-
Kλαμπανε τριφτη viewtopic.php?f=5&t=46788&p=2110483&hilit=happiness#p2110483
-
καλά ρε πστ, είχε 100 τεύχη η αδερφή να διαλέξει, σε αυτά έπεσε
Όνομα και χάρη, Απρίλιος 1999
-
Χαχ, δεν είχα δει το τοπικό... Χαίρομαι που υπάρχουν πολλοί 'τρελοί'.
Το βιβλίο το διάβασα πριν κάνα χρόνο, μέσα σε μιάμιση μέρα.
-
Kαι πολύ σου πήρε!
-
πω ρε φιλε...με εφτιαξες...καθε 3 κ λιγο τσιμπαω ενα drive απο το αρχειο κ παντα το ξεκιναω απ το τελος..
απολαυστικος μεχρι αηδιας..
-
UP!
Δεν είναι Aριστερή Λωρίδα αλλά είναι Πολίτης και είναι για Alfa! Enough said!
http://www.topgear.gr/subjects/c1875,1, ... eloce.html -
Ξεθαβω το θεμα βαζοντας 2 ιστοριες αφιερωμενες στην alfa-δεν θυμαμαι να εχουν ξαναμπει.Αν εχουν ξαναμπει ολο και καποια αλλη θα βρω για να σας αποζημιωσω...
Magic bus /τευχος 97 Νοεμβριος 2004
Η σκουρια της σκουριας την σκουρια ω alfasud στην Αγγλια /τευχος 3,Νοεμβριος 1996
edit: Η sudαρα εχει ξαναμπει στη σελιδα 16...
-
Up...
Ευγενικό clopy paste από το alfisti
-
Αμα κατεβω το πασχα πρεπει να νοιωσω και να τα βγαλω ολα μια με το ιπαδ τσακ μπαμ
-
up μαζεμένο
άτιμη μαστοράντα
οι ασυγχώρητοι
oda a weber
η φαντασία στην εξουσία
γιατί
2000 άλογα
samurai
-
Με αφορμή την τελευταία σεντονομαχία στο πορσοτοπικό θυμήθηκα ένα άρθρο του Πολίτη για ένα γέρο ονόματι Charles Sutermeister που πήγε να δει την κόρη του στην Ινδία με μια Giulia Spider του '64.
Ψάχνω στα ίντερνετς αλλά δεν έχω βρει τίποτα για την ιστορία του γέρου.
Ο Πολίτης είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία του.Καμιά ιδέα κανείς;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με αφορμή την τελευταία σεντονομαχία στο πορσοτοπικό θυμήθηκα ένα άρθρο του Πολίτη για ένα γέρο ονόματι Charles Sutermeister που πήγε να δει την κόρη του στην Ινδία με μια Giulia Spider του '64.Ψάχνω στα ίντερνετς αλλά δεν έχω βρει τίποτα για την ιστορία του γέρου.
Ο Πολίτης είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία του.Καμιά ιδέα κανείς;
Αν ξέρεις τεύχος πες μου να σκανάρω. Αν πάλι δεν ξέρεις, υπομονή μέχρι να βρω όρεξη να ψάξω
-
Το τεύχος το ξέρω και το έχω (Νοέμβριος 2004 - ένα κόκκινο με συγκριτικό Α3-120).
Η απορία μου είναι που δεν έχω βρει οτιδήποτε σχετικό στα ίντερνετς.
Εκτός αν είναι αστικός μύθος που τον άκουσε κάπου στην Αγγλία.
-
-
Κάπου είχε ξαναγραψει για την αντλια τιμονιού που έπαιρνε κίνηση από τους εκκεντροφόρους ,οποτε δεν έπρεπε να αφήνεις ταχύτητα στο κιβωτιο οταν ήταν παρκαρισμένη σε ανηφόρα.
-
Ρε σεις τι θεματαρα ειν' αυτη??
Δεν την ειχα παρει μυρωδια!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ-Ιουνιος 2008 τευχος 140 (λογω κακης ποιοτητας φωτογραφιας τις εχω βγαλει και σε πιο κοντινες για ευκολοτερο διαβασμα)
ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΙΙ-Ιουλιος 2008 τευχος 141
Αναστήλωση ΙΙΙ δεν υπήρξε;
Δημοσίευσε κάτι αλλού για αυτή τη Gamma;
Οχι,στο επομενο τευχος ακολουθησε η τελευταια του στηλη στο drive (Αυγουστος 2008,το θυμαμαι γιατι το διαβαζα σε διακοπες στη Σαντορινη τελη Ιουλιου),αναφεροταν σε μια προσκληση γαμου ενος φιλου του με τον οποιο μοιραζονταν το ιδιο ονοματεπωνυμο.Ετσι εκανε διχως αυριο τη διαδρομη Καλαματα-Αθηνα με ενα ατμοσφαιρικο forester εχοντας την ελπιδα να τον σταματησουν τροχαιοι ωστε να πει την υπερτατη δικαιολογια''παντερευομαι σε 2 ωρες!!''.Τελικα δεν τον σταματησαν...Μετα εγρααψε ενα υστερογραφο 4 γραμμων οτι σταματαει την αρθρογραφια στο drive και ο,τι ευχαριστει τους αναγνωστες και ετσι και εγω σταματησα να ξεκιναω την αναγνωση του drive απο το τελος...Εγκληματα ειχαν γινει εκεινη την εποχη στο drive....Εδωσαν μια κλοτσια και γκρεμισαν ποιοτικη δουλεια 10 χρονων,τουλαχιστον ανεκαμψαν δεδομενων των συνθηκων,οφειλω να το αναγνωρισω αυτο.Παντως ο Πολιτης λειπει απο την αρθρογραφια ....
-
Ο Πολίτης είναι ο Τσιφόρος της αυτοκίνησης.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο Πολίτης είναι ο Τσιφόρος της αυτοκίνησης.+1
-
ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ (τοπικό Γ.Πολίτη)