αμουστακο παρθενο αγορακι που ειναι αναμμεσα στα μπουτια της sexy γειτονισσας και αντι να μπει την ρωτα τι φαγητο εχει φτιαξει το μεσημερι...
ο κατοχος monster δεν ασχολειτε...
α)ποσο καει
β)ποσο παει το service
γ)αν το περνανε στα φαναρια τα BANDIT 400
δ)αν την ακουει στο ταξιδι
ε)αν του γκρινιαζει η γυναικα για την αβολη σελα(υπαρχει και το κτελ)
ζ)εαν δεν χωρανε ολα τα μπικουτι του θυληκου στα σαμαρια(επισης υπαρχει το κτελ)ο κατοχος Monster ξερει καλυτερα απ ολους...αν το χεις θα συμβιωσεις μαζι της..και ειναι δυσκολο μωρο... ειτε εχεις το Μ400 που υπηρχε εκει γυρω στις αρχες του 90' ειτε παρεις το testastretta me ta 145 αλογα...αλλιως θα καταληξεις μεσηλικας με το station wagon και μεσα παιδια και σκυλο,να πηγαινεις διακοπες μετα απο πολλα χρονια και να βλεπεις Monster και να αναστεναζεις....ολοι οι κατοχοι monster το βιωνουμε καθημερινα το βλεμμα του 'ανικανοποιητου' απο αρκετους αναβατες...και οδηγους...
τεσπα...αν δεις το θεμα τον Kon5 για το monster θα καταλαβεις...
Δεν σου γραφω οτι αλλο...p.s κωνσταντινε(ΚΟΝ5) δεν το πηρες εντελει το εργαλειο...κριμα......
χαιρετισμους απ το reykjavik...
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
p.s κωνσταντινε(ΚΟΝ5) δεν το πηρες εντελει το εργαλειο...κριμα......Ναι Σπύρο προτίμησα να μην ανοιχτώ τέτοια εποχή. Γενικά προσέχω τις κινήσεις μου...αν και moster και λογική δεν συμβαδίζουν.
Τεσπα κάποια στιγμή θα το πάρουμε. Γεροί να είμαστε.χαιρετισμους απ το reykjavik...
Καλά να περνάς
-
Μήπως ξέρει κανείς αν το M620 έβγαινε και με carburater; Από πια χρονολογία άρχισαν να βγαίνουν αυτές; Βρήκα μια με μονό δισκόφρενο μπροστά που ο ιδιοκτήτης λέει ότι είναι με carbs και τη δίνει γύρω στο 1,5 χιλ. Όσες είδα εδώ ήταν ψεκαστές και με διπλό δισκόφρενο
http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/ducati.htmΑν είναι καλή και δεν της βρω κάποιο πρόβλημα θεωρείτε ότι αξίζει; Με ένα γρήγορο οπτικό έλεγχο φαινόταν σε καλή κατάσταση
Από αξιοπιστία πώς είναι σε γενικές γραμμές; Γιατί καλά τα έλεγε ο Σπύρος πάνω αλλά θα την έχω σαν βασικό μέσο μετακίνησης σε επαρχιακό δίκτυο και δε θα ήθελα κάθε τόσο να με μαζεύει η οδική την ώρα που πάω στη δουλειά μου. Τα φοβάμαι τα ιταλικά
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης gansan έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς αν το M620 έβγαινε και με carburater; Από πια χρονολογία άρχισαν να βγαίνουν αυτές; Βρήκα μια με μονό δισκόφρενο μπροστά που ο ιδιοκτήτης λέει ότι είναι με carbs και τη δίνει γύρω στο 1,5 χιλ. Όσες είδα εδώ ήταν ψεκαστές και με διπλό δισκόφρενο
http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/ducati.htmΑν είναι καλή και δεν της βρω κάποιο πρόβλημα θεωρείτε ότι αξίζει; Με ένα γρήγορο οπτικό έλεγχο φαινόταν σε καλή κατάσταση
Από αξιοπιστία πώς είναι σε γενικές γραμμές; Γιατί καλά τα έλεγε ο Σπύρος πάνω αλλά θα την έχω σαν βασικό μέσο μετακίνησης σε επαρχιακό δίκτυο και δε θα ήθελα κάθε τόσο να με μαζεύει η οδική την ώρα που πάω στη δουλειά μου. Τα φοβάμαι τα ιταλικά
Ευχαριστώ
οι μόνες που είχαν καρμπυρατέρ ήταν οι 600/900... η 620 είναι με ψεκασμό... έχει στροφόμετρο?
αν όχι μάλλον είναι 600αρα και ο ιδιοκτήτης στην πουλάει για 620...σοβαρά προβλήματα δεν έχει αλλά έχει τσιμπημένα σέρβις...
-
Την έχει δει φίλος μου. Σήμερα θα τη δώ και γω από κοντά. Ο κυβισμός φαίνεται πουθενά; Η 620 είναι 35cc παραπάνω
Πάνω γράφει 620 πάντως. Και ένας άλλος γνωστός που ψαχνόταν για monster λέει ότι πρώτο χρόνο είχαν βγει και με carbs
To δικό σου 620, 695 ή 696 είναι;
Βαλβίδες, ιμάντα με χρήση service manual είναι πιθανό να μπορώ να τα κοιτάξω μόνος μου με συμβατικά εργαλεία;
-
Ο χρήστης gansan έγραψε:
Την έχει δει φίλος μου. Σήμερα θα τη δώ και γω από κοντά. Ο κυβισμός φαίνεται πουθενά; Η 620 είναι 35cc παραπάνωΠάνω γράφει 620 πάντως. Και ένας άλλος γνωστός που ψαχνόταν για monster λέει ότι πρώτο χρόνο είχαν βγει και με carbs
To δικό σου 620, 695 ή 696 είναι;
Βαλβίδες, ιμάντα με χρήση service manual είναι πιθανό να μπορώ να τα κοιτάξω μόνος μου με συμβατικά εργαλεία;
μπορεί να είχε αλλάξει τα πλαινά καπάκια... το έχω δει και αλλού...
οι πρώτες 600αρες είχαν μόνο κοντέρ χωρίς στροφόμετρο οποτε αν λείπει είσαι σίγουρος οτι είναι 600αρα...
άλλη λεπτομέρια είναι το ψυγείο λαδιού που έχουν οι 620...
είμαι σχεδόν σίγουρος οτι η 620 δεν έβγαινε με καρμπυρατερ αλλά δεν πέρνω και όρκο...δεν είναι τα εργαλεία , είναι οτι είναι λίγο πολύπλοκα... π.χ. το ρύθμισα των βαλβίδων έχει ένα θεματάκι αν δεν στο έχει δείξει κάποιος.
ιμάντες το μικρό θέλει κάθε 15000είχαμε 600 και εδώ και μερικά χρόνια μια s4r...
κάποια στιγμή θα ξαναπάρω σίγουρα μια 600αρα... θα την κάνω rebuilt και θα την βάλω στο σαλόνι μου...
-
Άκυρος ο συναγερμός
Τελικά ο τύπος προσπαθούσε να πουλήσει monster 600 για 620 ενώ δε το έδινε ούτε για βόλτα καθώς λέει ήταν ένα μήνα ακινησία και θα έπρεπε να το κάνει service πρώτα
Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως
ΥΓ: Τα M620 δε βγαίνουν με carbs after all...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν είναι τα εργαλεία , είναι οτι είναι λίγο πολύπλοκα... π.χ. το ρύθμισα των βαλβίδων έχει ένα θεματάκι αν δεν στο έχει δείξει κάποιος.
ιμάντες το μικρό θέλει κάθε 15000
-
Άμα σε Κάνει τόσο χαρούμενο μπορω να σου πω και αλλα κουσούρια που έχει ...
-
Eντάξει, μερικοί ικανοποιούνται με τα κουσούρια των αυτοκινήτων-μηχανών τους, ας μην το κάνουμε όμως θέμα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eντάξει, μερικοί ικανοποιούνται με τα κουσούρια των αυτοκινήτων-μηχανών τους, ας μην το κάνουμε όμως θέμα...μην το συζητάς παλικάρι μου , αν την βρίσκεις, αν νομίζεις οτι είσαι αλεπού που δεν το αγόρασες κλπ να σου πω και άλλα να ανεβεις...
-
Mα όχι, εγώ στενοχωριέμαι που δεν την αγόρασα, πάντα ήθελα μια μηχανή αλέσματος του καφέ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mα όχι, εγώ στενοχωριέμαι που δεν την αγόρασα, πάντα ήθελα μια μηχανή αλέσματος του καφέ.μικρός είσαι ακόμα ... όταν μεγαλώσεις σου εύχομαι να πάρεις μια...
-
Αμήν!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Oι ιταλόφιλοι πάντα δείχνουν να παθιάζονται περισσότερο από τους άλλους . (σε αυτό το φόρουμ το ίδιο ισχύει κ για τους vagίτες )Πάντως αν είσαι νορμάλ ενήλικος δεν κάνεις ερωτική εξομολόγηση σε ένα μέτριο αντικειμενικά μηχανάκι...
οτι την οδήγησες και κατάφερες να την φέρεις σε δύσκολη θέση?
περίεργο , γιατί ακόμα και η αρχαία και ταπεινή 600αρα του '93 φέρει κορυφαίο πλαίσιο upsidedown πιρούνι και brembo.
ξέρεις τι φοράγαν τα αντίστοιχα ιαπωνικά?? -
Έχουμε έναν Rossi εδώ μέσα που κατάφερε και έφερε σε δύσκολη θέση τα αντίστοιχα ιαπωνικά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχουμε έναν Rossi εδώ μέσα που κατάφερε και έφερε σε δύσκολη θέση τα αντίστοιχα ιαπωνικά.μάλλον έχεις και πρόβλημα στην κατανόηση
poor guy...
διάβασε το 3 φορές φωναχτά και ξαναπάντα... -
Ο χρήστης gansan έγραψε:
Τελικά ο τύπος προσπαθούσε να πουλήσει monster 600 για 620 ενώ δε το έδινε ούτε για βόλτα καθώς λέει ήταν ένα μήνα ακινησία και θα έπρεπε να το κάνει service πρώταΚαλά, τι ζώα υπάρχουν...
Περιμένει να βρει κορόιδο που δεν θα κοιτάξει καν την άδεια κυκλοφορίας;Αντίστοιχη πουστιά πήγε να κάνει ένας έμπορος μεταχειρισμένων σε ένα θείο μου που έψαχνε για επαγγελματικό L300 πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Του πάσαρε ένα, ως 1 έτους ελαφρώς μεταχειρισμένο εκ Γερμανίας. Ευτυχώς είχα πάει μαζί του και κοίταξα τα χαρτιά του. Γερμανικά δεν ξέρω, παρά μόνο λίγες λέξεις. Βλέπω στην άδεια όμως κάτι baujahr 1996...
περίεργο , γιατί ακόμα και η αρχαία και ταπεινή 600αρα του '93 φέρει κορυφαίο πλαίσιο upsidedown πιρούνι και brembo.
ξέρεις τι φοράγαν τα αντίστοιχα ιαπωνικά??Το προηγούμενο μου ιαπωνικό, είχε Brembo.
Πρώτη μηχανη ducati monster 620?