-
έχεις δίκιο...
αχλαδόκαμπος
-
-
-
...και το στροφόμετρο καρφωμένο μόνιμα στα Luci-Fari
-
Καμιά άλλη υπάρχει;
-
-
Ειχα απογοητευτει τοτε, περιμενα κατι καλυτερο σαν τελευταια ιστορια ...
Πηρα το βιβλιο ! Δεν εχω προλβει να διαβασω σελιδα ακομα βεβαια ... -
Ειναι καταπληκτικο το βιβλιο,στη θεση σου δεν θα εχανα λεπτο... Περιμενουμε εντυπωσεις μετα την αναγνωση!
-
Θελω να ξεμπερδεψω απο μερικες υποχρεωσεις ωστε να το ανοιξω, γιατι αν το ξεκινησω δεν θα θελω να ξεκολλησω. Με λιγα λογια περιμενω να βρω 2 μερες εντελως free ωστε να το βγαλω με τη μια. Δεν μ'αρεσει να διαβαζω το ιδιο βιβλιο για κανα μηνα επειδη δεν προλαβαινω τα το ανοιξω, ουτε να το ανοιγω και να διαβαζω 4 σελιδες τη φορα. Δεν γινεται δουλεια ετσι, χανεις τις εικονες, τα συναισθηματα και δεν γινεσαι και εσυ μερος της ιστοριας.
-
Εχεις απολυτο δικιο,εγω το διαβασα στις καλοκαιρινες διακοπες του 2008,εκτοτε το εχω διαβασει 2-3 φορες εξολοκληρου και απειρες ορισμενα αποσπασματα,μιλαμε για καταιγισμο εικονων,συναισθηματων,καταστασεων που εχουν βιωσει ολοι...1.5 ελευθερη μερα σου ειναι αρκετη!Καλη αναγνωση!
-
Έτσι, 2-3 long days στην παραλία είναι το καλύτερο για να το τελειώσεις, εγώ έτσι έκανα, μαζί με φραπέ και γυναικάκια με μπικίνι να πηγαινοέρχονται
-
Καλή ιδέα, μπορείς έτσι να το παίξεις και διανοούμενος στα γυναικάκια με το μπικίνι!
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Έτσι, 2-3 long days στην παραλία είναι το καλύτερο για να το τελειώσεις, εγώ έτσι έκανα, μαζί με φραπέ και γυναικάκια με μπικίνι να πηγαινοέρχονταιΕγώ δεν μπορώ να διαβάσω έτσι.Με αποσπούν και τα γκομενάκια.
'Ασε που γεμίζει άμμο το βιβλίο -
Για πάμε
Η οδύσσεια ενός 124 (Νοέμβρης 1998)ίσως λίγο καλύτερη
προτείνω να γράφουμε και τον τίτλο της ιστορίας ( και ημερομηνία ) ώστε σε ένα search να ξέρουμε αν έχει ανεβεί
-
δυστυχώς όχι καθαρή
πρέπει να μάθει να βγάζει φωτο η siso τρελλαντώνης Ιούνης 2004
-
Την οδύσσεια την είχα μεταφέρει εδώ. Το Σ/Κ υπόσχομαι να γράψω άλλη μια...
-
0 βιλνέβ έχει ανέβει ρε?
βαριέμαι να ψάχνω, να τον ανεβάσω αν είναι
-
Happiness is a warm gun
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
0 βιλνέβ έχει ανέβει ρε?βαριέμαι να ψάχνω, να τον ανεβάσω αν είναι
viewtopic.php?f=5&t=46788&start=120
-
σωστός
κανείς μας δεν είχε δίκιο